Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.jticaret.com.tr/Products-15306-asus-eeepad-tf201-1i086a-nvidia-tegra3-1gb-32gb-101-led-android-32-cam-wi-fi-dock-tablet-pc-sampanya.html

bu site nasıldır hemde taksiti uygun birde hakkımızda yazanlar jandarmanın vakfı görünüyor alışveriş yapan veya öneren var mı?
  • Ereyonda da alabilirsiniz. Orada da uygun fiyat. Bu arada ekranı kaplayan var mı? Aldığım her cihazı kaplarım ama bu gözümde büyüdü biraz, malum kocaman ekran. Ama heralde çizilmez gibi geliyor.
  • ereyonda 1450 uygun degil
  • Sadece tablet olarak en uygunlardan birisi orada.1179 tl. Gayet uygun!!
  • prime sahiplerine soruyorum (daha önce de sorulmuş ama)

ICS'ye geçenlerde rasgele reboot sorunu oluyor mu?

Wifi hızında düşmeler ve bağlantı kopuuklukları yaşıyor musunuz?

Wifi hızını ve çekme mesafesini nasıl tanımlarsınız, mümkünse sahip olduğunuz başka aletlerle (ve mümkünse sadece 802.11n network üzerinden) ?

prime almayı düşünüyorum ama xda'daki sorunlar caydırıyor, bir dünya parayı sokağa dökmeyelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

forestgump03
    skyrim de bilgisayardan oyun oynatılıyor sadece görüntü kablosuz stream edilerek tablete yönlendirilip oynanıyordu,1080p çok çeşit var formatı mp4 veya başka formatlar olabilir,bu formatlarda görüntü işlenirken işlemciye belli başlı saniye bazında yük biner 1080p mp4 için en basitinde 1-2 mbps bişey olmalı ancak işin içine resim kalitesi hız ses kalitesi vs de eklenince haliyle yükseliyor mkv. gibi bir formatın görüntü ses kaybını orjinal formattan en aza indirgenip sunuluyor haliyle böyle olunca işlemciye çok yük biniyor tegra 2 belli başlı en büyük sorun buydu belli bir bitrate üzerindeyse filmi cihazdan oynatmak işkenceye dönüyordu,bunun en büyük sebebide nvidianın video konusunda pek destek olmamasıydı ama buna rağmen 3. parti yazılımlar var,ama genede yetersizdi,sanıyorumki kullanıpta yorum yapabilen birisi çıkmayacak alıpta deneyimlemek isterim ama zarar etmekten korkuyorum bakalım inşallah bilgi veren birisi çıkar

bu stream olayını Transformer prime da nasıl yapıyoruz

• @_EFE_

slashtop isimli bir uygulama yapıyor olması lazım
  • nasıl yapıldığını biliyormusunuz
  • http://www.hiperstore.com.tr/main/asus_eee_pad_transformer_prime_tf2011i086a_nvteg3and32132g__dock_gold_renk-pmu12064.html

Arkadaşlar Aradığım altın renkte doc lu olani bu sitede buldum.daha oncede sirket arkadasimiza dell xps s67p87 aldigimiz yer. 2 günde elimize ulasmıstı ürün.
    Vade farksiz maximum 12 taksitle alcam.

İlk tablet pc 'im olcak.
    evde ve işte kullanmak için alcam.

http://www.hiperstore.com.tr/main/asus_eee_pad_transformer_prime_tf2011b088a_nvteg3and32132g__doc_gri_renk-pmu12062.html

arkadaslarım gri renk al diyolar ama ben gold rengi begeniyorum daha çok hosuma gidiyor.

Ürün konusunda cok yorum var.Altın rengini alip kullanan arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum..

• ics den sonra bende dün ilk kez reboot olayını yaşadım, ilk aldığım halini daha çok sevmiştim, yüklemeseydim keşke ICS bence sorun tablette değil, yazılımda
    Wi-fi konusunda çeşitli fikirler var ben sorun yaşamıyorum, avea data hattı, sony xperia neo hotspot kullanıyorum laptop ve ps3 den hızlı, bence internet servis sağlayıcısı, modem gibi birçok faktorden etkilenir bu...
  • az önce asus servisi aradım bize özellikle wireless modem ile ilgili bir sıkıntı yaşandığına dair şu ana kadar bir cihaz gelmedi dedi hanımefendi bende ben ilk olursam nasıl destek ve yardımcı olacaksınız dediğimde teknik servisimiz yazılımsal sorunlarda ürünü yenisi ile değiştirdiğini dile getiriyor haricinde ise net bir şey dile getirilmedi yani wireless ile ilgili bir sıkıntı yaşarsanız şöyle yaparız böyle yaparız denilmedi...

:( ne yapmalıyım çok kararsızım almalı mıyım acaba :( almak da istiyorum aslında 12 taksit 1208 tl kredi kartıma göre çok iyi kredi kartı tek kullandıım için ... ancak bu wireless olayı sadece canımı sıkıyor sıkmalı mıdır da ?

Lütfen bir şeyler dile getirin bir şeyler söyleyin sevgili genç arkadaşlarım...
  • dostum daha aleti almadan wireless sıkıntısı yaşarım diye servisimi aradın yawww,, bence sen alma bu tableti içine sinmemiş, tam bu diyemiyorsun, bu düzeyde şüphe ediyorsan zorlama kendini boşver başka marka al, benim fikrim tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeterzincan

az önce asus servisi aradım bize özellikle wireless modem ile ilgili bir sıkıntı yaşandığına dair şu ana kadar bir cihaz gelmedi dedi hanımefendi bende ben ilk olursam nasıl destek ve yardımcı olacaksınız dediğimde teknik servisimiz yazılımsal sorunlarda ürünü yenisi ile değiştirdiğini dile getiriyor haricinde ise net bir şey dile getirilmedi yani wireless ile ilgili bir sıkıntı yaşarsanız şöyle yaparız böyle yaparız denilmedi...

:( ne yapmalıyım çok kararsızım almalı mıyım acaba :( almak da istiyorum aslında 12 taksit 1208 tl kredi kartıma göre çok iyi kredi kartı tek kullandıım için ... ancak bu wireless olayı sadece canımı sıkıyor sıkmalı mıdır da ?

Wireless bağlantı kuvveti duvardan, kapıdan, kullanılan yalıtım malzemelerinden, camdan, wireless modemin konumlandırılmasından dolayı değişebileceğinden kullanım şartları kişiden kişiye değişmektedir. 28 m2'lik salonumda koblosuz routerim var, sıkıntı yok. Çalışma odamdaki koblosuz modemim ise salondaki routerdan 10 metre ötede konumlanmış durumda ve onu da aradaki duvar kapı vb. faktorlere ragmen bir iki çentik kayıpla görebilmekte..

Neticeten bir TF201 kullanıcısı olarak, wifi konusunda daha evvel kullandığım notebook, netbook, akıllı telefon vb. lara kıyasla çok farklı bir performans kaybı hissetmiyorum. (hatta şahsen hiçbir performans kaybı görmedim de)

Size tavsiyem, tabletinizi çok sık dolaştıracak mısınız?, dolaştıracağınız yerlerde modemler hangi ortamlarda?, sizin tableti kullanacağınız alanlar modeme göre çok mu uzakta olacak? sorularını kendinize göre cevaplayıp, ona göre kararınızı vermeniz olacaktır.

• Sabahtan beri iPad 2 ile Transformer Prime arasındaki karşılaştırmalara bakıyorum. İşlemci gücünde Transformer Prime ön planda ama her yerde grafik performansı olarak iPad 2'nin çok daha önde olduğunu söyleniyor. Ama Android 4.0.x üzerinde test etmeden video performansını yargılamak çok doğru olmaz diyorlar. Cidden kafam karıştı. Açıkçası Apple şirketinin bir ürününü almak istemiyorum (şahsi bir olay) ama 950TL civarında bulduğum iPad 2 (3G olmayan 16GB) ile 1150TL civarındaki bu cihaz arasında kalmış durumdayım.

Oyunları yanyana oynatma mevzularında ise Tegra 3 çipsetine özel çıkarılan 2 oyunu görebildim sadece ve bu nedenle adil bir kıyaslama olduğunu düşünmüyorum. Birisi beni bir karara yönlendirmeli açıkçası. Detaya girdikçe karar mekanizmam kırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpersoylu

quote:

Orijinalden alıntı: mehmeterzincan

az önce asus servisi aradım bize özellikle wireless modem ile ilgili bir sıkıntı yaşandığına dair şu ana kadar bir cihaz gelmedi dedi hanımefendi bende ben ilk olursam nasıl destek ve yardımcı olacaksınız dediğimde teknik servisimiz yazılımsal sorunlarda ürünü yenisi ile değiştirdiğini dile getiriyor haricinde ise net bir şey dile getirilmedi yani wireless ile ilgili bir sıkıntı yaşarsanız şöyle yaparız böyle yaparız denilmedi...

Wireless bağlantı kuvveti duvardan, kapıdan, kullanılan yalıtım malzemelerinden, camdan, wireless modemin konumlandırılmasından dolayı değişebileceğinden kullanım şartları kişiden kişiye değişmektedir. 28 m2'lik salonumda koblosuz routerim var, sıkıntı yok. Çalışma odamdaki koblosuz modemim ise salondaki routerdan 10 metre ötede konumlanmış durumda ve onu da aradaki duvar kapı vb. faktorlere ragmen bir iki çentik kayıpla görebilmekte..

Neticeten bir TF201 kullanıcısı olarak, wifi konusunda daha evvel kullandığım notebook, netbook, akıllı telefon vb. lara kıyasla çok farklı bir performans kaybı hissetmiyorum. (hatta şahsen hiçbir performans kaybı görmedim de)

Size tavsiyem, tabletinizi çok sık dolaştıracak mısınız?, dolaştıracağınız yerlerde modemler hangi ortamlarda?, sizin tableti kullanacağınız alanlar modeme göre çok mu uzakta olacak? sorularını kendinize göre cevaplayıp, ona göre kararınızı vermeniz olacaktır.

Çok kararsız kalacak bir durum yok aslında, cihaz kesinlikle sorunlu değil... Ama bir önceki sayfada yazdığım üzere eski tabletim olan archos 101 in çektiği dip noktalarda asus tp çekmiyor. yani asus tp nin çekim gücü diğer cihazlarıma göre daha zayıf ama sorunlu değil (kopmalar yaşamıyorum) (modem - tp arası mesafe 10metre olan noktalarda sorun yaşamadım ama bunu geçen mesafelerde sorun oldu)... benim modemim dengesiz bir şekilde evin uç bir köşesinde durmakta zaten bu nedenle sinyalin zayıf olduğu bölgelerde gücü arttırmak için repeater kullanacaktım, böylece bur sorun da ortadan kalkacak...

• Wifisinde bir sıkıntı yok emrak etmeyin arkadaşlar. Ben de şampanya rengi var(goldda deniyor heralde), kaç gündür sıkıntısız kullanıyorum neti ama yazılımsal sorunlar var biraz. Mesela sg2 de dolphin hd kullanıyorum web tarayıcısı olarak ama bunda aynı evrimi alamadım. Kendi üstünde geleni kullanıyorum. Dolphin vidyolarda sıkıntı veriyor nedense. Biraz tablet uyumsuzluğundna kaynaklıyor heralde. Zamanla düzelir bunlarda. Oyun performansı çok iyi, böyle yüksek çözünürlük ve büyük ekranda oyun oynamak çok zevkli ki ileri de tegra 3ün asıl gücünü ortaya koyacak oyunlarda çıkacak. En başta alet 1080p mkv oynatıyor, bu bile bir alma sebebi ilgisi olana.
  • Ben almak istiyorum ama gri renkte 32 gb dock la birlikte satan site bulamiyorum :S

Tamam hepsi reklamini tanitimini yapmis ama hicbirinin stogunda yok :S

Lutfen bildiginiz satan firmalarin linkini atarsaniz cok makbule gececek ilk tabletim olacak :)
  • Şampanya rengi istemiyorum gri renk istiyorum onunda kodu TF201 1I088A .

Resmen tum firmalarin stogunda kalmamis :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

prime sahiplerine soruyorum (daha önce de sorulmuş ama)

ICS'ye geçenlerde rasgele reboot sorunu oluyor mu?

Wifi hızında düşmeler ve bağlantı kopuuklukları yaşıyor musunuz?

Wifi hızını ve çekme mesafesini nasıl tanımlarsınız, mümkünse sahip olduğunuz başka aletlerle (ve mümkünse sadece 802.11n network üzerinden) ?

prime almayı düşünüyorum ama xda'daki sorunlar caydırıyor, bir dünya parayı sokağa dökmeyelim..

ben yaklasik 5 gundur kullaniyorum, henuz reboot sorunu ile karsilasmadim, ama wifi si benim icin bir hayal kirikligi, evde wifi kullanan 3 bilgisayarim ve 2 adet telefonum var, butun aletlerin icerisinde en dusuk sinyali transformer prime dan aliyorum. ics e gectikten sonra wifi problemi dahada kotulesti kopmalar basladi , hatta modemin 3-4 metre ilerisinde kullanirken bile verim alamadim. yabanci bir sitede bu durumda tableti resetlemem gerektigini okudum vede faydasini gordum, artik kopmalar yasamiyorum ama yazdigim gibi sinyal seviyesu berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.