Şimdi Ara

ASUS DSL-N16 VDSL2/ADSL2+ modem 230 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeoTiger Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Broon

kindle gibi cihzlar bağlanmıyor bu modeme
    niye ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de Asus Rp-n12 repeater almıştım,modemi kurdum 10mt arka odaya da repeater'ı taktım wps düğmesi ile uğraşmadan aynı hızı arkada alıyorum.misss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır bu modemi kullanan biri olarak sık kopma sorunu ile karşılaştım ayrıca evin diğer bölümlerinden wifi de ciddi derecede düşüş var
    Bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu ürünü 3 senedir kullanıyorum, forumdan 2. el almıştım. Ürün 3 senedir bir fiil hiç kapanmadan çalışıyor ama yazın çok sıcak oluyor ve internet hızı düşüyor. Altına ben usb girişli fanlardan koydum sorunu çözdüm.

3+1 evin orta koridoruna koydum ama 10 metre öteyi çekmiyor. Pek yaramaz uzak durun derim.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ki hocam modemden bende de var bir arkadaşımda da, kindle lar bağlanmıyor bir türlü.
  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    bende 5 aydır kullanıyorum 24 saat açık ve sürekli 5 cihaz ve 8 li kamera sistemi bağlı sürekli karşıya yükleme yapıyo daha bunu almadan önce tp link w9970 aldım ama kamera ve cihazlar bağlanınca ping de ani yükselmeler oluyodu kopma yoktu ama online oyun oynanmıyordu hemen iade ettim bunu aldım stabilitesi çok iyi şimdiye kadar yaşadığım tek sıkıntı arayüze girilmiyor arada kapatıp açınca düzeliyor ısınma sorunuda yaşamadım
  • guzelmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erisemre

bende 5 aydır kullanıyorum 24 saat açık ve sürekli 5 cihaz ve 8 li kamera sistemi bağlı sürekli karşıya yükleme yapıyo daha bunu almadan önce tp link w9970 aldım ama kamera ve cihazlar bağlanınca ping de ani yükselmeler oluyodu kopma yoktu ama online oyun oynanmıyordu hemen iade ettim bunu aldım stabilitesi çok iyi şimdiye kadar yaşadığım tek sıkıntı arayüze girilmiyor arada kapatıp açınca düzeliyor ısınma sorunuda yaşamadım
    ben de ikinci el aldığımda ilk sene süper falan diyordum ama sanırım 2-3 sene sonra böyle olmaya başlıyor. zaten 150 mbit'e kadar destekliyor aletler yenilerini süsleyip çıkarıyorlar para kazanmak için. benim 15 sene önce aldığım ADSL 1 modem bile 54 mbit destekliyordu. Bu tür aletleri 2 yılda bir değiştirmeye gerek yok.

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    aynen öle benim önceki modemi 10 senedir kullanıyodum şimşekli bi istanbul yağmurunda yandı yoksa bi sıkıntısı yoktu
  • zatrox kullanıcısına yanıt
    Tenda v300 modemi Tivibu sorun olduğu için mi iade ettiniz yoksa wi-fi kopması yada genel internet kopması olduğu için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

2 yıldır bu modemi kullanan biri olarak sık kopma sorunu ile karşılaştım ayrıca evin diğer bölümlerinden wifi de ciddi derecede düşüş var
    Bilginiz olsun
    Bende 2 yıldır bu modemi kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım sadece çok sıcak havalarda hızda biraz düşüklük oluyor ama kopma olmuyor.

Bu arada ısı sorunu bu fiyat seviyesinde tüm modemlerde mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.