Herkese merhaba,
Yeni oluşturduğum siteme bir Ad click kod ekledim. Ancak üstüne tıklayınca değil, sağ tıklayıp open new tab deyince açılıyor. HTML konusunda başlangıç seviyesinde bilgim var. Verilen kodla ilgili HTML destek sayfalarındaki tüm bölümleri okudum ama sonuç alamadım.
Kodlamayı kontrol ettim herhangi bir hata çıkmadı. Sorun nerede olabilir, yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Vodafone Red, sinir bozucu bir mobil internet sorunu!
Türk Telekom'un kapalı alanlar, özellikle AVM vb içinde mağazaların, marketlerin kapıya uzak kısımlarında çekmemesi nedeniyle Ocak 2022 itibarı ile Vodafone RED tarifesine geçtiğimden beri 2 net sorun yaşıyorum.
1) Değil kapalı AVM, açık alanda bile internet olmuyor ve tek çözümü ya telefonu yeniden başlatmak veya uçak modunu açıp kapatmak. Sonrasında bir yerde wifi ile bağlanıp, oradan ayrılınca wifi kesildiği için mobil internet aktif oluyor ama yine bağlanmıyor. Mobil interneti kapatıp açmak da işe yaramıyor. Tek çözüm uçak modunu açıp kapatınca bağlanıyor ve bir sonraki wifi bağlantısına kadar sorunsuz, yüksek hızda bağlanıyor.
2) Mobil internet ile bağlıyken telefon çok ısınıyor.
3) Evde Wifi ile bağlıyken evden uzaklaşınca wifi otomatik kapanır ve mobil internete geçerdi. Ancak operatör değiştiğinden beri, wifi sinyali olmasa bile wifi açık kalıyor, manuel olarak kapatmak gerekiyor.
Telefonum Galaxy S20+ Android 11 kurulu ve 2 yıldır TT hattım ile bu sorunların hiçbiri yoktu.
Son iki haftada 2 defa MH'ni aradım, hattı resetlediler, APN silip yeniden ekledim, tüm internet servislerini tek tek iptal edip yeniden aktive ettiler (bu konuda gelen SMS mesajlarından anladım) telefonu 3-4 kere yeniden başlatın dediler vs ama sorun çözülmedi.
Google aramalarında da bu sorunla ilgili hiçbirşey bulamayınca, son ümit belki bir "damdan düşen" bulurum diye buraya yazdım.
- Denizde yüzerken kullanılabilecek, GPS olan.
- Gelen çağrılara BT kulaklık (TWS) ile cevaplanabilecek
- Aktivite (yürüme, koşma vs) algılama özelliği olan
- Adım sayılarını doğru ölçen, otururken kolumu yukarı aşağı oynatınca adım attın demeyen.
- SPO2, Nabız, kalp ritmi ölçen
- Uyku takibi başarılı
Akıllı saat:
Yukarıdakilere ilaveten
- EKG ölçümü yapan
- Yuvarlak kadranlı, kalın kaba olmayan
- Şarjı tüm özelliklr açıkken en az 4 gün giden
-Telefonum Galaxy S20+
-IOS uyumu, oyun hiç önemli değil
-Bütçe max 5,000 TL
Yukarıdaki bilgiler çerçevesinde marka/model ve varsa kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aklımda Galaxy Watch4 var fakat birçok Galaxy Watch kullanıcısının su geçirmez saate hiçbir dayanağı olmayan biçimde "su teması" nedeniyle garanti dışı kaldığı için Samsung modelleri sanırım liste dışı kalıyor.
VU+ SOLO2'ye alternatif Androidli Hybrid Cihaz önerisi
Merhaba,
1080P plasma TV'de VU+ SOLO2 cihazımla Turksat, Hotbird, IPTV, TURKVOD normal menüden, NETFLIX ise KODI ile izliyorum ancak ben evde olmayınca kimse KODI vs ile uğraşmak istemiyor. İstese de yapamıyor. Bu nedenle;
1- Ya tüm platformları (Netflix, Amazon, Blue TV, Digitürk vs) 1080P izlenebilecek sorunsuz, ses ve görüntüsü kaliteli, ethernet girişi olan iyi bir Android Box almak. Ancak bu durumda mecburen 2 farklı HDMI girişinden seçim yapmak, çift kumanda vs ile uğraşmaları gerekecek
2- Veya SOLO2'nin görüntü kalitesinden aşağı olmayan kaliteli bir Hybrid cihaz alıp, SOLO2'yi elden çıkartmak. Tek HDMI ve tek kumanda olduğu için bu seçenek bana daha yakın duruyor.
Siz olsanız hangi seçeneği ve/veya hangi cihazları önerirsiniz? Mümkünse nedenleri ve biraz detaylı cevaplarsınız sevinirim. Aylardır onlarca cihaz, karşılaştırma, inceleme videoları, forum vb tırmalamaktan yoruldum.
Her ne kadar TV 1080P olsa da, iyi ve kaliteli cihaz isteyince mecburen 4K versiyonu olacak gibi görünüyor.
Bütçe sınırım 700-800 TL civarı, ancak özellikleri ve kalitesi yüksek alternatifler için bütçeyi artırabilirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
|
Böyle bir Media player var mı?
|
Nem ve Sıcaklık sensörlü cihazlar
|
Benim gibi Vodafone geçmeyi düşünenlere...
|
320D GT hakkında deneyiminiz...
|
Cevap: BMW 3 serisi (F30)
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.670
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 58.851 (Bu ay: 936)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 373 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar