Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadşlar benm N17U model modemde anlık hız düşmeleri yaşıyorum. Örneğin eve gelen adsl hızı 14 mbit modemde de bu hızı alıyorum ama ortada hiç bir neden yokken bir anda download hızım 0.80 mbit e düşüyor upload hızıysa yok denebilecek kadar az 0.01 mbit :/ modeme 4 kere arka tarafa iğne vb. aracılığıyla formt attım, modem arayüzünden sıfırladım ve 3 kere de son yazılımı tekrar yükledim ancak sonuç değişmiyor. 5-6 saat normal kullanırken bir anda hız düşüyor ve çoğu zamanda format vb. ile de düzelmiyor. Hızın düştüğü anda farklı bir modemle denediğimde ise sorunsuz şekilde hızı alabiliyorum.

Sorunu daha önce yaşayan veya sorunun giderimi için bilgi olan var mıdır? Çıldırmak üzereyim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenecer -- 1 Ekim 2016; 9:45:44 >
  • Merhaba arkadaşlar ben modemi yeni aldım.Modeli n17u torrentler başlayınca bir yandan indirirken bir yandan hashing diye yazı çıkıyor duruyor.
    Bunu nasıl iptal edebilirim?
    Birde utorrentte izleyici ekleyince hız dahada artıyordu bunda öyle birşey yokmu?
  • ASUS DSL-N17U ile ASUS DSL-AC56U arasındaki temel farklar nelerdir. Kayda değer fark varmıdır. Hangisi fiyatını hak ediyor. Size göre hangisi F/P ürünüdür.
  • Asus Dsl-N17u

Son birkaç gündür internet hızımda düşüş var aboneliğim 16mbit idi ve hız testi ile hep 16 yı görüyordum şimdi ise max 8mbit görüyorum sebep TTnet mi modem mi bilemedim
    Snr değerlerim eskiden 10.07dB --- 15.00dB idi şimdi fark var
  • arkadaşlar bu modemi uydunetin netmaster modemiyle router olarak kullanamıyorum. bilenler ya da netmaster ile router olarak kullanan/kullanmış olanlar varsa yardım edebilirse sevinirim.

şurada daha ayrıntılı anlattımhttps://forum.donanimhaber.com/m_120900030//tm.htm#120900030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubemotho -- 6 Ekim 2016; 13:58:31 >
  • Asus DSL-N17U 245 TL. GG 20 - 25 TL indirimde tanımlamış hesaplara yani 220 TL alınabiliyor. Sanırım ben alacağım.

GittiGidiyor
    Asus DSL-N17U 300Mbps Torrent Bulut VPN EWAN 4G Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-dsl-n17u-300mbps-torrent-bulut-vpn-ewan-4g-243190853

• Asus Dsl-N17u

Değerler gittikçe kötüye gidiyor hızım düştü diye şikayetçi idim şimdi 2mbit bile göremiyorum TTnet e mail attım inceleniyor denilmiş
  • suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    modemi direk yeni kısa kabloyla ana hat kutucuğuna takıp bak evde değerlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

modemi direk yeni kısa kabloyla ana hat kutucuğuna takıp bak evde değerlere...

Bu akşam deneyeceğim umarım olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, DSL-N17U'nun VDSL için Tivibu ayarları nedir? YouTube'daki Recep Kulan isimli kişinin videosundaki adımları uyguladım fakat olmadı.

Şunu belirtmekte fayda var, N17U'nun LAN 4 portundan bir router'in WAN portuna giriş yapıyorum. Tivibu ise o router'in LAN 1 portuna bağlı.
  • baglantıyı yaptım asusda net yok diger modemin hattı calısıyor, onunla ilgili bir ayar varmı devamlı diger neti kullanıyor onu kesince asus baglanmıyor benim istedigim asus baglı olsun onda sorun cıkınca digeri devreye girsin ama hep asussda sorun varmıs gibi diger hattı kullanıyor, dualı kapatınca asus sorunsuz calısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 12 Ekim 2016; 20:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Merhaba, DSL-N17U'nun VDSL için Tivibu ayarları nedir? YouTube'daki Recep Kulan isimli kişinin videosundaki adımları uyguladım fakat olmadı.

Şunu belirtmekte fayda var, N17U'nun LAN 4 portundan bir router'in WAN portuna giriş yapıyorum. Tivibu ise o router'in LAN 1 portuna bağlı.

Tivibu'nun yeni yazılımından sonra asus modemlerde tivibu çalışmıyor.... Boşuna uğraşmayın ! Bende bu nedenle asus modemi (DSL-N66U) kenara koyup, tivibu'nun verdiği modemi kullanmaya başladım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberFahrer

Merhaba arkadaşlar ben modemi yeni aldım.Modeli n17u torrentler başlayınca bir yandan indirirken bir yandan hashing diye yazı çıkıyor duruyor.
    Bunu nasıl iptal edebilirim?
    Birde utorrentte izleyici ekleyince hız dahada artıyordu bunda öyle birşey yokmu?

Hocam torrent performansi nasil? Transmission yuklenebiliyor mu?sırf torrent icin alinir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar USB hızım 5 mb/sn geçmiyor. İlk mesajdaki işlemin aynısı yapıyorum bende 5 mb/s arkadaşın pc de 17mb/s

Çözüm önerebilecek arkadaşlar var mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Merhabalar USB hızım 5 mb/sn geçmiyor. İlk mesajdaki işlemin aynısı yapıyorum bende 5 mb/s arkadaşın pc de 17mb/s

laptopdamı yoksa masaüstündemi alıyorsun bu hızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Merhabalar USB hızım 5 mb/sn geçmiyor. İlk mesajdaki işlemin aynısı yapıyorum bende 5 mb/s arkadaşın pc de 17mb/s

laptopdamı yoksa masaüstündemi alıyorsun bu hızı

İkisinde de aynı değer hocam. Hdd den veri çeker iken 5 mb ı geçemiyorum. Hdd normalde 50 mb üstü veri okuma yazma hızına sahip pratikde. Pc pc arası veri aktarma da 10/100 mb lan ile 10mb/s ile aktarıyorum orada normal değer alıyorum yani hocam.

• yazılım güncelmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tècnics

Hocam merhaba DSL-N17U hakkinda bir sey sormak istiyorum xDSL bir baglantida DNS sunucusunu degistirebiliyormusun? yani Default ttnet degilde Google yapmak istiyorum bu sayede modeme bagli cihazlara DNS yazmadan direk Google sorgulamasini istiyorum imkaniniz varsa SS cekip yollayabilirmisiniz ? WAN bolumunde Internet otomatik DNS evet hayir diye bir secenek varmi ?? ve yeni cikan urun hakkinda ne dusunuyorsunuz? xDSL arasi nasil kopma yada CRC hatasi olusturuyormu ?

Merbaba bende de asus dsl 17u modemdem var philips smart tv de dns ayarı değiştiremedim modemin arayüzünden direkt open dns 8.8.8.8 gibi bir ip üzerinden çıkması sağlanabiliyormu tüm bağlı kullanıcılara ?

• slm dostlar;
    benim bir sıkıntım var ama danıştığım kimse bana yardımcı olamadı!!!!!

benim evimde superonline fiber internet var ve modem girişte kapının üstünde bir yere bağlı, zaten orada yeri varmış, ilk önce güzel geldi ama daha sonra farkettim ki benim digitürk decoderimi ben ethernet kablo ile bağlıyrdum ve online izliyordum. şimdi kapının oradan salona kablo çekmek hem zahmetli hemde çok kötü bir görüntü oluşturacak. digitürkümü bu bahsettiğiniz aracılar ile internete bağlayabilirmiyim acaba ?????

yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

quote:

Orijinalden alıntı: Tècnics

Hocam merhaba DSL-N17U hakkinda bir sey sormak istiyorum xDSL bir baglantida DNS sunucusunu degistirebiliyormusun? yani Default ttnet degilde Google yapmak istiyorum bu sayede modeme bagli cihazlara DNS yazmadan direk Google sorgulamasini istiyorum imkaniniz varsa SS cekip yollayabilirmisiniz ? WAN bolumunde Internet otomatik DNS evet hayir diye bir secenek varmi ?? ve yeni cikan urun hakkinda ne dusunuyorsunuz? xDSL arasi nasil kopma yada CRC hatasi olusturuyormu ?

Merbaba bende de asus dsl 17u modemdem var philips smart tv de dns ayarı değiştiremedim modemin arayüzünden direkt open dns 8.8.8.8 gibi bir ip üzerinden çıkması sağlanabiliyormu tüm bağlı kullanıcılara ?

eğer client cihazlarda statik dns girilmezse modem üstünden vereceğiniz dns yi bütün cihazlar alacaktır

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.