Şimdi Ara

Asus DSL-N12E Alındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur hocamda insan yazılana bakıyor ister istemez tereddüt yaşamıyor değil.O nedenle farklı arayış içerisine girdim daha önceden farkedebilseydim sizi mutlaka fikrinizi alırdım.Hızlıal.com'da 96'ya rastladım ama içim hiç rahat değil :( N12E'nin 2 farklı sürümü vardı bildiğim kadarıyla yanlış mı aldım ondanda emin olamıyorum.
    http://www.hizlial.com/asus-rt-n12e-wireless-n300-router-4portrouter/30.024.1196.0011
    Bir tahminimde Hızlıal.com Gold'dan tedarik edebilir ürün ellerinde yok gibi.Nihayetinde bir Gold kuruluşu.Türkçe desteği yani belirttiğiniz sürüm bu modemde inşallah olur aksine çekeceğim var.Dediğiniz gibi geri dönüşü yok en son sürümde de türkçe desteği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

Doğrudur hocamda insan yazılana bakıyor ister istemez tereddüt yaşamıyor değil.O nedenle farklı arayış içerisine girdim daha önceden farkedebilseydim sizi mutlaka fikrinizi alırdım.Hızlıal.com'da 96'ya rastladım ama içim hiç rahat değil :( N12E'nin 2 farklı sürümü vardı bildiğim kadarıyla yanlış mı aldım ondanda emin olamıyorum.
    http://www.hizlial.com/asus-rt-n12e-wireless-n300-router-4portrouter/30.024.1196.0011
    Bir tahminimde Hızlıal.com Gold'dan tedarik edebilir ürün ellerinde yok gibi.Nihayetinde bir Gold kuruluşu.Türkçe desteği yani belirttiğiniz sürüm bu modemde inşallah olur aksine çekeceğim var.Dediğiniz gibi geri dönüşü yok en son sürümde de türkçe desteği yok.

iki farklı sürümü olduğunu senden duydum hocam bir tek nasıl anlıyoruz onu benimki hangisi bilmiyorum ama istediğin gibi gelir inş. bekle bakayım olmadı iade edersin ne olacak

• quote:

Doğrudur hocamda insan yazılana bakıyor ister istemez tereddüt yaşamıyor değil.O nedenle farklı arayış içerisine girdim daha önceden farkedebilseydim sizi mutlaka fikrinizi alırdım.Hızlıal.com'da 96'ya rastladım ama içim hiç rahat değil :( N12E'nin 2 farklı sürümü vardı bildiğim kadarıyla yanlış mı aldım ondanda emin olamıyorum.

Rt-n12e bir router dsl-n12e ile karistirmayin, dsl-n12e nin baska surumu yok.hizlial dan sizin secmis oldugunuz modem degil dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet hocam bende yeni farkettim hemen siparişi iptal edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

evet hocam bende yeni farkettim hemen siparişi iptal edin

İçimde bir kurt vardı sonunda dışarı çıktı.Hocam iptal etmeyi düşünüyorum fakat hızlıal.com'da sıkıntı büyük mağlum iadeside ayrı bir dert.Şimdilik ürün kargoya verilmemişken değişim talebini istedim ne yanıt verecekler onu bekliyorum.Aksine bunlar Tüketici Hakem Heyeti.1 ay paranın iade edilmemesi derken beni fazlasıyla yıpratır.
    Daha dikkatli olmam gerekirdi.Hani birazda fiyat farkına aldandım.Yarın ola Hayrola şimdilik beklemedeyim.

Bu arada bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam bende size danışmayı düşünüyordum.Umarım netice alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 27 Temmuz 2013; 20:02:34 >
  • quote:

quote:

evet hocam bende yeni farkettim hemen siparişi iptal edin

İçimde bir kurt vardı sonunda dışarı çıktı.Hocam iptal etmeyi düşünüyorum fakat hızlıal.com'da sıkıntı büyük mağlum iadeside ayrı bir dert.Şimdilik ürün kargoya verilmemişken değişim talebini istedim ne yanıt verecekler onu bekliyorum.Aksine bunlar Tüketici Hakem Heyeti.1 ay paranın iade edilmemesi derken beni fazlasıyla yıpratır.
    Daha dikkatli olmam gerekirdi.Hani birazda fiyat farkına aldandım.Yarın ola Hayrola şimdilik beklemedeyim.

Bu arada bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam bende size danışmayı düşünüyordum.Umarım netice alırım.

Kargoya vermedilerse hemen iptal ederler merak etmeyin

• hey kullanıcısına yanıt
    Vermediler hocam dün sipariş ettim ürünü daha tedarik bile etmemişlerdir :) Değişim yapmalarını umuyorum şimdilik iptali Hızlıal.com'da uzun iş.1 ay banka,hızlıal.com'la git gel yaşa dur değer mi :)Diğerleri ve devamında Gold'dan almayı düşünüyordum özelliklerden kasıt bulmasaydım kafam şimdi rahattı.Bir sinirle bulaştım buraya.
    Ayrıca uyarınız çok iyi oldu tekrardan teşekkür ederim aksine 3-4 gün beklemede kalacaktım.Modem mi router mu hiç o konuya dahi girmezdim muhtemelen.
  • quote:

Vermediler hocam dün sipariş ettim ürünü daha tedarik bile etmemişlerdir :) Değişim yapmalarını umuyorum şimdilik iptali Hızlıal.com'da uzun iş.1 ay banka,hızlıal.com'la git gel yaşa dur değer mi :)Diğerleri ve devamında Gold'dan almayı düşünüyordum özelliklerden kasıt bulmasaydım kafam şimdi rahattı.Bir sinirle bulaştım buraya.
    Ayrıca uyarınız çok iyi oldu tekrardan teşekkür ederim aksine 3-4 gün beklemede kalacaktım.Modem mi router mu hiç o konuya dahi girmezdim muhtemelen.

hocam edin iptal değişim diyorsunuzda hizlialda varmı dsl-12E
  • quote:

quote:

hocam edin iptal değişim diyorsunuzda hizlialda varmı dsl-12E

Gördüğüm kadarıyla yok hocam.Gold kuruluşu oldukları dile getirdim gerekirse Gold'dan tedarik etmelerini farkı neyse ödüyebileceğimi söyledim.Bunun yanında ellerinde bir çok ürün yok bildiğim kadarıyla siparişe göre anlaşmalı firmalarla konuşup tedarik ediyorlar.5 gün damgasını vurdukları ürünler daima bu sistemle yürüyor.Bir şekilde değişim yaparlar diye düşünüyorum.Yarın cevaplarlar muhtemelen.Verecekleri yanıta göre mecburen ya iptal ederim yada ürüne ulaşırım.

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    önelikle hayırlı olsun şimdilik o güncelleştirmeyi yüklemeye gerek yo kardes şimdilik gerek yok
  • tamamdır hocam şimdilik dokunmuyorum tşk ederim.
    @intel hastası

tamamdır hocam umarım beklediğiniz sonucu alırsınız
    @Alparslan Yavuz
  • 2.1.19 versiyonunda İngilizce ve Rusça var dil olarak.
    Ben yükledim sorunsuz olarak. İngilizce olması daha iyi, neden sorun yaptınız anlamadım.
    Her türlü kaynak İngilizce zaten... Korkmaya gerek yok

Bu arada ben de dün bu modemi direkt ithalatçısı olan Çizgi Bilgisayar'dan aldım 98 TL'ye.
  • modemin direk ithalatçısı çizgi değil sanırım asus türkiye oluyor direk ithalat networkte çizgiyi aradığımda öyle demişlerdi bana.
  • Bisey deggil kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Bisey deggil kardes
    hocam iptal edebildin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 28 Temmuz 2013; 17:40:35 >
    Ellerinde yokmuş ve tedarikde edemezlermiş.Şimdilik iptal ettirdim sadece mouse aldım.Fakat parayı hesabıma ne zaman yatırırlar işte orası meçhul.2 gündür cevap bekliyorum fakat aynı robot gibiler.Kopyala yapıştırla müşteriye cevap veriyorlar sanırsın.Aramasam iptalide mümkün değildi.Sitenizden farklı bir modem alacam diye geçiştirdim.Para hesabıma aktarılır aktarılmaz Gold'dan sipariş vermeyi düşünüyorum tükenmeden.Hocam mümkünse vereceğim linke bir göz atarsanız sevinirim.Yine bir hataya düşmeyim.Gold her zaman ki gibi kafamı karıştırdı.Her ne kadar özelliklerde belirtsede bilgiler güncelliğini korumuyor.Bir kısımda router olarak lansman edilmiş bir taraftan Dsl olarak.
    http://www.gold.com.tr/asus-dsl-n12e-modem_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 29 Temmuz 2013; 12:46:42 >

• Bende DSL-N12E modemi Mormani'den 88,52 TL+ 5.90 TL. kargo ile cumartesi satın aldım. Bugün öğlen elime ulaştı.

Çizgi garantili. İlgilenenler için.
    Türkiye'de 2 distribütör var, Biri Çizgi diğeri Boğaziçi bilgisayar.
    Çizgi direkt ithalatçısı yani, garanti belgesinde ve asus'un kendi belgelerinde ve sitesinde de yazıyor bu bilgi.
  • mare_nostrum kullanıcısına yanıt
    Hocam öncesinde nerdeydiniz siz.Gold'dan almayı düşünüyordum fakat bu daha makul geldi.Çizgi garantiliyse iade edilen parayı hiç beklemeden siparişi geçiyorum.Yalnız Mormani'yi ilk defa duyuyorum bir sıkıntı olmaz inşallah.
    Ayrıca tek çekim yapacağım.Tek çekim ile 85 Tl'ye denk geliyor.Kargoyla 91 Tl'yi buluyor.Sanırsam Kargo olarakda seri gelmiş değerlendirsem fena olmaz.
  • Modemim geldi az önce, Türkçe 2.1.14 versiyonundaydı arayüzde çok az detay vardı adsl sinyal durumunu falan bile göstermiyordu 2.1.19 versiyonunu yükleyeyim dedim ve modem pert oldu 4 ışık yanıyor öyle bekliyor modem arayüzü açılmıyor kablosuz ağ çalışmıyor reset tuşu bile çalışmıyor, modemi gelir gelmez çöp ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.