Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@emre9110 sizde burdan mı aldınız yoksa ilki farklı biyerdenmiydi
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz,

Mağaza yetkililerimizden aldığımız en son bilgi 70217822 nolu siparişinizde yer alan Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı DUAL-GTX1070-8G ürününüzün tedarik edilemediği yönündedir. Bu ürünün yerine dilerseniz aynı veya düşük tutarda, satıcısı Hepsiburada olan başka bir ürün tercih edebilir ya da ürününüzün iptalini talep edebilirsiniz.

Talebinizi bu mailimize cevap olarak gönderebilirseniz, size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

Yaşadığınız gecikme ve bu gecikme bilgisini size daha önce ulaştıramadığımız için sizden özür diler, firmamıza göstermiş olduğunuz anlayışınıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Denilmiş bana mail olarak. Ben 1700 TL ye asus strix gtx 1070 o8g almıştım. Hatta yüklenecek çekleri satabilirsem 1650 TL'ye gelmiş olacak :)

Ah keşke vaktim olsa da tüketici hakem heyetine filan başvuru yapsam. İşlerin yoğunluğundan malesef bu yanlarına kalacak. Hakem heyetine gidecek arkadaşalra uyarı mutlaka ve mutlaka bir emsal karar koysunlar dosyalarına. Aynı şekilde Vatanbilgisayar için bir defa şikayet etmiştim sipariş verdiğim ürünü yollamadılar diye oda piyasaya göre çok uygun fiyatlı bir üründü. Para iadesi yapıldı diye Vatan ı haklı buldular. Emsal karar koymamıştım keşke koysaydım.

Ahh amazon ahh keşke Türkiye'de de faaliyet gösterse de şunlar avuçlarını yalasa toptan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 10 Ekim 2016; 17:31:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Değerli Müşterimiz,

Mağaza yetkililerimizden aldığımız en son bilgi 70217822 nolu siparişinizde yer alan Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı DUAL-GTX1070-8G ürününüzün tedarik edilemediği yönündedir. Bu ürünün yerine dilerseniz aynı veya düşük tutarda, satıcısı Hepsiburada olan başka bir ürün tercih edebilir ya da ürününüzün iptalini talep edebilirsiniz.

Talebinizi bu mailimize cevap olarak gönderebilirseniz, size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

Yaşadığınız gecikme ve bu gecikme bilgisini size daha önce ulaştıramadığımız için sizden özür diler, firmamıza göstermiş olduğunuz anlayışınıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Denilmiş bana mail olarak. Ben 1700 TL ye asus strix gtx 1070 o8g almıştım. Hatta yüklenecek çekleri satabilirsem 1650 TL'ye gelmiş olacak :)

Ah keşke vaktim olsa da tüketici hakem heyetine filan başvuru yapsam. İşlerin yoğunluğundan malesef bu yanlarına kalacak. Hakem heyetine gidecek arkadaşalra uyarı mutlaka ve mutlaka bir emsal karar koysunlar dosyalarına. Aynı şekilde Vatanbilgisayar için bir defa şikayet etmiştim sipariş verdiğim ürünü yollamadılar diye oda piyasaya göre çok uygun fiyatlı bir üründü. Para iadesi yapıldı diye Vatan ı haklı buldular. Emsal karar koymamıştım keşke koysaydım.

Ahh amazon ahh keşke Türkiye'de de faaliyet gösterse de şunlar avuçlarını yalasa toptan...

sen işin cini çıkmışın da bizimkine öyle bişeyde demediler, deseler alıp kullanacam...

• Arkadas gibi turbo modelini neden tercih etmiyorsunuz?@Emre9110

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Versalid buradaki bir arkadaşa (@One1r) Turbo model gönderdiler. o zaman herkese göndermeleri gerekir.
    sana teklif önermişler siparişi iptal etmene gerek yok. ben öyle anladım. sisteme stok girersin 15 tane diye sattıkça stok düşer bitince satış kapanır. yani aldığı siparişe stok bulunmadı açıklaması sadece yalandır malesef.
    Alan çok kişi var (yaklaşık 10 kişi ) beklemek istemeyenler için ortak birşeyler yapabilir miyiz ? bilmiyorum.

Şahsen işin bu kadar büyümeden hepsiburada halleder diye düşünmüştüm. demek ki departman kötü.
    ben ayın 22'sinde sipariş geçtim. aynı gün stok bitti zaten. 1 ay beklemeyi düşünüyorum. nazara geldi bizim 1070ler.
  • Yani emsal turbo duruyo konuda kacisi yok hbnin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Önermedilerki size Turbo verelim diye. Ya iptal edelim yada 1309 TL lik başka kart alın diyorlar. İptal ettirmeden bekleyeceğim bakalm nolcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazim

@Versalid buradaki bir arkadaşa (@One1r) Turbo model gönderdiler. o zaman herkese göndermeleri gerekir.

Bende öyle düşündüğüm için içim rahattı ama ürünü temin edememe bahanesiyle çat diye siparişi iptal etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 11 Ekim 2016; 0:46:20 >
  • Siparişi iptal edilmeyen ve herhangi bir teklif sunulmayan kimler kaldı

Ülkede ürünün stoğu yok desek satışı açık firmalar var. Ya sınırlı sayıda ürün verecekler yada böyle böyle caydırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 11 Ekim 2016; 12:36:38 >
  • özel soğutuculu gtx 1070'ler bu fiyata satılmaya başladıysa 2. elleri düşecek demektir.

evga tr garantili olanlara 900tl öneriyorum? satan var mı bakın 1080ti geliyor. 2000 serisi kapıda satılır?

diyer markalar 750 tl.. yurtdışı her gtx 1070'e 500tl öneriyorum nasılsa evga dahil garantisi yok bu kartların.

1080ti gelince 1080 ile fiyatları yer değişecek gtx 1070 ise 1060 ile yer değiecek 900tl olacak sıfırı kartın şimdiden satın derim kar etmek için. ve kartlarınıza talibim arkadaşlar?
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    senin 1080lere 1500tl den talibim. çok iyi fiyat veriyorum bak. biliyosun yakında 1080ti çıkacak, o fiyata bile satamayacaksın. sırf zarar etme diye bu teklifi yapıyorum. ıbann yolla, hatta daha önce adres yolla oraya gelip ağzını burnunu bi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

özel soğutuculu gtx 1070'ler bu fiyata satılmaya başladıysa 2. elleri düşecek demektir.

evga tr garantili olanlara 900tl öneriyorum? satan var mı bakın 1080ti geliyor. 2000 serisi kapıda satılır?

diyer markalar 750 tl.. yurtdışı her gtx 1070'e 500tl öneriyorum nasılsa evga dahil garantisi yok bu kartların.

1080ti gelince 1080 ile fiyatları yer değişecek gtx 1070 ise 1060 ile yer değiecek 900tl olacak sıfırı kartın şimdiden satın derim kar etmek için. ve kartlarınıza talibim arkadaşlar?

Türk Ticaret Sektörünün dahi çocuğu bulundu.
  • Sana buradan ekmek çıkmaz.
  • Bana teklif sunmadılar.Hala tedarikçi firmadan bekleniyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

özel soğutuculu gtx 1070'ler bu fiyata satılmaya başladıysa 2. elleri düşecek demektir.

Sen ne diyorsun lan değişik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliyorrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Geliyorrrr

Hocam Sana hangi ürünü gönderiyorlar ve kargolandı mı ? Bana da kargo sırasına alındı yazıyor Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 ile değiştirdiler :D İnşallah bir sıkıntı çıkmazda gelir ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

quote:

Geliyorrrr

Hocam Sana hangi ürünü gönderiyorlar ve kargolandı mı ? Bana da kargo sırasına alındı yazıyor Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 ile değiştirdiler :D İnşallah bir sıkıntı çıkmazda gelir ya :D

Benmkide gigabyte yani iyi oldu tatlı oldu adamlar haksız çıkardı bizi kargolandı benmki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

quote:

Geliyorrrr

Benmkide gigabyte yani iyi oldu tatlı oldu adamlar haksız çıkardı bizi kargolandı benmki

Valla benim hala kargolama sırasında yazıyor ama bakalım Gigabyte hiç beklemiyordum ya çok iyi oldu .

• ben de birşey yok ben ne yapmalıyım :) Heyecanlandım ya.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.