Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drkedi

slm dostlar;
    benim bir sıkıntım var ama danıştığım kimse bana yardımcı olamadı!!!!!

benim evimde superonline fiber internet var ve modem girişte kapının üstünde bir yere bağlı, zaten orada yeri varmış, ilk önce güzel geldi ama daha sonra farkettim ki benim digitürk decoderimi ben ethernet kablo ile bağlıyrdum ve online izliyordum. şimdi kapının oradan salona kablo çekmek hem zahmetli hemde çok kötü bir görüntü oluşturacak. digitürkümü bu bahsettiğiniz aracılar ile internete bağlayabilirmiyim acaba ?????

yardımcı olursanız sevinirim..

powerline ürünlerine yöneleceksiniz
    bütçe nedir
  • Bütçe ile sıkıntım yok ama , ne alacağımı bilmiyorum hepsi birbirime benziyor. Bana işimi görecek asgari bir modem öneriniz var mk acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bütçe ile sıkıntım yok ama , ne alacağımı bilmiyorum hepsi birbirime benziyor. Bana işimi görecek asgari bir modem öneriniz var mk acaba

akakce.com
    Asus PL-N12 Kit Powerline Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://m.akakce.com/p/?6601625

Kullanıyorum sıfır kayıp
    Tavsiye ederim

• DSL günlüğündeki max rate hızı hattımın alabildiği hız mı yoksa paketimin mi?
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

quote:

Orijinalden alıntı: Tècnics

Hocam merhaba DSL-N17U hakkinda bir sey sormak istiyorum xDSL bir baglantida DNS sunucusunu degistirebiliyormusun? yani Default ttnet degilde Google yapmak istiyorum bu sayede modeme bagli cihazlara DNS yazmadan direk Google sorgulamasini istiyorum imkaniniz varsa SS cekip yollayabilirmisiniz ? WAN bolumunde Internet otomatik DNS evet hayir diye bir secenek varmi ?? ve yeni cikan urun hakkinda ne dusunuyorsunuz? xDSL arasi nasil kopma yada CRC hatasi olusturuyormu ?

Merbaba bende de asus dsl 17u modemdem var philips smart tv de dns ayarı değiştiremedim modemin arayüzünden direkt open dns 8.8.8.8 gibi bir ip üzerinden çıkması sağlanabiliyormu tüm bağlı kullanıcılara ?

sol tarafta wan menüsüne gir, aşağı doğru inince görüceksin dns girmek için yer var, orada otomatik seçilidir o tiki kaldırırsan manuel 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 girersin, diğer bağlı cihazlara dns girmene gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingRoyality

DSL günlüğündeki max rate hızı hattımın alabildiği hız mı yoksa paketimin mi?

hattın maksimum alabildiği hız
  • burada yapan var deneyin isterseniz

quote:

Orijinalden alıntı: Befega19

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

lazım olabilir.

bu arada konu nasıl olmuş hala yapım aşamasında

Merhaba hocam bu modemde ip tv kullanılıyor mu?Bende tivibu var modem değişeceğim fakat asus modemlerde kullanılır mı kullanılmaz mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

ASUS N17U kullanıyorum ve Tivibu kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. Diğer modemlere nazaran Tivibu'da takılmalar geçti ve kanal geçişleri daha da hızlandı.

IPTV kurulumu için kendi modemimde ki ayarların ekran görüntüsünü aldım. Aşağıda ki ayarları yaptığınız takdirde sorunsuz bir şekilde IPTV kullanabilirsiniz.

Asus Dsl-N17u
    Asus Dsl-N17u
    Asus Dsl-N17u

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın bağlantısı ADSL. Benim bağlantım ise VDSL. Maalesef bu ayarlar bende geçerli değil.

İlginç olan nokta, Tivibu cihazının "saat sunucusuna bağlanılamadı" diyerek açılmaması. Saat sunucusunu değiştirip, Türk Telekom modemi ile aynı yaptım. Bu sefer de, sunucuya bağlanılamadı diyor.

Şu Tivibu cihazının içerisine erişebilsem çözeceğim fakat o da mümkün değil. Saçma sapan işler işte.
  • quote:

Teşekkür ederim

• N17u

Hangi yazılımı kullanıyorsunuz
    Güncel birşey çıktı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

yazılım güncelmi

Donanım Yazılımı Sürümü:1.1.1.2

Evet hocam güncel
    Tamam yaptım oldu, çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Salak Cin model cihazlardan biktim artik.

Airties'da UPnP problemi var diye TP-Link'e gectim ama Onun da kitlenmesi, arayuze girilmemesi, ip dagitamamasi vs bezdirdi artik.

Piayasa vdsl2 icin cok secenek de yok.

Bu cihazi kullananlar memnun mu? Ethernet uzerinden aktarim hici kac mbps?

Ip parketme ozelligi var mi?

• TP-Link hangi modeli bahsettiğiniz
    ARcher 750
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

ARcher 750

öyle bir modeli yok yalnız tplinkin, bahsettiğinz model bu mu
  • süperonline fiber kullanıyorum.n17u aldım ama modem olarak baglayamadım nasıl yapabilirim.
  • Arkdaşlar WAN ayarlar kısmının resmini acil olarak atabilecek varmı adsl sinyali alamıyorum. Adsl sinyal lambası yanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpanter

süperonline fiber kullanıyorum.n17u aldım ama modem olarak baglayamadım nasıl yapabilirim.

Ethernet kbalo ile gelen gerçek fiber kullanıyorsanız superonline fiber kullanıcı adı ve şifresini bilmeden başka bir cihazı modem olarak kullanamazsınız.
    Asus'u superonline'ın modemine bağlayıp kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.