Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpersoylu

quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=883783&d=1328162398

Şurada hata alan bir ekran var...

xda forumda ilgili başlığı aradım ama bulamadım, linki verebilir misiniz?

Başlık şurası hocam

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1476601

• quote:

quote:

quote:

http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=883783&d=1328162398

Şurada hata alan bir ekran var...

xda forumda ilgili başlığı aradım ama bulamadım, linki verebilir misiniz?

Başlık şurası hocam

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1476601

Alıntıları Göster
    Screenshot yaptığı içi ölü piksel birşey göremiyorum, ancak xda da köşelerde kayma olduğu vb. gibi birkaç tane mesaj daha mevcut. Şahsen benim kullandığım tablette böyle bir sorun yok, kenarlarda kayma veya renk tonlaması açısından bir bozulma da yok. Ekran kalitesi açısından daha evvel yazan arkadaş ile aynı fikri paylaşıyorum, parlaklık ve tonlama açısından çok başarılı bir cihaz. Bugün itibariyle TB sku için ICS güncellemesini de aldı, ICS açısından tespit edebildiklerimi bir iki güne paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersoylu -- 3 Şubat 2012; 13:10:26 >

• quote:

Screenshot yaptığı içi ölü piksel birşey göremiyorum, ancak xda da köşelerde kayma olduğu vb. gibi birkaç tane mesaj daha mevcut. Şahsen benim kullandığım tablette böyle bir sorun yok, kenarlarda kayma veya renk tonlaması açısından bir bozulma da yok. Ekran kalitesi açısından daha evvel yazan arkadaş ile aynı fikri paylaşıyorum, parlaklık ve tonlama açısından çok başarılı bir cihaz. Bugün itibariyle TB sku için ICS güncellemesini de aldı, ICS açısından tespit edebildiklerimi bir iki güne paylaşırım.

Eyvallah.Bende bugünlerde bu cihazı almaya çalışıyorum.Paylaşım iyidir
  • alpersoylu hocam şu an itabiriyle ics yükleye biliyormuyuz
  • quote:

ICS güncellemesi şu anda yolda geliyor :) Hayırlı olsun herkese...

Bize gelen birşey yok. Güncellemeyi alabilenler belirtebilir mi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFinity

quote:

ICS güncellemesi şu anda yolda geliyor :) Hayırlı olsun herkese...

Bize gelen birşey yok. Güncellemeyi alabilenler belirtebilir mi lütfen.

screenshotu gonderiyorum, tableti guncellemek icin herhangi birşey yapmanıza gerek yok, açık dursun, saatin orada yeşil indirme işareti çıkıyor.

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu)

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersoylu -- 3 Şubat 2012; 14:59:31 >

• Güncelleme geldi arkadaslar ben yola cikacagimdan durdum bugun ama yayinlandi,arkadaslarin dedigi gibi yesil bir download oku cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cglr08 -- 3 Şubat 2012; 18:01:01 >
  • arkadaşlar güncellemeyi yaptım şu an itabiriyle 4.0.3 sorunuz varsa cevaplayabilirim farkı varmı bilmiyorum 3.2.1 yazılımı 1 gün kullandım 4.0.3 yazılımı galaxy nexus ile birebir aynı oldu
  • guncellemeden sonra ınternet tarayicimin favori listesi ile eski uygulamalarim siliniyormu?
  • eski uygulamalar silinez, bookmarklar yerinde kalır, hatta pc de chrome kullanıyorusanız senkronizasyonu daha bile iyi oluyor.
  • Son güncellemeden sonra GPS problemi çözülen arkadaş var mı? Wi-Fi eskisine göre daha iyi...
  • Bende tablet alma arifesindeyim.Anladığım kadarıyla primede kullanılan alüminyun kasa gps ve wifi sinyalinde sıkıntı yaratıyormuş.Bu genel bir sorun mu?Alan herkes karşılaştı mı?
  • Arkadaslar Tablet alma arefesindeyim ve pil omruyle ilgili bir sorum var; malum iPad pil omrunde 8-10 saatlik kullanim suresi vaadediyor ama flashli sitelere girince bu dramatik sekilde azaliyor.

Android tabanli tabletlerde %90 kullanim flashli sitelerde olursa (web sayfalari, flash tabanli dizi siteleri, oyun yok) bu tarz bir pilin omru ne kadar gider? iOS cihazlar gib ck cabuk azalip 2-3 saatlere duser mi, yoksa vaad edildigi gib 9-10 saatlerde mi ?

Tesekkurler.
  • Arkadaslar ben de Transformer konusundan geliorum.Tablet hakkindaki dusuncelerinixi soyler misiniz merak ettim arkasini begenmedim fazla.Bu arada arkadaslar sorarsa Transformer mi Prime mi diye o zaman kesinlikle Prime derim.Bence docku o kadar dert etmeyin sarj konusu disinda.Docklu aldim ancak sadece 4-5 kez kullandim docku.O da sarji bitince,yani docksuz olunca etkilemiyor sizi.Ama tabi sd kart ve usb girislerini de goze alarak satin alin.
  • Ben de potansiyel bir TP sahibi olarak konuya dahil olmak istedim. Vatandaki %25 indirim kampanyasını kaçırarak (docking station ile 1163 lira) günlerdir kahroldum. An itibariyle de TP Vatan'ın sitesinden kaldırılarak umutlarıma limon sıkmıştır. Sizden isteğim ise karşılaştığınız,gördüğünüz kampanyaları buradan paylaşmanız. Benim de gözüm dört açık olacak.
  • Arkadaslar transformer prime klavyede de bulunan usb acaba usb 3.0 mi???
  • Arkadaşlar. okulda not almak vb. işlemler için kullanmak istiyorum bunlar ne derece mümkündür netbook daha mı iyi çare olur. bu arada teknosadaki satılan docksuz olanı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Arkadaşlar. okulda not almak vb. işlemler için kullanmak istiyorum bunlar ne derece mümkündür netbook daha mı iyi çare olur. bu arada teknosadaki satılan docksuz olanı mı?

teknosa satılan docksız modeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forestgump03

Ben de potansiyel bir TP sahibi olarak konuya dahil olmak istedim. Vatandaki %25 indirim kampanyasını kaçırarak (docking station ile 1163 lira) günlerdir kahroldum. An itibariyle de TP Vatan'ın sitesinden kaldırılarak umutlarıma limon sıkmıştır. Sizden isteğim ise karşılaştığınız,gördüğünüz kampanyaları buradan paylaşmanız. Benim de gözüm dört açık olacak.

Bende %25 indirim kampanyasını kaçıran milyonlarca kişiden sadece birisiyim. ( tahmini yararlanan sayısı 3'tür) Birdahaki hafta sonu birşekilde hallederiz derken vatanının sitesinden tamamen kaldırıldığını görünce şoka uğradım. O indirimden sonra diğer sitelerden almaya elim gitmiyor, ne yapacağımı bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hrn~

quote:

Orijinalden alıntı: forestgump03

Ben de potansiyel bir TP sahibi olarak konuya dahil olmak istedim. Vatandaki %25 indirim kampanyasını kaçırarak (docking station ile 1163 lira) günlerdir kahroldum. An itibariyle de TP Vatan'ın sitesinden kaldırılarak umutlarıma limon sıkmıştır. Sizden isteğim ise karşılaştığınız,gördüğünüz kampanyaları buradan paylaşmanız. Benim de gözüm dört açık olacak.

Bende %25 indirim kampanyasını kaçıran milyonlarca kişiden sadece birisiyim. ( tahmini yararlanan sayısı 3'tür) Birdahaki hafta sonu birşekilde hallederiz derken vatanının sitesinden tamamen kaldırıldığını görünce şoka uğradım. O indirimden sonra diğer sitelerden almaya elim gitmiyor, ne yapacağımı bilemiyorum

Aynen öyle ben de aynı durumdayım bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok. En uygununu bulmaya çalışıcam yani öğrencilik zor para biriktirmek daha da zor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.