Şimdi Ara

Asus, Dünyanın ilk gül kokulu dizüstü bilgisayarını piyasaya sürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus, Dünyanın ilk gül kokulu dizüstü bilgisayarını piyasaya sürüyor
    Asus, parfüm markası Anna Sui ile iş birliği yaparak dünyanın gül, narenciye veya blueberry gibi kokan ilk dizüstü bilgisayarını tanıttı. Yeni ürünün adı ise Adol Book 14 Air olarak duyuruldu.

Asus, dahili koku dağıtıcılı dizüstü bilgisayarını tanıttı

Asus Adol Book 14 Air dizüstü bilgisayarının benzersiz bir özelliği ise içine kokuya batırılmış özel bir kartuş yerleştirebileceğiniz aroma difüzörüdür. Dizüstü bilgisayar kapağında bulunur ve bir mıknatısla tutturulur. Cihazda üç farklı koku seçeneğinden birini kullanabileceksiniz.

Cihaz, kolayca değiştirilebilen küçük paketlerdeki üç adet koku seçeneğiyle gelecek. Be a New Her (blueberry), Basil and Mandarin (Fesleğen ve Mandalina) ve Rose of Mans Land (Gül) olarak isimlendirilen kokular kullanılabilecek.

Ayrıca Bkz.Fiat ve Giorgio Armani iş birliği: 125. yıla özel 500e modeli geliyor

14 inçlik dizüstü bilgisayar 240 Hz yenileme hızında 2880×1800 OLED ekrana sahip olup 32 GB LPDDR5X-7500 bellekle geliyor. Hoş kokulu dizüstü bilgisayar ayrıca 14 saate kadar pil ömrü sağlayan 75 WH pil ve 1 TB PCIe 4.0 SSD ile donatılıyor.

Dizüstü bilgisayar, ikonik Anna Sui parfüm şişeleri kadar gösterişli görünen çarpıcı bir lavanta rengine bürünüyor. İzleme dörtgeninde, kasasında ve hatta ambalajında parfüm markasıyla özdeşleşmiş çok sayıda kelebek motifi de bulunuyor.

İçinde sevimli lavanta rengi bir çanta, oyun faresi ve bir dizi Anna Sui çıkartması bulunan Asus Adol Book 14 Air paketi 969 $ karşılığında ön siparişe açıldı ve 9 Ağustos 2024'te küresel olarak satışa çıkması bekleniyor.

Kaynak:https://www.dexerto.com/tech/asus-reveals-sniffable-laptop-with-built-in-fragrance-dispenser-2845070/

• Gül kokusu ile hayatım değişti zengin oldum artık vakıf ile devam diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Işık demetli bilgisayarlardan sonra kokulu bilgisayarlar dünyasına hoş geldiniz :)

Şimdilik Orman meyvesi, Limon ve Gül.

Asus'un sitesinden de kontrol ettim. İkinci sıradaki, mandalina değil bildiğimiz limon.

wap.asus.com.cn
    华硕a豆14 Air香氛版 安娜苏联名幸运礼盒 高性能AI超轻薄旗舰笔记本电脑
    https://wap.asus.com.cn/product/detail.html?id=1854719544

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 1 Ağustos 2024; 13:52:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız özellikler kokunun altında kalmış, cihaz ateş ediyor, işlemci yanarken koku verecek bu güzel kasada, on numara mal:D

Ekran kartı ve işlemci kritik ama bilgi yok. Tam kadın işi hareket (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 1 Ağustos 2024; 14:16:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fetöcülerin favorisi olabilir

• Yukarıda eklediğim linke göre:

Örneğin R9 8945H işlemcisi var. Radeon 780G entegreli.

https://www.amd.com/en/products/apu/amd-ryzen-9-8945h

Ekleme: Ultra ince sınıfında olduğu için harici grafik kartı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 1 Ağustos 2024; 16:46:21 >
  • Yıllardır gelmesini bekliyordum, derili tahtalı rgb ışıklı şekil şükülllü laptoplardan sonra bir yenilik bulmuşlar. gelsin hemen 2 tane sipariş vereceğim. :)))))

• Epirus kullanıcısına yanıt
    Mesaja cevap yazdım 5 tane attı, fazlalari sileyim dedim hepsi gitti, 240hz biraz şov olmuş o zaman, teşekkürler bilgi için, gerçi bu kadar ince olması için ekran kartından feragat etmek gerekir gibi ayrıca 14 saat iddiasını gerçekleştirmek içün

• AMD'nin sitesinde yazdığına göre 8945H işlemcisi Çin pazarına yönelik imiş. Bu dizüstü bizim buralara pek gelmez gibi.

Yeni nesil Çinliler gösterişe epeyce meraklılar. Batılı şirketler için de Çin muazzam bir pazar. 240 Hz olayı vd. abartılı şeyler cazibe yaratmak için olsa gerek.

Kimileri, yeni seri Ryzen işlemcilerin fiyatı ne kadar olacak, ne zaman gelecek diye beklerken aşağıdaki Çin tayfası 9950X'in hız aşırtma rekor denemesini izlemekle meşgul :)

tom's hardware
    AMD Ryzen 9 9950X grabs Cinebench R23 world record when pushed to 6.5 GHz
    https://www.tomshardware.com/pc-components/cpus/amd-ryzen-9-9950x-grabs-cinebench-r23-world-record-when-pushed-to-65-ghz

Sermayeyi tamamen asyaya kaydirdilar haliyle artik oraya özel şeyler olacak , almak isteyen Çine adam gönderecek, adamına aldıracak ya da adamı olacak, ben asusuin bu islemciyle olmasa bile daha düşük konfigrasyon ile cihazı satabilecegini düşünüyorum tabii bu özel anlaşma olduğu için işin rengi değişebilir yine de bu hoş bir hareket tabii bu kokunun seviyesi süresi önemli koku önemlidir bunu teknolojiye devamlılık olacak şekilde entegre edebilene ne mutlu, ekran 120-144 olsa fiyat düşse ya da diğer özelliklere abanilsa hayli hayli hakkını verirdi oyun-ofis cihazı olurdu gibi, 14 saat batarya işini bilemiyorum ama onu da basarirlarsa macbooka küçük osmanin teyzesini yemek düşecek gibi

• Koku olayı gerçekten parlak zeka ürünü. Ortamı hafifçe etkilemesi depresyona da iyi gelir :)

Bu arada siteyi biraz didikledim.

Hem AMD R7 Hem de İntel 13. nesil Core i5 seçenekleri var. %40 civarında daha ucuz konfigürasyonlar var görünüyor...

Bu versiyonlar global açılabilir dediğim gibi işbirliği olduğu için ve kokunun çok evrensel pazarlanabilir bir özne olması, iki tarafında istediği olmalı eğer yaptıkları ise güveniyorlar ise , misal Fiat ile Armani özel 500 serisi çıkacak haberi de yapıldı bu ara bu işler moda herhalde kitabına uydurmak içün bu daha sinirli ve bitalya özelinde olabilir ancak nitelik nicelik ulasilabilirlik dizüstü tarafında daha genel kaliyor

• Belirttiğiniz gibi "Koku" evrensel nitelikte.

Neler olur bilemiyorum ama artık "Yol açıldı".

Biri 1 şey bulunca/tasarlayınca cümle alem hemen peşinden gitmeye başlıyor.

Aslında o kadar kolay olmuyor misal asusun çift ekranlı dizustunu hem patent hem üretim sureclerinden ötürü her markada göremezsiniz sanirim yine kendiyle baglantili ya da alt marka bazinda bu cihazlarin emsalleri cikiyor ama dev markalar bunu yapamiyor aynı şey bu cihaz içinde geçerli olabilir, her zaman ilk vuran kazanıyor kısaca tabii bu cihaz kadın odaklı kalacak gibi o yüzden çok beklenti olmamalı satışların çoğu asusun hediye niyetine gönderdiği paralı eleman ve hissedarlari ve onların çevreleri için oyuncak olacaktır, naçizane fikrim

• Son yıllarda teknoloji şeysini çok yakından takip etmediğim için süreçlere dair pek yorum yapamam.

Koku evrensel olduğu için benim açımdan cinsiyetten kesinlikle bağımsız.

İhtiyacım ve param olsa hemen siparişi verirdim.

Kadın bilgisayarı diye takılanlara ise "hadi oradan" der geçerdim.

Limon kokusunu da severim ama gül kokulu olan favorim olurdu :)

Kokudan değil cihazın mor ve kelebek yapısından yola çıkarak diyorum ve bunların ne anlamlar taşıdığı ortada, başka seçenekleri varsa renk bazında bilemem, mor ve mavi mesela uyumlu iki seçenek olabilirdi

Edit: Lila sanjrım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 1 Ağustos 2024; 20:17:21 >
  • quote:

bunların ne anlamlar taşıdığı ortada

Atıyorum, bundan 16.292 yıl önce insanların böyle imge takıntıları, saplantıları yoktu. Böylesi cinsiyetçi yaklaşımlar beni bağlamıyor.

Şekilci bir insan olmadığım için (günümüz insanlarının çok büyük çoğunluğu böyle) açıkçası ben aksesuarlara hiç dikkat etmedim bile.

Kadınsılığı çağrıştıran çanta, kutu vd. aksesuarları çevremdeki herhangi bir kadına veririm olur biter. Kelebek kalsa da olur.

Deyip artık final yapmış olayım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.