Şimdi Ara

Dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı duyuruldu
    Dizüstü bilgisayarlarda uzun süredir devam eden incelik ve hafiflik yarışında yeni bir eşik daha aşıldı. Fujitsu tarafından geliştirilen FMV Zero Lifebook WU5/J3 dizüstü bilgisayar hafiflik konusunda rekor kırdı. 

Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 özellikleri ve fiyatı

Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 dizüstü bilgisayar modeli 14 inç boyutunda ve sadece 634 gram ağırlığa sahip. Neredeyse bir tablet kadar hafif olan bilgisayar taşınabilirlik konusunda büyük esneklik sağlıyor. 

Ayrıca Bkz.OLED monitör satışları bu yıl yüzde 181 artış gösterdi

Bu denli hafif kasa MIL-STD-810H askeri standartlarda darbelere karşı dayanıklı. Intel Core Ultra 5 125U veya Intel Core Ultra 7 155U işlemciler ile desteklenen cihaz CoPilot AI özelliklerine uyumlu. Ayrıca gürültü engelleme, yüz tanıma, parmak izi gibi fonksiyonlar da yapay zekâ ile destekleniyor. 

Cihazda 8GB-64GB RAM ve 256GB-2TB arasında bellek seçenekleri sunuluyor. 11 saate kadar kullanım süresi sunan bilgisayarda USB Tip-A, USB Tip-C, Ethernet, HDMI, 3.5mm jak girişleri yer alıyor. Cihazın fiyatı 1325$ seviyesinden başlıyor. 

• İlk dizüstü bilgisayarım Fujitsu Siemens'di, 20 sene önce bile çok güzel gözüken bilgisayarları vardı.

• bize böyle kasalar lazım, lenovodan, asusdan kurtarın bizi farklı yaklaşımlara ihtiyacımız var

• Globalde dizüstü pazarı ABD(Apple/Dell/HP), Çin-Tayvan(Lenovo/Asus/Acer) bu 6 markasında dönüyor artık. Diğer markalar daha çok yerel pazarlarda varlık gösterebiliyor. Fujitsu'nun modelinin Japonya'da satılması gibi. Haberler olmasa varlığından haberimiz olmayacak büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de öyleydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Amilo M1451G hala modelini de hatırlıyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen senenin işlemcisi olmamış

• Hafifliğine rağmen port sayısı gayet iyi duruyor. Ethernet bile var. 2018'de aldığım patetes vivobook'umda bile yok(1.5kg cihaz). Şunların uygun versiyonlarıda çıksa keşke. Hafif cihazlara bayılıyorum.

• 2019 da ince zenbook almıştım plastiği menteşeleri çıtır çıtır kırıldı. MACERA ARAMAYIN

• İsmini bile unuttuk markanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neredeyse 20 yıl oluyor. Sony Vaio mu Fujitsu Siemens mi diye 40 gün düşünmüştüm. Vaio aldım o zaman(yurtdışından getirttim) ama hep merak etmiştim Fujitsu nasıldı diye. Yaşlandık yahu

• Herşey çok iyi yalnız 200 gram daha ağır olsa batarya en azından 16-18 saat gitse çok daha iyi olurdu.

• Güzel de en azından 24 saat pil ömrü sunsalar güzel olurdu.

• "Askeri" mi "Asgari" mi? Askeri standartlardaysa, bayağı dayağınıklı anlaşılan. Hatta kurşun geçirmez bile olabilir. Değil mi editör?

• Sana küfür etsek boşuna kelime israf etmiş oluruz

• Otistikavcisi O kullanıcısına yanıt

Git mevcut laptoplarla mutluluklar dilerim. Al al

• Hafif olması dezavantajtır pek verimli olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asgari standartlarda olabilir belki. Ele alınca kırılmıyor falan. Zekanıza hayran kaldım onur bey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.