Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    müşteri hizmetlerine yazman lazım,
  • Çok sevindim Gigabyte daha iyi olur sanırım asus double'dan malum beyaz çabuk kirlenir. İnşallah kart elinize sağ salim ulaşır.
  • Bende de bir degisiklik yok, musteri hizmetlerine ne demek gerekiyor? Cunku anladigim kadariyla musteri hizmetleri ile iletisime gecen bazi kisilere ayni fiyata 1060 alin ya da iptal edin denmis sizlerinkini ise Gigabyte 1070 ile degistirmisler, acaba neden boyle bir farklilik oldu? Musteri hizmetlerini aramali miyim yoksa beklemeli miyim bilemedim.
  • Değişim yapılıp GTX 1070 alanlara hayırlı olsun. CW'siz kartlar denk gelir umarım. Değişim yapılmayan arkadaşların da mağduriyetinin bir an önce giderilmesi dileğiyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bişe alamadık bir takım spekülasyonlardayız hala sorun çıkabilir..

yani haber alamayan yazmalı bence tüketici olarak ben sinirleniyorum böyle şeylerde nerde hareket orda bereket gençler yazın, yazışın..
  • Gözünüz aydın arkadaşlar bence daha güzel olmuş güle güle kullanın
  • Ekran görüntüsü rica edebilir miyiz arakdaşlar gigabyte'a dönenler nasıl oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 12 Ekim 2016; 14:14:04 >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ya sinirden sana yazmışım düzeltiyorum.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Ne içiyorsun kardeşim ? allah acil şifalar versin sana, ailenede sabır versin inşallah.
  • Gıgabyte g1 ler gelırse valla helal hbdaya

FİT GYM : Hocam yorum yazmayın boyle kendını bılmez kısılere.Cunku yorum yazıldıkca bırsey sanıyorlar kendılerını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 12 Ekim 2016; 16:23:08 >
  • Hadi bakalım birkaç kişiye gönderim var gibi umarım tüm alıcılar kartlarına kavuşur.
  • maverick72 M kullanıcısına yanıt
    nasıl alınıyor ki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

Kartı gelen/gelecek arkadaşlar ücretsiz gears of war 4 oyununu istemeyi unutmayın :
    http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/gears-of-war-4-bundle/

benim kartın içerisinde gelmedi 10gündür müşteri hizmetleriyle uğraşıyorum kampanyadan haberleri yok. bi türlü alamadım kodu.
  • Kartın içinde gelmiyor, ürünü aldığınız yer gönderecek kodu. Nvidia linkini atın onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Kartın içinde gelmiyor, ürünü aldığınız yer gönderecek kodu. Nvidia linkini atın onlara.

Mesajla yolladım telefonda söyledim anlamıyorlar ya da anlamamazlığa vuruyorlar. Her arayışımda müşteri hizmetleri talep açıyor sonuç yok.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Direkt distribütör ile iletişime geçilse nasıl olur? Sonuçta bu kodları firmalar sanıyorum distribütörden alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı kargoya verilen başkası var mı bende siparişiniz hala hazırlanıyor görünüyor.
  • Gears of war 4 u kesinlikle alin , 120 lira piyasasi var. Satarsaniz karti daha da ucuza getirirsiniz.

Hepsiburada nvidia sitesinde gozukuyor gears of war 4 kampanyasi kapsaminda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Direkt distribütör ile iletişime geçilse nasıl olur? Sonuçta bu kodları firmalar sanıyorum distribütörden alıyor.

Asusa sordum, nvidia sitesinde yazan şeyi söyledi, satın alınan yerden alınması gerekiyormuş. HB kampanyayı sitesinde yayınlıyor ama konu hakkında bilgileri yok. Vatandan satın alanlar kodlarını faturalarını gösterip aldı.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Nvidia Türkiye'ye sormak gerek. HB'nin dünyadan haberi yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.