Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ofis ortamında bu modemi kullanan bir tanıdık var.karışık olarak kablolu ve kablosuz (notebook ve yazıcı)bağlantı sağlayan cihazlar var totalde 15dir.Logo programı kullanılırken gün içerisinde kopmalar meydana geliyor.Bu sistemi wifi olarak sıkıntısız çalıştırmak için AC teknolojisi olan modemler mi kullanmalıyız ?Ne öneririrsiniz?Benim aklıma yatan tüm pclere kablolu gigabit bağlantı sağlamak ve sorunsuz şekilde yola devam etmek yönünde.
  • arkadaslar n17 u kullanıyorum uzaktan erişemiyorum modeme torrente ve modemin ayarlarına daha önce bir problem yoktu

ayarlarım hepsi erişim içim açık anlıyamadım

En azından erişim ayarlarını gönderebilirmisiniz nelerin açık olması gerekiyor gerçi açık ama belki farkında olmadan hata yapmısımdır

aşagıdaki gibi bir uyarı veriyor

Ağ Geçidi Zaman Aşımı

Sunucu hatası - şu anda 100.---.---.--5 sunucusuna erişilemiyor.

Lütfen isteği yeniden deneyin veya yöneticinize başvurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroloji16 -- 22 Kasım 2016; 17:14:35 >
  • metroloji16 M kullanıcısına yanıt
    wimi.com ve modem ara yüzdeki ip adresi aynı mı değilse sorun bu cgn havuzunda olduğundan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

wimi.com ve modem ara yüzdeki ip adresi aynı mı değilse sorun bu cgn havuzunda olduğundan...

Eve gittigimde dedigine bakıcam eger ip aynı degilse ne yapmalıyım teşekkurler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroloji16 -- 23 Kasım 2016; 10:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroloji16

quote:

Eve gittigimde dedigine bakıcam eger ip aynı degilse ne yapmalıyım teşekkurler şimdiden

Müşteri hizmetlerini aradım cgn havuzu için içinde degilsiniz dedi

evee gidince dediginizede bakıcam ayrıca o havuza girebilmeniz için para ödemeniz lazım diyor ip adresim statikmiş degişken anlamadım bu işi

yanlışmı anladı benmi izah edemedim cgn havuzu dedigimde anlıyamadımı nasıl izah edebilirim daha bilemedim
  • quote:

quote:

quote:

Müşteri hizmetlerini aradım cgn havuzu için içinde degilsiniz dedi

evee gidince dediginizede bakıcam ayrıca o havuza girebilmeniz için para ödemeniz lazım diyor ip adresim statikmiş degişken anlamadım bu işi

yanlışmı anladı benmi izah edemedim cgn havuzu dedigimde anlıyamadımı nasıl izah edebilirim daha bilemedim

Şimdi tekrardan aradım adama guzelce izah ettim

100 lu havuz ip sistemi dedim turkcesi kısaltması cgn bakalım bir kayıt oluşturdu

Ne cıkıcak ondan deneme yaptık ip sürekli 100 ile başlıyor senin belirttigin sisteme giriyorum herhalde

• metroloji16 M kullanıcısına yanıt
    anlatmak zor telefonda konuştuğun kişiler genelde bilgisiz sekreter seviyesinde kişiler cgn dersin anlamaz çözüm sadece onların elinde... birde 192.168.1.58 55 nolu porta yönlendirince sorun çözülür demişler ama sorun devam edende olmuş...
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    QoS açık wifi kanalını az kullanılan kanala al... yoksa hız kaybı kaçınılmaz kanalları wifianalyzer diye android uygulaması ile seç...
  • quote:

anlatmak zor telefonda konuştuğun kişiler genelde bilgisiz sekreter seviyesinde kişiler cgn dersin anlamaz çözüm sadece onların elinde... birde 192.168.1.58 55 nolu porta yönlendirince sorun çözülür demişler ama sorun devam edende olmuş...

Kardes

Aradılar 10 dakika once telekomdan aynen cgn havuzun içindeymişim degiştiremeyiz dediler statik ip için basvurun diyor

Bende önce telekomun online işlemlerden tüketici şikayetlerinden cıkmak istedigim konusunda yazı yazdım

Ayrıca btkdanda telekoma şikayette bulundum

Bakalım sonuc ne olucak ....
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    2 nolu kanal boş diğerleri dolu

Geçtim 2 ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus n17 u yeni güncelleme gelmiş

Sürüm 1.1.2.2_17 inceleyen oldu mu ?
  • quote:

quote:

Kardes

Aradılar 10 dakika once telekomdan aynen cgn havuzun içindeymişim degiştiremeyiz dediler statik ip için basvurun diyor

Bende önce telekomun online işlemlerden tüketici şikayetlerinden cıkmak istedigim konusunda yazı yazdım

Ayrıca btkdanda telekoma şikayette bulundum

Bakalım sonuc ne olucak ....

Turk telekomun verdigi cevap

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

1------- hizmet numaralı ADSL aboneliğinize ait şikayetinize istinaden;

Dünya genelinde internet kullanıcı sayılarındaki artışa bağlı olarak ip adreslerinde kapasite sorunu yaşanmaya başlandı. Gerçekleştirilecek ip kapasite artışı ile birlikte, aynı anda internete bağlı olabilecek kullanıcı kapasitemizde ciddi bir artış sağlanacaktır. Bu sayede müşterilerimizin internete ip kapasitesi kaynaklı bağlanamama sorunları hiç oluşmadan önlenmiş olacak. Yapılan çalışmalardan müşterilerimizin internet erişimleri etkilenmeyecek olup, erişimlerinde çalışma kaynaklı bir kesinti olmayacaktır. Ancak çalışmanın tamamlandığı ilerde internet hizmeti alan müşterilerimiz, gerçek ip gerektiren cihaz ve uygulamaları kullanamayacaklar. Gerçek ip gerektiren cihazlara örnek: bazı online oyunlar, bazı Ip kameralar, remote desktop kullanımı vb. Müşterilerimizin genel internet erişimlerinde sorun yaşanmazken, gerçek ip gerektiren cihaz ve uygulamaları çalışmıyor olacak.

Aşağıdakine benzer sorunlarla karşılaşabileceğini bildirmek isteriz.

“Bazı internet sayfalarına bağlanırken, bazılarına bağlanamıyorum. Bu adresler engellendi mi?”
    “Torrent vb indirme uygulamalarını çalıştıramıyorum, internet hızımla ilgili bir sorun mu var ?”
    “Evimdeki ip kameram internete bağlanmıyor, servise götürdüm ancak sorun olmadığı iletildi ?”
    “İnternet’e erişiyorum ancak online oyun uygulamasına erişemiyorum, uygulamaya arkadaşlarımın da erişemediği bilgisini aldım”.

Bu sorunu giderilmek adına ; çalışmanın tamamlandığı illerde yer alan müşterilerimiz, gerçek ip gerektiren uygulama ve cihazları kullanabilmek için statik ip satın alması gerektiği bilgini iletmek isteriz.

Bilgilerinize arz ederiz.

Ben tekrardan şikayet attım
    sizin bu dezavantajlarınızdan etkilenmek zorunda degilim diye
    Bu olay yasalmı bilen yokmu nasıl kurtulabilirim bu havuzun içinden statik ip satın alınarak yazmıuslar birde utanmadan para ödemek zorundamıyım ben ya
    neyse ne cevap gelicek bakalım

• Merhaba,

Bu modemi alıpta upload işleri ile uğraşan var mı?

Türk telekomun verdiği w9970 model modem var elimde ve upload yaparken internet gözle görülür şekilde internet yavaşlıyor. Yüzdelik hesabı yaparsak %50 yavaşlama var.

Upload yaparken internet yavaşlar diyecek olan düz mantık arkadaşlar gelmeden ben yazayım.

Tp link modem var elimde ve onu taktığımda upload yaparken bağlantı yavaşlaması %5.

Modemi servise gönderdim ama yine aynı şekilde geldi.

Bu konudan inanın gına geldi artık sorunsuz upload yapabilecğeim ve upload yaparken rahatlıkla yavaşlama olmadan nette gezmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan03

Merhaba,

Bu modemi alıpta upload işleri ile uğraşan var mı?

Türk telekomun verdiği w9970 model modem var elimde ve upload yaparken internet gözle görülür şekilde internet yavaşlıyor. Yüzdelik hesabı yaparsak %50 yavaşlama var.

Upload yaparken internet yavaşlar diyecek olan düz mantık arkadaşlar gelmeden ben yazayım.

Tp link modem var elimde ve onu taktığımda upload yaparken bağlantı yavaşlaması %5.

Modemi servise gönderdim ama yine aynı şekilde geldi.

Bu konudan inanın gına geldi artık sorunsuz upload yapabilecğeim ve upload yaparken rahatlıkla yavaşlama olmadan nette gezmek istiyorum.

ne upload ediyorsunuz ve upload hızınız nedir
    kaç kullanıcı ar

• Arkadaşlar bu modeme router yöntemiyle internet verip torent sistemini çalıştırabilirmiyim? Malum süperonline fiber de kendi modemi hariç kullanılmıyor.

• Yorumlara şöyle bi baktım kısaca özet bu modem almaya değmez sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalli2

Arkadaşlar bu modeme router yöntemiyle internet verip torent sistemini çalıştırabilirmiyim? Malum süperonline fiber de kendi modemi hariç kullanılmıyor.

Çalıştırırsiniz sorun olmaz

• arkadaslar airties 5650 den ustunluklerini yazar misiniz rica etsem... bir de iki daire alt ust 130 m2 rahat kullananilir miyiz cekim gucu iyimi 10 uzerinden deger verirseniz sevinirim

• 35 sayfa konusulmus benim soruya cevap veren yok uzuldum simdi... yarin modem almaliyim ikisi arasinda kaldim... 90 tl fark var

• Benim modemde dsl ışığı sabitlendikten sonra ip alıp İnternete bağlanması çok uzun sürüyor. Ayrıca son güncellemeden sonra modem aşırı yavaşladı. Türk. Net kullanıyorum. Hat değerlerim 8.1-10 dB civarında birçok kez Telekom hatta baktı sorun yok dedi evim ile dolap arasında 5 mt mesafe var . Bina iç hattı yeni . Sorun ne olabilir sizce .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.