Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.656
Cevap
53
Favori
241.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kratostol

Valla ben çok memnunum. 16mbit vardı bende de, hipere geçtim. Üst sayfada paylaştım 95mbit gördü Modem maşallah. Kullanımı kolay milyon tane özellik var biraz kurcalayınca çözersin.

fiber değil dimi? HİPER kaç mb kadar kullanıyosunuz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

quote:

Valla ben çok memnunum. 16mbit vardı bende de, hipere geçtim. Üst sayfada paylaştım 95mbit gördü Modem maşallah. Kullanımı kolay milyon tane özellik var biraz kurcalayınca çözersin.

fiber değil dimi? HİPER kaç mb kadar kullanıyosunuz hocam.

şimdi ttnet online işlemlerden baktım paket adı fibernet limitsiz 24mbite kadar ama bu fiber optik kablo olandan değil. eski dsl telefon hattı kablosunu taktım modeme. yani burda fiber diyor ama fiber optik kablolu gerçek fiber değil benimki bu durumda buna hiper denmiyor mu? pakete geçtiğimde kota aşmış olduğum için 3mbit şuan hızım. roketle dememde yüksek değer aldığıma göre inşallah paket dahilinde 24mbit sonuna kadar alabilirim hızı diye temenni ediyorum.

• 3tb destekler mi modem? bir yerde liste vardı bulamadım max kaç tb bilgisi olan ?
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    hocam 50mbps aldım airties 5650 ve cat5 li bir sekilde idm ile 6mb/sn buldu wifide dualbant yoktu 802.11n ile sabit 2.6m/sn yi gördü ve işin enterasan tarafı 802.11g de yakın mesafede 2.6/sn yi gördü aralarında fark olması gerekmiyormuydu?
    bakalım asus bugun gelecek iş yerinden kısa bir cat6 alıp asusla beraber test edip burda sonucu paylasırım. tahminim downloadda 3mb/sn yi bulabilirsin diye dusunuyorum
  • quote:

3tb destekler mi modem? bir yerde liste vardı bulamadım max kaç tb bilgisi olan ?

http://event.asus.com/2009/networks/disksupport/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalll

hocam 50mbps aldım airties 5650 ve cat5 li bir sekilde idm ile 6mb/sn buldu wifide dualbant yoktu 802.11n ile sabit 2.6m/sn yi gördü ve işin enterasan tarafı 802.11g de yakın mesafede 2.6/sn yi gördü aralarında fark olması gerekmiyormuydu?
    bakalım asus bugun gelecek iş yerinden kısa bir cat6 alıp asusla beraber test edip burda sonucu paylasırım. tahminim downloadda 3mb/sn yi bulabilirsin diye dusunuyorum

Internet hizinda cok bir kazanamazsiniz sonucta hattiniz 50mbps ise bu hizi 72mbps lik bir modem bile verir ama ne zaman ki ag ici kopyalama hizina girersiniz o zaman piyasadaki modemler max 10mb verir ki cogu 3-4mb da kalir.. dsl-ac68u adaptorunuze gore 55-60mb kopyalama verir

• Beyler modemi alali daha elin degmedi hic bağlantı kopmadi ve sorun yasamadim. Herkese tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

3tb destekler mi modem? bir yerde liste vardı bulamadım max kaç tb bilgisi olan ?

http://event.asus.com/2009/networks/disksupport/

tsk ederim sayın kardeşim bir şey daha danışacağım. şimdi 3tb usb 3.0 bir disk alıp hem download yaptırayım hem de arşivin bir kısmını buradan stream ile içerde medya playerimden izleyeyim istiyorum. modemi boş bırakmam kolay kolay hep download yapacak. sizce acaba diskte bozulma falan olur mu? sürekli üzerine bir şeyler yazacak bir yandan da ağa stream edecek? bazende diyorum usb çoğaltıcıyla download için ayrı dandik hdd stream için ayrı kaliteli hdd mi kullansam? görüşlerinizi rica ediyorum ? ürün hdd bozar mı ?

• fiber kablonun girdiği büyük beyaz dolaba yaklasık olarak 500 Mt uzaklıktayım. Googlemap dan metraj olcumunu yaptım. bu dolaptan bizim mahalleye gelen kabolar normal telekom bakır telefon kablosu. bugun ttneti aradıgımda Hiperneti alamayacağımı soylediler. ADSL2+ modemim takılı olmasındanmı bilmiyorum. Ama bence alabilirim . hiperneti bu kosullarda alabilirmiyim. Asus modemi sip. verdim. yarın elimde olacak. kurduktan sonra tekrardan aramayı düsünüyorum. veya baska bir irtibat tan bilgi alacağım direk telekom gibi.

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s) : 16383 773
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 19416 812
    SNR Sınırı (dB) : 9.7 7.9
    Hat Zayıflaması(dB): 22.0 9.8
    Güç (dB ): 18.9 12.4

Degerlerim yukarıdaki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulmer -- 29 Eylül 2014; 22:22:57 >
  • modemden mesh bul dedigimde bir komsunun modem ismini görüyorum. Sanırım Hiper olabilir bağlantısı. Telekomun hiper için verdiği modem cünkü. (Turk telekom-Air 5650-MR28) benim tahminim tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulmer

fiber kablonun girdiği büyük beyaz dolaba yaklasık olarak 500 Mt uzaklıktayım. Googlemap dan metraj olcumunu yaptım. bu dolaptan bizim mahalleye gelen kabolar normal telekom bakır telefon kablosu. bugun ttneti aradıgımda Hiperneti alamayacağımı soylediler. ADSL2+ modemim takılı olmasındanmı bilmiyorum. Ama bence alabilirim . hiperneti bu kosullarda alabilirmiyim. Asus modemi sip. verdim. yarın elimde olacak. kurduktan sonra tekrardan aramayı düsünüyorum. veya baska bir irtibat tan bilgi alacağım direk telekom gibi.

Gelen Giden

takılı olan modeminle alakası yok onun. bana türk telekom ofisindekiler en fazla 20mbit görür hattınız demişleri ama roketle yaptığım denemede 95mbit gördüm ! tabi ttnet müşt. hizmetleri diğer türk telekom ofis çalışanlarından daha bilgilidir benim fikrimce. umarım hiper alabilirsin alamasan bile aldığın modem mevcut bütün sistemleri destekliyor nasıl olsa. ilerde bulunduğun yere altyapı gelince aynı modemle devam edersin. kaldı ki asus modemin onlarca ayrıcaklı özelliğinden de adsl de olsa fiber de olsa faydalanabiliyorsun. dediğim gibi umarım altyapın hipere uygundur.

• bu ttnet fiber kullanan var mı sanırım bir destek yok .roket olayını nasıl yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memici

bu ttnet fiber kullanan var mı sanırım bir destek yok .roket olayını nasıl yapılıyor.

M. Hizmetleri arayarak ya da Online İşlem merkezinden.

• kratostol kullanıcısına yanıt
    roket hizmeti sadece fiber kullanıcıları için geçerli diye biliyordum. sizin burdaki iddalarınız üzerine az önce arayıp tekrar sordum. hatta yararlanabilir miyim diye değil direk yararlanmak istiyorum diye aradım. sadece fiber kullanıcılarının yararlanabildiğini söylediler. siz nasıl vdsl abonesi olup roket yaptınız?
  • modemim bugün elime ulaştı. Kutu üzerinde gözüken firmwre sürümü 3.0.0.4.376-2049 bu sürümü ttnet ayarlarını (internet / kullanıcı adı -sifre) yaptığımda kendisi otomatik olarak mı (2072 sürümüne) yükseltir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulmer -- 30 Eylül 2014; 12:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NSymptom

roket hizmeti sadece fiber kullanıcıları için geçerli diye biliyordum. sizin burdaki iddalarınız üzerine az önce arayıp tekrar sordum. hatta yararlanabilir miyim diye değil direk yararlanmak istiyorum diye aradım. sadece fiber kullanıcılarının yararlanabildiğini söylediler. siz nasıl vdsl abonesi olup roket yaptınız?

Yanılmıyorsam Ttnet in Fiber hiper dediği vdsl zaten. Eve kadar gelen Fiber Optik Kablo ayrı. Ben adsl kullanıyordum ve sadece Modem değiştirdim. Hattımdan kablolarıma kadar aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulmer

fiber kablonun girdiği büyük beyaz dolaba yaklasık olarak 500 Mt uzaklıktayım. Googlemap dan metraj olcumunu yaptım. bu dolaptan bizim mahalleye gelen kabolar normal telekom bakır telefon kablosu. bugun ttneti aradıgımda Hiperneti alamayacağımı soylediler. ADSL2+ modemim takılı olmasındanmı bilmiyorum. Ama bence alabilirim . hiperneti bu kosullarda alabilirmiyim. Asus modemi sip. verdim. yarın elimde olacak. kurduktan sonra tekrardan aramayı düsünüyorum. veya baska bir irtibat tan bilgi alacağım direk telekom gibi.

Gelen Giden

Degerlerin biraz kotu. Hat zayiflamasi ozellikle. Hiper alman cok zor.

• merhaba ttnet fibernet 24mbps kullanıyordum dsl-ac68u sorun çıktı servisle görüştüm geri alıp ücretini iade ettiler, dsl modem varken resimde göründüğü gibi ddns kullanamıyordum, şimdi RT-AC68U router ısmarladım acaba bu sorun devam edermi deneyimlerinizi paylaşırmısınız bunu ttnet in verdiği tilgin modeme bağlıyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ummet1963

merhaba ttnet fibernet 24mbps kullanıyordum dsl-ac68u sorun çıktı servisle görüştüm geri alıp ücretini iade ettiler, dsl modem varken resimde göründüğü gibi ddns kullanamıyordum, şimdi RT-AC68U router ısmarladım acaba bu sorun devam edermi deneyimlerinizi paylaşırmısınız bunu ttnet in verdiği tilgin modeme bağlıyacağım.

DDNS servisini kullanabilmek için kullandığınız cihazın direk arada bir bağlantı olmadan internete çıkıyor olması gerekiyor, normalde DSL-AC68U'yu modem olarak kullandığınızda sıkıntı yaşamamanız gerekiyor eğer cihazda problem yok ise. Wan erişimi ayarınızı aktif ettiniz mi arayüzden ? Bunu yapmadıysanız DDNS adresi ile erişemezsiniz mesela. RT-AC68U'yu aldığınızda eğer DDNS servisini kullanacaksanız mevcut kullandığınız modemi bridge modunda çalıştırmanız gerekir bunu unutmayınız.

• ya arkadaşlar ben modemimi merdiven boşluğunda kullanıyorumda ac68u yu yer yapamadığım için hırsızlık olmaması hasebiyle yer yapana kadar ana modemi airties 5650 yaptım calınırsa o çalınsın:))neyse bende ev içinde tekrarlayıcı olarak ac68uyu kurayım dedim abi gece 3 saat ugrastım yapamadım kafayı yedim yardımcı olacak arkadas varsa cok memnun olurum

kombinasyonu tekrarlıyorum ana modem olara airties 5650 var, ac68u kablosuz tekrarlayıcı-sinyal coğaltıcı olarak kullanmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.