Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tp kullanan arkadaşlar hosunuza giden uygulamalari en verimli navigasyon, media player programlari paylaşsak güzel olmazmi :-D ben
    Fl commando adli oyun
    Sketch free adli çizim programı
    Dropbox
    Andro zip
    Mx video player
    Matematikle ugrasanlar varsa su programlar var
    Grapher
    Trigonometric programlarini kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

forestgump03
    skyrim de bilgisayardan oyun oynatılıyor sadece görüntü kablosuz stream edilerek tablete yönlendirilip oynanıyordu,1080p çok çeşit var formatı mp4 veya başka formatlar olabilir,bu formatlarda görüntü işlenirken işlemciye belli başlı saniye bazında yük biner 1080p mp4 için en basitinde 1-2 mbps bişey olmalı ancak işin içine resim kalitesi hız ses kalitesi vs de eklenince haliyle yükseliyor mkv. gibi bir formatın görüntü ses kaybını orjinal formattan en aza indirgenip sunuluyor haliyle böyle olunca işlemciye çok yük biniyor tegra 2 belli başlı en büyük sorun buydu belli bir bitrate üzerindeyse filmi cihazdan oynatmak işkenceye dönüyordu,bunun en büyük sebebide nvidianın video konusunda pek destek olmamasıydı ama buna rağmen 3. parti yazılımlar var,ama genede yetersizdi,sanıyorumki kullanıpta yorum yapabilen birisi çıkmayacak alıpta deneyimlemek isterim ama zarar etmekten korkuyorum bakalım inşallah bilgi veren birisi çıkar

Dediğinizde haklısınız. Oynattıkları videoların teknik detaylarını bilemeyeceğim.

• Bende yukledim ics 3-4 gündür cok fazla kullanmadigimdan ayrintili bir sey diyemiycem , wifi ile ilgili bir sıkıntım yoktu, hız farki varmi bilemem bence tabletin ilk surumu-ara yuzleri,asusun kendi düzenlemeleri daha şıkti, alisamadim ve hosuma gitmedi açıkçası yeni ara yuz getirisi ne oldu acaba farkedenlerden yorum, fikir bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_35

Tp kullanan arkadaşlar hosunuza giden uygulamalari en verimli navigasyon, media player programlari paylaşsak güzel olmazmi :-D ben
    Fl commando adli oyun
    Sketch free adli çizim programı
    Dropbox
    Andro zip
    Mx video player
    Matematikle ugrasanlar varsa su programlar var
    Grapher
    Trigonometric programlarini kullaniyorum

springpad not tutmak ve bilgisayardaki notlar ile chrome uzerinden senkronize etmek için, evernote da aynı işlevli.
    astro file manager
    dropboxa ek olarak box.net in uygulaması
    picspeed wallpaper --- internette buldugunuz wallpaperi kırpma olmaksızın wallpaper yapabilmek için.
  • Yurt dışında millet TFP sorunlarıyla kırılırken buradan bir kişinin bile ne wifi,GPS,ekran kayması gibi hata almaması ne kadar ilginç.Bende şu aralar bu cihazı almaya o kadar niyetliyim ki GPS sorununu es bile geçme aşamasındayım ama TR'den bir tane bile sorunlu cihaz çıkmaması beni şaşırtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

Yurt dışında millet TFP sorunlarıyla kırılırken buradan bir kişinin bile ne wifi,GPS,ekran kayması gibi hata almaması ne kadar ilginç.Bende şu aralar bu cihazı almaya o kadar niyetliyim ki GPS sorununu es bile geçme aşamasındayım ama TR'den bir tane bile sorunlu cihaz çıkmaması beni şaşırtıyor.

Acaba TR'ye daha geç gelen parti olduğu için mi sorun yok oda olabilir mi?
  • Ben de dayanamayıp bugün Eksenden sipariş ettim. Yarın akşama kargoya verileceğini, perşembe elimde olacağını söylediler. Elime ulaştıktan sonra test eder, soruları yanıtlayabilirim. Umarım wifi sorunu yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slowbend

Ben de dayanamayıp bugün Eksenden sipariş ettim. Yarın akşama kargoya verileceğini, perşembe elimde olacağını söylediler. Elime ulaştıktan sonra test eder, soruları yanıtlayabilirim. Umarım wifi sorunu yaşamam.

Hayırlısı olsun.Ekranıda çok sağlam kontrol etmeni tavsiye ederim.
    Umarım "0" hata ile kullanırsın
  • Eksen bilgisayar güvenilir mi acaba ? Ölü piksel filan çıksa ne yaparlar? İnternetten alışverişte çok zor güveniyorum da...
  • Eksende tablet gri renk yazıyor, Altın rengini alan var mı acaba?
  • quote:

Yurt dışında millet TFP sorunlarıyla kırılırken buradan bir kişinin bile ne wifi,GPS,ekran kayması gibi hata almaması ne kadar ilginç.Bende şu aralar bu cihazı almaya o kadar niyetliyim ki GPS sorununu es bile geçme aşamasındayım ama TR'den bir tane bile sorunlu cihaz çıkmaması beni şaşırtıyor.

Wi-fi ve ekran sorunu yok kesinlikle ama GPS internet kapalı iken çalışmıyor ama nete bağlı olunca çok hızlı gerçekten çok lazımsa bir daha düşünün...(Wi-fi si benim i5 packard bell notebook ve PS3 ten daha iyi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cglr08

quote:

Wi-fi ve ekran sorunu yok kesinlikle ama GPS internet kapalı iken çalışmıyor ama nete bağlı olunca çok hızlı gerçekten çok lazımsa bir daha düşünün...(Wi-fi si benim i5 packard bell notebook ve PS3 ten daha iyi)

Ben pazar günü vatan'da bulsam zaten direkt alıyordum da yoktu.
    GPS'i normalde de kullanmıyorum zaten motora bağlayamam ki TFP'yi sonuçta :):) Bir tek ekran ve Wi-Fi sıkıntısı olursa diye endişem var.Cevap için teşekkürler

• hepsiburada'dan şampanya rengi geldi. wifi ve ekran kayması sorunu yok. sağ üstte çok ufak backlight bleed var. sadece açılış ekranında göze çarpıyor. gps kesinlikle çalışmıyor. yer bilgilerini wifi üzerinden beklemeden alabiliyorsunuz.
  • TF101 857TL (vatan bilgisayar da) - TF201 1125TL olduğundan çok arada kaldım... keseme uyan tf101, gönlümün istediği 201 di... Sonunda gönlüm galip geldi, gidip docksuz, gri renkli olarak aldım. eve götürüp şarja taktım, gece 12 de 8 saat şarjı dolmuş olur.
  • aslında wifi konusunda yorum yapmam yanlış olmuş olabilir. çünkü sadece evde kullandım şu ana kadar.
  • bende eksenden teslim aldim benim cihazimi. gri +dock ile beraber 1390 a satin aldim (world kart 2 ay erteleme + 12 taksit)

bende yanda backlight bleeding var ama sadece ilk acilis ekraninda belli oluyor. onun disinda film seyrederken vs sikinti hic yok.
    cihaz gayet hizli ama klavye almasam da olurmus. klavye uzerinde ki touchpad i kullanissiz geldi bana. network uzerinden 720p film stream edebildim ama hic birsekilde 1080p stream edemedim. yalniz tablet icin android market biraz zayif geldi. birde browser bekledigimden daha yavas. sanirim hala yeteri kadar optimize degil isletim sistemi. birazdan vnc ile ubuntu deneyecegim.
  • bu arada telefonum nexus one, yaklasik 2 yildir kullaniyorum android'e gereginden fazla asinayim.
  • quote:

quote:

şimdi bu prime ların gps si internete bağlı olmadan çalışmıyor mu ?
    yani ben arabamla giderken adresi karıştırınca prime ın gps sini açıp bakamıcakmıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

TF101 857TL (vatan bilgisayar da) - TF201 1125TL olduğundan çok arada kaldım... keseme uyan tf101, gönlümün istediği 201 di... Sonunda gönlüm galip geldi, gidip docksuz, gri renkli olarak aldım. eve götürüp şarja taktım, gece 12 de 8 saat şarjı dolmuş olur.

Hayırlısı olsun..
    Hangi Vatan'dan aldığınızı sorabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flood01

quote:

quote:

şimdi bu prime ların gps si internete bağlı olmadan çalışmıyor mu ?
    yani ben arabamla giderken adresi karıştırınca prime ın gps sini açıp bakamıcakmıyım ?

Arkadaslar nete bagli olmadiginiz surece gps hicbir sekilde calismiyor...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.