Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus Gtx Dual 1070 kartı kapanlardan resim bekliyoruz sitede ki fiyatı 2k çekmişler cidden iyi fiyata kapacaksınız.
  • hepsiburadaya koymaaaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Demon

Hocam 1300 ' e falan satılmıyor . Hepsiburada bariz bir şekilde hata yapmış , herkesin 1900 ' e sattığı kartı neden 1300 ' e satsınlar? Bir hata olmuş , faydalanlar faydalandı . Kimse gidip 900-800 e ikinci el 1070 satmaz .

herkes nerde 1900'e satıyor kardeş? 1500tl'ye geen hafta satıldı konuyu ben açtım millet şu an oyun oynuyor kartları ile. 1300'e kargoladı hb millete kartı.

zaten amazon 1350tl. 2. ele 1100tl verdim laf yedim 3 aya gtx ti modelleri geliyor ek olarak 970 stokları bitecek nvidia fiyat indirimi yapacağını kendi söylüyor.

2çeli ederi max 900tl şu an benden söylemesi. 3 ay sonra 800'e satamaz kimse hele amazondan gelenler garantiside yok 5 para etmez

Bak açık açık söylüyorum, sıcak fırsatlat bölümünde mide bulandırıcı şekilde ölücülük yapan yığınca insan var senin gibi, sizin gibiler yüzünden oraya girmiyorum yorumlar cidden sinir bozucu.

Diğer konuya gelirsek bu tiplerle aynı familyada olduğun için bu hatayı lehine kullanıp, piyasayı öldürme amaçlı ayak yapıyorsun yani ikiyüzlüsün, satıcı olsan 1900 tl olarak tr pazarındaki standart rakam buysa bu rakamı baz alır, bu konuya bir mesaj dahi atmazdın.

Ne kadar sövseler azdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Demon

Hocam 1300 ' e falan satılmıyor . Hepsiburada bariz bir şekilde hata yapmış , herkesin 1900 ' e sattığı kartı neden 1300 ' e satsınlar? Bir hata olmuş , faydalanlar faydalandı . Kimse gidip 900-800 e ikinci el 1070 satmaz .

herkes nerde 1900'e satıyor kardeş? 1500tl'ye geen hafta satıldı konuyu ben açtım millet şu an oyun oynuyor kartları ile. 1300'e kargoladı hb millete kartı.

zaten amazon 1350tl. 2. ele 1100tl verdim laf yedim 3 aya gtx ti modelleri geliyor ek olarak 970 stokları bitecek nvidia fiyat indirimi yapacağını kendi söylüyor.

2çeli ederi max 900tl şu an benden söylemesi. 3 ay sonra 800'e satamaz kimse hele amazondan gelenler garantiside yok 5 para etmez

Bak açık açık söylüyorum, sıcak fırsatlat bölümünde mide bulandırıcı şekilde ölücülük yapan yığınca insan var senin gibi, sizin gibiler yüzünden oraya girmiyorum yorumlar cidden sinir bozucu.

Diğer konuya gelirsek bu tiplerle aynı familyada olduğun için bu hatayı lehine kullanıp, piyasayı öldürme amaçlı ayak yapıyorsun yani ikiyüzlüsün, satıcı olsan 1900 tl olarak tr pazarındaki standart rakam buysa bu rakamı baz alır, bu konuya bir mesaj dahi atmazdın.

Ne kadar sövseler azdır.

böyle saçma sapan konuşan piyasadan bir haber apachi troller var, nickinde gt olan adamdan çok da fazla birşey beklememek lazım.

• Beyler Ekim'in 3 oldu hala kargoya verilmedi benim kart.Sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Beyler Ekim'in 3 oldu hala kargoya verilmedi benim kart.Sizde durum nedir?

Sipariş kısmında ne yazıyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one1r kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz hazırlanıyor.Tedarikçi firmadan bekleniyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Siparişiniz hazırlanıyor.Tedarikçi firmadan bekleniyor diyor.

Hocam bugün kargolanması için saat 2-3 e kadar tedarik edildi yazması lazım ki kargolama işlemine geçilsin. Söylediğim saate kadar bir gelişme olmazsa arayın müşteri hizmetlerini.

• one1r kullanıcısına yanıt
    Çok sağol.Bekleyeyim 3'e kadar dediğin gibi olursa müşteri hizmetlerini ararım.
  • ben 10 dk önce aradım 5 dk falan bekledim sıra falan var diye dayanamadım sonra bende bekliyim 2-3 e kdr bari

@ydagli sendemi aldıydın ya ben sadece yorum atıyosun sanıyordum

1-2 hafta bekleyin satacaklar...
  • Şuana kadar sadece 1 kişi teslim aldı sanırsam

• Şimdiden yeni bir grup kurun "1070" zedelere diye.

• Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı DUAL-GTX1070-8G
    Satıcı : Hepsiburada
    1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor.
    Tahmini kargoya veriliş tarihi: Siparişinizin vaat edilen kargoya veriliş tarihi (30.09.2016) geçmiştir, özür dileriz.
    Faturanız siparişinizle birlikte gönderilecektir.

biçiminde bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasustoni

Şimdiden yeni bir grup kurun "1070" zedelere diye.

Neden zede olalim firma battimi kactimi noldu :) Gelirse miss gibi 1070 miz olacak gelmezse paramizi alip yolumuza bakacagiz :D Neden bu kadar sorun yapıyorsunuz kendinize bizden fazla kaygılısınız.

• Hala bekliyorum bende kargoya verilmedi.
  • Gün içinde kargoya verileceğini teyit ettim hayırlısı olsun... stoklardaymış internette öyle gözükebilirmiş gün içinde verecekler kargoya yarına gelir heralde
  • Arkadaslar Asus neden yazıyor. Nvidia uretmıyor mu bu kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Arkadaslar Asus neden yazıyor. Nvidia uretmıyor mu bu kartı

nvidia gpusu kullanan kart satıyorlar
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım zaten ucuzdan çok az kişi alabildi, yollamayıp sizler ile uğraşmak istemezler.
  • Hala verilmedi kargoya yahu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.