Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
53
Favori
241.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hey

25adet torrent 6saat boyunca yük testi kablolu kablosuz kastırma sıfır problem! @HGT cihazınızı, ayarlarınızı kullandığınız diski veya kullanış şeklinizi Ezb vs belki kontrol etmenizi tavsiye ederim benim evde kullandığım RT-AC68U bu videodaki , gelecek olan yeni dsl-ac68u için insanları galeyana getirmeye hakkınız yok

RT-AC68U Download Master Torrent Yük Testi Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=DFwSx4R0kLY

Bende RT-AC68U kullandım. Router a diyecek birşeyim yok gerçekten güzel cihaz. Daha çok download, film ve landan dosya aktarımı için kullanıyordum. Film ve veri aktarımında hiç problem yaşamadım ama downloadlarda hep sıkıntı yaşadım. Ben 1080p olan 12-15 gb filimler ile 3d iso olan 35-40gb filimleri indirmek için kullanacaktım belli bir süre indiriyor sonra yarıda kalıyor veya hdd yi görmüyor yeniden başlatıyorsun bu seferde dosyayı kaldığı yerden görmüyor falan hep sıkıntı oldu. Onu sattım airties 5760 aldık sıkıntılar gider diye oda tam bir başbelası çıktı. Veri aktarımı rezalet doğru düzgün bişey izleyemiyorum.

• tivibu ayarları göründüğü gibi yapalım sorunsuz çalışıyor, önce Yerel Ağ dan DHCP aktif yapalım, sonra yerel ağdan IPTV bölümünden LAN 1 veya herhangi birini seçelim tivibu kabloyu bu porta takın diğer portlarda çalışmaz,sonra WAN bölümündeki gibi ayarları düzenleyelim işlem tamam.
    Asus DSL-AC68UAsus DSL-AC68UAsus DSL-AC68U

• Benim cihazda dun aksam ulaştı.saat 20:00 gibi kurulumunu yapmistim.faka 4-5 saat sonra internet kesildi.ara yüzden baktığımda bağlantı olmadığını gördüm.zaten DSL ve internet ışıkları dönmüştü.DSL kablosunu döktüm taktik yine yok.aklıma telefonu bakmak geldi.ahizeyi kaldırdığımda çevir sesi yoktu.ahizeyi kapatıp bir daha acinca hem çevir sesi geldi hem de internet.bugun yine sorun olmuş kardesimde acaba modemde mi hatta mi sorun var.saat 16:00 dan sonra kablolamayi yenilemeyi deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pocket-lint
    Linksys EA6900 Smart Wi-Fi Wireless AC Router AC1900 review - Pocket-lint
    http://www.pocket-lint.com/review/125885-linksys-ea6900-smart-wi-fi-wireless-ac-router-ac1900-review

Bo modemi de göz ardı etmeyin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ironman

http://www.pocket-lint.com/review/125885-linksys-ea6900-smart-wi-fi-wireless-ac-router-ac1900-review

Bo modemi de göz ardı etmeyin arkadaşlar

Bu cihaz modem degil

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Benim cihazda dun aksam ulaştı.saat 20:00 gibi kurulumunu yapmistim.faka 4-5 saat sonra internet kesildi.ara yüzden baktığımda bağlantı olmadığını gördüm.zaten DSL ve internet ışıkları dönmüştü.DSL kablosunu döktüm taktik yine yok.aklıma telefonu bakmak geldi.ahizeyi kaldırdığımda çevir sesi yoktu.ahizeyi kapatıp bir daha acinca hem çevir sesi geldi hem de internet.bugun yine sorun olmuş kardesimde acaba modemde mi hatta mi sorun var.saat 16:00 dan sonra kablolamayi yenilemeyi deneyecegim.

Sizinki hatla alakali probleme benziyor

@ummet1963

Cihaz performansi kararliligi vs nasil ?

• Hocam merhaba. Modem arayüzü tema rengi değiştirmek mümkün mü? Zaten detaylı bir arayüz var. Bir de siyah koyu bir renk olunca insan ayarlar arasında boğuluyor. Bunu yapabilmek mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 9 Ağustos 2014; 19:44:15 >
  • Bende biraz önce hızlıal dan sipariş ettim puanlarla indirimlerle 395 tl ye geldi inşallah cihaz iyi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Bende biraz önce hızlıal dan sipariş ettim puanlarla indirimlerle 395 tl ye geldi inşallah cihaz iyi çıkar

Çok iyi fiyata gelmiş.
  • Vatandan alalım 1 ay oldu ama hala ses seda yok ön siparişi iptal edebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozekinci

Vatandan alalım 1 ay oldu ama hala ses seda yok ön siparişi iptal edebiliyormuyuz

Siparişi iptal etmek için aradım. Parayı iade 15 gün sonra diyor bir sürü kavga ettim bonusa taksit olmadıgı için peşinde almıştım yazıklar olsun bunlara son alışverişimdir vatan dan. Daha çok bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Hocam merhaba. Modem arayüzü tema rengi değiştirmek mümkün mü? Zaten detaylı bir arayüz var. Bir de siyah koyu bir renk olunca insan ayarlar arasında boğuluyor. Bunu yapabilmek mümkün mü?

Cok zor bisi oldugunu sanmiyorum, merlin kendi firmwarelerinde degisiklikler yapiyor

• ürünü eline ulaşıpta downlond master özelliğini test eden warmı acaba rt ac68u routerdaki gibi kilitlenme problemleri varmı
  • Aicloud ile android cihazimdan modemde takılı diske ulasabiliyorum.media server ile TV den çatır çatır film seyrediyorum.fakat bilgisayarımdan nasıl ulasacagim diske? Mesala dun bir filmin alt yazısının ismini değiştirmek gerekti mecbur diski modemden sokup PC te taktim.android cihaz ile aicloud dan dosyayı görüyorum ama dosya üzerinde değişiklik yapamiyorum.yardci olursanız çok sevinirim.bir de mod üzerinden hangi cihazın kaç mbps ile bağlandığını görebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

Vatandan alalım 1 ay oldu ama hala ses seda yok ön siparişi iptal edebiliyormuyuz

Siparişi iptal etmek için aradım. Parayı iade 15 gün sonra diyor bir sürü kavga ettim bonusa taksit olmadıgı için peşinde almıştım yazıklar olsun bunlara son alışverişimdir vatan dan. Daha çok bekleriz.

Bende aynı şekilde Garanti Bonus ile aldım ve peşin ödeme yaptım parasını bankaya ödedim ama halen ürün yok. İnat edeceğim para iadesi alacağım onu istiyorlar. Vatan Bilgisayar müşteri memnuniyeti sıfır.
    Bu hızlıal.com dan alanlar nasıl daha uygun fiyata alabiliyorlar acaba.

• quote:

quote:

quote:

Bende aynı şekilde Garanti Bonus ile aldım ve peşin ödeme yaptım parasını bankaya ödedim ama halen ürün yok. İnat edeceğim para iadesi alacağım onu istiyorlar. Vatan Bilgisayar müşteri memnuniyeti sıfır.

Ben hizlial.com dan 60 lira indirimle 440 liraya aldim. 30tl avea indirimi ve 30 tl bkmexpress ile alirsaniz indirim oluyordu.

• quote:

quote:

quote:

Hocam sizde arayin bu vatani bakalim ne olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 11 Ağustos 2014; 10:02:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Aicloud ile android cihazimdan modemde takılı diske ulasabiliyorum.media server ile TV den çatır çatır film seyrediyorum.fakat bilgisayarımdan nasıl ulasacagim diske? Mesala dun bir filmin alt yazısının ismini değiştirmek gerekti mecbur diski modemden sokup PC te taktim.android cihaz ile aicloud dan dosyayı görüyorum ama dosya üzerinde değişiklik yapamiyorum.yardci olursanız çok sevinirim.bir de mod üzerinden hangi cihazın kaç mbps ile bağlandığını görebilir miyim?

win 8 64 bitte bu şekilde hdd içeriğini görüyorum masa üstüne kısayol alabilirsin, filmler müikler sıkıntı olmadan wifi üzerinden seyredilebiliyor
    Asus DSL-AC68U

• Vatan Bilgisayar nihayet bugün satışı iptal etti. Hizmet katsayısını sıfıra doğru çekiyor. Üzücü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Bende biraz önce hızlıal dan sipariş ettim puanlarla indirimlerle 395 tl ye geldi inşallah cihaz iyi çıkar

nasıl aldınız izah eder misiniz hangi karta ne indirimi ne puanı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.