Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

koruyucu ve jeltin vs. gibi şeyler almak isteyen arkadaşlara.. bence almayın. jeltnsiz daha hızlı dokunmatiği ki zaten çizilmez ekran bu .. bir de 1-2 liralık özel bezlerden aldınız mı hemen parmak izini yokedersiniz. ne ki ya ni. adamlar üzerinde ekmek kesiyor izlemediniz mi. boşuna mı para veriyoruz gorilla cama sanki!

gorilla glass evet zor çiziliyor fakat ince cisimlerle ince çizikler oluşması kolay oluyor diye biliyorum o bakımdan dikkatli olmak lazım ayrıca kaliteli bir film alırsanız dokunmatiğe etki etmez
    kalem konusuna gelirsek madem dokunarak kullanmayacaksınız netbook alın bu alete de bu kadar para vermeyin değil mi ama ? ayrıca multitouch gerektiren oyunlar veya nette gezinirken yakınlaştırma vs yapmak için parmakla kullanmak şart kalem ise yalnızca not almak için ideal olduğunu düşünüyorum devamlı kalemle kullanmak çok gereksiz
    not: kişisel görüşümdür

dostum diğerlerine diyecek bir şeyim yok kişisel görüşün olabilir ama netbook örneği biraz saçma kaldı. tablet sadece elin ile dokunmak demek değil, enlem ve boylam ekran demek, hafiflik ve incelik demek. ayrıca netbookun ekranına kalemnle de dokunabilşiyor musun? ne alaka allah aşkına. asus prime alacağıma ultrabook alırım diyenlere benzemeyin...

• Dolphin hd tarayıcı açıkken tableti sallarsanız, sesle komut verebilirsiniz ve türkçe komutları oldukça iyi anlıyor :-)
  • dostlar.. akşam sonunda aldım primeı vatandan. şu an elimde hem prime hemde transformer 1 var:) 1 i isteyene satarım her neyse sorularıma cevap veren olursa makbule geçer.
    ducking e tableti bağlayacağım diye canım çıktı yahu.. nasıl o alttaki iki plastiği kolay çıkarabildiniz ben ancak ataç kullandım ve de korkarım 1 adet minik iğne ucu çizik noktam oluştu tabletimde daha elleyeli 5 dakika oldu ya.
    şu an primeım 3.2 versiyonda ama geçen gün asus 1 ics deydi. şimdi bu prime ics e geçecek mi? hatta sizce geçeyim mi. biliyorsunuz sorun oldu bir lerde.
  • quote:

dostlar.. akşam sonunda aldım primeı vatandan. şu an elimde hem prime hemde transformer 1 var:) 1 i isteyene satarım her neyse sorularıma cevap veren olursa makbule geçer.
    ducking e tableti bağlayacağım diye canım çıktı yahu.. nasıl o alttaki iki plastiği kolay çıkarabildiniz ben ancak ataç kullandım ve de korkarım 1 adet minik iğne ucu çizik noktam oluştu tabletimde daha elleyeli 5 dakika oldu ya.
    şu an primeım 3.2 versiyonda ama geçen gün asus 1 ics deydi. şimdi bu prime ics e geçecek mi? hatta sizce geçeyim mi. biliyorsunuz sorun oldu bir lerde.

o alttaki plastikleri bende ataçın ucuyla çıkartım kolayca çıktı valla.. ben açtıktan sonra yeni sürüm var dedi ics i 10-15 dakkada yükledi..
  • evet donanım yazılım günceleleme geldi.ne yapayım sizce geceyimmim ics ye
  • vatandan prime alan arkadaşlar rengi hep aynı mı? ben bir gri ve şampanya var zannediyordum ama bu ametist midir nedir normal gri değil. inceleme videolarındaki daha açık bir gri idi herhalde acab bu yeni sürüm mü?
  • güncelleyin memnun kalıcaksınız
  • quote:

vatandan prime alan arkadaşlar rengi hep aynı mı? ben bir gri ve şampanya var zannediyordum ama bu ametist midir nedir normal gri değil. inceleme videolarındaki daha açık bir gri idi herhalde acab bu yeni sürüm mü?

vatandakilerin hepsi ametis grey rengi şampanya rengi mevcut değil bence bu daha güzel bir renk (kişisel görüşüm)
  • 4.0 e yükseltiyorum inşallah tf101 in sorununu tf201 de yaşamam.
    kasanın görünüşü güzel ama tf101 gibi çizilmez ve kirlenmez özelliği yok.
    ışık sızması var bunda da herhalde bu normal bir şey. ama bir çok yerde sızma olayını sorun gibi görüyorlardı.gerçi ne olduğunu bile bilmiyorum belki de o başka bir şeydir:)
  • arkadaşlar GTA3 oyununu joystikle oynamak o kadar keyifli ki inanamazsınız. Gerçekten böyle bir cihaz beklemiyordum. Tek kelime ile muhteşem:)
  • ASUS GARANTİ YÜKSELTME VAR MI? YANİ 2 YILI UZATABİLİR MİYİZ. YAPAN VAR MI ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

arkadaşlar GTA3 oyununu joystikle oynamak o kadar keyifli ki inanamazsınız. Gerçekten böyle bir cihaz beklemiyordum. Tek kelime ile muhteşem:)

Dostum oyunu satinmi aldin yoksa ucretsiz mi indirdin bi yerlerden.. Eger ucretsiz indirdiysen nereden indirdin acaba?
  • quote:

quote:

koruyucu ve jeltin vs. gibi şeyler almak isteyen arkadaşlara.. bence almayın. jeltnsiz daha hızlı dokunmatiği ki zaten çizilmez ekran bu .. bir de 1-2 liralık özel bezlerden aldınız mı hemen parmak izini yokedersiniz. ne ki ya ni. adamlar üzerinde ekmek kesiyor izlemediniz mi. boşuna mı para veriyoruz gorilla cama sanki!

gorilla glass evet zor çiziliyor fakat ince cisimlerle ince çizikler oluşması kolay oluyor diye biliyorum o bakımdan dikkatli olmak lazım ayrıca kaliteli bir film alırsanız dokunmatiğe etki etmez
    kalem konusuna gelirsek madem dokunarak kullanmayacaksınız netbook alın bu alete de bu kadar para vermeyin değil mi ama ? ayrıca multitouch gerektiren oyunlar veya nette gezinirken yakınlaştırma vs yapmak için parmakla kullanmak şart kalem ise yalnızca not almak için ideal olduğunu düşünüyorum devamlı kalemle kullanmak çok gereksiz

hadi bakalım ben de pda sitesinden ekran koruyucu ve hdmi kablo sipariş ettim. seni dinleyip ekran koruyucu aldım. ama bir adet değil 3 adet ve niye o kadar aldım ben de bilmiyorum. fazla olan da vardı o sebep. ne bileyim demekki sonradan eskiyor mu ne oluyor bir daha nereden alacağız diye fazla aldım. iyi mi yaptım salaklık mı ? bu arada hdmi umarım doğru çıkar. tf101 in ki micro değil mini de ondan. bakalım. bu micro olması gerek.

• Vatan bilgisayar sağolsun ben de artık Prime sahibiyim arkadaşlar.

Kılıf ve ekran koruyucu alan arkadaşlardan memnun olanlar nereden aldıklarını söyleyebilir mi ? Gittigidiyor da var Ebay de var. Ebay deki bir tane gördüm klavye içinde yer mevcut.

EBAY PRIME KILIF
  • Vatandan prime alan arkadaslar! Sizin tabletlerin kasasında da cok minik de olsa bir kac adet igne ucu gibi delik ya da belli belirsiz kılcal cizik var mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 26 Mart 2012; 12:19:50 >
  • quote:

atandan prime alan arkaaslar! Sizin tabletlerin kasasında da cok minik de ola bir kac adet igne ucu gibi delik ya da belli belirsiz kılcal cizik ar mi.

delik derken açma kapama tuşunun sağındaki (kameranın üstüne doğru olan) birde micro sd kart girişinin antındakini mi kastediyorsun dostum??

kılcal çizikten daha belirgin çizikler vardı benim ilk aldığım alette, arkasında dock girişinin hemen üstünde.. gittim değiştirdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 26 Mart 2012; 12:25:11 >
  • mail 'de karakterlerde bozulmalar söz konusu .. Bu konuda çözümü olan var mı ?
  • Arkadaşlar cuma öğlen sipariş verdim hala bekliyorum sizce normal mi ? Topkapı şubesiyken mersin şubesine döndü ve kargoya verilmeye hazır yazıyor.
  • quote:

quote:

quote:

dostum diğerlerine diyecek bir şeyim yok kişisel görüşün olabilir ama netbook örneği biraz saçma kaldı. tablet sadece elin ile dokunmak demek değil, enlem ve boylam ekran demek, hafiflik ve incelik demek. ayrıca netbookun ekranına kalemnle de dokunabilşiyor musun? ne alaka allah aşkına. asus prime alacağıma ultrabook alırım diyenlere benzemeyin...

dockla birlikte düşünürsek tf201in bir netbooktan çok daha hafif ve ince olmadığını rahatça görebiliriz bu da demek oluyor ki tablet daha hızlı kullanım sunmak için bunuda yapabilmesi için dokunmatiğe ihtiyaç var. tabiki ultrabooklarla kıyaslayamam bir kere fiyat farkı var ve ultrabooklarla daha fazla şey yapmak mümkün ama o fiyatı hak etmediğini düşünüyorum ultrabookların. kalem not almak için daha rahattır muhtemelen buna bir şey diyemem ama tableti devamlı kalemle kullanacaksanız bir anlamı yok dediğim gibi şahsi görüşümdür ayrıca madem tableti kalemle kullanıyorsunuz o zaman telefonuda o şekilde kullanın hatta kapasitif ekrana dahi çok ihtiyacınız yok sonucta rezistifler stylus ile daha iyi performans veriyorlar bir kapasitifle karşılaştırılamayacak olsa da nasıl olsa dokunmadığınız için boşa para vermemiş olursunuz kapasitif ekrana

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

mail 'de karakterlerde bozulmalar söz konusu .. Bu konuda çözümü olan var mı ?

bende de bozulma var. gmail hesabımı kurdum karakterler bozuk hep, aynı mail adresimi gmail uygulamasına kurdum orda bi problem yok..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.