Şimdi Ara

Asus DSL N10e accespoint ayarı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablosuz özelliği olmayan cihazlarımı nete bağlamak istiyorum

Bunun için asus dsl n10e router aldım.Wireless modemimden sinyali alıp 4 portundan kablolu olrak cihazlara dağıtacak.

Ama durum sandığımdan karışık oldu ayarlar çok karışık.Yada bu modem desteklemiyormu.Acces point olrak ayarlanmayacakmı acaba

• Rt-n10 modelini almalisiniz, repeater modunda kullanirsaniz hem kablolu hem kablosuz olarak cihazlarinizi baglarsiniz ama dsl-n10e bir modem amaciniz disinda bir model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Rt-n10 modelini almalisiniz, repeater modunda kullanirsaniz hem kablolu hem kablosuz olarak cihazlarinizi baglarsiniz ama dsl-n10e bir modem amaciniz disinda bir model

Güzel bir tespit
    Bende şu anda değiştirdim geldim zaten. Biraz kurcalayınca anladım

Peki rt 10 e de yardım edebilirmisiniz accesspoint kurmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

quote:

Orijinalden alıntı: hey

Rt-n10 modelini almalisiniz, repeater modunda kullanirsaniz hem kablolu hem kablosuz olarak cihazlarinizi baglarsiniz ama dsl-n10e bir modem amaciniz disinda bir model

Güzel bir tespit
    Bende şu anda değiştirdim geldim zaten. Biraz kurcalayınca anladım

Peki rt 10 e de yardım edebilirmisiniz accesspoint kurmak için

Sizin isteginiz icin rt-n10 modeli gerekiyor, rt-n10e modeli sadece kabloluyu kablosuz yapar ap olarak kullanirsiniz, oysa size rt-n10 modelindeki repeater modu gerekli arada pek fiyat farki yok kullanmadan rt-n10 ile degistirin derim

• hey kullanıcısına yanıt
    Adamlar beni kovacak şimdi. rt 10 e yi de açtım ve bakarım ki gerçektende olmuyor.

Şimdi bana rt 10 mu lazım. Bu o işi yapamıyormu.

Modemden kablosuz sinyali alıp arkasından 4 porttan ethernet bağlantısı kablo ile cihazlara internet dağıtmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Adamlar beni kovacak şimdi. rt 10 e yi de açtım ve bakarım ki gerçektende olmuyor.

Şimdi bana rt 10 mu lazım. Bu o işi yapamıyormu.

Modemden kablosuz sinyali alıp arkasından 4 porttan ethernet bağlantısı kablo ile cihazlara internet dağıtmak istiyorum

Rt-n10 alacakdiniz , repeater modunda kuracaksiniz yani yaptiginiz islem rt-n10nu kablosuz aginiza sifrenizi girip baglamak olacak hepsi bu kadar, ardindan hem rt-n10 interneti kablolu hem de kablosuz dagitiyor olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus dsl n10e acces point yapma
    9 yıl önce açıldı
    Asus DSL-AC750 Modem Ayarları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.