Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.0.3 güncellemesinde dikkatimi çekenler şu şekilde.. Web tarayıcısı daha işlevsel olmuş, artık daha iyi bir sörf deneyimi sağlıyor. Ayar menüsü değişmiş, keza uygulamaların taşınması silinmesi işlemlerinde de değişiklikler mevcut. GPS'i hala kontrol edemedim. Olumsuz açıdan tek değerlendirmem, tableti kapattıktan sonra açıldığında güç modunun sürekli dengeli modda açılması. Eskiden güç tasarrufu modunu seçtiğimde kapatıp açtığımda da güç tasarrufu modu seçili oluyordu. Güncelleme ile düzeltilebilir birşey, çok üzerinde durmuyorum.
    Unutmadan gmail arayüzü de değişmiş durumda, bence daha işlevsel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn~

quote:

Orijinalden alıntı: forestgump03

Ben de potansiyel bir TP sahibi olarak konuya dahil olmak istedim. Vatandaki %25 indirim kampanyasını kaçırarak (docking station ile 1163 lira) günlerdir kahroldum. An itibariyle de TP Vatan'ın sitesinden kaldırılarak umutlarıma limon sıkmıştır. Sizden isteğim ise karşılaştığınız,gördüğünüz kampanyaları buradan paylaşmanız. Benim de gözüm dört açık olacak.

Bende %25 indirim kampanyasını kaçıran milyonlarca kişiden sadece birisiyim. ( tahmini yararlanan sayısı 3'tür) Birdahaki hafta sonu birşekilde hallederiz derken vatanının sitesinden tamamen kaldırıldığını görünce şoka uğradım. O indirimden sonra diğer sitelerden almaya elim gitmiyor, ne yapacağımı bilemiyorum

bende vatanın stogu ve indirimini bekleyenlerdendim artık bekleyeceğiz o fiyatlara inene kadar diğer sitelerde şuan pahalı inşallah düşerde bizde alırız

• bana vatan bu indirimle elindekini tüketip yeni seriyi bekleyecek gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king58

Arkadaslar transformer prime klavyede de bulunan usb acaba usb 3.0 mi???

Hayır 2.0
  • dun vatan bostanci magazasina gittim sabah 11 gibi, 1090 tl ye docksuz alacaktim cihazi. buralarda bir tane olacak diyip 15dk kadar aradilar ama bulamadilar herhalde satilmis dediler. subatin son haftasina kadar gelmeyecekmis, zaten asus un da elinde yokmus diye bir bilgi ile geri donduler bana. vatan bilgisayari bekleyen arkadaslarima duyrulur.
  • eksenbilgisayarda 1315 aldım bilginize
  • dock ile birlikte tabiki
  • Malesef eksen bilgisayarın taksit seçenekleri bana uymuyor (bulabileceğim kredi kartlarından dolayı). Vatan haberi iyi oldu en azından bekleyecek bir zamanımız var diyelim. Umarım doğru çıkar da alırız Şubat sonu Mart başı.
  • eksen bilgisayari aradim websitesinde var ama magazada yokmus bana soylediklerine gore. bende beklemek istemiyorum acikcasi hemen alip kurcalamak istiyorum. gerci soyle websitesinde de yok ama asustan tedarik eder ertesi gune veririz dedi. bende adama distributorun elinde yokmus diye sorup uzatmadim. bugun siparis edin yarin teslim alirsiniz dedi sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forestgump03

Malesef eksen bilgisayarın taksit seçenekleri bana uymuyor (bulabileceğim kredi kartlarından dolayı). Vatan haberi iyi oldu en azından bekleyecek bir zamanımız var diyelim. Umarım doğru çıkar da alırız Şubat sonu Mart başı.

Eksenbilgisayar 2 gün için teslim edebildiğine göre asus'ta vardır. Vatan'a da yakında gelebilir, arada kontrol etmekte fayda var.
  • yahu arkadaşlar dünyada ilk ICS tableti kullanan adamlarsınız, alpersoylu haricinde yok mu bir yorumunuz? vatan bilgisayar fırsatını kaçırıp içi yananlardanım. Bu arada dock station ile alıp mutlu olmayan var mıdır aranızda? Kişisel kullanıma göre değişmekle birlikte, beklentilerinizi karşılar bir ürün müdür? yoksa sadece ek şarj imkanı mı sağlar (dock'a taktığınızda klavye ile sistemin kullanımı verimli mi yoksa el alışkanlığı yüzünden sadece stant olarak mı kullanıyorsunuz?)
  • arkadaşlar ben ürünü satıyorum ürün faturalı full kutulu 4 günlük cihaz dock ile beraber satılık dock ayrı satamam fiyat 1250 tl
  • ben eksen bilgisayardan satin aldim gri dock ile beraber sanirim yarin magazadan teslim alacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

arkadaşlar ben ürünü satıyorum ürün faturalı full kutulu 4 günlük cihaz dock ile beraber satılık dock ayrı satamam fiyat 1250 tl

Hocam satma sebebiniz nedir bir sorunla mi karsilastiniz?
  • Arkadaslar bende bugun bilgisayarima dock ile birlikte kavustum, sizlere ilk izlenimlerimi iletmek isterim.
    Aldiktan sonra yaklasik 1 saat guncelleme yapmadan kullandim, wifi sinde hicbir problem yoktu, samsung galax s2 telefonum ve asus netbook bilgisayarimla ayni wifi cekim gucunde idi ama ics 4,03 e gectikten sonra wifi de bircok kez kopma ve sinyal dusuklugu yasadim, umarim yakinda yeni guncelemelerle bu giderilir, gps i oldukca iyi calisiyor, evin icerisinde problemsiz sekilde uydulari buldu, arac surerkende denedim problemsiz sekilde gps i calisiyor, bir kac tane tegra 3 oyunlari yukledim, gercektende harika oyunlar ve islemcinin gucunu hissettiriyor, dock a taktigim zaman normal bir bilgisayardan hicbir farki kalmiyor sanki, gun boyunca hem isimde kullandim hem evde kullandim, adini haken bir bilgisayar(TRANSFORMER) iste kullandigim zaman netbook umu kesinlikle bana aratmadi, yani kisacasi WIFI disinda muhtesem bir bilgisayar, wifi ninde guncellemelerle duzelecegine eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: king58

Arkadaslar bende bugun bilgisayarima dock ile birlikte kavustum, sizlere ilk izlenimlerimi iletmek isterim.
    Aldiktan sonra yaklasik 1 saat guncelleme yapmadan kullandim, wifi sinde hicbir problem yoktu, samsung galax s2 telefonum ve asus netbook bilgisayarimla ayni wifi cekim gucunde idi ama ics 4,03 e gectikten sonra wifi de bircok kez kopma ve sinyal dusuklugu yasadim, umarim yakinda yeni guncelemelerle bu giderilir, gps i oldukca iyi calisiyor, evin icerisinde problemsiz sekilde uydulari buldu, arac surerkende denedim problemsiz sekilde gps i calisiyor, bir kac tane tegra 3 oyunlari yukledim, gercektende harika oyunlar ve islemcinin gucunu hissettiriyor, dock a taktigim zaman normal bir bilgisayardan hicbir farki kalmiyor sanki, gun boyunca hem isimde kullandim hem evde kullandim, adini haken bir bilgisayar(TRANSFORMER) iste kullandigim zaman netbook umu kesinlikle bana aratmadi, yani kisacasi WIFI disinda muhtesem bir bilgisayar, wifi ninde guncellemelerle duzelecegine eminim.

nerden almıstınız peki? bu wifi sorunları da yalnızca belli serilerde oluyor. sizin tabletin seri numarası nedir acaba, sizinki sorunsuz olan serilerden galiba.

• Ben Danimarka'da yasiyorum ve buradan aldim ama buradada su anda neredeyse bulmak imkansiz yeniden subat sonunda tekrar gelecegi soyleniyor, wifi probleminin genel bir problem oldugunu biliyorum ama yakinda duzelecektir.
  • Ürünü kullananlar hakkında pek yorum göremedim,xoom dan veya çift çekirdekli tabletten geçen varmı acaba ? aradaki hız farkına değecek türdenmidir,teknosada vs inceleme fırsatım oldu,kalkıpta flash içerikler siteler videolar vs test edemedim haliyle,şuan ben mesela xoom kullanıyorum,gayette memnunum ancak insanın aklında ''ya bu tegra 3 4 çekirdek vs. daha iyidir'' gibi şeyler muhakkak geçiyor,1080p flash video bitrate oranı hayvani boyutta mkv. film deneyenler vs. varsa bilgi verebilirlerse sevinirim,kullanıcı yorumları lazım teorideki bilgilerden çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

Ürünü kullananlar hakkında pek yorum göremedim,xoom dan veya çift çekirdekli tabletten geçen varmı acaba ? aradaki hız farkına değecek türdenmidir,teknosada vs inceleme fırsatım oldu,kalkıpta flash içerikler siteler videolar vs test edemedim haliyle,şuan ben mesela xoom kullanıyorum,gayette memnunum ancak insanın aklında ''ya bu tegra 3 4 çekirdek vs. daha iyidir'' gibi şeyler muhakkak geçiyor,1080p flash video bitrate oranı hayvani boyutta mkv. film deneyenler vs. varsa bilgi verebilirlerse sevinirim,kullanıcı yorumları lazım teorideki bilgilerden çok

Nerede izlediğimi hatırlamıyorum ama bir kaç tane 1080p video denemesi gördüm. HDTV'ye bağlanmıştı ve görüntüde hiçbir kasma yoktu. Arka planda çok fazla program açık olmadığı sürece TP'nin kasacağını sanmıyorum. Hatta (yine nerede okuduğumu hatırlamıyorum) CES'e özel olarak SKYRİM oyununu tablete modifiye etmişler yada tableti oyuna bilemedim şimdi:) kasmadan oynatmayı başarmış. Böyle bir işi gerçekleştirdilerse gerçekten güveniyorlardır işlemciye.

• forestgump03
    skyrim de bilgisayardan oyun oynatılıyor sadece görüntü kablosuz stream edilerek tablete yönlendirilip oynanıyordu,1080p çok çeşit var formatı mp4 veya başka formatlar olabilir,bu formatlarda görüntü işlenirken işlemciye belli başlı saniye bazında yük biner 1080p mp4 için en basitinde 1-2 mbps bişey olmalı ancak işin içine resim kalitesi hız ses kalitesi vs de eklenince haliyle yükseliyor mkv. gibi bir formatın görüntü ses kaybını orjinal formattan en aza indirgenip sunuluyor haliyle böyle olunca işlemciye çok yük biniyor tegra 2 belli başlı en büyük sorun buydu belli bir bitrate üzerindeyse filmi cihazdan oynatmak işkenceye dönüyordu,bunun en büyük sebebide nvidianın video konusunda pek destek olmamasıydı ama buna rağmen 3. parti yazılımlar var,ama genede yetersizdi,sanıyorumki kullanıpta yorum yapabilen birisi çıkmayacak alıpta deneyimlemek isterim ama zarar etmekten korkuyorum bakalım inşallah bilgi veren birisi çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 7 Şubat 2012; 2:38:36 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.