Şimdi Ara

ASUS Dual RX 580 ısıları normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el bir ASUS Dual RX 580 almayı düşünüyorum. Satan kişiden Afterburner testine sokmasını istedim. 5-6dk süre test sırasında tam yükte sıcaklıklar 73-75 derece civarı ve fan %60 seviyesinde.

%100'e fanları çekince sıcaklık 70 derece bandına geriliyor. Arkadaş kartın temiz olduğunu ve miningte kullanılmadığını belirtiyor. Sadece kişisel PC'de kullanılmış.

RX 580'in kaç yıllık olduğu göz önünde bulundurulduğunda, sizce test değerleri normal mi?

Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Stres testinde bu veriler normal.Kart sonucda bütün gün o stres altında çalışmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt

evet haklısınız hocam. Fiyat olarak 2500-2600 bandı iyi mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bar0n.

evet haklısınız hocam. Fiyat olarak 2500-2600 bandı iyi mi sizce?

sıcaklık değerleri normal fiyatı güzel alınabilir msi afterburnerdan bir fana ayarı yaparsın fanı erken açsın bu fandan sessiz olmasını bekleme varsın sesli çalışsın ama çok ısınmasın değerleri yükselt öyle 70 derecede 60fan az

50 derecede 60 60da 70 70de 90 95 80de 100 olsun

• Bar0n. kullanıcısına yanıt

8 GB iyi ,daha yeni bir seri düşünürsen rx 5600 xt de bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kartın Namı zaten ısı kartıdır. rx580 birde asusun trışka dual serisi normal yani iyi bir macun ve kasa içi havalandirma ile dizginleyebilmiştik bir nebze zamanında..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt

evet öyleymiş. 3 ön 1 egzoz artı kule tipi işlemci soğutucusu olacak sistemde. Bu kasada normal seviyelerde tutulabilir mi? yorumunuz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 21 Şubat 2025; 14:31:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler, evet katılıyorum size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.