Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Bende almayı düşünüyorum ama burdaki sorunları okuyunca kafam karıştı iyice ????

Aldığım günden beri (8 ay) neredeyse her özelliğini kullanmama rağmen bir sıkıntı çıkarmadı ne bağlantı yönünden nede diğer özellikler yönünden.
    Klasik cevabı vericem foruma sorun yaşayan sorununu yazıyor ama bu modeme sadece onlar sahip değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Ocak 2017; 18:36:7 >
  • Bu modemi yaklaşık 14 aydır kullanıyorum çok memnunum en ufak hata vs yaşamadım, daha önce huwaei modem vardı Vodafone net'in verdiği hergün kapatıp açmakdan usanmıştım, asus modemi bugune kadar hiç kapatıp restart etme gereksinimi duymadım, alan pişman olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben modemi alalı 3 ay oldu karşılaştığım tek bir problem var oda beni modemden soğuttu. Modem her elektrik gidip geldiğinde ağda oturum açın diyor arayüze giriyorum kurulumu atla diyorum sonra internete bağlanıyor ben evde yoksam evdekiler yapamıyor 250 TL ver evdekilere mahcup ol rezalet valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckkpt

Ben modemi alalı 3 ay oldu karşılaştığım tek bir problem var oda beni modemden soğuttu. Modem her elektrik gidip geldiğinde ağda oturum açın diyor arayüze giriyorum kurulumu atla diyorum sonra internete bağlanıyor ben evde yoksam evdekiler yapamıyor 250 TL ver evdekilere mahcup ol rezalet valla...

O bir sorun değil

Modem wan ip almaya çalışıyor
  • ckkpt C kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sorun olmuyor nedense, modem elektrik almaya başladığında yeniden ip alıp otomatik bağlanıyor.. Bende öyle birşey olsa bir dakika bakmam gözünün yaşına ıskartaya ayırırım vallahi

• Changelog için teşekkürler. Yenilikleri görür görmez indirip güncelledim. Sonrasında modemi resetlemedim. Sorunsuz çalışıyor şimdilik. Yeni gelen özellikler de çok iyi olmuş. Çok memnun kaldım modemden gerçekten. Sıkıntı yaşatmadığı gibi özellikleri de harika. Tavsiye ederim alacaklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 9 Ocak 2017; 23:28:35 >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Asus dsl n17u cihazından bende de var. Kullandığım hizmet 100mbit down 4mbit upload fakat dsl olarak cihazda 77mbit download oturmakta mesafeden dolayı. Kablo ile test ettiğim zaman 75-76mbit civarında görebiliyorum. Fakat n mode'da kullanmama rağmen wifi ile max 50mbit görebiliyorum. Tabi stabil olarak 50bit civarında sürekli görebilsem bir problem teşkil etmeyecek ama hızım arayüz üzerinde 77 olarak görülmesine rağmen wifida 17-20 arasında düşmekte. Restart atıp yeniden speed test yapınca 50 civarına çıkıyor bir müddet sonra yeniden düşüyor. Son sürüme güncellemiştim fakat bunda da problem aynı şekilde devam etmekte. 1.2.2 ye geri döndüm bunda da aynı problem mevcut. Cihazda arıza olma ihtimali nedir? veya aynı problemi yaşayan var mı?

• mmozturk kullanıcısına yanıt
    Merhaba n mode nedir acaba ne işe yarar? Arayüzde nerede olduğu da bulamadım

• tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Kablosuz modem hızını iyileştiriyor. Yayın gücünü daha etkin bir mesafeye taşırken kayıp yaşamıyor

Bende n modu nun bir üstü ac modu var

Ac de kullanıyorum tabi cihazlarım 5ghz uyumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmozturk

Arkadaşlar Merhaba,

Asus dsl n17u cihazından bende de var. Kullandığım hizmet 100mbit down 4mbit upload fakat dsl olarak cihazda 77mbit download oturmakta mesafeden dolayı. Kablo ile test ettiğim zaman 75-76mbit civarında görebiliyorum. Fakat n mode'da kullanmama rağmen wifi ile max 50mbit görebiliyorum. Tabi stabil olarak 50bit civarında sürekli görebilsem bir problem teşkil etmeyecek ama hızım arayüz üzerinde 77 olarak görülmesine rağmen wifida 17-20 arasında düşmekte. Restart atıp yeniden speed test yapınca 50 civarına çıkıyor bir müddet sonra yeniden düşüyor. Son sürüme güncellemiştim fakat bunda da problem aynı şekilde devam etmekte. 1.2.2 ye geri döndüm bunda da aynı problem mevcut. Cihazda arıza olma ihtimali nedir? veya aynı problemi yaşayan var mı?

Kablosuz ayarlarından 20/40mhz ayarından 40mhz yi sectiğinize emin olun, bir dr farklı bilgisayar ya da telefon vb ile deneyin

• hey kullanıcısına yanıt
    40mhz kanal 13te kullanıyorum. 20/40 değil yani. Problemi çözemedim, wifi kartından mı kaynaklanıyor acaba
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    N moduna alıp 40 mhz 9 ncu kanal upper çıktı sanırım boşta olan bir kanaldı 9'u seçtim sinyal çok değişti gerçekten etkili oldu yalnız bg olayı n modunda pasif hale geçiyor artık ne handikapı var bilmiyorum b/g korumasının ?

Asus Dsl-N17u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 19 Ocak 2017; 23:55:39 >
  • Arkadaşlar, modemi 2 gündür kullanıyorum. Oldukça stabil ve güzel özelliklere sahip. Çekim gücü Airties 5650'ye göre çok iyi.

Gelelim asıl mesele olan Tivibu'ya. TTNET 24Mbt VDSL ve Tivibu kullanmaktayım. Airties modemimde herhangi bir sorun olmadan Tivibu'yu kullanıyordum. Asus modemde anasayfadaki VDSL için IPTV ayarlarına yapmama rağmen VPN21403 nolu Tivibu hata kodunu almıştım ve hiçbir şekilde gitmedi.

2. akşam önce Tivibu'ya arıza kaydı oluşturdum. Bağlanıp yapamadılar.
    Dün gece tekrar arayıp yeni bir arıza kaydı oluşturdum ve bu gece sorun gitmiş. Tivibu'yu aktif olarak izleyebiliyorum ve Tivibu yazılımını güncelledikleri için kanal geçişleri de hızlanmış durumda. Ayrıca History Channel falan geldi.

Tivibu Set Top Box model Airties 7205

Tivibu'nun Sistem Bilgileri şu şekilde;
    *DM Versiyon: 16.0.9.14
    *Model: 7205-PMC
    *Versiyon: 2.3.43.p

Modem Firmware sürümü: 1.1.2.2_17-g00f2807 (Son)

-- An itibari ile tivibu cihazı ve modemi yeniden başlattım ve yayın giderek MVP21403 kodunu almaya başladım. Bu nedenle cihazı Telekom müdürlüğüne geri götürüp Tivibu Uydu'ya geçirmelerini isteyeceğim.
    Kısacası, geçici bir çözüm bulmuşlar.

Edit: Tivibu ekipleri gelip arızayı çözemediklerini merkeze iletmeleri halinde taahhüt cezası ödemeden, mevcut paketimi iptal edip tivibu uyduya geçeceğim. aksi takdirde 4 ay için 152 tl ceza ödemek gerekiyormuş.
    Edit2: Airties modeme tivibu'yu bağlayıp IP aldırıyorum. (Asus modem bu sırada açık) Tivibu'yu izlemeye başlıyorum. Ardından ethernet ve adsl kablolarını çıkarıp asus modeme takınca yayını kaldığı yerden izlemeye devam ediyorum.
    --
    Ek olarak benim sormak istediğim bir şey var. Macbook kullandığım için 2TB'lık WD My Passport Ultra taşınabilir harddiskimi ExFat olarak biçimlendirmiştim. Şu an AiCloud ile kullanmak istediğimde harddiski listede gösteriyor fakat içeriğe ulaşamıyorum. Fat32 olarak kullandığım 32Gb'lık flash diskte sorun yok.

2TB'lık Harddiski Fat32 yapmam sorunu çözecek midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 21 Ocak 2017; 17:46:52 >

• gzhn G kullanıcısına yanıt
    Modemi sattınızmı duruyormu acaba halen

• Eczanelerde statik ip zorunluluğu başladığından dolayı oluşabilecek kesintilere karşı adsl hattıma alternatif olarak statik ipli 4.5g destekli Turk telekom jet modemlerden aldım. Acaba bu modem Turk Telekomun vermiş olduğu ZTE MF831 model numaralı usb modeme uyumlu mudur hiç bir yerde bu konuda bilgi bulamadım. Modem sahipleri yardımcı olursa sevinirim.
  • Arkadaşlar ben bu modemi Mart 2016'dan beri sorunsuz kullanıyorum almayı düşünenler için belirtmiş olayım. Bir de kablosuz ayar sekmesinde kanal bant genişliği 20/40 olmasının veya 40 olmasının ne farkı var ? Bir de b/g koruması nedir ve nasıl olması gerekir bende tik işaretli şu anda. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverless

Eczanelerde statik ip zorunluluğu başladığından dolayı oluşabilecek kesintilere karşı adsl hattıma alternatif olarak statik ipli 4.5g destekli Turk telekom jet modemlerden aldım. Acaba bu modem Turk Telekomun vermiş olduğu ZTE MF831 model numaralı usb modeme uyumlu mudur hiç bir yerde bu konuda bilgi bulamadım. Modem sahipleri yardımcı olursa sevinirim.

http://www.asus.com/event/networks_3G4G_support/

Sanırım şuan için desteklemiyor, tabi listede olmasa da desgekleme ihtimali var deneme ihtimaliniz arkadaşınızda falan varsa

• Tivibusu olan arkadaşlar yeni yazılımı deneyebilir.

DSL-N17U_9.1.2.3_tivibu_0125.trx
    https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/7996637AA2D54A77ACBBFC6C87DDD5484
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    nerde yayınlandı bu resmi mi
  • Merhaba arkadaşlar bende bu modemi yeni aldım fakat bir sorunla karşılaştım bu sorunu çözemiyorum.
    Sorunum usb 3.0 2 tb samsung portable hdd takılı bilgisayarda hdd içeriğini görüntüleyebiliyorum fakat (android)telde gözükmüyor tek bir klasör gözüküyor ve oda açılmıyor .Modemden taşıma hızı ve yazma çok yavaş 600-700 kb arası değişiyor. Torrent ekledim indirme yaptı.İndirilenleri görebiliyorum hem modemde hemde pc ye taktığımda gözüküyor.Fakat modem üzerinden bir fotoğraf bile açamıyorum denediğimde modemdeki hdd takılıyor ve ulaşılamıyor.Daha sonra ya hdd yi yada modemi çıkarıp takmam gerekiyor yada yenden başlatmam gerekiyor fakat hdd gördüğünde ismini okusa da takılı değil diyor.Bir süre sonra kendisi geliyor tahmini süre 5-10 dk.Gelmez ise kapatıp açmam vs. gerekiyor uğraştırıyor. Böyle bir sorunum var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Asus Dsl-N17u

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.