Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Geldi benim kart

Hayırlı olsun
  • Evet Arkadaşlar benim kartta geldi çok şükür Darısı diğer arkadaşların başına ...

bu arada tekrardan @kaya061 çok teşekkürler hocam konuyu açtığın için GTX 1060 ararken sayende 1070 sahibi olduk

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL..
     Asus DUAL GTX 1070 1309 TL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E71C9E8E7 -- 13 Ekim 2016; 18:32:34 >

• Gigabyte teslim alan arkadaşlar hayırlısı olsun , kullanmaya başlayınca cw durumlarınızı paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Gigabyte teslim alan arkadaşlar hayırlısı olsun , kullanmaya başlayınca cw durumlarınızı paylaşabilir misiniz?

Hangi program ile test etmemi önerirsin hocam ücretsiz ? Sistem derecelendirmesi yaptım bi sorun çıkmadı ama birde benchmark yapalım
  • Limit yetersizliğinden alamadık 2 tane alıp birini bedavaya getiricektim bırak 2yi 1taneye yetmedi limit fullemişiz ikeada dolap masa koltuk derken
  • Unigine Heaven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen arkadaşlara hayırlı olsun. O akşam paralarım bölük bölük bankalardaydı çok düşünmüştü atm ye gidip aktarsam mı diye de yapmadım. Nasip değilmiş demek. Güle güle kullanın inşallah.
  • Karti gelen arkadaşlara
    Kartlarınızı güle güle kullanin. Cwsiz gunlerdilerim. darisi herkese.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam dandik monitörle bile yani dandik dediğim göbekli tüplü falan ( ) bu programı kullanarak ekran kartı hakkında sıkıntılı olup olmadığı anlaşılabilir mi ?
  • Hayırlı olsun nediyeyim :) darısı diğer arkadaşların başına..
  • Gears of War 4 kampanyası bitmiş olabilir 20-30 eylül arası alınan kartlara yollanıyor kodlar ve kodların geçerlilik süresi ise 31 ekimde son buluyor.

Kartı alanlar yinede hb ile irtibata geçsin ellerinde ki kodlar bitmemiş ise detayları pek önemsemeden (yada bilmiyorlardır) kodu size yollarlar.
  • Gears of war linkinden kod yerine seri numarası girme tuşu var tıklayıp seri numaramı yazdığımda, this serial is invalid diyor la
  • Ulan 1880 e strix aldık diye sevindik bide vay....

Herkese hayırlı olsun bu arada

• maverick72 M kullanıcısına yanıt
    O kodun geçerliliği için ben vatandan kodu alırken 20-30 eylül arası son gün denilmişti.

Artık doğru veya yanlış gerisi hb'ye kalıyor yada nvidia tr ile iletişime geçilmeli.
  • Hepsiburadaki ler bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Gigabyte teslim alan arkadaşlar hayırlısı olsun , kullanmaya başlayınca cw durumlarınızı paylaşabilir misiniz?

Hangi program ile test etmemi önerirsin hocam ücretsiz ? Sistem derecelendirmesi yaptım bi sorun çıkmadı ama birde benchmark yapalım

Dominic'in dediği gibi Unigine Heaven'da belli oluyor bu durum. Onunla bir benchmark yapabilirsiniz.
  • Dual olandan daha iyi gigabyte diye dusunuyorum. Cok iyi olmus valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CW var mı kartlarda? Bellekler Samsung mu Micron mu çıktı? GPU-Z görüntülerini alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bellekler micron CW yok.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.