Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende yeni bir prime sahibiyim...:)
    alalı bi kaç gün oldu...

alır almaz ICS'e güncelledim...
    şimdilik bi sıkıntı yok da okulda projeksiyona bağlamak için micro hdmi to vga aparatı lazım...

asus'un kendi ürünü tr'de satılmıyor galiba...

micro hdmi to hdmi kablo, hdmi to vga kablo alıp mı bişeyler yapacağız acaba?...

var mı bu konu hakkında bilgisi olan...

teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

mail 'de karakterlerde bozulmalar söz konusu .. Bu konuda çözümü olan var mı ?

bende de bozulma var. gmail hesabımı kurdum karakterler bozuk hep, aynı mail adresimi gmail uygulamasına kurdum orda bi problem yok..

Asusla konuştum bunun çözümü yok gibi saçma sapan bir açıklama yaptılar. Samsung tablette neden böyle bir durum yok deyince seslerini çıkaramadılar. Bu bir problemdir, Asus Türkiye'nin çözemediği bir problemdir!
  • quote:

quote:

quote:

bende de bozulma var. gmail hesabımı kurdum karakterler bozuk hep, aynı mail adresimi gmail uygulamasına kurdum orda bi problem yok..

Asusla konuştum bunun çözümü yok gibi saçma sapan bir açıklama yaptılar. Samsung tablette neden böyle bir durum yok deyince seslerini çıkaramadılar. Bu bir problemdir, Asus Türkiye'nin çözemediği bir problemdir!

bide ekran ayarlarında Super IPS in altında ingilizce açıklama yazıyor.. özellikle mi yapmışlar yoksa gözden mi kaçmış, neden türkçeye çevirip yazmamışlar anlayamadım..

• quote:

quote:

quote:

Marketten mail droid programını kurdum tavsiye edebilirim gayet güzel.

• arkadaşlar benim sorum prime kullananlara olacak.Bende c6-01 var ve jokuspotla wifi modem yapabiliyorum.Eğer prime kullanan arkadaşların böyle bi imkanı varsa prime dan cep telefonuna wifi den bağlanıp çekiminde sorun olup olmadığını söyleyebilir mi? şimdiden tşkler cevaplarınızı bekliyorum
  • Arkadaslar su anda piyasadan alinabilecek butun tf201'lerde wi-fi, gps veya reboot sorunlarindan bir veya birkaci yasaniyor mu? Yeni uretilen serilerde bu sorunun gideeilmis olmasi gibi bir durum var mi?

• Arkadaşlar benim de bugün elime geçti. Tebrikleri alabilirim :) Bir sorum olacak güncellemeden sonra müzik çalmamaya başladı... Ancak ayarlardan depolamaya girerek çalıyor sorunu anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de mobil görünümden bir türlü çıkamadım :) He bir de verdiğim paraya değdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssxxx04

Arkadaslar su anda piyasadan alinabilecek butun tf201'lerde wi-fi, gps veya reboot sorunlarindan bir veya birkaci yasaniyor mu? Yeni uretilen serilerde bu sorunun gideeilmis olmasi gibi bir durum var mi?

Arkadaslar bu soruma cevap verebilirseniz cok mutlu olurum. Cunku ciddi sorunlari oldugu defalarca kez belirtilen ihazdan son zamanlarda neredeyse herkes memnun. Acaba wifi, reboot ve gps sorunlari giderildimi? Yada bu sorunlar belli bir uretim serisinde mi mevcut?

• quote:

Arkadaslar su anda piyasadan alinabilecek butun tf201'lerde wi-fi, gps veya reboot sorunlarindan bir veya birkaci yasaniyor mu? Yeni uretilen serilerde bu sorunun gideeilmis olmasi gibi bir durum var mi?

Wifi sorunu hikaye su an. Bende tf101 var ondan daha iyi cekimi. Yalniz tek sorun var. Nazar degiyor. Dun aldim ve bir kapiya carpmadigi kaldi biraz once o da oldu ve nazar cizikleri olustu . Pis pis bakiyorlar koseden bana.
  • Kilif alan var mi. Almayacaktim karizmasi yeter diye. Ama simdi o karizma basa bela. Cok dikkat cekiyor ve herkes elliyor guzelimi.
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu soruma cevap verebilirseniz cok mutlu olurum. Cunku ciddi sorunlari oldugu defalarca kez belirtilen ihazdan son zamanlarda neredeyse herkes memnun. Acaba wifi, reboot ve gps sorunlari giderildimi? Yada bu sorunlar belli bir uretim serisinde mi mevcut?

anladigim kadariyla reboot sorunu giderilmis ayrica wifi sorunuda yok diyorlar fakat denemek gerek cihazdan cihaza fark ediyor olabilir ya da sorunsuz diyenlere fazla etki etmiyordur size sorunlu gelir
    bir de cihaza o kadar para veriliyor kimse boyle bir problemden dolayi cihazini kotulemek istemiyor olabilir imkaniniz varsa kendiniz deneyin bir magazada

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnorh

iyi günler arkadaşlar,
    alalı bi kaç gün oldu...

şimdilik bi sıkıntı yok da okulda projeksiyona bağlamak için micro hdmi to vga aparatı lazım...

micro hdmi to hdmi kablo, hdmi to vga kablo alıp mı bişeyler yapacağız acaba?...

teşekkürler...

Hocam ben de arıyorum aynından. Ebayda orjinali satılıyor ama bana pahalı geldi. Yine ebayden şu ürünü buldum.http://www.ebay.com/itm/390394239861?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3094wt_1139. Mini hdmi diyor uyar mı ki bizim makineye... Bulursan bana da haber ver bi zahmet.Teşekkürler iiii akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: esmekaya

quote:

iyi günler arkadaşlar,
    alalı bi kaç gün oldu...

teşekkürler...

Hocam ben de arıyorum aynından. Ebayda orjinali satılıyor ama bana pahalı geldi. Yine ebayden şu ürünü buldum.http://www.ebay.com/itm/390394239861?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3094wt_1139. Mini hdmi diyor uyar mı ki bizim makineye... Bulursan bana da haber ver bi zahmet.Teşekkürler iiii akşamlar...

Ben hemen hemen tabletlerin en populerlerini kullandim. Alirken korktum cunku uzun zamandir takip ediyorum cihazi. Sirf bu yuzden gecenay tf101 aldim zaten. Sonunda dayanamayip yine ya merruh diye prime aldım. Digerleri ile kiyasliyorum ki wifide sorun yok su an. Daha once de dedigim gibi tf101 bundan yavas cekiyor.

• arkadaşlar benim sorum prime kullananlara olacak.

Bende c6-01 var ve jokuspotla wifi modem yapabiliyorum.

Eğer prime kullanan arkadaşların böyle bi imkanı varsa prime dan

cep telefonuna wifi den bağlanıp çekiminde sorun olup olmadığını söyleyebilir mi?

şimdiden tşkler

cevaplarınızı bekliyorum

Bir de prime nin 1B088A 1B087A 1B086A 1L088A gibi modelleri var bunlar arasındaki farklar neler
  • 24 Mart cmtsi, ben de asus prime aldım. bayadır takip ettiğim, yerli-yabancı hemen hemen tüm incelemelerini okuduğum bir aletti. ilk partiye yetişememiştim, ikinci partsinden aldım vatanın.

aldığım günden beri elimde...tek bir reboot sorunu yaşamadım. dokunmatiği beklentimin çok üzerinde çıktı...tek hoparlör ise bence en büyük eksiği.

benim aldığımda, ekranın üstünde arkaışık sızması vardı. bir kez de göze battımı çok rahatsız eder beni. geri mi vereyim, napsam diye düşünürken biraz neti araştırdım. aşağıdaki linke bakarak yeni aldığım primeı açtım ve kendim sorunu giderdim. deli işi bu kimseye tavsiye etmem. ama hastayım ben bu tarz konularda, çünkü hiçbir teknik servisin benim kadar titiz davranmayacağını adım gibi bilirim. commentlerde adamla baya konuştum zaten. kafa da bir adam çıktı. Wifi orta seviyede şuan, ama daha iyi olur mu diye yine kendisiyle yazıştım, bu konuda çok iddialı açıklama yaptı bana ben de sabırsızlıkla diğer videosunu beklediğimi söyledim.
    bu arada, şu anda ekranımda hiçbir sorun yok. 0 (sıfır) arkaışık sızması hemde superips mod açık ve en sondayken.
    şuanda bile yeterli olan wifi sinyal gücünü de biraz daha arttırabilrsem. kusursuz bir cihaz elde etmiş olucam.

http://www.youtube.com/watch?v=sUg5WKG7gRc&feature=g-all-u&context=G23becdbFAAAAAAAAAAA

NOT: normalde çoğu bilgisayar kullanıcısı arkaışık sızmasının (backlight bleeding) giderilemez bir sorun olduğunu bilir fakat primedaki sorun bu genellemenin dışında kalan türden. paneli çok sıkı vidalamışlar; sızmanın olduğu yerlere parmakla basınç yaparsanız sızmada değişiklik gözlemlersiniz. İşte youtubedaki arkadaş ve benim yaptığım prime'ı açıp çok sıkı olan o vidaları biraz gevşetmekti. şaşırtıcı olan ise, primeı açtığımızda panelin sadece 2 vida ile tutturulmuş olması. bu da asusun olaydan haberi olduğu izlenimini uyandırıyor.

ben bu tespitinden dolayı TechGeekDK'ye bir de burdan teşekkür ediyorum.
    (I hereby, must thank TechGeekDK for his vid at the previously mentioned link above)

not2: mesajı ayrı bir başlık olarak açmayı düşündüm; ama bu sefer çok göz önünde oalcaktı. ve kendini tutamayıp bunu denemek isteyen arkadaşlarım olacağından da emindim. Kimseye sebep olmak istemediğimden yine burda kalmasına karar verdim. Tavsiyem sizi rahatsız eden bir durum varsa, bu durumla garantiniz bittikten sonra uğraşmanızdır.

configsYs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi configsYs -- 27 Mart 2012; 4:53:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

quote:

iyi günler arkadaşlar,
    alalı bi kaç gün oldu...

teşekkürler...

Ben hemen hemen tabletlerin en populerlerini kullandim. Alirken korktum cunku uzun zamandir takip ediyorum cihazi. Sirf bu yuzden gecenay tf101 aldim zaten. Sonunda dayanamayip yine ya merruh diye prime aldım. Digerleri ile kiyasliyorum ki wifide sorun yok su an. Daha once de dedigim gibi tf101 bundan yavas cekiyor.

hocam cevabınız için teşekkür ederim.

Asus marka notebook kullanan arkadaşlar bilirler, diğer markaların 5 çubuk çektiği yerde asus 2-3 çubuk çeker wi-fi'ı. Prime için konuşursak muhtemelen prime'da da böyle bir sorun var. Diğer tabletlere göre sinyal gücü zayıf. Benim okuduğum yorumlardan anladığım bu.

Dediğiniz gibi en iyisi gidip incelemek. Tekrar teşekkür ederim

• wi-fi ile ilgil herhangi bir problem yaşamadım ben. Markası modeli ne olursa olsun teknoloji ürünlerinde ilk seri üretim cihazların alınmaması gerektiğini savunuyorum. Bu araçlar için de geçerli.

Vaktim olduğumda size tegra 3 için özel oyunların nasıl kurulduğunu aktaracağım.

Bir yandan da tabletimize özgün paylaşımlar yaparsak daha da canlanacaktır konumuz.
  • quote:

wi-fi ile ilgil herhangi bir problem yaşamadım ben. Markası modeli ne olursa olsun teknoloji ürünlerinde ilk seri üretim cihazların alınmaması gerektiğini savunuyorum. Bu araçlar için de geçerli.

Vaktim olduğumda size tegra 3 için özel oyunların nasıl kurulduğunu aktaracağım.

Bir yandan da tabletimize özgün paylaşımlar yaparsak daha da canlanacaktır konumuz.

Süper olur gerçekten :)
  • ilk sarjina taktim 8 saat yazmislar sarjdayken kullanmam sorun olur mu ? Biraz sabirsizlik varda
    Edit:diger soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrn~ -- 27 Mart 2012; 17:32:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

quote:

iyi günler arkadaşlar,
    alalı bi kaç gün oldu...

teşekkürler...

wifi daha yavaş veya hızlı olması cihazın bağlantı özelliğiyle ilgilidir sinyal gücü farklı bir olaydır modeme yakınsanız elbette prime daha hızlı bağlanır

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.