Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

Başkaları da sordu ama yanıt geldiğini hiç görmedim... Arkadaşlar kılıf - koruma olayını nasıl çözdünüz? ya da çözdünüz mü?
    bilgi ve kaynak verebilirseniz sevinirim. yoksa uydurma koruma yöntemleri ile cihaz heba olacak.

Cihaz artık hemen hemen hiç bir toptancının elinde kalmamış durumda. Bu durum Yurt dışı için de geçerlidir. Asus'un üretim planlaması ile ilgili olan bu durum nedeni ile yeni partinin ne zaman sevk edileceğine dair net bir bilgi olmamakla birlikte, sevkıyatlara en erken mart ayının 2. haftasında başlanabileceği, donanımsal bir iyileştirmenin olmayacağı, bazı hataların önüne geçecek olan iyileştirme yazılımının üzerinde çalışıldığı bilgisi vardır.

• quote:

bir önceki sayfada yazmıştım

quote:

Başkaları da sordu ama yanıt geldiğini hiç görmedim... Arkadaşlar kılıf - koruma olayını nasıl çözdünüz? ya da çözdünüz mü?
    bilgi ve kaynak verebilirseniz sevinirim. yoksa uydurma koruma yöntemleri ile cihaz heba olacak.

Cihaz artık hemen hemen hiç bir toptancının elinde kalmamış durumda. Bu durum Yurt dışı için de geçerlidir. Asus'un üretim planlaması ile ilgili olan bu durum nedeni ile yeni partinin ne zaman sevk edileceğine dair net bir bilgi olmamakla birlikte, sevkıyatlara en erken mart ayının 2. haftasında başlanabileceği, donanımsal bir iyileştirmenin olmayacağı, bazı hataların önüne geçecek olan iyileştirme yazılımının üzerinde çalışıldığı bilgisi vardır.

arkadasim onceki sayfalara bakarsan gorursun busoruya daha once en az iki kez cevap yazildi

• arkadaşlar merhabalar asus tf201 de 3g girişi yok biliyorum ancak bu cihazın dockuna yani kılavyesine turkcell wın bağlanabileceğini okudum ancak turkcell wın hangi frekanslı wın takılabilir bilen varmı? yada
    tf201 e turkcell, avea, yada diğer oparatörlerin wın larını bağlayan varsa sonuç ne oldu söylermisiniz?
    ben aveanın fenercell taktım. ancak tanımadı. exe dosyasını açmadı..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: asugumus38

arkadaşlar merhabalar asus tf201 de 3g girişi yok biliyorum ancak bu cihazın dockuna yani kılavyesine turkcell wın bağlanabileceğini okudum ancak turkcell wın hangi frekanslı wın takılabilir bilen varmı? yada
    tf201 e turkcell, avea, yada diğer oparatörlerin wın larını bağlayan varsa sonuç ne oldu söylermisiniz?
    ben aveanın fenercell taktım. ancak tanımadı. exe dosyasını açmadı..........

android işletim sistemi linux tabanlı bir sistem olduğu için, macos veya windows için üretilmiş bu modemleri tanımaz.

bu işin özetiydi.

öbür tarafran bu 3g usb dongleları tanıtmak için uğraşmak gerekiyor, örneğinhttp://techwalls.com/gadget/3g-usb-asus-transformer/ adresinde bir anlatım mevcut, ama TF101 için. TF201 için aramak, araştırmak lazım.

• Docklu alanlardan 2.5" hdd ya da gamepad baglayan oldu mu ? Sonuc nedir?
  • Arkadaşlar bir türlü bulamadım ama

Bu cihazların 1B087A kodlu olanı hangi renk oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Eksen'den aldım, ürün oldukça güzel. Klavyesi olan model, tablette 2 çentik plastikle korunuyor, klavye takmadan bunları çıkarmak gerekiyor , fark etmem uzun sürdü. Ürün şu an için şarjda, kaltiesi, hızı vs. beni çok ama çok şaşırttı, şimdilik Ipad2 yerine bunu aldığım için çok memnunum, diziport'u açıp oradan spartacus izlemek işte bu fark benim için, çok hızlı, tepkime süreleri harika, ekran süper.

Şimdi problem aksesuar bulmakta

hocam bende ics kullanıyorum 4.0.3 sürümünü.. ama en muzdarip olduğum şeyler -ki sadece bu ikisi var zaten başka problem yok alette-

1- yüklü gelen music app. hata verdi ve artık çalışmıyor.. silemiyorum da.. poweramp ile idare ediyorum ama yüklü gelen uygulamanın çalışmıyor olması benim moralimi bozdu açıkçası..

2- flash lı sitelerde ekranı büyükmediğin sürece sorun yok.. tam ekran moduna gelince ekran beyazlaşıyor.. ve takılıyor.. bu browser farketmeksizin hepsinde oluyor.. flash sorunlu yani bende.. siz de böyle sorunlarla karşılaştınız mı.. ve bir çözüm öneriniz var mı?

flash sitelerin beyazlama sorunu bende dolphin for tablets versiyonunda oluyor. kendi browserinda ekranin beyazlasmasi sorunu yok. ancak soyle bir sikinti var, alet reboot ediyor kendi kendine. yani flash video seyrederken fazla kurcalarsam alet kendini reboot ediyor. 2 haftadir 3 kere geldi basima gerci.

• Henüz tableti almamış arkadaşlara haberim var. Bugün bizzat Yalova Özdilek Teknosa'ya giderek sordum stokta yoktu.Yeni sürüm olan tf201'ler çarşamba-perşembe gelir dediler. Haberiniz olsun. Ayrıca fiyatının da tf101 ile aynı olduğu bilgisini aldım ama tf101'in fiyatını sormadım orası ayrı...
  • Biraz önce Koyuncu Elektronik üzerinden Asus Türkiye Müdürü'yle (veya müdürlüğüyle, tam anımsamıyorum).

TF201'lerin yeni modellerinin gelmesi söz konusu değilmiş. TF201'leri satmak istiyorlarmış ve temin konusunda, bütün dünyada olduğu şekilde bir sıkıntı yaşıyorlarmış.

2012'nin ortalarından itibaren belki yeni modellerin gelebilmesi olası dedi.

GPS konusunda da onayladı ama bizzat kendi kurumlarından üst düzey bir şahsın sıkıntı yaşamaksızın GPS işlevini kullandığını söyledi.

Sorunun metal yüzeyden kaynaklandığını, yenilerinde plastik-karışım bir şeyler kullandıklarından bahsetti.

Şu an bu modelin şampanya-gold ve gri (mora kaçan) bir rengi olduğundan bahsetti. Benim yukarıda sizlere sorduğum 1B087A gri olanmış. Siyah ürün yok dedi.

Ben artık sipariş vereceğim artık.

Bilginize.

• İpad 3 u bekliyorum fiyat ve ozellik olarak tatmin edici olmazsa prime'i alacagim bende
  • Ben paket yapıp en yakın teknosaya götürüyorum geri.
    Reboot sorunu çözülcek gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Biraz önce Koyuncu Elektronik üzerinden Asus Türkiye Müdürü'yle (veya müdürlüğüyle, tam anımsamıyorum).

TF201'lerin yeni modellerinin gelmesi söz konusu değilmiş. TF201'leri satmak istiyorlarmış ve temin konusunda, bütün dünyada olduğu şekilde bir sıkıntı yaşıyorlarmış.

GPS konusunda da onayladı ama bizzat kendi kurumlarından üst düzey bir şahsın sıkıntı yaşamaksızın GPS işlevini kullandığını söyledi.

Sorunun metal yüzeyden kaynaklandığını, yenilerinde plastik-karışım bir şeyler kullandıklarından bahsetti.

Şu an bu modelin şampanya-gold ve gri (mora kaçan) bir rengi olduğundan bahsetti. Benim yukarıda sizlere sorduğum 1B087A gri olanmış. Siyah ürün yok dedi.

Bilginize.

siparişi nereden vereceksin?

• Benim dock sorunlu çıkmıştı, teknik servis değişim formu göndermiş. Fakat tableti tümden değiştiriyorlar, sadece dock ünitesini almalarını tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Biraz önce Koyuncu Elektronik üzerinden Asus Türkiye Müdürü'yle (veya müdürlüğüyle, tam anımsamıyorum).

Bilginize.

siparişi nereden vereceksin?

Teknofiyat. com böyle alışverişlerde marka-model yazıp aratıp bulmak için en sade ve hızlı yöntem.

Örnek arama:

http://www.teknofiyat.com/?search=tf201

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretended -- 28 Şubat 2012; 23:18:40 >

• Burayı öneririm beyler ben dell laptop aldım bir sıkıntı yaşamadım .

http://pcdepo.com/asus-eeepad-tf201-1b087a-transformer-prime-tablet-urun7106.html
  • Bu cihazlara 3G usb modem (tabii dock'u lazım usb için) takılıp internet erişimi sağlanabiliyor mu bu arada ? Deneyen var mı ?
  • Bu arada yabancı bir forumda cihazları kutudan çıktığı andan itibaren çalışmayan kişiler varmış, şarj etmelerine rağmen.

Birisine teknik servisteki eleman "sesi yükseltme butonuna basın, basılı tutarken güç düğmesine de basın ve basılı tutun. İki tuşu 10 saniye böyle basılı tutun." demiş. Böyle yapınca DOS ekranına benzer bir ekran açılmış. O zaman bir daha ses yükseltme tuşuna basmış ve cihazları açılmış.

Olur da böyle bir sorun yaşayan olur, buraya not etmek istedim.

Kaynak:http://androidforums. com/asus-eee-pad-transformer-prime/474203-another-transformer-prime-wont-power.html
  • JAVDES'in de fiyatlarına bakın... Alışveriş yapmadım veya yapan da tanımıyorum ama Jandarma Asayiş Vakfı'nın en azından... Bir sakatlık olmayacağını düşünüyorum nedense...
  • Jticaret'te Ametist Gri yok, sadece Şampanya var.
  • PCdepo'dan dün gece sipariş verdim. Bugün kargoya vereceklerini söylediler ama aklımın almadığı kimden alışveriş yapsam Aydın'a 1 günde ulaşıyor. Bu arkadşlar PS'le çalışıyorlar, ekstra 15 mi 19 lira mı ne verdik, ve de 2 gün sonra gelecek diyorlar.

"Aynı gün kargo" anlayışına bak sen.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.