Arkadaşlar bugün yeni modem aldım oyunlarda rahat oynamak ping sorunu yaşamamak için daha önce airties airmax5452 kullanıyordum Hızım sabit 8 mbps diğer modemde ölçtüğümde 7.5 mbps lerde değer alıyordum hızım gayet iyiydi ama bu modemde aşırı bir yavaşlama alıyorum Hızım en fazla 2.5 mbps çıkıyor o da kabloyla ölçüm yaptığım zaman haftasonu olduğu için asus müşteri hizmetleri de çalışmıyor(bu konuda çok büyük bir dezavantaj ayrıca asus için) Bu modemin ayarlarıyla mı ilgili birisi yardım edebilir mi çoğu kişi okuyup geçecek ama lütfen bilen birileri cevap yazarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Sitesinden son firmware i yukleyip denediniz mi? Veya modene reset atmayi? Hiz olcumunuzu tekrar deneyin belki hattan kaynaklanan bir yavaslama olmustur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sitesinden güncellemesini yaptım modeme reset de attım bilgisayarı da yeniden başlattım gene aynı problem malesef bir türlü çözüm bulamadım modem ayarlaında mı bir problem var gerçi otomatik olarak geliyor kurulum ekranı ordan kullanıcı adı ve şifreyi girdim ttneti seçtim direk bağlandı ama düşük bir hızda acaba manuel olarak ayarlamamız gereken yerler var mı modem arayüzünde...