Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bastırmaya devam benm bi arkta arayıp duruyo da sallamıyolar diyor.

benm karttada CW çıktı ztn kim bela okuduysa
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    her kartta cw var zaten önemli olan kaç fpsde başladığı 150-200den sonra cw yapıyorsa pek mesele değil zaten hiçbir oyunu o ayarlarda oynamazsınız günümüz ekranları max 144fps destekliyor mesela şu

http://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg278q-27-1ms-g-sync-displayport-wqhd-led-oyuncu-monitor-p-BD802104

gtx1070le iyi gider hepsiburada bundada fiyat hatası yaparsa

• Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    aahhaha o topa bidaha girilmez
  • alanlara hayırlı olsun. bu arada geçende bana hediye 1080 geldi. ihtiyacım olmadığından satıyorum. ürünü bedavaya aldığım için artık tüm türkiyede gtx1080lerin fiyatı bedavadır. lütfen üstüne para istemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

alanlara hayırlı olsun. bu arada geçende bana hediye 1080 geldi. ihtiyacım olmadığından satıyorum. ürünü bedavaya aldığım için artık tüm türkiyede gtx1080lerin fiyatı bedavadır. lütfen üstüne para istemeyin.

alıyorum...

üstüne para isticem satarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

alanlara hayırlı olsun. bu arada geçende bana hediye 1080 geldi. ihtiyacım olmadığından satıyorum. ürünü bedavaya aldığım için artık tüm türkiyede gtx1080lerin fiyatı bedavadır. lütfen üstüne para istemeyin.

alıyorum...

peki üstüne ne kadar istersin. satmam gerekiyor, satamam elimde patlar diye korkuyorum çünkü 5 yıl sonra gtx3000 serisi çıkacak. çıktığında tüm gtx1080leri satmak için üstüne para vereceğiz. ben şimdiden üstüne para verim satim diyorum. hatta kargoda benden sen adresi yaz ben koşa koşa getirecem.

• quote:

quote:

quote:

alıyorum...

peki üstüne ne kadar istersin. satmam gerekiyor, satamam elimde patlar diye korkuyorum çünkü 5 yıl sonra gtx3000 serisi çıkacak. çıktığında tüm gtx1080leri satmak için üstüne para vereceğiz. ben şimdiden üstüne para verim satim diyorum. hatta kargoda benden sen adresi yaz ben koşa koşa getirecem.

yani piyasada çok satılık var zaten 1-2 aya satamicaksın matematikle aranın iyi olduğunuda görüyrum 3000 demişken 3000tl de ver üstüne anlaşalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

alıyorum...

yani piyasada çok satılık var zaten 1-2 aya satamicaksın matematikle aranın iyi olduğunuda görüyrum 3000 demişken 3000tl de ver üstüne anlaşalım.

tamam gtx1080 verecem üstüne 3000tl verecem. ama alacaksın söz? bankaya gidimde sana vereceğim 3000tl için 10 yıllık faiziyle birlikte 5000tl kredi çekim tam haram olmuş olsun bu 1080. görüyorsunuz değilmi 1080 sahipleri? 1080ti çıkacak diye koca ülkenin piyasası nasıl birden bozuldu tüh. üstüne hepsiburada hata ile 1070i ucuza ilan koyup satın alanları süründürmezmi... of of of dolar borsa moodys japon yeni hepsi birbirine girdi. yani lafım ölücülere, böyle her konuda pıtrak gibi bitiveriyorsunuz, siz 2000tlyi bir araya getireni salak zannediyorsanız dönün aynaya bakın.

bu arada kart falan satılık değil bu yazdıklarımı ciddiye alıp pm atanlar oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alıyorum...

tamam gtx1080 verecem üstüne 3000tl verecem. ama alacaksın söz? bankaya gidimde sana vereceğim 3000tl için 10 yıllık faiziyle birlikte 5000tl kredi çekim tam haram olmuş olsun bu 1080. görüyorsunuz değilmi 1080 sahipleri? 1080ti çıkacak diye koca ülkenin piyasası nasıl birden bozuldu tüh. üstüne hepsiburada hata ile 1070i ucuza ilan koyup satın alanları süründürmezmi... of of of dolar borsa moodys japon yeni hepsi birbirine girdi. yani lafım ölücülere, böyle her konuda pıtrak gibi bitiveriyorsunuz, siz 2000tlyi bir araya getireni salak zannediyorsanız dönün aynaya bakın.

bu arada kart falan satılık değil bu yazdıklarımı ciddiye alıp pm atanlar oluyor.

bu ayıplı ölücülük tam olarak bu işi ticarete bağlayıp diğer tekil şahıslar/vatandaşlara da gönderimin engellenmesini sağlayan, ürünü kendi kullanımı için asla satın almayan esnaf olarak tanımlanıyor

gerisinde bence sıkıntı yok tabiki amazon fiyatlarıyla alışveriş yapmak ister herkes, keşke distribütörler ötv gibi pay koymasa üstüne fiyatlar 2 katına çıkmasa. son kullanıcının ucuz fiyat araması ve bu şekilde ürünleri almaya çalışması gayet normaldir TR

şartlarında. Normal fiyatından alana da bu fiyatı yakalayabilene de lafım yok, kimsenin olamaz. Olsada o kişi şeyine takmaz açıkcası çünkü embesillik olur para senin karar senin vurdum bırak bu düş benim... Firmalar işlerini yapmakla yükümlü zaten.

• arkadaşlar konumuza dönelim. siparişlerle ilgili bir gelişme var mı?
  • Benim ekran kartim geldi, kullaniyorum. Bu konuda siparisi ile ilgili sorunu olan kimler kaldi?
  • ZuLuuuuuu kullanıcısına yanıt
    Bende hiçbir gelişme yok öyle duruyor. Naif bir arkadaşımızda bekliyordu. Bana pm atmıştı. Vazgeçmeyi düşünüyordu en son. sizler artık nasıl hallettiyseniz tebrik ederim.
  • Banada ilk basta gondermemislerdi sikayetvara yazdim sonra musteri hizmetlerine 6 7 mesaj attim sonra bana da 1070 g1 gonderdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da gigabyte G1 Gaming 1070 gönderdiler. Micron bellekliymis. F11 beta bios cikmis yeni yükledim. Hatta yeni nvidia cikmis 2 gun once 2rj7.10 tarihli 3xx.70 surumu onu indirdim. Kutudan sadece cd cikiyor. Ivir zivir kagit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkuazim kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun :)
  • 7 sayfayı da okudum. Alanlara hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza
  • Bende bi kaç mesaj gönderdim hepsiburadaya bekliyorum.Ekran kartını alanlar hayırlısıyla kullansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun aklima geldi de, bu konuda "750 TL veririm nasil olsa dusecek fiyatlar simdiden satin da zarar etmeyin" veya "2. eli max 900 TL eder şu an benden söylemesi, 3 ay sonra 800'e satamaz kimse" diyen troller vardi hatirlayanlar var mi :) 4 ay sonra geldigimiz noktada 2000 liranin altinda GTX 1070 kalmadi, benim kartin sifirinin fiyati 2400 liranin uzerine cikti (konu ilk acildiginda 2100 lira idi). Gigabyte G1 Gaming gonderilen arkadaslarin kartlarinin fiyati da 2250 liraya cikti (konu ilk acildiginda 2000 lira civarindaydi hatta biraz altindaydi yanlis hatirlamiyorsam).

Herkese tekrardan iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLuuuuuu -- 10 Ocak 2017; 16:52:27 >
  • ZuLuuuuuu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Asus 1070 OC' yi iyi bir kampanya ile 1650 TL' ye almıştım, dün bir bakayım nasıl olmuş diye, 2400-2500 fiyatlar şu anda. Avrupa bizi kıskanmasa bunlar olmayacak da işte, fesatlanıp duruyor namussuzlar
  • Aynı kart 2300 lira olmuş 3 ayda yüzde 75 fiyat artışı memleket eyiye gidiy.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.