Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BG korumasını ilk iş herzaman kapatırım o yünden denk gelmedim bu soruna demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

Yıl 2016, wifi standardı ac olmuş, hala 2008 yılından kalan b (11 Mbit) g (54 Mbit) kullanan var mıdır yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

quote:

Yıl 2016, wifi standardı ac olmuş, hala 2008 yılından kalan b (11 Mbit) g (54 Mbit) kullanan var mıdır yav

g kullanılıyor çok fazla, genelde n, ac nadir, bazı modemler var mesala dual bant var ac yok falan. ac modemler pahalı.
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    hadi ya Superonline ve TURKSAT'ada söyle bunu daha ac destekli modemleri yok... anca dual band var onlarda 2.4ghz + 5ghz olarak kullanınca yamuluyor...
    Sorun devam ediyor.Sorun yavaşlık değil, 20 dakikadan fazla bekledim.Modem arayüzü sonsuz döngüye giriyor sanki.
  • Arkadaşlar Asus n17u ile Türknet hipernet kullanabiliyormuyuz ttnet sıkıntı yaratıyormu
  • seben11 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum bir sıkıntı görünmüyor.Paketim 51 Mbit ama hızda sabit bir şekilde 40.5 Mbit görüyorum.Bu kısıtlamayı TurkNet yapıyor kanımca
  • _Antimason_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Asus n17u siparişi vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seben11 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.An itibariyle n11.com da 289 TL'ye satılıyor.Ben geçen hafta 299 TL'ye aldım.En ucuz oradaydı araştırdığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Antimason_

Sorun devam ediyor.Sorun yavaşlık değil, 20 dakikadan fazla bekledim.Modem arayüzü sonsuz döngüye giriyor sanki.

Benim modemde son versiyon kurulu ve b/g protetion tıklıiken dediğiniz gibi arayüz sonsuz döngüye giriyor. Tiki kaldırınca düzeliyor.

Modeme önceki firmware tekrar yükleyin, 2 defa resetleyin sonra ayarlardan b/g koruma tiki kaldırıp deneyim. Eğer düzgün çalışırsa aynı işlemi en son firmware için deneyin.

Alacağınız sonuçlara göre sorunun donanım veya yazılım olduğunu tespit edersiniz.
  • Asus N17 ile dünden beri internete bağlanamıyorum. Hattım ADSL2 modem kafasına göre VDSL kurulum yapıyor yönetimden vs. bağlantı türünü otomatikten ADSL 2 olarak seçtim WAN da ADSL ATM yaptım modem bağlantı kuruyor ip dahi alıyor fakat hiç bir cihaz internete bağlanmıyor sürekli uzak sunucu hatası veriyor. Hattım da bir sorun yok eski modemimi taktım takır takır çalıştı cidden çıldıracam o kadar para ver bir çöpe sahip ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Asus N17 ile dünden beri internete bağlanamıyorum. Hattım ADSL2 modem kafasına göre VDSL kurulum yapıyor yönetimden vs. bağlantı türünü otomatikten ADSL 2 olarak seçtim WAN da ADSL ATM yaptım modem bağlantı kuruyor ip dahi alıyor fakat hiç bir cihaz internete bağlanmıyor sürekli uzak sunucu hatası veriyor. Hattım da bir sorun yok eski modemimi taktım takır takır çalıştı cidden çıldıracam o kadar para ver bir çöpe sahip ol

modemi fabrika ayarlarına alıp hızlı kurulum yapın bağlantınızı oto algılaması gerek

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarı, Reset, oto kurulum, zorla adsl çevirme hepsini yaptım modemde ip dahi var fakat bütün cihazlar hata veriyor bağlanırken. 6 yıllık airties taktığım gibi çalıştı ya o koyuyor iste

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Fabrika ayarı, Reset, oto kurulum, zorla adsl çevirme hepsini yaptım modemde ip dahi var fakat bütün cihazlar hata veriyor bağlanırken. 6 yıllık airties taktığım gibi çalıştı ya o koyuyor iste

airties bağlıyken 17u için farklı sürüm bir yazılım indirip flashlayın
    ardından tekrar kurulum yapmayı deneyin

Sorun sadece DHCP'den kablosuz cihazlara(galiba sadece misafir ağındaki cihazlarda) sabit IP verince oluyordu.
  • son güncellemeyi yaptıktan sonra 10 dakikada bir bağlantıda kopukluk yaşıyorum. ps4te battlefield oynarken oyundan düşüyorum, o sırada telefonu alıyorum elime o da ağdan düşmüş oluyor. ne yapmamı önerirsiniz?
  • eren35fb kullanıcısına yanıt
    Wifi bağlantısında ise ssid değiştirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Wifi bağlantısında ise ssid değiştirin.

ağın adını mı değiştireyim yani? çözüm getirir umarım.
  • eren35fb kullanıcısına yanıt
    Son resmi firmwareden sonra tv ve 2 telefonun wifi bağlantısı kesiliyordu ve wifi listesindede gözükmüyordu modem ağ adını değiştirdim hatta kanalıda 13 yapmıştım ozaman düzelmişti.
    Eski firmwarelerde yaşamamıştım bu durumu.
  • Bende almayı düşünüyorum ama burdaki sorunları okuyunca kafam karıştı iyice ????
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.