Şimdi Ara

Asus EAX550 Ekran Kartı Sürücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bilgisayarım çok fazla kasmaya başlayınca Uniblue SpeedUpMyPc 2009, DriverScanner ve Registry Booster programlarını kurdum. Herşey gayet düzgün ilerlerken driverscanner programı ekran kartı sürücülerimin güncel olmadığını ve güncel sürücülerin indirilmesi gerektiğini söyledi. İndirmesini kabul ettim, indirdi ve kurulumunu gerçekleştirdi. Ancak yeni sürücüleri kurmadan önce eski sürücüleri otomatik olarak kaldırdı mı fark etmedim. Daha sonra yeniden başlatmak gerektiği için yeniden başlatmak istedim ancak bu sefer de ekrandaki windows açılış ekranına kadar geldi, hareket eden bar hareket etti tam açılmasına yakın siyah bir ekran geldi kaldı. Sadece fare işaretçisi çıkıyor siyah ekran üstünde ve yaklaşık 1 dakika sonra bilgisayar kendi kendisini resetliyor. Daha sonra windows cdsini takarak windows onarmaya girdim ve dos ortamında system32 ve system32\drivers dizinlerindeki ati dosyalarını sildim. Daha sonra elimdeki eski sürücüyü yükledim, bilgisayarı tekrar başlattığımda tekrar aynı sorunla karşılaştım. Şu an sürücüler yüklü değil ve 640*480 çözünürlükte çalışıyor ekran kartı. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

İşletim Sistemim Windows XP SP3
    İşlemcim Intel Pentium 4 3,06 Ghz
    Ekran Kartım ASUS EAX550 Hypermemory 256/512 Mb
    Ram 512 mb (Frekansından emin değilim)

• Arkadaş resimi ekleyememişsin.
  • Resimi sırf resim istiyor diye ekledim. Yoksa açılmayan ekranın görüntüsünü almam da imkansız. Zaten yeni mesaja basacağıma yeni albüme basmışım o yüzden resim istemiş. Neyse yardım edecek kimse yok mu koskaca donanimhaber forumlarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarrow -- 25 Nisan 2009; 22:42:09 >
  • Zaten yeni driver'i yükledikten sonra bu hale geldi. Hala düzeltebilmiş değilim. Driver cleaner ile bütün driverleri silmeye çalıştım ancak bir tane .dll dosyası sürekli kalıyor. Erişim engellendi diyor kalıyor. Güvenli mod ile açtım gene silmedi. O dosya dururken tekrar kurdum gene aynı sorun tekrar etti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.