Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video oynatımı ile ilgili merak edilenlere hızlı bir şekilde örnek göstermek için acele küçük bir video hazırladım. Daha sonra daha detaylı ve tripot kulllanarak bir çekim yaparım.
    Video da biri 7.5 gb lık diğeride 12 gb lık iki adet 1080p mkv video dosyası oynatılıyor. Her ikisini de sorunsuz oynatıyor.

• Eline saglik abi ilk video koyanda sen oldun diger Prime sahiplerinden de bekliyoruz .

bu arada foto kalitesi hakknda ne soyleyebilirsiniz ?
  • Eksen bilgisayar ve ya teknolojix gibi sitelerden alişveriş yapmak ne derece guvenli acaba ?

Ben Prime almayi dusunuyorum da hepsi burada da ki tabletin şampanya rengi oldugunu ogrendim boyle olunca diger prime satan internet sitelerine yoneldim

Son sorum nerden alirsan al garantisi 2 sene mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihselcuk

Eline saglik abi ilk video koyanda sen oldun diger Prime sahiplerinden de bekliyoruz .

bu arada foto kalitesi hakknda ne soyleyebilirsiniz ?

fotoğraf olarak diğer tabletleritam olarak bilmesem de elektronik marketlerdeki standlarda baktığım bütün tabletlerden daha iyi bir fotoğraf ve video kaydı var. bendeki sanyo video kameradan kat kat daha iyi. telefon olarakta iphone 4 var zaten video kaydını da onunla yaptım. fotoğraf ve video olarak iphone4 den daha iyi olduğunu çok rahat söyleyebilirim. özellikle az ışıklı ortamlarda farkını hissettiriyor.
  • Hepsiburada da cihaz 1446 tl dockla beraber. Sizce alınacak bir fiyat mı? Vatandan ümidimi kestim cihaz toptan kaldırılmış. Elden olursa yarın almayı düşünüyorum Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı elden?

Bir de şampanya rengi tam olarak hangi renk cihazda? Resmi verilen renk mi? Çirkin mi duruyor, alan arkadaş bilgi verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogucluturk -- 9 Şubat 2012; 4:22:23 >
  • quote:

Eksen bilgisayar ve ya teknolojix gibi sitelerden alişveriş yapmak ne derece guvenli acaba ?

Ben Prime almayi dusunuyorum da hepsi burada da ki tabletin şampanya rengi oldugunu ogrendim boyle olunca diger prime satan internet sitelerine yoneldim

Son sorum nerden alirsan al garantisi 2 sene mi ?

Şimdiye kadar baktığım bütün sitelerde 2 sene garanti vardı. Daha fazlası olacağını sanmam ekstra garanti parası almadıkları sürece. Alışveriş konusunda ben de kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

TF101 857TL (vatan bilgisayar da) - TF201 1125TL olduğundan çok arada kaldım... keseme uyan tf101, gönlümün istediği 201 di... Sonunda gönlüm galip geldi, gidip docksuz, gri renkli olarak aldım. eve götürüp şarja taktım, gece 12 de 8 saat şarjı dolmuş olur.

Hayırlısı olsun..
    Hangi Vatan'dan aldığınızı sorabilir miyim?

Teşekkür ederim. Vatan bilgisayardan almadım, müşterisi olduğumuz bir bilgisayar toptancısından aldım. ama yakın fiyata JAVDES gibi alış veriş sitelerinden alabilirsiniz (1140TL).

Öncelikle cihaz harika, önceki tabletim android 2.2 kullanan Archos 101 idi, kıyaslamak mümkün değil, sadece arhosun arkasında bulunan birleşik ayak desteğinin yokluğunun farkındayım :(

WiFi konusunda ben diğer arkadaşlar gibi iyi şeyler söyleyemeyeceğim. evim uzun ve geniş bir koridorun uçlarında ve etrafında yerleşik odalardan oluşuyor. Modem olarak cisco-linsys wag320 kullanıyorum. Eşimin şirket notebook'u desteklemediği ve kullandığım HTC Desire HD n tipi wifi yayını algılamadığı için g modunda 2,5 ghz üzerinden yayın yapıyor. Evin en doğu cephesinde duruyor, en batı uçta çocuk odası, yanlarında ise yatak odası ve banyo bulunmakta. Çocuk odasında bulunan PC kablosuz usb stıck ile internet alıyor ve her zaman 1-2 sinyal çekiyor (36-48-54 mbps). Archos veya DHD bu bahsi geçen her yerde öyle yada böyle kopmaksızın çekiyor ve internet kullanılabiliyordu. Ancak Asus TP bu konuda milim fark ile biraz sorunlu kalıyor, bu odaların dip noktalarında çekmiyor, ama modem n modunda yayın yapıyor olsa bu sorunu kesinlikle yazmıyor olacaktım (ne var ki diğer lokasyonlarda kullanacağımız wifi lerde genellikle g yayın yapıyor). GPS henüz denemedim ama dün dhd nin internetini paylaştırdım ve google mapsi açtım, çalıştı ama çok çok yavaş, bir yerden hareket ettikten sonra tekrar durduğumda harita üzerinde ki yeri buluyordu. Ama bence tüm bu anlattıklarımdan sorun varmış veya sorunlu bir cihaz mış gibi bir algı yaratmak istemem.

Bence cihaz muhteşem ve yazılım güncellemeleri, ile çözülmeyecek sorunu yok (GPS hariç). Alınmaya ve kullanılmaya değer. İlk kez media markt ta gördüğümde bu cihaz olmuş demiştim... evet gerçekten olmuş...

ipad2 ile tp arasında kalanlar, tf101 ile tf201 arasında kalanlar... hiç düşünmeyin ve arada kalmayın TF201 gerçekten şimdilik bu ürünlerin tepe noktası...

• Eksen'den klavyesiyle 1330 TL'ye sipariş verdim, inşallah memnun kalırım. Yurt dışı fiyatı 1250 TL, Türkiye için 1330 güzel fiyat.

http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productid=92723

Burada güzelmiş;http://www.jticaret.com.tr/Products-15306-asus-eeepad-tf201-1i086a-nvidia-tegra3-1gb-32gb-101-led-android-32-cam-wi-fi-dock-tablet-pc-sampanya.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 9 Şubat 2012; 11:29:45 >

• Chrome ile android birbirine kavuştu dün nihayetinde.. ICS'li TFP sahipleri bence denemeli, şık olmuş. Kötü yanına gelelim, o da flash desteklememesi, muhtemelen developerlar el atacaklardır.

Daha evvel bahsettiğim kapanma sorunu bazı uygulamalara yüklenince olmakta, örneğin mail kısmında bir anda birden çok işlem yapmaya kalkıştığınızda ekran kitleniyor ve bir süre sonra kapanıp tekrar açılıyor. Tabletin sabit olarak güç tasarrufu modunda açılması da henüz mümkün değil. Güncellemeleri beklemeye devam...

Android telefonumu yakın zamanda Cyanogen modu ile kullanmaya başladım, oradan gördüğüm üzere keşke aynı modun 9 versiyonunu tablet için yapsalar da ağız tadıyla kullansak :)
  • eksenbilgisayar guvenilir bir firmadir ben 10 senedir alisveris yaparim elden alabilirsiniz kapida odeme vs alabilirsiniz fiyat olarak en fiyat onlarda su an ben 1310 tl almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi burada da fiyatin dusecegine inaniıyorum malum sevgililer gunu yaklasinca indrimlerde arrtacaktir ama iste renk konusu sorun .

Aslinda sampanya renginide seven vardir sadece ben begenmedim gri daha da şk duruyor.

Şampanya :

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu)

gri :

[simage]http://www.pcdepo.com/include/resize.php?path=images/urunler/resim-7106.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihselcuk -- 9 Şubat 2012; 12:27:30 >

• Eksen bilgisayar kaliteli bir siteye benziyordu siz de boyle soyleyince bende eksenden almayi dusunuyorum artik .

Elden almak nasil oluyor ? Eksen bilgisayar dukkani var mi ? Varsa nerededir ?
  • 3g olmaması çok büyük bir eksi , bakalım mart ayında çıkacak olan yeni versiyonu nasıl olacak ?
  • Arkadaşlar kılıf olayını nasıl çözdünüz. gitti gidiyorda vardı bir ara tf 201 prime a özel kılıf ama o da bitmiş. hanginiz aldı bakayım..., siz hangi kılıfı aldınız, kullanıyorsunuz ve nereden aldınız...
  • quote:

Eksen bilgisayar kaliteli bir siteye benziyordu siz de boyle soyleyince bende eksenden almayi dusunuyorum artik .

Elden almak nasil oluyor ? Eksen bilgisayar dukkani var mi ? Varsa nerededir ?

iki yerde dükkanları var, kadıköy'de yazıcıoğlunun önünden devam edip üst tarafında
    bir de mecidiyeköy'de profilo'nun bir üst sokağında
    güvenilir bir firma sayılır, dükkanlarından aldığım herşey sorunsuz çıktı, sadece bir defasında aldığım laptopun hoparlörü bozuk çıktı onu da hemen değiştirdiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 9 Şubat 2012; 16:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

eksenbilgisayar guvenilir bir firmadir ben 10 senedir alisveris yaparim elden alabilirsiniz kapida odeme vs alabilirsiniz fiyat olarak en fiyat onlarda su an ben 1310 tl almistim

eksen'de hangi renk var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cglr08

Arkadaşlar kılıf olayını nasıl çözdünüz. gitti gidiyorda vardı bir ara tf 201 prime a özel kılıf ama o da bitmiş. hanginiz aldı bakayım..., siz hangi kılıfı aldınız, kullanıyorsunuz ve nereden aldınız...

kilif olarak , origami isimli orjinan asus kilifindan uzak durmanizi tafsiye ederim, tablete montesini saglayan demir kismi tableti bir kac gunluk kullanimda bile inanilmaz ciziyor. Sana tafsiyem ebaydan hem tabletin arkasini hemde onunu koruyan bir kilif alman
  • Eksen iki renk de vardı ama şimdi baktım gri rengi kaldırmışlar ..

Acaba tekrar koyarlar mı bilmyorum .

Gidip dükkana sorarım kadikoyde ki inşallah orada vardır .
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için .
  • tam niyetlendim ekseden alacaktım şuan docklı modelini göremiyorum stokta kalmamışmı?
    başka güvenli site varmı bu fiyata verebilecek
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.