Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim acelem olmadigindan biraz daha beklemekte sorun gormuyorum, zaten acil ekran karti ihtiyacim yoktu, fiyati uygun oldugu icin almistim. Bu arada musteri hizmetlerini aramistim 1-2 gun once, arastiracaklarini soylediler 20 liralik da hediye ceki gonderdiler. Bakalim birkac gun daha bekleyip tekrar arayacagim bir gelisme olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLuuuuuu -- 6 Ekim 2016; 16:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Kartları sipariş verenlerdende ses çıkmıyor ses verin ne oldu kartlar. =)

Gelir veya gelmez insanlara bir fırsat doğdu, gerçekleşirse mutlu olacaklar. Olgun insana olursa hayırlı olsun olmazsa sağlık olsun demek düşer.

İmzanda da görülüyor sen de 1070e sahipsin. Bu kadar hırs yapma güle güle kullan kartını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1r

quote:

Gelir veya gelmez insanlara bir fırsat doğdu, gerçekleşirse mutlu olacaklar. Olgun insana olursa hayırlı olsun olmazsa sağlık olsun demek düşer.

İmzanda da görülüyor sen de 1070e sahipsin. Bu kadar hırs yapma güle güle kullan kartını.

Eğer gelirse arkadaş o daha fazla para verdiği için kahrolacak.
  • Ben de hala ses soluk yok hediye çeki verdiler 20 TL kullanmıyorum. Bekleyeceğim bakalım. Hepsiburada dan daha hiç bişey almam. Adamlar aşırı ilgisiz 10 tane msaj attım dönüş yok. Böyle müşteri hizmetleri mi olur.

Amazonun gözünü seveyim. EVGA ftw kapıcam bi tane black friday de en azından kafam rahat olur. Adamlardaki kalite artık aşmış.

Hepsiburadaya muadil ürün verin diyorum 1309 TL den almanız lazım farkını ödersiniz diyor.

1800 TL den Asus strix 1070 08g almıştım onuda göndermediler 1 ay oldu. Muadil ürün verin diyorum aradaki farkı öderseniz olur diyor. Ulan üstünden 1 ay geçiş o zaman fiyatları eşitti şimdi fiyat farkı açılmış nolcak diyorum. Elimizden bişey gelmiyor diyor.

Bakalım sonuna kadar bekleyeceğim acelem yok. Ama bi daha gtx 1070'i 70 TL ye dahi verse geleceğini bilsemde almam. Müşteriye ilgi adamlarda sıfırın altında.

• quote:

quote:

Hayırlı olsun demiştim zaten ama ben burda kartı alıp almadıklarını merak etiğim için yazdım yoksa .
    ''ulan alamasın şunlarda güleyim''demek için yazmıyorum cümlenin sonuna gülücük koyduk.diye başka yere cekmeyin. Dileğim herkez en iyi sisteme sahip olsun.böyle şeyler yapmayın yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şikayetvar a yazmayı düşünüyorum yazsam mı?
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    one1r kullanıcısına yanıt
    one1r nickli arkadaşa muadil olarak asus turbo gönderdiler. o zaman bize de en az turbo yollamaları gerekir. size ilgisiz davrandıklarına göre sancı başlamış .

Aslında

ben de amazondan ftw kapmak istiyordum taksit olmadığı için alamamıştım. bu arada evga black modelinde backplate yok bilgin olsun. amazon da cuma indirim günleri mi oluyor?
    geçen %10 indirimi ile gigabyte xtreme 1070 alayım diyordum onda da amazondan gtx1080 fiyatına geliyor diye alamamıştım.
  • Kendi içinizdeki kötü huyları başkalarında aramayın öyle bir niyetle yazmadım neyse önemli değil ne düşündüğünüz huzursuzluk yaratan insanlardan hep uzak durmuşumdur .

Blok.
  • quote:

Kendi içinizdeki kötü huyları başkalarında aramayın öyle bir niyetle yazmadım neyse önemli değil ne düşündüğünüz huzursuzluk yaratan insanlardan hep uzak durmuşumdur .

Blok.

ya sen mevlanamısın laflara bak
  • Aceleniz yoksa bekleyin ülke ülkelikten çıktı nereden kazanç elde ederseniz sömürün.

Sizi en fazla 1 ay bekletirler ama bu sürede 1 ay o ürünü satamamaları demek bunu da pek kabulleneceklerini sanmıyorum ama işin içinde şayet sizin gibi ciddi bir sayıda bu fiyattan alan varsa o ürünün uzun bir süre yollanmama saçmalığı ile karşılaşmayı kabullenin.

Birde o yasa, bu yasa madde madde tüketici kanunları olsa bile ''ülkede parası olan adam ezse dışarı salınıyor'' kısaca o yasadan pek bir şey beklemekte saçma oluyor, siz tekil halde yasa yasa dersiniz karşınızda dev gibi kan emici bir firma var.

Umarım kartlar elinize gelir burada sabırlı olan kazanacak gibi.
  • Asus Turboyu alan tek kişi ben değilim sanırım
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120891433

• quote:

Asus Turboyu alan tek kişi ben değilim sanırım
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120891433

Ulan ya.
  • Faturası yok diyor, HB den alsa fatura olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Faturası yok diyor, HB den alsa fatura olurdu.

Ben de hbdan aldım faturayı saklasam , fatura yok garantisi var diye ilan açsam aynı şey değil mi?

• one1r kullanıcısına yanıt
    Kesin HB den aldığını nasıl anladınız peki ? Bir insan fatura olsa bile, neden yok der ki ? Kaça aldıysa aldı diyelim, bu onu ilgilendirir.

TR garantili faturasız kart satan başkaları da var. Bu da onlardan biri olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Ekim 2016; 21:52:18 >
  • quote:

Kesin HB den aldığını nasıl anladınız peki ? Bir insan fatura olsa bile, neden yok der ki ? Kaça aldıysa aldı diyelim, bu onu ilgilendirir.

TR garantili faturasız kart satan başkaları da var. Bu da onlardan biri olabilir belki.

Kesin hepsiburadadan aldı demedim üstte mesajım duruyor okuyabilirsin.

Kaça aldığı kaça sattığı tabi ki o arkadaşı ilgilendirir hiçbir sözüm yok.
    Neden fatura yok desin diye sormuşsun? Satarken karşı tarafın bunu bilip ölücülük yapmasını engellemk için olabilir

Benim gibi hepsiburadadan aldığını düşünmeme sebep, aynı zamanda olması asus turbo olması fatura olmaması. Düşündüğüm gibi değilse iyi rastlantı olmuş

• quote:

1300 e aldığını karşı tarafın görmemesi için faturası yok diyecek tabi yoksa adam vurur kafasına alır 1500 e biraz mantık ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

quote:

1300 e aldığını karşı tarafın görmemesi için faturası yok diyecek tabi yoksa adam vurur kafasına alır 1500 e biraz mantık ?

Alıntıları Göster
    Faturasını salmalı bence, garanti geçerliliği vs de kolaylık olur. Ölücülük yapacak adama yürü git dürtük derim geçerim 1500 1600 dende satarım ben istersem 2 liraya alayım alak olan adama ne? garantilimi garantili osu busu tamam sıkıntı yok piyasaya göre satacaksın kimse 300 liraya mal alıp 300 e satmak istemez ticaret bu şekilde yapılıyor işte, bunlarda bu yöntemi seçmişler gereksiz ama böyle yapanlarda var

• 217x9=1956 tl mobil giriste verilen fiyat. Bilgisayarda girince goremiyorum. 1309/1956)x100=~%35 indirim yapiyor. Hali hazirda %34 indirim var msi 750ti oc modelinde.
    Daha anlamayana ben birşey demiyorum.

• hb bana mail attı çok yazınca, 100 lira farkla gtx1060 verelim msi diye....

100 lira vercem bide msi 1060 alacam... hale bak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.