Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatandan internet üzerinden siparişimi verdim sonunda =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: nizzmo45

vatan computer %25 indirim fırsatı 23-25 mart arası olucak reklamı izledim acaba mağazalarda da geçerli olucak mı ?

sanırım yarın mağazalarda olacak, genelde cuma günü web e özel yapıyolardı, hafta sonuda mağazalarda yapıyolardı.. ama sitesinde webe özel diye bi abare göremedim.. her ne kadar içime kurt düşsede yarın gidiyorum almaya

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-tf201-1b088a-tf201-1b088a-nvidia-tegra3-1gb-ddr2-32gb-emmc-10-cam-bt-android-32-gps+ducking/productdetails.aspx?I_ID=58439

aynen bende internetten alıcam çok kararsızım ama Tf700 ün tahmini geliş fiyatı ve sözde tf 201 in eşiti olarak piyasaya sürülen 300 deki ekranın super ıps + olmayışı beni almaya itiyor

Ben pazar gününü bekliyecem mecbur bizim burda yok izmir e gidicem :)

• ben siparişimi verdim ve mutluyum umarım en kısa sürede gelir telefonumun gelmesi 10 gün sürmüştü.
  • quote:

ben siparişimi verdim ve mutluyum umarım en kısa sürede gelir telefonumun gelmesi 10 gün sürmüştü.

şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

ben siparişimi verdim ve mutluyum umarım en kısa sürede gelir telefonumun gelmesi 10 gün sürmüştü.

şimdiden hayırlı olsun

teşekkürler umarım elime ulaştığında yapmam gerekenlerde yardımcı olursunuz buna bu konudaki herkes dahil .
  • valla bende daha önce hayatımda hiç tablet ve android kullanmadım.. bakalım artık kurcalaya kurcalaya öğrencez.. olmadı sorcaz buralarda tabi önemli olan herhangi bi donanımsal problemle karşılaşmamak, umarım böyle bişi yaşamayız cümleten
  • Bende sonunda internetten sipariş verdim hayırlısı bakalım.. Asus Prime kılıf almak gerek önerdiğiniz kılıf ve alınacak site var mı arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler..
  • Herkese hayırlı olsunn.. Vatanbilgisayar ı sıkıştırmak lazım heralde.. Aramak eniyisi..
  • Ben de siparişi verdim Pazartesi-Salı filan gelir sanırım. Vatan'dan alıp da sorun yaşayıp geri gönderen varsa prosedürü anlatabilir mi acaba. Elektronikte biraz şanssızım da ne olur ne olmaz. Bir de ilk açtığımızda neler yapmamız gerek (hem tablet hem dock için) onları da yavaştan öğrensek iyi olur tecrübeli tf201 severlerden... Of heyecan yaptım
  • ya bunlarda 3g yok
    olsa 2 tane alacam
    sırf 3g muhabbetıne oncekı modelını alcam
    3gli olan hazıranda cıkacakmıs o kadar bekleyemem
  • Arkadaşlar ben hepsiburadadan bana nakledilmesi(KKTC) gerektiğinden biraz pahalıya da olsa almış oldum. Kargo bugün eve ulaşacakmış. Yarın 19:00 gibi de elimde olur diye düşünüyorum. Alet yeni seriden de olsa ICS ile gelmiyodur diye düşünüyorum. Bizim aletlerdeki ürün kodunun sonu nedir acaba? Ona göre Güncellemeyi şimdiden indirmeliyim ki geldiğinde direkt olarak atıp kurabileyim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

İlk kullanım için yapılması muhtemel en mantıklı hamle aleti dock ile kullanıp tüm şarjı btirdikten sonra önce tableti full şarj etmek, sonra da dock ünitesini. Gerçi docka bağlıyken tek seferde niye şarj etmiyoruz diyebilirsiniz ama dock tek başına tableti full şarj etmiyor. Güç kablosu takılıyken de aynı prensipte midir bilmediğimden bunu garantilemek adına ayrı ayrı yapın diyorum.

Alacak arkadaşlara ve bana şimdiden hayırlı olsun!..

• Arkadaşlar bugün sabah mağazanın açılışıyla beraber girdim içeri aldım aleti yanında başka şeylerde aldım.. neyse çıktım geldim, kutuyu açtım.. birde baktım ekranın arka tarafında 2 tane çizik.. başımdan aşşaya kaynar sular döküldü resmen, korktum geri götürünce "biz nerden bilelim sizin çizmediğinizi" diyecekler diye.. neyse kalktım gittim hemen 1 saat bile olmamıştı.. müşteri hizmetlerine gösterdim hiç bi problem çıkarmadılar sağolsunlar hemen yenisi ile değiştirdiler.. mağazadan alacaklar kurulum yapılan kısma götürüp açtırsın eğer bişeyi varsa falan bi baksın ne olur ne olmaz..

internetten alan arkadaşlarında içine kurt düşürmek istemiyorum, sonuçta çok az bi ihtimal jelatinli paketten ürünün çizik çıkması..

Bu arada kutu tamamen jelatinli değil onu görünce korkmayın, sadece bi kenarı hafif açılmış ve garanti kağıdı sıkıştırılmış kutunun arasına, tüm kapalı kutular bu şekildeydi.. ama herhangi bi açılma söz konusu değil, zaten jeletini açıp tekrar taksalar anlaşılır

• ben telefonumu da internet üzerinden vatandan aldım bende şanssız bir insanımdır teknoloji konusunda fakat hiç bir sorun çıkmadı.Ama kullananlardan tablet elimize geçtiğinde yapmamız gerekenler hakkında ayrıntılı bilgi almak isterim.Ayrıca TP için aksesuar konusunda ne yapabiliriz özellikle taşıma çantası konusunda .Birde sormak isterdim ekran gorilla glass ekran koruyucu kullanmalı mıyım yoksa gereksiz mi ?
  • quote:

ben telefonumu da internet üzerinden vatandan aldım bende şanssız bir insanımdır teknoloji konusunda fakat hiç bir sorun çıkmadı.Ama kullananlardan tablet elimize geçtiğinde yapmamız gerekenler hakkında ayrıntılı bilgi almak isterim.Ayrıca TP için aksesuar konusunda ne yapabiliriz özellikle taşıma çantası konusunda .Birde sormak isterdim ekran gorilla glass ekran koruyucu kullanmalı mıyım yoksa gereksiz mi ?

Gorilla Glass çok çok çok zor çizilen bir ekran ama kesinlikle çizilmez değil... Telefonumda da Gorilla Glass var ve nasıl olsa çizilmiyor diye atmadığım yanına koymadığım şey kalmadı (anahtar, bozuk para, metal kalem, vs)... 3 ay içerisinde ancak güneş ışığında belli açıda bakınca belli olan 1-2 minik kılcal çizik oluştu ve o bile beni uyuz etmeye yetti

Hem ekranın üzerinde leke tutmuyor, hem de eğer "hırs hırs" şeklindeki sürtünme sesi sinir bozmayacaksa daha kaygan yüzeyli olan mat ekran koruyucu öneririm... Ayrıca güneşte parlamayı da azaltıyor... Belki düşük bir ihtimal ama ekrandan zor çıkacak ya da çıkmayacak bir leke/boya durumunda ekran filmini söker atarsın olay biter...

• quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

quote:

ben telefonumu da internet üzerinden vatandan aldım bende şanssız bir insanımdır teknoloji konusunda fakat hiç bir sorun çıkmadı.Ama kullananlardan tablet elimize geçtiğinde yapmamız gerekenler hakkında ayrıntılı bilgi almak isterim.Ayrıca TP için aksesuar konusunda ne yapabiliriz özellikle taşıma çantası konusunda .Birde sormak isterdim ekran gorilla glass ekran koruyucu kullanmalı mıyım yoksa gereksiz mi ?

Gorilla Glass çok çok çok zor çizilen bir ekran ama kesinlikle çizilmez değil... Telefonumda da Gorilla Glass var ve nasıl olsa çizilmiyor diye atmadığım yanına koymadığım şey kalmadı (anahtar, bozuk para, metal kalem, vs)... 3 ay içerisinde ancak güneş ışığında belli açıda bakınca belli olan 1-2 minik kılcal çizik oluştu ve o bile beni uyuz etmeye yetti

Hem ekranın üzerinde leke tutmuyor, hem de eğer "hırs hırs" şeklindeki sürtünme sesi sinir bozmayacaksa daha kaygan yüzeyli olan mat ekran koruyucu öneririm... Ayrıca güneşte parlamayı da azaltıyor... Belki düşük bir ihtimal ama ekrandan zor çıkacak ya da çıkmayacak bir leke/boya durumunda ekran filmini söker atarsın olay biter...

benim telefonumda da mat ekran filmi var dokunuşu çok hoşuma gidiyor zaten peki bulabileceğim bir yer var mı ? ayrıca çanta yada kılıf işinde bilginiz var mı ?

• Bende vatandan siparis ettim ilk tabletim olacak, insallah sorun cikmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: wolvarine5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolvarine5

quote:

@wolvarine5 bir de yeni aklıma geldi önceki sayfalarda da yazmıştım jiroskop özelliğini dener misiniz size zahmet ? shadowgun oyununu silmediyseniz onda kullanabiliyor olmanız gerek hani tableti sağa sola hareket ettirerek aim'in sağa sola dönmesi olayından bahsediyorum

o oyunu oynuyorum ben zaten GamePad'le.Ama orjinal PS3 GamePad'iyle oynuyorum..daha öncede yazmıştım zaten oynadığımı..Sıkıntı yok yani o konuda,oynaya bilirsiniz sizde..Ama 15-20 TL'likleri denemedim..ama sonucta her GamePad'in mantığı aynı o yüzden onlarda çalışır diye düşünüyorum..yine gönderdiğim 2 videoda eleman zaten shadowgun'ı GamePad'le oynuyor..1.videoda ise zaten eleman PS3 koluna benzer ama orjinal olmayan belki 15-20 TL'lik duran GamePad'le oynuyor.

yok hocam gamepad ile oynamaktan bahsetmiyorum yanlış anladınız ben jiroskoptan bahsediyorum (orijinali gyroscope diye yazılıyor) hani shadowgun modern combat vs oyunlarda tableti sağa sola doğru hareket ettirerek aimin dönmesi olayı bir youtube a yazarsanız iphone4 gyroscope diye tam olarak ne demek istediğimi anlarsınız

Hemm,pardon hocam şimdi anladım "gyroscope" diyince jeton düştü..Sizin için baktım biraz önce ama öyle bir özellik kontrollerde gözükmüyor..sadece 2 kontrol mevcur biri normal ekrana dokunarak,diğeride ise gamepad..Aslında Oyunda çok ilerlemediğim için belki sniper gibi silahlar varsa ilerki bölümlerde,bunların zoom olaylarında belki "aim" alma özelliğinde dediğiniz olay vardır belki..Oynayıp ilerki bölümlerde görmek lazım valla o kadarınıda Ama bnm gözlemlediğim oyunun ayarlar kısmında "gyroscope" özelliğinin gözükmediği...

hmm ayarlarda yoksa belki oyun desteklemiyordur ama pek imkanı yok bakın tam olarak bahsettiğim olay şu

http://www.youtube.com/watch?v=GkO_pGSNH-E yani sadece sniper oyunlarında değil normalde de aimi kontrol etmesi gerek

başka oyunlarda tabiki olabilir,ki vardırda zaten..ama bi yannışınız var ben zannetmiyorumki başka cihazlarda da "shadowgun" oyununda "gyroscope" özelliği olsun..sizin göndermiş olduğunuz oyun yada uygulama neyse sonucta FPS gibi gözüken ama aslında sadece atış talimi yapılan bir uygulama,oyun bile değil yani.."gyroscope" özelliğinin gönderdiğiniz uygulamaya eklenmesi yazılımcılar tarafından gayet uygulanabilir bir durum..ama "shadowgun" gibi bir oyuna "gyroscope" desteğinin komple oyuna ekleyebileceklerini zannetmiyorum..Ekleseler bile çok karışıklık cıkar oynanabilirlik acısından..Eğer "shadowgun" oyununu bir yerde "gyroscope" desteğiyle oynandığını gördüm dersenizde belki orda bi yannışınız olmuş olabilir diye düşünüyorum..Çünkü FPS oyunlarına "gyroscope" donanımını katmak pek kolay bir nokta değil,ekleseler bile oynanabilirlik acısından çok uygun olmaz zaten..Keşke "shadowgun" oyununa "gyroscope" özelliğini eklemiş olsalardıda,sizde oynamaya çalışıp şu anda benim ne dediğimi daha iyi anlardınız..

FPS türü oyunlarla buna benzer "uygulamaları" karıştırmayın lütfen..Gönderdiğiniz video da oyun değil "gyroscope" özelliğinin ön planda kullanıldığı bir "uygulama"dır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolvarine5 -- 23 Mart 2012; 15:43:24 >

• arkadaşlar acaba sizede vatandan mail adresinize iletilen güvenlik teyit evrakını tarafımıza en kısa sürede ulaştırın mesajı geldi mi ? bana geldi fakat mail adresime herhangibir mesaj gelmedi ne yapabilirim
  • bu arada benim ilk vatan internet alisverisi deneyimim, siparisteki iban koduna havale yaptiktan sonra yapmamiz gereken baska bir islem yok degil mi? ayrica kilif konusundada alan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum
  • Merhaba,

Prime kullanıcılarına sormak istediğim ürün icin uygun kılıfı nereden temin edebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.