Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada klasiktir hep aynı numaralar. Ya iptal ya değişim seçeneği koydular önüne beklerim dese zaten o nuda bahane ile iptal edeceklerdi yadabeklemekten bezince kendin iptal edecekti kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Eylül 2016; 17:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Hayırlı olsun. Gelmez diyenlerin gözleri dolu dolu olmuştur şimdi.

Gelmeyeceğinden değil de elde para olmadığı için ağlıyorum ben:) Neyse maaş yatınca ben de getirtecem inşallah bakalım.
    Aynı fiyata denk gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1r

Kart geldi arkadaşlar. Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Diğer arkadaşlara da en kısa zamanda gelir umarım.

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL..

süper h.o gercekten iyi fiyat

• bi test falan bekleriz artık
  • Cw siz iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

bi test falan bekleriz artık

Dostum test adamı değilim ama bugün denediğim şeyleri paylaşayım,

Bikere gtx670den 1070e geçen biri olarak fps patlaması yaşıyorum:)

Crysis3 herşeyfullde smaa4x 110fps görünce gözümden yaş geldi.

Daha önce 1060 alıp cw çıkınca iade etmiştim, ilk baktığım şey cw oldu. Çok şükür 2000+ fps haricinde cw sıfır (malum cw çıksa iade de edemeyiz:))

1506/2002 dayanamadım ufak bir oc denedim. msi afterburnerla 1636/2250 yaptım (gpu tweak yüklemedim sevmiyorum) %10luk fps artışı oldu. Stabil kullanıyorum.

1636/2250de sıcaklık testinde fan max %60 ayarlanmış sıcaklık 82de sabit kaldı ses duymayınca max fanı %80e çektim uzun süre valleybench ve crysis3 bf4 gibi oyunlarda sıcaklık max 72 gördü. %80de fan sesi bile ilginçtir rahatsız edici değil.

Kısacası kartı çok sevdim. Size gelecekler daha güzel sıcaklık ve performans verecektir, benim gibi gtx670den geçiş yapıyorsanız çok memnun kalacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 27 Eylül 2016; 0:18:01 >

• Bu fırsatı sıcak fırsatlarda paylaşmamışsınız ya alacağınız olsun.

Kartı gelenlere hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Daha önce 1060 alıp cw çıkınca iade etmiştim, ilk baktığım şey cw oldu. Çok şükür 2000+ fps haricinde cw sıfır (malum cw çıksa iade de edemeyiz:))

1506/2002 dayanamadım ufak bir oc denedim. msi afterburnerla 1636/2250 yaptım (gpu tweak yüklemedim sevmiyorum) %10luk fps artışı oldu. Stabil kullanıyorum.

1636/2250de sıcaklık testinde fan max %60 ayarlanmış sıcaklık 82de sabit kaldı ses duymayınca max fanı %80e çektim uzun süre valleybench ve crysis3 bf4 gibi oyunlarda sıcaklık max 72 gördü. %80de fan sesi bile ilginçtir rahatsız edici değil.

Kısacası kartı çok sevdim. Size gelecekler daha güzel sıcaklık ve performans verecektir, benim gibi gtx670den geçiş yapıyorsanız çok memnun kalacaksınız.

Valla bende 8800gs olduğu için nükleer fırlama yaşarım heralde..

zaten merak ediyorum Q6600 + GTX 1070 testi yapıcam

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    Biz hâlâ ati express 1200, gtx 1070le uzaya çıkarım artık:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

senin yerine ben de duygulandim şimdi :D

• one1r kullanıcısına yanıt
    Heaven Benchmark 4.0 ile test edin, sonucu paylaşın :)
  • Bugün kargo günü, bakalım ne olacak.
  • aynen ya hala tedarik bekleniyor yazıyor, napsak müşteri hizmetlerine sorsak mı? yoksa totem bozulur mu o zaman
  • Kargo günü 3 Ekim gelen mailde öyle yazıyordu.
  • Hayırlı olsun tekrardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 30.09 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bende 30.09 yazıyor

Sipariş detayında bendede 30.09.2016 yazıyor ama mail geldi 3 Ekimde gönderilecektir diye . Eğer mailde de 30.09.2016 yazıyorsa onu bilemem.
  • hepimizde aynı yazıyor zatende işte programdn bakıyorum hep hala değişmedi hani bi pokelasak mı diyorum yoksa iptal etmesinler
  • Epostada 3 ekim yaziyordu o yuzden ben 3 ekim aksamina kadar bekleyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

Epostada 3 ekim yaziyordu o yuzden ben 3 ekim aksamina kadar bekleyecegim.

aradık daha gelmemiş 3 gün sonra bekliyorlarmış
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.