Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
53
Favori
241.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: ummet1963

merhaba bu siteden sipariş vermiş durumdayım (http://www.webdenal.com/asus-dsl-ac68u_706381.html) merak ettiğim tivibu kullanabilecekmiyiz ayarları hakkında bilgi bulamadım, forumda bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

tivibu için bu firmware i kullanmak gerekiyor

http://s3.dosya.tc/server26/TORuQU/1779-g9199f47_DSL_1.0.1.2_0721_1030.trx.zip.html

bu arada stoklara girmeye başlamış ürün siparişe açılmış

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-dsl-ac68u-cift-bant-kablosuz-ac1900-gigabit-adsl-vdsl-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd801548&categoryId=3009801

Vatan erken yollarmi acaba? Agustos 15 den sonra yaziyordu?

Az once vatan m.h. Aradim. 24.siradasiniz takribi bekleme sureniz 14 dk diyor komedi gibi nerelerden alisveris yapiyoruz bu zihniyetteki bir firma erken yollarmi bir ay sallamasa iyidir. Avrupaliya helal olsun amazon a br sey yaziyorum aninda cvp geliyor musteriye saygi var 24. Siradaymisim 14 dk telefonda bekleyecegim. Yaziklar olsun böyle firmaya isteyim aksam evden ariyip kendilerinede soyleyecegim bu yazdiklarimi.

www.webdenal.com
    Asus DSL-AC68U AC1900 Dual-Band ADSL-VDSL Gigabit Router
    http://www.webdenal.com/asus-dsl-ac68u_706381.html

burdan dün sipariş verdim bügün carcoya verdiler iki gün sonra elime geçer, inşallah sorunsuz kullanırım

edit----TÜKENMİŞ stokta kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummet1963 -- 7 Ağustos 2014; 9:26:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: ummet1963

merhaba bu siteden sipariş vermiş durumdayım (http://www.webdenal.com/asus-dsl-ac68u_706381.html) merak ettiğim tivibu kullanabilecekmiyiz ayarları hakkında bilgi bulamadım, forumda bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

tivibu için bu firmware i kullanmak gerekiyor

http://s3.dosya.tc/server26/TORuQU/1779-g9199f47_DSL_1.0.1.2_0721_1030.trx.zip.html

bu arada stoklara girmeye başlamış ürün siparişe açılmış

http://www.hizlial.com/asus-dsl-ac68u-cift-bant-kablosuz-ac1900-gigabit-adslvdsl-modem-router/10393093

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-dsl-ac68u-cift-bant-kablosuz-ac1900-gigabit-adsl-vdsl-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd801548&categoryId=3009801

Vatan erken yollarmi acaba? Agustos 15 den sonra yaziyordu?

Az once vatan m.h. Aradim. 24.siradasiniz takribi bekleme sureniz 14 dk diyor komedi gibi nerelerden alisveris yapiyoruz bu zihniyetteki bir firma erken yollarmi bir ay sallamasa iyidir. Avrupaliya helal olsun amazon a br sey yaziyorum aninda cvp geliyor musteriye saygi var 24. Siradaymisim 14 dk telefonda bekleyecegim. Yaziklar olsun böyle firmaya isteyim aksam evden ariyip kendilerinede soyleyecegim bu yazdiklarimi.

Hızlıal.com'dan almıştım. Kargoya verilmiş ürün. Stoklara girer girmez yollamışlar. 18 ağustos tarihinde stokta diyordu önceden.

Sizin için Vatan'a baktım. Hala 15 ağustos diyor ve ön sipariş diyor sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 6 Ağustos 2014; 18:28:33 >

• İlginiz için tsk ederim. Kendileri kaybeder çok alışveriş yaptim vatandan bu son olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlginiz için tsk ederim. Kendileri kaybeder çok alışveriş yaptim vatandan bu son olur.

Belki Vatan'ın stoklarına girmemiştir. Bugün yarın girer büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

İlginiz için tsk ederim. Kendileri kaybeder çok alışveriş yaptim vatandan bu son olur.

Az önce aradım adamların müşteri hizmetlerinde telefonla sipariş olayına bakan var. webden siparişe bakma bölümü mesai saati dışındaymış işe bakın yıllarca bu adamların magazasından alışveriş yaptım. eskiden m.h. leride ilgiliydi bu adamlara ne olmuş anlamadım gitti. Doydular sanırım.

Modemleriniz geldiginde resim, yaptıgınız ayarlar görüşlerinizi yazarsanız bizde fikir sahibi oluruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Az önce aradım adamların müşteri hizmetlerinde telefonla sipariş olayına bakan var. webden siparişe bakma bölümü mesai saati dışındaymış işe bakın yıllarca bu adamların magazasından alışveriş yaptım. eskiden m.h. leride ilgiliydi bu adamlara ne olmuş anlamadım gitti. Doydular sanırım.

Modemleriniz geldiginde resim, yaptıgınız ayarlar görüşlerinizi yazarsanız bizde fikir sahibi oluruz.

Hizlial bu konuda gayet iyi gibi geldi bana. Stoga girer girmez gondermisler. Son zamanlarda da baya iyiler sanirim.

• Vatanın sitesinden sipariş durumumu gözlemleyemiyorum, yuvarlak halka öyle dönüp duruyor.
    Acaba sizde de mi böyle oluyor?
    Asus DSL-AC68U
  • doctorfo kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede dönüp duruyor. Vatan dedik güvendik tmm adam demiş ayın 15 de vericez bir hak talebimiz olamazda müşterini memnun et be kardeşim. Telefon açıyorum 24. sıra bekleme süren 16 dk diyor nasıl bir mantık, iletişim bölümünden mesaj attım bu siteler dagıtıma başladı sizde durum ne diye cumartesiye kadar cvp gelmesin cumartesi magazalarındayım. İptal edicem hoş geçen hafta ist. elmadag şubesine gidip modemin akıbetini sormuştum internet magazamızla bizim ilgimiz yok demişlerdi. :) bir bilgi alırsanız burayada yazın ltf.
  • Satışı iptal etsek mi acaba? Ben bayağı raharsız oldum.
    Bu sabah mesaj yolu ile satış iptalinde bulundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfo -- 7 Ağustos 2014; 9:19:42 >

• Türkçe kullanım açıklama
  • çıkış gücünü 100mw'e yükseltebilen firmware ve tivibu desteği için firmwareler..

100mw çıkış seçeneği için
    ASUS DSL-AC68U Firmware version 3.0.0.4.376_560 (This product supports both Annex A and Annex B)
    http://s3.dosya.tc/server26/MHTkGq/FW_DSL_AC68U_3004376560.zip.html

Tivibu desteği için
    ASUS DSL-AC68U Firmware version 3.0.0.4_376_1779 (This product supports both Annex A and Annex B)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 7 Ağustos 2014; 10:39:27 >

• hey kullanıcısına yanıt
    Bunlari nasil yukleyecegimizide aciklarmisin cihaz geldiginde tivibu icin yukleyim.

Bu arada az önce büyük bir sabir gosterip 20 dk vatan m. h. Bekledim teldeki bayanin cevabi kisa ve netti bilgimiz yok,benim gibi vatandan alanlar bu gidişle çok bekliyecegiz.

• quote:

Bunlari nasil yukleyecegimizide aciklarmisin cihaz geldiginde tivibu icin yukleyim.

Bu arada az önce büyük bir sabir gosterip 20 dk vatan m. h. Bekledim teldeki bayanin cevabi kisa ve netti bilgimiz yok,benim gibi vatandan alanlar bu gidişle çok bekliyecegiz.

MCSNet Supportyoutube
    Updating the Firmware on an Asus Router
    http://www.youtube.com/watch?v=4-Js4WMI5V0

1:45dk dan sonrasını izleseniz yeterli çoğu asus modem ve router ın aynı şekilde

• Sabah kargo süprizi ile uyandırıldım.Modem geldi ,Teşekekürler HIZLIAL.com Ve MNG KARGO 'ya.

Ama lanet TTNET Ultranet 16 mps ve Varoş semtinden TEST yapmamı beklemeyin lütfen....Ferrariyi aldık koyacak benzin yok , üstelik telefon ücreti ile beraber tam 90 tl çıkıyor cebimden her ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Sabah kargo süprizi ile uyandırıldım.Modem geldi ,Teşekekürler HIZLIAL.com Ve MNG KARGO 'ya.

Ama lanet TTNET Ultranet 16 mps ve Varoş semtinden TEST yapmamı beklemeyin lütfen....Ferrariyi aldık koyacak benzin yok , üstelik telefon ücreti ile beraber tam 90 tl çıkıyor cebimden her ay.

hayırlı olsun izlenimlerinizi paylaşırsanız bekleyenler için faydalı olacaktır.

bu arada vatana halen gelmemiş sanırım halen ama hepsiburada falan süper hızlı gönderi diyor

• Merhaba. Benim de modemim geldi. Kendi evimde olmadığımdan pek fazla test etme imkanım olmadı ama modem gayet şık. Ne çok büyük ne de çok küçük. Tam aradığım. İnternet hattına takma fırsatım oldu. İlk farkettiğim eski modemde (Air 5343) hat zayıflaması 5.0-5.5 iken, bu modemde 3.5 civarlarına düştü. Hiç ayar yapmadan. Kablosuz performansını video transferi için vs kullanamadım ama ağ ayarlarından baktığımda 866 mb/sn değerlerini gördüm. Bunda İntel'in AC destekli mini pci 7260ac wireless kartı kullanmamın da etkisi var.

Neyse, inşaallah yarın usb üzerinden veri aktarımını da test ederim. Ancak net hızım 16 olduğu için çok fazla test imkanım yok. Eylül başında kendi evime geçince orada test ederim.

Ancak mavi LEDler ile baya şık olmuş modem. Şekli ile de öyle.

Arayüzü ise airties'lara göre karışık geldi bana. Bunda diğer modemlere göre çok daha fazla özelliği olması da ayrı bir etken tabi ki. Siyah bir tema kullanılması da yanlış olmuş bence. Zaten çok fazla detayın olduğu arayüzde insanı rahatlatacak beyaz bir tema kullanılması daha hoş olurdu.

Modemin adaptörü de ilginç. İki parça çıktı ve prize takılan iki uçlu kısım ayrı. Adaptöre giren kısıma takıyorsunuz. alışık olmayınca, ilk önce amerikan tipi priz için dönüştürücü adaptör sandım. Ama değil.

Fotoğraflar için tekrar düzenleme yapacağım mesaja.

Asus DSL-AC68UAsus DSL-AC68UAsus DSL-AC68U

simage olarakekledim bütün resimleri ama neden bazıları büyük çıkıyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 7 Ağustos 2014; 17:15:11 >

• O kadar merakla beklediğiniz modemi teslim alıp, "hızım 16mb olduğu için test yapamıyorum, eylül'de kurucam" vs. de ne demek ?

Takın modemi, yapın testi.
    20mb/50mb fiber olsa ne olacak ?
    16mb ADSL üzerinde ve hatta 8mb ile bile test yapılır.
    Zira bu modelde modem eklentisinin olmasının sebebi fiber harici ADSL bağlantıda da kullanılabilmesi...

Ayrıca bu cihazların esprisi internet hızınız değil, wifi ve throughput hızları.

Madem modemler geldi, herksin beklediği şu meşhur Download Master testinizi yapında hep beraber görelim sonuçları.

Ancak, Testinizi yayınlarken;

- En az 12 ve hatta 24 saati geçen bir süre olmasına
    (ADSL bağlantı ile zaten bu süreyi geçersiniz... modemi de 7/24 çalıştıracağınıza göre, bırakın indirsin...)
    - FW ve Download Master versiyonlarını
    - Trafik ve Log kayıtlarını
    - Ekran görüntülerini
    - DM çalışırken Speedtest görüntüsünü, ve tabiki modemde görünen internet bağlantı hızınızı da yapıştırmayı unutmayın ki; afaki bi test olmasın.

Bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HGT -- 8 Ağustos 2014; 0:13:48 >

• Bu cihazın o kadar donanımıyla 16 mbit internet üstünde DM ile 7/24 indirme yapabilmesi lazım.
    Yapamıyorsa ciddi sıkıntı var demektir.
    Ben de testlerini merak ediyorum.
  • Benim gibi vatandan ön siparişle alan arkadaşlar. Bu modemin vatandaki satış sayfasına yorum olarak magduriyetinizi bildiren mesaj atsanız bunlarda diger sitelerin anında teslim ettiginin farkına varırlar. Ben çok sert mesaj yazdım. Dünden beri attıgım iki mesaja cvp veren olmadı bugün en son satış sayfasına yorum yazmak aklıma geldi sonuçda okumadan yayınlamıyorlar.

Bu arada vatanı geçtim ASUS TR ninde bu işte en az vatan kadar suçu vardır. Sen bu sitelere dagıtım yapıyorsan vatan gibi bir firmayada dagıtım yapıcaksın kimseyi magdur etmeye hakları yok, tabi bunu bu sitelerin asus tr vasıtasıyla stoklarına girdigini varsayıyorum. kendileri ithal ettiyse başka o halde vatanında suçu yok, her halukarda o kadar başıboş bir ülkede yaşıyoruzki tüketici hakkı falan hikaye, bu memlekette kör tuttugunu öpüyor yazık.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/dsl-ac68u-600mbps-1300mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html?srt=PU#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 7 Ağustos 2014; 21:47:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Bu cihazın o kadar donanımıyla 16 mbit internet üstünde DM ile 7/24 indirme yapabilmesi lazım.
    Yapamıyorsa ciddi sıkıntı var demektir.
    Ben de testlerini merak ediyorum.

Adı üzerinde "modem" bu cihaz.
    Yani ADSL2+ hattında da çalışmak için modem eklentisi var.
    Bizim gibi 3.dünya ülkelerinde kullanılmak üzere, geri kalmış internet altyapısı için geliştirilmiş bir model.
    Malum, fiber altyapı için "modem"e gerek yok ..!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.