Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
53
Favori
241.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu aicloud anladığım kadarıyla mobil cihaz modemin ağına bağlıyken çalışıyor yalnızca değil mi? yani ben dışardan telefonumla farklı bir wifi ağına bağlıyken ya da mobil internetle göremeyecek miyim harddiskimi veya herhangi bir yerdeki herhangi bir bilgisayar ile verilerime nasıl ulaşırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 28 Eylül 2014; 5:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

arkadaşlar bu aicloud anladığım kadarıyla mobil cihaz modemin ağına bağlıyken çalışıyor yalnızca değil mi? yani ben dışardan telefonumla farklı bir wifi ağına bağlıyken ya da mobil internetle göremeyecek miyim harddiskimi veya herhangi bir yerdeki herhangi bir bilgisayar ile verilerime nasıl ulaşırım ?

Hocam Sağolsun osmanates86 kardeşimin uyarısı ile hallettim.ev ağından girdiğinde DM genel ayarlarda wan ağı bağlantısını açık konuma getir.sonra başka ağdan xxxx.asuscomm.com:8081 adresinden baglanabilirsin.yanlız bende android uygulaması başka agdayken calismiyor.fakat tarayıcıdan sorunsuz ulaşıp müdahale EDEBİLİYORUM.aicloud uygulaması ile de modeme takılı diske ve diğer paylaşım PC kere ulasabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gulmer G kullanıcısına yanıt
    hocam dh cek-takas bolumunden golda % 20 indirim çeki satın aldım 5 tl ye 456 ya geldi:)
    arkadaslar daha modemim gelmedi 5650 kullanıyorum 50mbps hipernet var suan kat5 kablo ile 6mb/sn downloadı göruyorum idm ile, kendi laptopum eski g baglantı var modeme yaklasınca 2.6mb/sn oluyor 3 dişe dusunce maximum 800 kb goruyor kablosuzda n baglantılar direk 2.6 mb/sn yi alıyorlar asuslada durum cok farklı olmaz değilmi hızlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

quote:

arkadaşlar bu aicloud anladığım kadarıyla mobil cihaz modemin ağına bağlıyken çalışıyor yalnızca değil mi? yani ben dışardan telefonumla farklı bir wifi ağına bağlıyken ya da mobil internetle göremeyecek miyim harddiskimi veya herhangi bir yerdeki herhangi bir bilgisayar ile verilerime nasıl ulaşırım ?

Hocam Sağolsun osmanates86 kardeşimin uyarısı ile hallettim.ev ağından girdiğinde DM genel ayarlarda wan ağı bağlantısını açık konuma getir.sonra başka ağdan xxxx.asuscomm.com:8081 adresinden baglanabilirsin.yanlız bende android uygulaması başka agdayken calismiyor.fakat tarayıcıdan sorunsuz ulaşıp müdahale EDEBİLİYORUM.aicloud uygulaması ile de modeme takılı diske ve diğer paylaşım PC kere ulasabiliyorum.

DM genel ayarlardan wan agı baglantısı açık yapamıyorum. Off the firewall, remote access is not restriced! uyarısı veriyor. güvenlik duvarı vs kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

quote:

DM genel ayarlardan wan agı baglantısı açık yapamıyorum. Off the firewall, remote access is not restriced! uyarısı veriyor. güvenlik duvarı vs kapalı

joker adam siz mobil internetle girebiliyor musunuz download master uygulamasına telefondan ?

• bu konuda ilgilenen olmadığından soromu kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummet1963 -- 30 Eylül 2014; 17:29:39 >
  • quote:

quote:

dediğiniz gibi yaptım gene de olmadı. benm için önemli olan telefondaki uygulamanın mobil bağlantı ile ai cloudu görmesi ve dm yi kontrol edebilmek. bir şey soracağım

usb uygulaması>servers center>ftp paylaşımı sizde açık mı kapalı mı ?

bununla bir ilgisi var mı bu olayın ? açık mı olmalı kapalı mı ?

• Bende hepsi açık hocam.aicloud uygulamasında sorun yok bende.fakat DM uygulaması çalışmıyor.fakat ev ağında sorunsuz çalışıyor.tarayıcıdan sorunsuz bağlanabiliyorum DM ye.ayrıca yine FTP://xxxxx.asuscomm.com:8081 ile dosyalara ulasabiliyorum.

• quote:

Bende hepsi açık hocam.aicloud uygulamasında sorun yok bende.fakat DM uygulaması çalışmıyor.fakat ev ağında sorunsuz çalışıyor.tarayıcıdan sorunsuz bağlanabiliyorum DM ye.ayrıca yine FTP://xxxxx.asuscomm.com:8081 ile dosyalara ulasabiliyorum.

benimki hala olmadı. acaba wan içindeki ddns sekmesiyle mi alakalı bu ddns de aktif oysa ki.

bu arada şöyle bir şey buldum. tam da derdimin dermadı.

http://www.youtube.com/watch?v=F2NjKkXW30Y

anladığım kadarıyla mobil uygulama ai cloud sadece wifi bağlantısıyla çalışıyor. yani mobil internetle dosyalara ulaşmak mümkün değil. farklı bir wifi ağıyla bağlanılabilecek sanırım.

bu arada eğer farklı bir pc ile bu verilere ulaşmak istersem adres satırından xxx.asuscomm.com adresine mi gideceğim. yabancı bir pcden nasıl ulaşırım harddiskime ya da seyahate çıktığımı farz ediyorum laptopdan modeme bağlı diskime ulaşmak istedim diyelim ne yapmam gerekiyor? Windows için ai cloud programı mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 28 Eylül 2014; 16:03:46 >

• yeni firmware ile baslangıçta yazılan sorunlar ortadan kalkmış sanırım. bağlantı kopmaları / download master sorunları vss. bu ürünü hızlı aldan almaya karar verdim. Ama geldikten sonra da sorun yasamakta istemiyorum. 16 mbit Ultranet kullanıyorum. Bu modemi aldıktan sonra 24 veya 35 mbit hipernet e geçmeyi planlıyorum. Sorun yasarmıyım kı. Simdiki modemimle alınabilecek en fazla hız 19 bmit gözüküyor. 16 mbit ile alabildiğim hız su an 14 mbit. Speed testten görebiliyorum. 24 lede 20 mbit alabilsem yeterli.

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 16383 773
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 18480 816
    SNR Sınırı (dB): 8.8 8.2
    Hat Zayıflaması(dB): 22.0 9.8
    Güç (dB): 18.7 12.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulmer -- 28 Eylül 2014; 20:48:54 >
  • Ne yaptıysam Asus DSL-AC68U ile yıldızımız barışmadı.Sürekli olarak kopuyor.TTNET 'e 2 defa arıza kaydı açtım hızımı düşürdüler olmadı ,artırdılar olmadı.Şimdi ben bu modemi HIZLIAL 'dan aldım.Değişim için nasıl bir yol izlemeliyim?Distributor koyuncu sanıyorum.Direk RMA yollayabilirmiyim .Asus modemlerede çizgielektronik mi bakıyor.Yardım lütfen.

edit:modemi bir haftadır kullanmıyorum yerine emektar rt-211 ile devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 28 Eylül 2014; 20:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Ne yaptıysam Asus DSL-AC68U ile yıldızımız barışmadı.Sürekli olarak kopuyor.TTNET 'e 2 defa arıza kaydı açtım hızımı düşürdüler olmadı ,artırdılar olmadı.Şimdi ben bu modemi HIZLIAL 'dan aldım.Değişim için nasıl bir yol izlemeliyim?Distributor koyuncu sanıyorum.Direk RMA yollayabilirmiyim .Asus modemlerede çizgielektronik mi bakıyor.Yardım lütfen.

edit:modemi bir haftadır kullanmıyorum yerine emektar rt-211 ile devam ediyorum.

son çıkan firmware yi yuklemismiydin. Bu firmware ile sorunlar devam ediyormu
  • 2 gün içerisinde hızlı aldan veya eksen bilgisayardan alımı yapmayı planlıyorum. hızlı alda indirim kuponum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulmer

quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Ne yaptıysam Asus DSL-AC68U ile yıldızımız barışmadı.Sürekli olarak kopuyor.TTNET 'e 2 defa arıza kaydı açtım hızımı düşürdüler olmadı ,artırdılar olmadı.Şimdi ben bu modemi HIZLIAL 'dan aldım.Değişim için nasıl bir yol izlemeliyim?Distributor koyuncu sanıyorum.Direk RMA yollayabilirmiyim .Asus modemlerede çizgielektronik mi bakıyor.Yardım lütfen.

son çıkan firmware yi yuklemismiydin. Bu firmware ile sorunlar devam ediyormu

Benim için firmware diye bir seçenek kalmadı hepsinde aynı ,son firmware dahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakalll

hocam dh cek-takas bolumunden golda % 20 indirim çeki satın aldım 5 tl ye 456 ya geldi:)
    arkadaslar daha modemim gelmedi 5650 kullanıyorum 50mbps hipernet var suan kat5 kablo ile 6mb/sn downloadı göruyorum idm ile, kendi laptopum eski g baglantı var modeme yaklasınca 2.6mb/sn oluyor 3 dişe dusunce maximum 800 kb goruyor kablosuzda n baglantılar direk 2.6 mb/sn yi alıyorlar asuslada durum cok farklı olmaz değilmi hızlarda?

Hocam bende bugun aldim eksenbilgisayardan 450 liraya hayirli olsun.Bilgin var ni ilk aldigimizda yapmamiz gereken islemler nelerdir mesela son firmware surumune yukseltsek mi cihazi onun disinda standart ayarlanmasi gerekenler var mi bildiginiz acaba?

• Valla ben çok memnunum. 16mbit vardı bende de, hipere geçtim. Üst sayfada paylaştım 95mbit gördü Modem maşallah. Kullanımı kolay milyon tane özellik var biraz kurcalayınca çözersin.

• quote:

Valla ben çok memnunum. 16mbit vardı bende de, hipere geçtim. Üst sayfada paylaştım 95mbit gördü Modem maşallah. Kullanımı kolay milyon tane özellik var biraz kurcalayınca çözersin.

http://www.speedtest.net/my-result/3794182522][simage]http://www.speedtest.net/result/3794182522.png
    benimde sonuçlar yukarıdaki gibi. Rocket ne anlamadım. birde 95 mb/s olarak sonuç çıkmış.

Bende çıkan = 1,75 mb/s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulmer -- 28 Eylül 2014; 22:46:03 >
  • quote:

quote:

Valla ben çok memnunum. 16mbit vardı bende de, hipere geçtim. Üst sayfada paylaştım 95mbit gördü Modem maşallah. Kullanımı kolay milyon tane özellik var biraz kurcalayınca çözersin.

http://www.speedtest.net/my-result/3794182522][simage]http://www.speedtest.net/result/3794182522.png
    benimde sonuçlar yukarıdaki gibi. Rocket ne anlamadım. birde 95 mb/s olarak sonuç çıkmış.

Bende çıkan = 1,75 mb/s

vdsl ye geçince ayda 1 defa 100mbite kadar 24 saat kullanım hakkın oluyor. onu kullanarak 95mbit gördü modem.

• quote:

quote:

quote:

Bende çıkan = 1,75 mb/s

vdsl ye geçince ayda 1 defa 100mbite kadar 24 saat kullanım hakkın oluyor. onu kullanarak 95mbit gördü modem.

Bu iyiymiş. Santrale olan uzaklık nedir. veya fiber kablonun geldiği dolaba olan uzaklık. Modeme telefon kablosu ilemi giriş oldu. Ben bu modemi alınca hipere gececeğim. Fiber benim burada yok . (en azından çok yakınımda - Ama fiber kablonun girdiği büyük beyaz bir PTT Dolabı var- Oda 200 Mt den biraz uzak gibi) hiperide çok bilmiyorum. bir kere sordum yok falan yapmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulmer -- 28 Eylül 2014; 23:09:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende çıkan = 1,75 mb/s

Bu iyiymiş. Santrale olan uzaklık nedir. veya fiber kablonun geldiği dolaba olan uzaklık. Modeme telefon kablosu ilemi giriş oldu. Ben bu modemi alınca hipere gececeğim. Fiber benim burada yok . (en azından çok yakınımda - Ama fiber kablonun girdiği büyük beyaz bir PTT Dolabı var- Oda 200 Mt den biraz uzak gibi) hiperide çok bilmiyorum. bir kere sordum yok falan yapmışlardı.

şöyle anlatayım bende 16mbit ultranet vardı hipere geçirdiler direk fiber optik kablo gelmiyor yani. hiçbir şey değişmedi aynı kablo. santrale olan uzaklığımı bilmiyorum ama yöneticinin dediğine göre ayda 1 falan türk telekom gelip bizim binanın altında bir şeyler yapıyormuş çünkü kutusu zamanında bizim binanın altındaymış yani santral dedikleri muhabbet oysa eğer bana en fazla 100metre uzaklıkta :) fiber optik olayı bizim burda da yok.

tnet çok kafa karıştırıyor fiber denilen olay fiber optik kabloyla oluyor ama bunlar hepsini fiber diye adlandırıyor. önemli olan adsl den vdslye geçmiş olmak. hiper olunca vdsl ye geçmiş oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 28 Eylül 2014; 23:49:14 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.