Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazondan alsan 1350 lira gtx 1070 neyin kafası bu 800 900 yazmış yukardaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

amazondan alsan 1350 lira gtx 1070 neyin kafası bu 800 900 yazmış yukardaki

2.el fiyatını yazdım kardeş. sıfır alsam gider ordan alırım niye almayayım? zaten tr'de 1300tl'te satılıyor kart.

2. eline 1100tl dedim bu gün için az mı allahını seversen?

nvidia 150 dolar fiyat indirimi yapacağını kendi söyledi 15 gün sora bekleniyor. kartın amazonn diyatı 1000tl olacak. o zaman kaça satabileceksiniz kartı? iyilik yapıyorum size ama laf yiyorum. 15-20 gün sonra 1000tl'ye alırmısın diye pm atacaksınız.

ama ben o seferde 700tl yerine 600 çekicem bu böyle biline. ve satacaksınız 600tl'ye alıcam kartlarınızı..

gtx 1070ti çıkana kadar beklerseniz fiyat 500'e kadar düşer benden söylemesi. gtx 1070ti çıktıktan sonra 500tl bile çok o kartlara ya neyse.. çıkmasına şurda max 3 ay var. beklerseniz alırım 500'e geçerim benden söylemesi..

hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 24 Eylül 2016; 11:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

amazondan alsan 1350 lira gtx 1070 neyin kafası bu 800 900 yazmış yukardaki

2.el fiyatını yazdım kardeş. sıfır alsam gider ordan alırım niye almayayım? zaten tr'de 1300tl'te satılıyor kart.

2. eline 1100tl dedim bu gün için az mı allahını seversen?

nvidia 150 dolar fiyat indirimi yapacağını kendi söyledi 15 gün sora bekleniyor. kartın amazonn diyatı 1000tl olacak. o zaman kaça satabileceksiniz kartı? iyilik yapıyorum size ama laf yiyorum. 15-20 gün sonra 1000tl'ye alırmısın diye pm atacaksınız.

ama ben o seferde 700tl yerine 600 çekicem bu böyle biline. ve satacaksınız 600tl'ye alıcam kartlarınızı..

gtx 1070ti çıkana kadar beklerseniz fiyat 500'e kadar düşer benden söylemesi. gtx 1070ti çıktıktan sonra 500tl bile çok o kartlara ya neyse.. çıkmasına şurda max 3 ay var. beklerseniz alırım 500'e geçerim benden söylemesi..

hayırlı satışlar

1070 alcaktım vazgectim bu arada ekran kartım yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O gece sıkıntı şöyle oldu.

1070: 1300tl
    1060: 1900tl

size büyük ihtimalle 1060 yollayacaklar.. Ya da 3 Ekim tarihinde yeni bir mail gelecek "Tedarik edemedik, 10 tl hediye çekiniz verilecek ve para iadesi yapılacak" diye. 1070'i o fiyattan verirlerse büyük başarı tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 24 Eylül 2016; 11:35:04 >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Kutuyu bir açıyormuşuz içinden 1060 çıkıyor.Ne gülerim.
  • arkadaş bu forumda aşırı iğrenç insanlar var

gtx 1070 980ti ile aynı seviyede olduğunda kuduranlar şimdi yine kuduruyor

biraz insan olmayı becerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 24 Eylül 2016; 13:43:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300 den alanlara hayırlı olsun umarım ihtiyacı olup alan arkadaslardir. Ben su kadar veririm artık değeri şu kadar diyen trollerlede muhatap olmayın. Kuduruyorlar alamadıkları için belki şansa düşürürüm diye sazan avı yapmaya çalışıyorlar akıllarınca. Ben söyleyeyim 1070 alıp kullanan adam 2 sene rahat satmaz kartını zaten çok performanslı bir kart. Ölüculer boşa beklemeyin paralamayin kendinizi.

• Kart incelemelerde 73 derecelerde dolasiyor. Kotu degil. cok iyi fiyatti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be. olması gereken fiyatlar bunlar.
    Fiyatlar böyle olsaydı bende amazondan 930 liraya 1060 mini almazdım. Burdan 1070 alırdım.
    Alanların inşallah kartları gelir güle güle kullanırlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kart incelemelerde 73 derecelerde dolasiyor. Kotu degil. cok iyi fiyatti.

İnceleme linki varsa paylaşabilir misiniz?

• Bakalım gelecek mi ?. Konuyu gördüm ama nasılsa hatadır iptal olur diye almadım.Ben almadığıma göre kartlarınız kesin gelir alanlara hayırlı olsun. Keşke bende şansımı deneseydim 1070 sli iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claswan

Ya arkadas mesajları okudukça çıldırdım :D

Sazan gibi atladınız hemen. Türkiyede daha bir allahin kulu 1300 liraya gtx 1070 satmamisken internetten almayı nasıl düşünüyorsunuz :D bir de ciddi ciddi geleceğine inanan var komedi :D

Guldurxugunuz için teşekkür ederim.

Sadece para iadesi alcakskniz. Ona göre sözleşme vardı sanırsam. Siteye girenler kabul etmiş sayılıyor. Hiç bir şey yapamazsınız.

Kargo arabasının önüne yatarsan engel olabilirsin belki.

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL..

Arkadaşlar gözümüz aydın benim asus turbo gtx1070 kargoya verildi. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
    Tavsiyem teslimat süresini 3Ekimden öteye sarkıtırlarsa para iade riskine karşılık benim yaptığımı yapın derim.

Konuyu açan kaya061 arkadaşa çok teşekkürler sayesinde 1070 sahibi oldum. Güzel dileklerde bulunan arkadaşlar daha iyisi sizlerin olur inşallah. 1500e gtx 1080 mesela:)

• one1r kullanıcısına yanıt
    Adamlar kahrından ölecek yapma öyle şeyler.

Hadi hayırlı olsun cw siz dertsiz kardeş kardeş takılın. Dediğim gibi ben almadım ya kesin gelir hepsi

Hayirli olsun kardes, "3 ekimde yola cikacak" epostasi gelenlerde degistirme secenegi cikmiyor o yuzden bekleyecegiz simdilik ama oyle bir secenek cikarsa onu isaretleriz.
    Güle güle kullanın :)

Halen millet anlamıyor ya sanki 300e satıyorlar kartı. Sadece pek kar edemeden ürün sattılar. Zarar edecek olsalar bile yine satarlardı müşteriyi memnun etmek için. Ben yıllardır buradan alışveriş yaparım milyarlarca alışverişim oldu bir üründe üzmediler beni.
    Güzel bir indirim yapmışlar gibi düşünün nedir bu milleti çekememe ben 2 milyar verdim kimse ucuza alamasın, düşünce bu mu? İnsanları anlaması zor valla.

Ürün gelince hocam daha fazla fotoğraf bekliyoruz :) özellikle gtx 1070 yazısının odakta olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 24 Eylül 2016; 14:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kart incelemelerde 73 derecelerde dolasiyor. Kotu degil. cok iyi fiyatti.

İnceleme linki varsa paylaşabilir misiniz?

Youtubeda var. asus dual 1070 yaz cikar

• kutudan 1060 çıkmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • Alan arkadaşlardan resim beklemekteyim :)

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    rx460 4cigolayt nitro mis gibi sıfır sayılır satayım sana bir dakika bir dakika gtx1070 2000tl ise 500tl veriyorsan şimdi benim kart 8cigolayt değil al sana bir döner parası bozdur bozdur harca mı olamazzz üstünede para vermem bile gerekebilir gerçekten iyi pazarlık yapıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.