Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

quote:

Orijinalden alıntı: semihselcuk

urunu acip kullandiktan sonra nasil iade edicek .?

okuduguma gore urunu acmadan iade etmek gerekiyor muş ? Bilgisi olan soylesin bilgilenelim .

Kapıdan satışlarda ve mesafeli sözleşmelerde 7 günlük cayma hakkı tüketicilere 4077 Sayılı Kanunla verilmiştir. Şayet satış telefonla veya internet üzerinden yapılmışsa müşterinin koşulsuz ürün iade etme hakkı bulunmaktadır.

Aynen bende oyle dusunuyordum ama bir internetten satis yapan magazanin iade bildirimini okudum orada saticinini yani sitenin o urunu tekrar sifir satabilecek durumda olmasi halinde iade alinir diyordu . Yani urunun paketini bile acmazsin amenna iade edersin 7 gunde ama acarsan almayiz demeye getiriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihselcuk -- 14 Şubat 2012; 9:24:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

quote:

urunu acip kullandiktan sonra nasil iade edicek .?

okuduguma gore urunu acmadan iade etmek gerekiyor muş ? Bilgisi olan soylesin bilgilenelim .

Kapıdan satışlarda ve mesafeli sözleşmelerde 7 günlük cayma hakkı tüketicilere 4077 Sayılı Kanunla verilmiştir. Şayet satış telefonla veya internet üzerinden yapılmışsa müşterinin koşulsuz ürün iade etme hakkı bulunmaktadır.

Aynen bende oyle dusunuyordum ama bir internetten satis yapan magazanin iade bildirimini okudum orada saticinini yani sitenin o urunu tekrar sifir satabilecek durumda olmasi halinde iade alinir diyordu . Yani urunun paketini bile acmazsin amenna iade edersin 7 gunde ama acarsan almayiz demeye getiriyor .

Ayrıca garanti süresi içindeki arızalı ürün gönderimlerinin de kargo ücretlerinin satıcı tarafından karşılanması gerekiyor.Sonuçta satıcı firma kendi prosedürünü uygulatmak isteyebilir ama devletin koyduğu kanunu ezemez normalde,ama burası Türkiye tabi

• Başkaları da sordu ama yanıt geldiğini hiç görmedim... Arkadaşlar kılıf - koruma olayını nasıl çözdünüz? ya da çözdünüz mü?
    bilgi ve kaynak verebilirseniz sevinirim. yoksa uydurma koruma yöntemleri ile cihaz heba olacak.

Cihaz artık hemen hemen hiç bir toptancının elinde kalmamış durumda. Bu durum Yurt dışı için de geçerlidir. Asus'un üretim planlaması ile ilgili olan bu durum nedeni ile yeni partinin ne zaman sevk edileceğine dair net bir bilgi olmamakla birlikte, sevkıyatlara en erken mart ayının 2. haftasında başlanabileceği, donanımsal bir iyileştirmenin olmayacağı, bazı hataların önüne geçecek olan iyileştirme yazılımının üzerinde çalışıldığı bilgisi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

Başkaları da sordu ama yanıt geldiğini hiç görmedim... Arkadaşlar kılıf - koruma olayını nasıl çözdünüz? ya da çözdünüz mü?
    bilgi ve kaynak verebilirseniz sevinirim. yoksa uydurma koruma yöntemleri ile cihaz heba olacak.

Cihaz artık hemen hemen hiç bir toptancının elinde kalmamış durumda. Bu durum Yurt dışı için de geçerlidir. Asus'un üretim planlaması ile ilgili olan bu durum nedeni ile yeni partinin ne zaman sevk edileceğine dair net bir bilgi olmamakla birlikte, sevkıyatlara en erken mart ayının 2. haftasında başlanabileceği, donanımsal bir iyileştirmenin olmayacağı, bazı hataların önüne geçecek olan iyileştirme yazılımının üzerinde çalışıldığı bilgisi vardır.

merhaba arkadasim, ben amazon.co.uk den 14 sterline asagidaki kilifi aldim oldukca kaliteli ve saglam, aslinda ben sadece on tarafini koruyan origami cover almayi dusunuyordum ama yorumlari okudugum sitelerde nerdeyse alanlarin %90 iade etmis,

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu)

• Ben de şu siteyi buldum ama güvenilir mi bilmiyorum...Ayrıca ürün de pek şık değil gibi...http://www.skindigitalstore.com/
  • Siteyi bilmem ama İSMİ çok sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: king58

quote:

Orijinalden alıntı: laconf

prime sahiplerine soruyorum (daha önce de sorulmuş ama)

ICS'ye geçenlerde rasgele reboot sorunu oluyor mu?

Wifi hızında düşmeler ve bağlantı kopuuklukları yaşıyor musunuz?

Wifi hızını ve çekme mesafesini nasıl tanımlarsınız, mümkünse sahip olduğunuz başka aletlerle (ve mümkünse sadece 802.11n network üzerinden) ?

prime almayı düşünüyorum ama xda'daki sorunlar caydırıyor, bir dünya parayı sokağa dökmeyelim..

ben yaklasik 5 gundur kullaniyorum, henuz reboot sorunu ile karsilasmadim, ama wifi si benim icin bir hayal kirikligi, evde wifi kullanan 3 bilgisayarim ve 2 adet telefonum var, butun aletlerin icerisinde en dusuk sinyali transformer prime dan aliyorum. ics e gectikten sonra wifi problemi dahada kotulesti kopmalar basladi , hatta modemin 3-4 metre ilerisinde kullanirken bile verim alamadim. yabanci bir sitede bu durumda tableti resetlemem gerektigini okudum vede faydasini gordum, artik kopmalar yasamiyorum ama yazdigim gibi sinyal seviyesu berbat.

Resetten kastın fabrika ayarlarımı yoksa kenarındaki küçük reset düğmesimi ?

Bir de Klavye aparatını yurt dışından alırsak Türkçe karakter sorununu nasıl halledebiliriz acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 15 Şubat 2012; 12:25:35 >

• merhabalar herkese bende eşime alacağım bu tabletten ama asus TF201-1L085A vs TF201-1B087A iki seri var aynı özellikler vs. sizce hangisi sorunsuz en son gelen partidir. Lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İvandrago

merhabalar herkese bende eşime alacağım bu tabletten ama asus TF201-1L085A vs TF201-1B087A iki seri var aynı özellikler vs. sizce hangisi sorunsuz en son gelen partidir. Lütfen yardım edin.

Ben sadece renk farkı diye biliyorum.Ama konuya tam hakim değilim...
  • doğruymuş renk farkıymış sadece kumar oynadık verdik bakalım sipariş tecrubeli arkadaşlara sorayım şimdi ben ics güncellemesi yapayım mı yoksa daha stabil değilse honeycomb da bekleyeyim mi ne tavsiye edersiniz önceki sayfalarda bir kaç arkadaşta sorunlar olduğunu okudum. bi cevap verin şu garibe :)))
  • quote:

merhabalar herkese bende eşime alacağım bu tabletten ama asus TF201-1L085A vs TF201-1B087A iki seri var aynı özellikler vs. sizce hangisi sorunsuz en son gelen partidir. Lütfen yardım edin.

o da bişey mi benim sipariş 1l86A.. bana da gri şampanya melezi bişi gelir herhalde..:)

ek olarak.. arkadaşlar ice cream sandwich flash videoyu full destekliyor mu türkiyede.. lütfen cevap..
  • Ben honeycomb ile kisa sure kullandim, ama ics ile bir sorun yasamadim. Ya sans meselesi bu sorunlar, ya da kullanici aliskanliklarindan (beklentiler, kullanim vb.) Kisaca ics bence guzel, bir iki bug da giderilir, flash destekleniyor, sorun yok.
  • Aldığım günden beri her kullanışımda 2-3 kere reboot oluyor.
    Bu sorunu gidermek adına önerisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

Aldığım günden beri her kullanışımda 2-3 kere reboot oluyor.
    Bu sorunu gidermek adına önerisi olan var mı ?

tamamen kernel veya işletim sisteminden kaynaklanıyor, update beklemekten başka çare yok.. yine de özellikle bazı app larda sorun varsa onların cacheini silmeyi ve hatta güncellemeleri kaldırmayı filan denemek belki bir nebze çözüm olabilir. cache temizlemek için 1tap cleaner işe yarar bir program.
  • quote:

doğruymuş renk farkıymış sadece kumar oynadık verdik bakalım sipariş tecrubeli arkadaşlara sorayım şimdi ben ics güncellemesi yapayım mı yoksa daha stabil değilse honeycomb da bekleyeyim mi ne tavsiye edersiniz önceki sayfalarda bir kaç arkadaşta sorunlar olduğunu okudum. bi cevap verin şu garibe :)))

benim şahsi fikrim honeycombla tablet daha az sorunluydu ve stabildi, ICS'den sonra 15 günde görmediğim tarayıcı sayfa kapanmaları, program hataları, yanıt vermemeler başladı, ben pişman oldum yüklediğime, diğer arkadaşlarda fikir belirtirse bende öğrenmek isterim
  • Antutu Benchmark sıralamasında ilk 20'de direkt olarak Transformer Prime var lakin esas dikkatimi çeken işlemci hızlarının 1.6Ghz olarak gözükmesi... İstisnasız 20 kişide de aynı ve hepsi Android 4.0.3 kullanıyor... Bu cihaza sahip olup 4.0.3'e geçenler işlemci hızlarını kontrol edebilir mi? Direkt olarak 1.6Ghz'e mi çıkıyor yoksa overclock ile mi oraya geliyor?

Not: Benzer bir olay HTC Sensation XE kullanan bir arkadaşımda oldu. 1.5Ghz olan telefonuna Android 4.0.3 gelince telefon hem undervolting (daha düşük voltajda çalışma) yaptı hem de işlemci hızını 1.7Ghz'e çıkardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cglr08

quote:

doğruymuş renk farkıymış sadece kumar oynadık verdik bakalım sipariş tecrubeli arkadaşlara sorayım şimdi ben ics güncellemesi yapayım mı yoksa daha stabil değilse honeycomb da bekleyeyim mi ne tavsiye edersiniz önceki sayfalarda bir kaç arkadaşta sorunlar olduğunu okudum. bi cevap verin şu garibe :)))

benim şahsi fikrim honeycombla tablet daha az sorunluydu ve stabildi, ICS'den sonra 15 günde görmediğim tarayıcı sayfa kapanmaları, program hataları, yanıt vermemeler başladı, ben pişman oldum yüklediğime, diğer arkadaşlarda fikir belirtirse bende öğrenmek isterim

teşekkürler o zaman bir kaç kişi daha sıkıntı çekiyorsa beklemek en iyisi 4.0.4 veya 4.1.0 gibi sürümlerde çözülebilir çok teşekkürler.

• şimdi ben bu ürünle 3g ile internete bağlanabilecek miyim konuya baktım da onu anlıoyamadım. direk desteklemiyo ama mobil modem takılıp bağlanılabiliyor mu? Ayrıca reset donma vs çok sorun okudum da biraz soğudum tabletten 4+1 çekirdekle bunların olması çok saçma.
    Edit: Türkiyede nerede bulabiliriz? Yok mu cidden kalmamış hiçbiryerde diye okudum vatandan aldığını söyleyenler var ama aradım vatanı satmıyoruz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 16 Şubat 2012; 18:52:23 >
  • 3G modeli şu anda yok TF201'in, biraz satsınlar 3G'siz olanları büyük bir ihtimal çıkar TF700T modeli ile.

HB'den aldım ben onlarda da tükenmişti son baktığımda.
  • Eksen'den aldım, ürün oldukça güzel. Klavyesi olan model, tablette 2 çentik plastikle korunuyor, klavye takmadan bunları çıkarmak gerekiyor , fark etmem uzun sürdü. Ürün şu an için şarjda, kaltiesi, hızı vs. beni çok ama çok şaşırttı, şimdilik Ipad2 yerine bunu aldığım için çok memnunum, diziport'u açıp oradan spartacus izlemek işte bu fark benim için, çok hızlı, tepkime süreleri harika, ekran süper.

Şimdi problem aksesuar bulmakta
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.