Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni/Az kullanılmış ASUS TF201 Dock'una trink 300 TL veriyorum.

İlgilenenler iletişime geçsin.
  • Bütçemi zorluyor 400 TL veriyorum.

Son teklifim.

Yeni veya faturasını göstererek az kullandığınızı kanıtladığınız klavyeniz için 400 TL geçeceğim.
  • P.M attım
  • Umarım onderpek beyle anlaşacağız.

Bu arada ben koruyucu film olarak IPG aldım (GG vasıtasıyla). Standard filmlerden 5-6 kat daha pahalı ama koruduğu cihazın pahası yanında bir şey sayılmaz. Kılıf olarak da yine GG'den deri bir şey buldum, onu aldım, kullanıyorum. IPG yarın falan gelir sanırım.
  • Bu arada Ayarlar'dan Sistem Güncellemesi'ni manuel kontrol edin. Şu an yeni firmware'i alıyorum.
  • 31 Mart'ta kapsamlı bir güncelleme gelicek deniyordu ama o mu acaba ? Ben de 5-6 dakikaya deniyeceğim güncellemeyi.
  • Biraz önce 9.4.2.21'e geçmiş bulunmaktayım.
  • ne gibi farklar var görüşlerinizi merak ediyoruz
  • Changelog'u çevirmek gerekirse (Google Translate değil):

quote:

Yeni Özellikler:

Kilitli ekranda basılabilir uyarılar
    Kullanıcı kilitli ekrandan hatırlatmayı veya okunmamış email uyarısını kontrol edebilir
    Vibe, ilgili MyLibrary ve MyCloud versiyonları beraberinde, 1.0'dan 2.0'a yükseltildi - Vibe 2.0 arayüzü iyileştirir ve daha fazla medya içeriği sunar

Yeni İşlevler:

UX serisi USB-LAN kablosu desteği (aksesuar)
    Arkaplan zorlamalı Kamera FW güncelleme mekanizması - Kamera FW yükseltmesi imaj yükseltmesi beraberinde otomatik olarak yapılacak ki böylelikle uyarı alanında ayrıca kamera yükseltme simgesine basma gereği kalmayacak (aman ne yenilik)
    Ad hoc modu desteği (Ad hoc modu HC'de destekleniyordu ama ICS'de bu ilk oluyor)
    Kullanıcının tarayıcı görüntüleme tercihinin hatırlanması (Tablet veya Masaüstü websitesi görüntüleme tipi)
    Güç profili etkinleştirilmesi (pil bilgisi ayarı)
    Yeni HDMI çıkışı görüntü modu - Scale modu (Default) ve Crop modu

Kaynak:http://pinoytutorial.com/techtorial/transformer-prime-9-4-2-21-firmware-update-download-and-release-this-week/

• quote:

Orijinalden alıntı: cronas

quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: nizzmo45

Alet çok iyi ama nfs hot pursuit -gt free yarış oynuların yükledim fakat oynarken araba kendi kendine sola dönüyor sürekli ekranı sabit tutmama ragmen.. bu yüzden kendi etrafında dönüyor araba yardımcı olursanız cok sevinirim...ı

Hah ben de beceremedim.

Şu an tablet yanımda değil ama hatırladığım kadarıyla ayarlar---ekrana girip orada some games vs. yazan bir ayarı seçtiğinizde düzeliyor... Epey tarzanca yazdım ama hatırlayamadım şimdi menüyü

dediğin gibi bi ayar bulamadım mümkünse en kısa zamanda cevaplaman cok makbule geçer...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende yükledim ama pek bir fark göremedim sanki
  • güncelleme yaptım ama sürüme baktığımda yine 4.0.3 yazıyor?
  • Bu güncelleme Android OS değil Firmware güncellemesi.

İlgili değişikliği Derleme Numarası kısmında görebilirsiniz. O satırın ortalarında 9.4.2.21 gibi bir rakam serisine rastlamalısınız.
  • web tarayıcısında geliştirmeler yapılmış.

ayarlar kısmında bir kaç özellik gelmiş - hatta bunlar ingilizce yazıyor - Henüz Türkçeye çevrilememiş :)

şimdilik gördüklerim bunlar.

Birde orjinal animasyonlu temasinda hareketli ogeler eklenmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 29 Mart 2012; 22:19:06 >
  • Wifi'ın daha iyi çektiği yönünde genel geçer bir kanı var.

GPS, Wifi ve Bluetooth versiyon numaraları değişmiş zaten.
  • ben wifide sorun yaşamadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 1 Nisan 2012; 20:18:53 >
  • Bende yukluyorum guncellemeyi ne gibi degisiklilker var bilen arkadaslar yazabilir mi?
  • Yukarıya resmi değişiklikler listesini yazdık, iki okuyun arkadaş.
  • internet tarayıcısında önceki öğeleri kurtarılsın mı diye soru soruyor.. Tıpkı firefoxdaki gibi.. Güzel bir özellik.

Tarayıcıda dikkatimi çeken diğer bir unsursa siteler bazen açılırken duraksıyor gibi oluyordu. Bu yazılımla o problemde aşılmış gibi gözüküyor.

Bu tablet beni tahmin ettiğimden çok daha memnun etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Yukarıya resmi değişiklikler listesini yazdık, iki okuyun arkadaş.

Kusura bakmayin gozumden kacmis.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.