Şimdi Ara

asus eah 4850 mi yoksa saphhıre 4830 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sız olsanz 250 lıra cıvarı butceyle hangisini secerdiniz ve neden?

asus eah 4850 ?
    ati hd4830?
    ati hd4730?
    ati hd3850?

• palit 1gb gts 250 green 250ytl
  • ben 4770 derim dostum
    50 lirada cebine kalır
  • hd4770 derim bende..
  • gts 250 yada 4770 :=)
  • POWERCOLOR - HD5750 1GB PCS
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2712

Bu da iyi bir secenek.
  • 4770 daha sessiz daha soğuk daha hızlı en az 4850 kadar ayrıca deli gibi overclock oluyor en önemlisi 70 lira daha ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4770 düşüneceğim sanırım, dün gece arkadaşımdan eah 4850yi alıp deneme şansım oldu, monitörüm 1440x900 çözünürlükte, fakat eah 4850 de öyle bi çözünürlük yoktu , driveri yükledim gene çıkmadı, görüntümdeki yani masaüstümdeki pixeller falan hep dağıldı, oyunda da çook güzel ama takılmalar oldu anlamadım gitti, sanırım 4770 alacağım, çözünürlük sorununun bi çözümü varmıdır ki acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddinc

4770 düşüneceğim sanırım, dün gece arkadaşımdan eah 4850yi alıp deneme şansım oldu, monitörüm 1440x900 çözünürlükte, fakat eah 4850 de öyle bi çözünürlük yoktu , driveri yükledim gene çıkmadı, görüntümdeki yani masaüstümdeki pixeller falan hep dağıldı, oyunda da çook güzel ama takılmalar oldu anlamadım gitti, sanırım 4770 alacağım, çözünürlük sorununun bi çözümü varmıdır ki acaba ?

pc nin diğer özellikleri neler yazarmısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddinc

4770 düşüneceğim sanırım, dün gece arkadaşımdan eah 4850yi alıp deneme şansım oldu, monitörüm 1440x900 çözünürlükte, fakat eah 4850 de öyle bi çözünürlük yoktu , driveri yükledim gene çıkmadı, görüntümdeki yani masaüstümdeki pixeller falan hep dağıldı, oyunda da çook güzel ama takılmalar oldu anlamadım gitti, sanırım 4770 alacağım, çözünürlük sorununun bi çözümü varmıdır ki acaba ?

dostum senin problemin. 4850 değil.driver veya sistemin problemli.muhtemelen driver yükleyemedin.

4850, 4770 den daha hızlı bir karttır.
  • anakartın üzerindeki kartı iptal etmem için bişey yapmam gerekiyormu, 4850yi takmamla iptal olmuyormu zaten ? driver yükledim eminim.. olmadı.. kaldırdım tekrar yükledim.. yine olmadı.. :(

sistemim şöyle
    gigabyte GA-MA785GT-UDH3
    amd phenom II x4 955 BE
    kingston 2*2 1333mhz ram
    seagate sata 500gb ve seagate 200gb ide harddisk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maddinc -- 7 Ocak 2010; 15:50:56 >
  • takılma sorunu yazılımsal olabilir..yada kirli bir windows un var..

hangi oyunda hangi ayarlar da denedin..hd4850 iyi bi karttır ama bazı oyunlarda o da çaresiz kalır..

o sistemde hangi power ı kullanıyorsun..
  • 600W powerım var
    kasam bu
     asus eah 4850 mi yoksa saphhıre 4830 mu ?

gta4de 512 mb sınır koyulmuş ekran ayarlarını oynarken oyunun yükseldiği mb ı gösteriyor 412/512 yaptım ben yani 100mb boşluk bıraktım, oyun güzel araba akıyor resmen ama sokak dönerken, arabaya çarparken kilitleniyor 3-4 saniye kadar
    sonra kendine geliyor çok saçma geldi , bir de oyun dışı çözünürlük sorunum var işte eğer bunları çözersem arkadaştan bu kartı satın alacağım, windowsum kirli derken ? yeni yükledim daha sıfır bilgisayar, windowsu yeni yükledim ilk oyun yükledim çalıştırdım işte olmadı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maddinc -- 7 Ocak 2010; 10:33:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

POWERCOLOR - HD5750 1GB PCS
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2712

Bu da iyi bir secenek.

• power dan bir sıkıntı yok..

sistem gayet iyi..

işletim sistemin iyi..

tek bir sorun var gta4 de buna benzer sorun yaşıyon çok arkadaşım var başka bir oyunda deneme yapabirsin..

çözünürlük hakkında bir fikrim yok
  • güncel.. bu akşam kesin kararımı vereceğim, çözünürlük sorununu bilen yokmu ? nasıl çözerim , eğer çözemezsem almayacağım yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.