Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaya61 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan. Bakalım ayın 30'unda ne olacak. konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler.

siparişinizi gönderemiyoruz +100 tl verin asus 1080 dual gönderelim dermiş hepsiburada . )
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Hocam 1300 ' e falan satılmıyor . Hepsiburada bariz bir şekilde hata yapmış , herkesin 1900 ' e sattığı kartı neden 1300 ' e satsınlar? Bir hata olmuş , faydalanlar faydalandı . Kimse gidip 900-800 e ikinci el 1070 satmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Demon

Hocam 1300 ' e falan satılmıyor . Hepsiburada bariz bir şekilde hata yapmış , herkesin 1900 ' e sattığı kartı neden 1300 ' e satsınlar? Bir hata olmuş , faydalanlar faydalandı . Kimse gidip 900-800 e ikinci el 1070 satmaz .

herkes nerde 1900'e satıyor kardeş? 1500tl'ye geen hafta satıldı konuyu ben açtım millet şu an oyun oynuyor kartları ile. 1300'e kargoladı hb millete kartı.

zaten amazon 1350tl. 2. ele 1100tl verdim laf yedim 3 aya gtx ti modelleri geliyor ek olarak 970 stokları bitecek nvidia fiyat indirimi yapacağını kendi söylüyor.

2çeli ederi max 900tl şu an benden söylemesi. 3 ay sonra 800'e satamaz kimse hele amazondan gelenler garantiside yok 5 para etmez
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Benim kastettiğim fiyatlar vatan bilgisayar , sinerji , inventus , hepsiburada gibi bilindik sitelerde satılanlar . O 1500 tl olanda yeni açılmış bir siteydi , muhtemelen açılış indirimidir . Bunlar dışında daha ucuza göremedim başka yerlerde . Gerçekten satış fiyatının 1300-1500 bandında olması gerektiğinde haklısınız , keşke her yer öyle satsa , ama ülkede her şeye çok fazla vergi yapılıyor .
  • Valla alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.İnşallah kartlarınızı alırsınız.Sonuçta olması gereken fiyatlar bunlar. 1300 tl de az değil asgari ücret yani.Ben alamadım kartı çünkü kartımda limit yoktu 5 gün önce 500 tl ssd alınca limitim kalmadığı için kartı alamadım.Konuyu ilk görenler birisiydim.Alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.
  • ismet6161 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız hocam. Hüznüm büyük

Alanlara hayırlı olsun bu arada. Mis gibi kart.
  • Kart diğer özel modellere göre o kadar alınası değil. Ama fiyatı cidden iyi daha çok ederinin 200-300 tl altına yanlışlıkla koyulup satılması sağlanmış, backplate yok ısı değerli idare eder.

Yinede verdiği performans olsun, fiyat olsun alan şanslı arkadaşlara hayır olsun diyorum.
  • one1r kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullan
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    sağlık olsun.Kısmet diyorum.Alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.Samsung evo 500 gb ssd aldım. Kartın limiti yetmedi yoksa alırdım.KaçırmamAncak olmadı.HD 7870 im ile bir neil daha bekleyeceğiz.Şuanlık oyunlarda iyi teklemiyor rx 480 ve rx 470 ile gtx 1060 ın fiyatlarını hak etmediğini düşünüyorum ayrıca.
  • alanlara hayırlısı olsun çatır çutur kullanmayı nasip etsin. bende 1070 sahibiyim ve meraklısının uygun fiyata bu kartın sahibi olmasını isterim. konuyu ilk görenlerdendim. alıp aynı fiyata birisine vereyim mi diye düşündüm ancak hb nin paramı kullanma ihtimali aklıma geldi ve vazgeçtim. 1070 sahibi olanlara tekrardan hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

2 gün önce 2çel karta 1100tl önerdim adamlar olmaza dedi. Alın işte sıfırnı 1300tl

tekrar söylüyorum.

evga 1070 fiyatım 1100tl. diğer markalar 900tl dir.

sadece ve sadece msi için fiyatım 800tl'dir.

kartı beyenmeyen kötü kart diyen, 2k'da bile oynanmıyor kasıyor diyenin kartına talibim. Zaten bende 1080p var. sıkıntı yaşamam.

önenli not: yukardaki fiyatlarım sadece bugün için geçerlidir. Diğer günlerde verilen teklifler için fiyatlardan 100tl keserim. msi kartlar için 200tl kesilir. yani fiyatım msi için 600tl. zaten 2.el krtın fiyatı max bu kadardır. gtx970 stokları bitince o kartları bu fiyatlara bile satamayacaksınız böyle biline. hayırlı satışlar arkadaşlar..

tam yazacaktım şimdi bu 1300tlyi görüp buna göre 2. ele fiyat veren olur diye. ŞEKİL A:

• quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

http://www.hepsiburada.com/gigabyte-amd-radeon-r9-390x-g1-gaming-8gb-512bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-r939xg1-gaming-8gd-p-BD804432

site iyice sapıttı bunu satın alsanız 6ev parasına adamlar iade eder mi acaba hehehe

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL..

kaç beygir bu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1300tlye kartı alan olursa bir yazsında hayırlı olsun diyelim. ki bende kesinlikle hata olduğunu ve hb nin ürünleri göndermeyeceğini düşünüyorum. bununla ilgili maddeyide satış sözleşmesine kesin koymuştur. karşınızdakiler çocuk değil. bir elemanın bunu yapabileceğini önceden düşünmüşlerdir.

hem belki eleman işten atıldı intikam amaçlı yaptı. ben müdürünün kahvesine tüküren biliyorum. çeşit çeşit insan var.
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    1060 ile fiyatlar karıştırılmış. Sallamayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1060 gönderirler diyenler olmuş. Stoklarında zaten 1060 var, hemen gönderirlerdi öyle olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

2.elde gtx 1070 evga icin yeni fiyatim 1000tl tr garantili amazondan gelenler max 700tl eder garantisi yok yarin bozulsa direk çöpe gidecek kartlar bu fiyatta iyi günüme gelirseniz

Diger markalar 800tl, msi icin fiyatim 700tl dir..

Yarin gtx 970 stoklari bitince 15 gun sonra nvidia fiyat indirimi yapacak bu fiyatlari zor bulursunuz

hocam siz bu fiyata satıyor musunuz=? yoksa bu fiyata almak için arıyor musunuz?
  • Çok iyi fiyata satıldı alan insanlara güle güle kullanmaları dileğiyle. Lakin konu başlığı altında '' zaten kart gelmez ki '' , '' dua edin başka kart çıkmasın, ''kartın gelmesi imkansız '' , '' benim babam senin babanı döver '' gibi çocukca yorum atanlar gerçekten kaç yaşındalar. gelmezse gelmez sizene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

İptal olacak diyenler genelde GTX 1070 sahibi olanlar. Azıcık gönlünüz bol olsun haset etmeyin.

aynen öyle.. ederi 1000tl olan kartlar ne fiyatlardan satılıyor yazık.. dolar kuru.. aptal vergilendirmeler vs... vs...

aslında ekran kartlarında %18 kdv dışında ithalatta gümrük vergisi yok. aradaki fark bayi-ithalatçıya gidiyor
  • 1300 tl'den büyük ihtimalle zarar etmiyorlardır o yüzden gönderirler. karsız satmış oldular sadece. biz amazon karı + vergi ile bile 1300 e getirebiliyoruz sonuçta hepsiburada daha pahalıya alıyosa dükkanı kapasın zaten =) =) karsız olduğu için büyük iht gelir vergisi vs gibi kalemleri de olmayacak bu ürünler için. alanlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpii

1300 tl'den büyük ihtimalle zarar etmiyorlardır o yüzden gönderirler. karsız satmış oldular sadece. biz amazon karı + vergi ile bile 1300 e getirebiliyoruz sonuçta hepsiburada daha pahalıya alıyosa dükkanı kapasın zaten =) =) karsız olduğu için büyük iht gelir vergisi vs gibi kalemleri de olmayacak bu ürünler için. alanlara hayırlı olsun.

An itibariyle amazondan en ucuz olarak gigabyte gtx 1070 alınabiliyor, Price: $399.99 + $82.94 , 2,95 kur ile 1412 liraya bu iş oluyor. Vergi iadesi ihtimalini saymıyorum.

Bence sorun satıcılarda olduğu kadar distribütörün uyguladığı fahiş kar oranlarında.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.