Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErdiNo07

Ekran duz duruyo kemera ust arafta olcak sekilde sag sol yapinca donmesi gerekirken yukar asagi ekseninde dondurunce yon degistirio araba.. Sensor ayarini acip kapattim ama cozum olmadi. Oyun icindede ayari yok

ilginç bir sorun diğer kullanıcılarda bir deneyebilir mi bunu ?
  • İnternette bi kac kisiye daha rastladim hatta farkli marka tablette ama cozum yolunu bulan yok.. bilen vardir die sorayim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşendim gidip almaya istanbul içinden sipariş verdim. İnş gün içersinde gelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

Üşendim gidip almaya istanbul içinden sipariş verdim. İnş gün içersinde gelir .

bende istanbul icinden cuma oglen gibi siparis verdim hala hazirlaniyor yazisi var buyuk ihtimalle pazartesi gelecek
  • Ben Balıkesir'de okuyorum hafta sonu gelmez diye adresi oraya verdim evim Kocaeli'de dün sabah verdim siparişi bugün Balıkesir'e gelmiş :) inanamadım açıkcası pazartesiyi iple çekiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestgump03 -- 24 Mart 2012; 10:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdiNo07

İnternette bi kac kisiye daha rastladim hatta farkli marka tablette ama cozum yolunu bulan yok.. bilen vardir die sorayim dedim

bu forumda kullananlarda böyle bir problem yoksa durum garantilik olabilir
  • Elime bugun sabah saatlerinde ulasti tablet sarjini bitirmek icin icinde gelen jetski oyunuyla deneme yaptim hicbir sorun yoktu istedigim sekilde kontrol edebildim.suan sarjda 8 saat kalmasi gerektigi yaziyor bakalim 8 saat beklemek biraz zor olucak ama bekliyeceğim acaba tablette olmasi gereken programlari ve ilk zamanlarda yapmam gerekenleri yazarsaniz sevinirim

• koruyucu ve jeltin vs. gibi şeyler almak isteyen arkadaşlara.. bence almayın. jeltnsiz daha hızlı dokunmatiği ki zaten çizilmez ekran bu .. bir de 1-2 liralık özel bezlerden aldınız mı hemen parmak izini yokedersiniz. ne ki ya ni. adamlar üzerinde ekmek kesiyor izlemediniz mi. boşuna mı para veriyoruz gorilla cama sanki!

• vatanda trust kalem 15 tl.. aldım ve süper..notları bununla yazıyorum. parmak yerine bununla dokunuyorum. klavye üzerinde iken ya da stand daha kullanışlı. ve parmağı kalın olanlar zaten düşünmesin alsın hemen.
  • Vatandan prime alacaklara önemli uyarı :

Eger kredi kartı sizin kartınız degilse ( ben hsbc ve is bankası kullanıyorum ), sacma sapan prosedürler önünüze yıgıp hic ama hic yardımcı olmuyorlar.

müsteri hizmetlerine ulasmak icin 30 dk telefonda beklemeniz gerekiyor.

Ulastıgınızdaysa aradıgınıza pisman eden ilgisiz, umursamaz tavırlarla konusan sacma sapan insanlar cıkıyor karsınıza.

Babamın kredi kartıyla aldıgım bu siparisin isleme konması icin kredi kartının önlü arkalı fotokopisi , kart sahibinin kimlik fotokopisini yollamam gerekiyormus, banka istiyormusmusmus .

Böyle bir sacmalık yok. 3000 kere internetten alısveris yaptım böyle bir uygulama ile ilk kez karsılasıyorum.

Sikayetimi hem vatan a hem de sikayetim.com a yaptım, bugün yarın ararlar.

Asıl soru , bir daha böyle kalitesiz hizmet veren bir firmadan bir sey alır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turindebrouche -- 24 Mart 2012; 15:53:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

Vatandan prime alacaklara önemli uyarı :

Eger kredi kartı sizin kartınız degilse ( ben hsbc ve is bankası kullanıyorum ), sacma sapan prosedürler önünüze yıgıp hic ama hic yardımcı olmuyorlar.

Ulastıgınızdaysa aradıgınıza pisman eden ilgisiz, umursamaz tavırlarla konusan sacma sapan insanlar cıkıyor karsınıza.

Babamın kredi kartıyla aldıgım bu siparisin isleme konması icin kredi kartının önlü arkalı fotokopisi , kart sahibinin kimlik fotokopisini yollamam gerekiyormus, banka istiyormusmusmus .

Böyle bir sacmalık yok. 3000 kere internetten alısveris yaptım böyle bir uygulama ile ilk kez karsılasıyorum.

Asıl soru , bir daha böyle kalitesiz hizmet veren bir firmadan bir sey alır mıyım?

valla benim çizik çıkan tableti hiç bişey sormadan yenisi ile değiştirdiler.. başka bi yer olsa burnumdan getirebilirdi, soğolsunlar problem çıkarmadılar.. (bornova vatan)

• ben de vatandan hem mağazadan hem de netten o kadar alışveriş yapıyorum ve hiç bir zaman da benim kartım olmadı. problem de olmadı. sana özel olmuş dostum herhalde.
  • Siparisimi iptal ettim. Gidip mağazadan alıcam. Bir daha da vatanbilgisayardan herhangibir ürün almayı düsünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

Vatandan prime alacaklara önemli uyarı :

Dostum ben de başkasının kredi kartıyla aldım hatta soy isim bile aynı değil ve hatta ben bile almadım üyeliğimden onlar aldı adrese benim adres yazıldı hiç bir problem olmadı. Şu an Balıkesir'de beni bekliyor tablet. Karşılaştığınız durumda ya 3D Secure kullanmamaktan kaynaklanan bir durum var ya da gerçekten kullandığınız banka böyle bir prosedür uyguluyor. Müşteri hizmetleri konusunda haklı olabilirsiniz ona bir şey diyemem...

• Salı günü aldığım transformer dan çok memnunum bikaç gözlem de benden : kendi browserı biraz ağır kalmış sanırım dolphin kullanmaya karar verdim, HD olan oyunların nerdeyse çoğuna baktım gerçekten görüntü çoğu oyunlarda fark yarattığı bi gerçek fakat açıkçası oyunların %80 i 15 yaş altı çocuklar için diyebiliriz aşağı yukarı tegranın hakkını verecek 13 civarı oyun var gerçi yakında sayısının artıcağı bi kesin, bunun dışında not yazma hem hızlı hem eğlenceli , flas desen hızlı, fiyatı desen bende vatandan aldım kredi kartıyla yanında çanta ve norton antivirüs programı verdiler(biraz benim gazımla oldu diye tahmin ediyorum)1500tl , usb ile müziklerimi, resimlerimi hemen attım , 3G olmaması okadar da etkilemedi diyebilirim beni çünkü iphone ile bluetooth paylaşım yaptım kolayca kullanıyorum cep telefonumu da yanımdan ayırmadığıma göre bi eksiklik olarak göremeyeceğim, mikro hdmi to hdmi kablosunu da aldım rahatlıkla görüntüyü aktarabiliyorum , ps3 kumandasını da eşleştirme özelliği güzel olmuş , office programları da rahatça kullanılıo , şarjı durumunu net olarak test etmedim ama ipad ile aynı anda dolu şarjla başladığımız oyuna transformerın net olarak daha iyi dayandığını da söyleyebilirim, dock benim çok işime yaradı gayet de güzel şirin bi klavyesi var, benim fikrimi soracak olursanız piyasadaki en iyi tablet diyebilirim , heee eksikleri yok mu var bi alex değil tabikide :)))

• arkadaşlar aleti kullanıyorum 2 gündür ama bi kaç sorunum var,

1- mail ile bana gönderilen bi exell dosyasını açıyorum, fakat mesela kutulara ücret yazınca bunları hesaplaması gerekiyor ama hesaplamıyor.. pc deki formülleri algılamıyor heralde? yada benmi bişeyi yanlış yapıyorum?

2- mail adresimi tanıttım ama gelen maillerin yazı karakteri bi garip çıkıyor bunu nerden düzeltiyoruz? gönderen kişinin ismi, mailin konusu falan karakterler garip..

3- kendi içinde hazır yüklü oyun var mı, ben bulamadım.. Mesela şu jet ski oyunu içinde yok yukarda bi arkadaş yazmış, yada ben bulamadım.. birde ücretsiz güzel oyun önerebilir misiniz indiriyim marketten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

arkadaşlar aleti kullanıyorum 2 gündür ama bi kaç sorunum var,

1- mail ile bana gönderilen bi exell dosyasını açıyorum, fakat mesela kutulara ücret yazınca bunları hesaplaması gerekiyor ama hesaplamıyor.. pc deki formülleri algılamıyor heralde? yada benmi bişeyi yanlış yapıyorum?

2- mail adresimi tanıttım ama gelen maillerin yazı karakteri bi garip çıkıyor bunu nerden düzeltiyoruz? gönderen kişinin ismi, mailin konusu falan karakterler garip..

3- kendi içinde hazır yüklü oyun var mı, ben bulamadım.. Mesela şu jet ski oyunu içinde yok yukarda bi arkadaş yazmış, yada ben bulamadım.. birde ücretsiz güzel oyun önerebilir misiniz indiriyim marketten..

1 ve 2 hakkında bir şey diyemeyeceğim ama 3. için ücretsiz oyunlar genelde güzel olmuyor o yüzden kredi kartı ile alamam derseniz blackmart, approb, applanet vb öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

Elime bugun sabah saatlerinde ulasti tablet sarjini bitirmek icin icinde gelen jetski oyunuyla deneme yaptim hicbir sorun yoktu istedigim sekilde kontrol edebildim.suan sarjda 8 saat kalmasi gerektigi yaziyor bakalim 8 saat beklemek biraz zor olucak ama bekliyeceğim acaba tablette olmasi gereken programlari ve ilk zamanlarda yapmam gerekenleri yazarsaniz sevinirim

rutin işlerinizi yapın zaten ihtiyaç olanları yavaştan indirirsiniz 1-2 ay sonra bir bakarsınız full program vs dolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

koruyucu ve jeltin vs. gibi şeyler almak isteyen arkadaşlara.. bence almayın. jeltnsiz daha hızlı dokunmatiği ki zaten çizilmez ekran bu .. bir de 1-2 liralık özel bezlerden aldınız mı hemen parmak izini yokedersiniz. ne ki ya ni. adamlar üzerinde ekmek kesiyor izlemediniz mi. boşuna mı para veriyoruz gorilla cama sanki!

gorilla glass evet zor çiziliyor fakat ince cisimlerle ince çizikler oluşması kolay oluyor diye biliyorum o bakımdan dikkatli olmak lazım ayrıca kaliteli bir film alırsanız dokunmatiğe etki etmez
    kalem konusuna gelirsek madem dokunarak kullanmayacaksınız netbook alın bu alete de bu kadar para vermeyin değil mi ama ? ayrıca multitouch gerektiren oyunlar veya nette gezinirken yakınlaştırma vs yapmak için parmakla kullanmak şart kalem ise yalnızca not almak için ideal olduğunu düşünüyorum devamlı kalemle kullanmak çok gereksiz
    not: kişisel görüşümdür

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

Elime bugun sabah saatlerinde ulasti tablet sarjini bitirmek icin icinde gelen jetski oyunuyla deneme yaptim hicbir sorun yoktu istedigim sekilde kontrol edebildim.suan sarjda 8 saat kalmasi gerektigi yaziyor bakalim 8 saat beklemek biraz zor olucak ama bekliyeceğim acaba tablette olmasi gereken programlari ve ilk zamanlarda yapmam gerekenleri yazarsaniz sevinirim

rutin işlerinizi yapın zaten ihtiyaç olanları yavaştan indirirsiniz 1-2 ay sonra bir bakarsınız full program vs dolmuş

orası öyle şu günceleme olsun ilk işim program bakmak olacak ta acaba siz ekran koruyucu önerir misiniz ?Ayrıca olması gerektiğini düşündüğünüz program veya programlar var mı ?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.