Şimdi Ara

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
15.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: one1r

BEyler cevap geldi:

Sipariş ettiğiniz Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı DUAL-GTX1070-8G ürününü tedarik edememekteyiz. Dilerseniz ürünü, aşağıda gösterilen ürün ile değiştirebilir veya ürünü iptal edebilirsiniz.

Asus TURBO Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (TURBO-GTX1070-8G)

Seçenekler: Ürünümü değiştir, Ürünü iptal et, Beklemek istiyorum

Ne yapalım şimdi?

aynı fiyatamı
  • Hepsiburadanın 1300 tl ye 1070 satacağına gerçekden inanan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb yine hatalı iş yapmuçış belli ki, 2 seneye yakın zamanda ghost marka bisikletlerin fiyatını dolar yerine tl olarak satışa vermişti. Daha sonra o fiyattan bisiklet alan da oldu alamayan da, tabi ..kunu çıkarıp 4 tane bisiklet alanlara bir tanesini gönderdiler...
    Ya bilerek yapıyorlar ya da gerçekten eleman sıkıntı açtı bunlara.

• Uyarı:

Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı DUAL-GTX1070-8G isimli ürün artık satışta olmadığı için sepetinizden çıkarılmıştır.

bu siteden alışveriş yapılmıyaçağına kanıt bilerek yapıyorlarki müşteriye başka mal satmak niyetindeler bence herkez tüketiçi haklarına böyle firmayı şikayet etmeli bir tek çöp almamalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

quote:

BEyler cevap geldi:

Sipariş ettiğiniz Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı DUAL-GTX1070-8G ürününü tedarik edememekteyiz. Dilerseniz ürünü, aşağıda gösterilen ürün ile değiştirebilir veya ürünü iptal edebilirsiniz.

Asus TURBO Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (TURBO-GTX1070-8G)

Ne yapalım şimdi?

Hocam mail olarak mı geldi bu bana böyle bir mail gelmedi de.

Sitenin sipariş ksımında hocam.

Ben değiştirmeyi kabul ettim diğeri 26sında kargoya verilecekmiş. Çünkü tedarik edemiyoruz iptal veya değiştirebilirsniz yazıyor.

Riske atmak istemiyorum ben bu yazıdan değiştirmezseniz iptal ederiz anlamı çıkardım.

Edit:Tahmini kargoya veriliş tarihi: 22.09.2016

Edit2: Diğerinin kargo bedavaymiş 5tl hesabıma iade ettiler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 22 Eylül 2016; 23:49:20 >

• quote:

quote:

quote:

BEyler cevap geldi:

Ne yapalım şimdi?

Ben değiştirmeyi kabul ettim diğeri 26sında kargoya verilecekmiş. Çünkü tedarik edemiyoruz iptal veya değiştirebilirsniz yazıyor.

Riske atmak istemiyorum ben bu yazıdan değiştirmezseniz iptal ederiz anlamı çıkardım.

Allah Allah bende yok öyle birşey tahmini kargo veriliş tarihi 30.09.2016 yazıyor. Neyse bekleyelim bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

BEyler cevap geldi:

Ne yapalım şimdi?

Allah Allah bende yok öyle birşey tahmini kargo veriliş tarihi 30.09.2016 yazıyor. Neyse bekleyelim bakalım.

Dostum belki de benden önce sipariş verdiysen bana stok yetişmediği için gelmiştir bu mesaj.

• Muhtemelen alanları sıraya koydular tedarik edebilecekleri kadarını 30 Eylül'de yollayacaklar. Edemeyeceklerine de bu şekilde seçenek sundular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan olursa yaşadı bu fiyata
  • Şimdi hb uygulamasında siparişlerime giryorum 30 unda gönderilcek diyor hala. Karıştırmalı mıyım? Yoksa kendi haline mi bırakayım? 😄 Bunu gönderirlerse sistemin kalanınıda burdan alcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata böyle bir 1070 bulamazsınız. Fiyat hatası var buyuk ihtimal. Ama yine de denemeye değer. Bu fiyata 1060 satılıyor genellikle.

• Taksitli almayın %99 iptal edilecek. Banka size taksit ile geri ödeme yapar. Tek çekim alıp ürün gelince bankadan taksitlendirin.
  • sudan ucuza 1070 satılıyor .

• http://www.hepsiburada.com/gigabyte-amd-radeon-r9-390x-g1-gaming-8gb-512bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-r939xg1-gaming-8gd-p-BD804432

site iyice sapıttı bunu satın alsanız 6ev parasına adamlar iade eder mi acaba hehehe

Asus DUAL GTX 1070 1309 TL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 23 Eylül 2016; 1:48:24 >

• quote:

Arkadaşlar kaçırdığınız nokta var fiyata bu kadar şaşırmamak lazım Diğer 1900 TL olan kartta OC var ama bizim aldığımız kartta yok düşününce aslında fiyat mantıklı. Mantıksız olan GTX 1060 ın fiyatı oluyor bu konuda.

1300 gtx 1070 hele Asus açık ve net bedava bilmediğin konularda yanlış yönlendirme amazondan bile bu fiyata alamazsın ben 1060ı Amazon'dan 1250e aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Arkadaşlar kaçırdığınız nokta var fiyata bu kadar şaşırmamak lazım Diğer 1900 TL olan kartta OC var ama bizim aldığımız kartta yok düşününce aslında fiyat mantıklı. Mantıksız olan GTX 1060 ın fiyatı oluyor bu konuda.

1300 gtx 1070 hele Asus açık ve net bedava bilmediğin konularda yanlış yönlendirme amazondan bile bu fiyata alamazsın ben 1060ı Amazon'dan 1250e aldım

Fiyat zaten çok iyi ona birşey demedim bende sipariş geçtim zaten önceki mesajlarımda bunu belirttim. Sadece OC li olmadığını belirtmek istedim.
  • 1060 ile karışmış muhtemelen

• Urunlerın gelmeyecegını tahmın edıyorum.Gelırse opup basınıza koyun gelmezse ıade oldu mu olacak mı ne olacak ugras dur ısın yoksa
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    amaç hediye çeki zaten
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle hocam 1060. fiyatı 1900 yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.