Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: minderr

Cumartesi vatandan 1.468tl'ye docklu 32gb aldım.
    Cihazımda WiFi adına hiçbir sorunla karşılaşmadım, kopma hiç olmadı + uzaktaki ağları bile yakaladı.
    Ses durumu biraz canımı sıktı, sadece sağda hoparlör var, her iki tarafta olsa fena olmazdı.
    Film izlerken ya filmden yada sesten kaynaklı bir problem yaşadığımı düşünüyorum, sesi az.
    Dokunmatiğinde aşırı hassas olmayabilir ama programlarda ve oyunlarda cihaz hakkını veriyor.
    Gps çok üzerinde durduğum bir özellik değil benim için.
    Şarjı okadar kurcalamama rağmen baya gitti.
    Birsürü program + oyun indirmeme rağmen kasma, donma yapmadı.

Gittigidiyordan 32gb microsd kart, 2 adet ekran koruyucu ve deri kılıf aldım.
    Kılıf hong kongdan geliyormuş, daha 15 günü var :) .
    Cihazımdan %90 memnunum, beklentilerime karşılık verdi.

Hayirli olsun dostum, bende bu hafta sonu vatanin indiriminden almayi düşünüyorum, tabi stokta bulabilirsem..

• Forumistanbuldaki vatandan son asusu aldım ben.
    Çocuk birkaç hafta bekle indirime girer öyle al demişti ama beklemedim.
    Takip eden varsa bilgisine.
    0212 640 19 29 buda vatanın forumistanbuldaki numarası, çocuğun adı yunus emre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

belki bunu alırsam şu an kullandığım pc yi gözden çıkarıcam.. yani şöyle olacak, iş yerine yeni bi pc lazım, benim pc yi vericem bana prime alınacak.. böyle oluncada bende sadece prime olacak, prime normal günlük kullanımda yeterli olurmu yoksa pc ye ihtiyaç duyarmıyım yanında orasını bi türlü çözemedim işte

ipad alirsaniz pcye daha cok ihtiyac duyarsiniz herkesin soyledigi bu

"sroad"a kesinlikle katılıyorum..IPad alırsanız daha çok ihtiyac duyacaksınız PC'ye.örneklerinide çok gördüm.TF Prime'ı alırsanız PC'ye ihtiyac duyarmısınız onuda aslında sizin android işletim sisteminin çalışma mantığını çözmenizden geciyor..ilk zamanlar belki biraz tökezleye bilirsiniz ama zamanla catır catır PC gibi kullanırsınız..

Çalışma mantığı windows'a yakın ama birebir değil.çok kısa bir örnek vericek olursam,mesela siz PC'nize internetten bir dosya indirdiniz ve bu dosya uzantısı "rar" olsun,Windows'da bu indirilen "rar" dosyası eğer PC'nizde herhangi bir "rar" programı varsa indirmiş olduğunuz dosyayı direk tanımlar ve cift tıklamanızla bu dosyanın içine ulaşabilirsiniz,Windows'unuzda "rar" programı yoksa eğer neyle acıcağını bilmez ve size sorar.Android'de aslında bu mantıkta çalışan bir işletim sistemi,ama biraz farklı.Ya android işletim sistemine yüklediğiniz rar programını önce acıp onun içinden dosya yöneticisiyle indirmiş olduğunuz dosyayı bulup istediğiniz yere çıkarcaksınız,yada indirilen rar dosyasına tıkladığınızda,tablette indirmiş olduğunuz "rar" programıyla acılmasını sececeksiniz.Yani burda anlatmak istediğim bizlerin günlük kullandığımız programlar vs çoğu yazılım windows için aslında,Android'de bu programlar sizde yüklü bile olsa siz o programın acacağı uzantılı dosyalı tıkladığınızda hemen windows gibi ön tanımlama yapıp acamaz.sonucta farklı işletim sistemleri ve farklı işletim sistemlerinin programları..Benim daha öncede (Windows daki çoğu program android'de de var) dediğim,programların hepsinin anlattığım mantıkta çalışmasının sebebi,android işletim sistemi için uyarlanmış yazılımlar olduğundan kaynaklanıyor olabilir.

Yada başka bir örnek daha,herhangi bir "txt" yazı dosyası gelir mail'dan yada ne bilim "dox,docx,xls,xlsx," gibi uzantıları olan bir microsoft ofis dokümanı gelir,siz bunu önce tablete kaydedersiniz yada kaydetmeden mail üzerinden de okuyabiliyorsunuz direk,Ama kaydettiğinizi düşünelim yada bu uzantılı dosyayı tabletinize attığınızı düşünelim,bu dosyaları acmak istediğinizde dosyaya tıkladığınız anda size hangi programla acması gerektiğini söyler,ofis programı tablette olsa dahi direk acmaz windows gibi,sizin belirlemeniz gerek.Ama adamlar bununda güzel bir yolunu eklemiş zaten sisteme..Android işletim sistemine siz o dosyayı her seferinde acmak için,o programı secmekle uğraşmayın diye ilk secimizinde hep bu programla ac komutunu verirseniz "O Dosya İçin" her acılışı sanki windows gibi tek tıklamakla karşınıza açılacaktır.Diğer yeni gelen dosyalar için yine aynı işlemi yapmanız lazım ama.

Yani burda şimdi android işletim sistemi nasıl çalışır,programlar nasıl çalışır,yok PDF nasıl açılır,yok PHP yazılımı yapıyorum bunun için "Apache" varmı,yok Kindle okuyucum var bunun için Kitapları Kalibre programı vardı,yok ressamım,yok oyum buyum falan filan,her ayrıntıyı ve programlarına kadar anlatmak çok uzun sürer tabiki.AMA Şunu bilinki baya bir işinize yarıyacak android için yazılmış program ve windows'da kullandığımız programların çoğu hatta nerdeyse hepsi mevcut markette yada internette araştırıp illegal yollardan bulursanız.AMA bu konuyla ilgili tek söyleyeceğim en kesin şey yukarda anlattığım gibi,ofis çalışanı iseniz işiniz fazla zor değil ve TF Prime'ı iş arkadaşlarınız dahi "netbook" zannederek işlerinizi yürütürsünüz ve sıkıntı olmaz.

O yüzden PC gibi kullanmak isteyen arkadaşların belli bir zaman sonra alışcağını söyleye bilirim..ilk başlarda tabiki zorlanacak,hatta "bu ne bicim şey yaa,gözünü sevim windows'un ben" diyen arkadaşlarda olucaktırki bende dedim şahsen.Ama olayı çözünce iş bitiyor abicim.önceleri çok tırmalarsınız ama sonra işi çözünce tokatlarsınız.Gerci ben yukarda 1-2 tane örnek vermeye çalıştım ofis içi kullanacak arkadaşlar için ama daha teknik acıdan kullanan arkadaşlar biraz daha zorlanabilir.hatta "bilgi işlem,IT" gibi yada "PC tabanlı" işler yapan arkadaşlar için yetersiz kalır belki.Ama dediğim gibi Android PC'ye IPad'den daha yakın ve birçok ofis işinizden,çoğu teknik işinize kadar yapabileceğiniz programlar ve çözümleri var..Sadece alışmak ve uğraşmak lazım biraz o kadar.Ben iş hayatında kullanırım diyen arkadaşlar için biraz zaman gerek tabiki alışma süreci için,bunuda göz önünde bulundurun kesin.

Sonuc,hem "Multimedia alanda" oyun,film vs için güzel bir tablet ki,daha öncede dediğim gibi çoğu oyuna Mouse ve joystick bağlanarak oynanıyor,filmler için mkv gibi birçok dosya desteği var,internet deseniz güzel akıcı yakında "google chrome" geliyor zaten (hatta çift işletim sistemi olucak falan diyorlar,anlamadım ama orasını nasıl olcak,galiba windows 8 gibi yapacak elemanlar kısa bir süre sonra),eğer iş hayatında kullanırım diyorsanızda,anlattığım gibi sıkıntı başlarda olur sonra neyi nasıl kullancağınızı çözünce o sıkıntılarda gider.Birde hatırlatma,cihazı Multimedia alanda kullanmak için giriş çıkışlarda önemli bence.Tamam TF Prime'da 3G girişi yok GPS çok iyi çekmiyor diyorlar ama ne bilim mesela micro HDMI çıkışı ve hafıza kart girişi direk tablet üzerinde var.Buda bu tableti Multimedia olarak kullanan kişiler içinde çok önemli bence.şahsen ben atıyorum bilgisayardan filmimi yada oyunumu direk DOCK ünitesini takmadan TV'ye bağla izle filmi,alan yetmesse 32GB'lık hafıza kartım var ona dolduruyorum 3D filmleri falan.Sanırsam IPad'lerde direk tablet üzerinde HDMI çıkışı yok galiba,hafıza kartı girişide yok sanırsam.Yani TF Prime'ı hem Multimedia hemde iş hayatında olarak kullanacak arkadaşlar için en iyi çözüm gibi gözüküyor.

Bundan sonraki diğer nesil TF'leri bekleyen arkadaşlar içinde söyleye bileceğin tek şey,bu hasret bitmez arkadaşlar.Yenisi gelir başka yenisinin çıkması haberi gelir,o zamanda o kadar beklediniz bari onuda bekleyin..Sonra yenisi,sonra başka yenisini bekleyin,artık 10 yıl sonra alırsınız belki,ucan tabletler çıkacak.o yüzden şimdi alın yenisi çıkınca elinizdekinin zaten taksiti falan filan kalmaz abicim,gider şimdikini satar yada eşinize,evladınıza komşunuza verir,çok onu almak istiyorsanız onu gider alırsınız,yada param yok derseniz ondan sonra daha iyileri nasıl olsa çıkıyor dimi şimdi olduğu gibi,illa elinizdekide eskicek belli zaman sonra zaten almak yada yeni sisteme gecmek zorunda kalcaksınız..Bu beklemelerin sonu yok kısaca,Şahsen ben çok yaşadım.İşinizi kolaylaştırcağına ve tablete ihtiyacınız varsa ve yenisi çıkcak diyede bekliyorsanız,boş zaman gecirirsiniz sadece.Yenisinide öyle adamlar sağlam kar yapmadan kolay kolay piyasaya dağatmaz.Zaten bir teknoloji ürünü çıkıyorsa hemen onun arkasından yenisini piyasaya sürme haberleri geliyorsa inanın bana aralarında fazla fark yoktur.Kısa bir sürede üretilen bir şey değil çünkü teknoloji.Yenisi diye sattıkları ürünlerinde eskisinin hatalarının bir kısmı düzeltilmiş halinden başka birşey değil birde ayıp olmasın diye alan kişilere 1-2 yeni ufak gelişmeler yapıyorlar o kadar.Zaten hep konuştuğumuz bassettiğimiz gibi çokta sorunlu bir alet falan değil.Kullanan kişiler anlatıyor zaten,başkaları değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolvarine5 -- 20 Mart 2012; 16:36:47 >

• @wolvarine5 hocam valla bi yazıyorsun pir yazıyorsun.. cidden emeğine sağlık, çok iyi aydınlatıyosun almayı düşünenleri.. bende net şekilde karar verdim artık cumartesi sabahtan vatandayım, stoklarında olursa %25 indirimle 1.220tl civarı almayı düşünüyorum.. hayırlısı bakalım
  • quote:

@wolvarine5 hocam valla bi yazıyorsun pir yazıyorsun.. cidden emeğine sağlık, çok iyi aydınlatıyosun almayı düşünenleri.. bende net şekilde karar verdim artık cumartesi sabahtan vatandayım, stoklarında olursa %25 indirimle 1.220tl civarı almayı düşünüyorum.. hayırlısı bakalım

alan arkadaşlar olarak,almayı düşünenlere elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyorum..Şimdiden hayırlı olsun.bu arada dock'lı fiyatıysa süper..Düşünün artık ben ilk çıktığı zamanlar 1400'e dock'sızını almıştım.Sonradan dock aldım, biliyorsunuz dock şimdilik satılmıyor,bir yerden dock buldum onuda 500 liraya aldım,oda pazarlık yaparak düşünün artık.çünkü o zamanlar türkiyede adam gibi satan yer yoktu,gerci şimdide yok birde fiyatı ilk çıktığı için çok fazlaydı.yani düşünün ben toplam 1900 civarına falan patladı bana.zaten amazonda da türklirasına vurunca yaklaşık 470 liraya geliyordu sadece dock ünitesi,birde kargo masrafları,onu beklemesi falanı filanı,o yüzden bulunca 500 liraya direk balıklama atladım mecbur.Çokta sorun yapmıyorum gerci pahalıya aldım diye,zaten kaç aydır hayvan gibi kullanıyorum,ben alıpta işime yarıcağını bildiğim için ve işim kolaylaşcak diye direk ilk çıktığında aldım.zaten bu tablette nerden baksan 2 sene gider rahat.Sonra o dönemin en yeni çıkanlarına yöneliriz

Siz DOCK'lu alıyorsun dimi..??

• @wolvarine5 siz gercekten fazla pahaliya almissiniz yahu o fiyata neredeyse ultrabook falan alirdiniz

size 2 sorum olacak
    gamepad baglayip psx emulatoru falan kurup oynamayi denediniz mi?
    bir de bu usb porta usb coklayici alip birine mouse birine flash disk takmayi denesek sonuc ne olur ? eger elinizde usb coklayici varsa dener misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolvarine5

quote:

@wolvarine5 hocam valla bi yazıyorsun pir yazıyorsun.. cidden emeğine sağlık, çok iyi aydınlatıyosun almayı düşünenleri.. bende net şekilde karar verdim artık cumartesi sabahtan vatandayım, stoklarında olursa %25 indirimle 1.220tl civarı almayı düşünüyorum.. hayırlısı bakalım

alan arkadaşlar olarak,almayı düşünenlere elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyorum..Şimdiden hayırlı olsun.bu arada dock'lı fiyatıysa süper..Düşünün artık ben ilk çıktığı zamanlar 1400'e dock'sızını almıştım.Sonradan dock aldım, biliyorsunuz dock şimdilik satılmıyor,bir yerden dock buldum onuda 500 liraya aldım,oda pazarlık yaparak düşünün artık.çünkü o zamanlar türkiyede adam gibi satan yer yoktu,gerci şimdide yok birde fiyatı ilk çıktığı için çok fazlaydı.yani düşünün ben toplam 1900 civarına falan patladı bana.zaten amazonda da türklirasına vurunca yaklaşık 470 liraya geliyordu sadece dock ünitesi,birde kargo masrafları,onu beklemesi falanı filanı,o yüzden bulunca 500 liraya direk balıklama atladım mecbur.Çokta sorun yapmıyorum gerci pahalıya aldım diye,zaten kaç aydır hayvan gibi kullanıyorum,ben alıpta işime yarıcağını bildiğim için ve işim kolaylaşcak diye direk ilk çıktığında aldım.zaten bu tablette nerden baksan 2 sene gider rahat.Sonra o dönemin en yeni çıkanlarına yöneliriz

Siz DOCK'lu alıyorsun dimi..??

evet ben docklu alıyorum.. zaten bütün olay dock ta bitiyo, beni en cezbeden şey dock

vatanbilgisayardaki fiyat dock ile beraber, 1.617tl nin %25i 1.212 yapar:http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-tf201-1b088a-tf201-1b088a-nvidia-tegra3-1gb-ddr2-32gb-emmc-10-cam-bt-android-32-gps+ducking/productdetails.aspx?I_ID=58439

bu arada @sroad'ın sorduğu usb çoklayıcı olayını bende merak ettim ama kullanılıyordur büyük ihtimalle..

• eger vatanda o fiyata inerse bende alabilirim dusuncem ipad3 gelsin diye bekleyip 1500 tl ona vermek yerine ios kullanmak istedigim icin bir 4.nesil ipod touch ve asus tf201 alabilirim
  • quote:

@wolvarine5 siz gercekten fazla pahaliya almissiniz yahu o fiyata neredeyse ultrabook falan alirdiniz

size 2 sorum olacak
    gamepad baglayip psx emulatoru falan kurup oynamayi denediniz mi?
    bir de bu usb porta usb coklayici alip birine mouse birine flash disk takmayi denesek sonuc ne olur ? eger elinizde usb coklayici varsa dener misiniz?

PSX Emulatoru kurup GamePad'de oynamayı denemedim ama oluyor kesinlikle biliyorum..Hatta kanıtlayacak bir video da gönderiyorum inceleyin biraz,başka emulatorlerlede aynı işlemi gercekleştirebilirsiniz,sıkıntı yok.Gerci gönderdiğim videodaki eleman Samsung Galaxy S2 de yapıyor bassettiğimiz işlemi,ama sonucta android işletim sistemi olduğundan siz TF Prime içinde aynı programı bulup tabikide aynı şekilde yapabilirsiniz,Sıkıntı yok o konuda..Oluyor yani her sistemde..

http://www.youtube.com/watch?v=nCWYTT27xHQ&feature=fvsr

2.kaynak http://www.youtube.com/watch?v=ESzbbLGfiqc

USB çoklayıcı olayına gelincede ilk Dock ünitesini aldığımda bende merak edip denemiştim,evet oluyor..Bende 4'lü USB çoklayıcı vardı,bir porta Mouse birinede Flash Bellek taktım sıkıntı olmadı.Çokta abartmadım,ama abartıla bilir (Flash Bellek,Mouse,HDD,Klavye 4 tane birden yani)USB çoklayıcıya extra'dan besleme enerjisi vererek sorun olmaz.Belki extra'dan hiç enerji vermeden de çalışıyordur,o kadarınıda denemedim..Denerim bi ara ama,şimdi bende merak ettim USB çoklayıcı olayınında kanıtını aşağıdaki videoda paylaştım,bakıp inceleyin..Gönderdiğim video Part 2'dir,birde Part 1 var..Eleman almak ve kullanmak isteyen insanların cevaplarına test ederek yanıt veriyor..TF Prime'ın yapabildiklerinin bir kısmını anlatan güzel bir video..Part 1'inide izleyin sonrasında..USB Çoklayıcı olayı ise gönderdiğim videonun "3:30" dakikasında anlatılıyor

http://www.youtube.com/watch?v=CteaG8AEdn0&feature=fvwrel (USB Çoklayıcı için 3:30 dakikaya bakın)

2.kaynak http://www.youtube.com/watch?v=gZTjK24ZIl0 (Bu video için ise,USB Çoklayıcı için 3:20 dakikaya bakın)

Başka takıldığınız sorun varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım..Umarım Yardımcı Olabilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolvarine5 -- 20 Mart 2012; 19:22:47 >

• @wolvarine5 çok teşekkürler değerli yorumunuz için gamepad taktığı bir video var asus tf201 için fakat ps3 gamepadi takıyor acaba normal 15 tl lik gamepadlerle de oluyor mu diye merak etmiştim oluyorsa sorun yok hatta usb çoklayıcıda oluyormuş süper o zaman ama fazla abartmayın bence 4 ü aynı anda tablete fazla yük bindirip bir zarar verir falan sonra arkamdan küfretmenizi istemem
  • @wolvarine5 bir de yeni aklıma geldi önceki sayfalarda da yazmıştım jiroskop özelliğini dener misiniz size zahmet ? shadowgun oyununu silmediyseniz onda kullanabiliyor olmanız gerek hani tableti sağa sola hareket ettirerek aim'in sağa sola dönmesi olayından bahsediyorum
  • quote:

@wolvarine5 çok teşekkürler değerli yorumunuz için gamepad taktığı bir video var asus tf201 için fakat ps3 gamepadi takıyor acaba normal 15 tl lik gamepadlerle de oluyor mu diye merak etmiştim oluyorsa sorun yok hatta usb çoklayıcıda oluyormuş süper o zaman ama fazla abartmayın bence 4 ü aynı anda tablete fazla yük bindirip bir zarar verir falan sonra arkamdan küfretmenizi istemem

Yok yok estağfurullah bişey olmaz zaten merak etmeyin,olan sadece taktıklarımız çalışmaz o kadar arada yeni video koydum bir bakın isterseniz..sizin bassettiğiniz o galiba..valla bende aslında PS3 orijinal GamePad'iyle denedim..Ama olur yaa 15-20 TL lik olan GamePad'lerlede neden olmasın yani..zaten dikkat ettiyseniz ilk GamePad için gönderdiğim videodaki PS3 koluna benziyor ama orijinal PS3 GamePad'i değilki o,belkide elemanda 15-20 TL lik bişey almıştır..Yani olur büyük ihtimallikle sıkıntı olacağını zannetmiyorum

• quote:

@wolvarine5 bir de yeni aklıma geldi önceki sayfalarda da yazmıştım jiroskop özelliğini dener misiniz size zahmet ? shadowgun oyununu silmediyseniz onda kullanabiliyor olmanız gerek hani tableti sağa sola hareket ettirerek aim'in sağa sola dönmesi olayından bahsediyorum

o oyunu oynuyorum ben zaten GamePad'le.Ama orjinal PS3 GamePad'iyle oynuyorum..daha öncede yazmıştım zaten oynadığımı..Sıkıntı yok yani o konuda,oynaya bilirsiniz sizde..Ama 15-20 TL'likleri denemedim..ama sonucta her GamePad'in mantığı aynı o yüzden onlarda çalışır diye düşünüyorum..yine gönderdiğim 2 videoda eleman zaten shadowgun'ı GamePad'le oynuyor..1.videoda ise zaten eleman PS3 koluna benzer ama orjinal olmayan belki 15-20 TL'lik duran GamePad'le oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolvarine5 -- 20 Mart 2012; 19:35:52 >

• vatana gittim eve dönerken, vardı stoklarında.. dedim haftasonu indirim olcak heralde bilemiyoruz dediler (olcak ama bence ) dedi ama bazen bazı tabletlerde olmuyo dedi.. gerçi sanmıyorum sallamış olabilir çünkü %25 indirimi tüm ürünlerde yapıyolar diye biliyorum..
  • vatan bilgisayarın takibindeyim ve şu anki telefonumu da vatanın %25 indirimi zamanında aldım TP ı da almaya niyetliyim ama biraz düşmesi lazım fiyatın ama kesinlikle almaya değer piyasadaki tek tablet bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolvarine5

quote:

@wolvarine5 bir de yeni aklıma geldi önceki sayfalarda da yazmıştım jiroskop özelliğini dener misiniz size zahmet ? shadowgun oyununu silmediyseniz onda kullanabiliyor olmanız gerek hani tableti sağa sola hareket ettirerek aim'in sağa sola dönmesi olayından bahsediyorum

o oyunu oynuyorum ben zaten GamePad'le.Ama orjinal PS3 GamePad'iyle oynuyorum..daha öncede yazmıştım zaten oynadığımı..Sıkıntı yok yani o konuda,oynaya bilirsiniz sizde..Ama 15-20 TL'likleri denemedim..ama sonucta her GamePad'in mantığı aynı o yüzden onlarda çalışır diye düşünüyorum..yine gönderdiğim 2 videoda eleman zaten shadowgun'ı GamePad'le oynuyor..1.videoda ise zaten eleman PS3 koluna benzer ama orjinal olmayan belki 15-20 TL'lik duran GamePad'le oynuyor.

yok hocam gamepad ile oynamaktan bahsetmiyorum yanlış anladınız ben jiroskoptan bahsediyorum (orijinali gyroscope diye yazılıyor) hani shadowgun modern combat vs oyunlarda tableti sağa sola doğru hareket ettirerek aimin dönmesi olayı bir youtube a yazarsanız iphone4 gyroscope diye tam olarak ne demek istediğimi anlarsınız

• bu arada 1b088a modeli hangi renk oluyor ? gri mi yoksa morumsu şampanya rengi mi?
  • quote:

bu arada 1b088a modeli hangi renk oluyor ? gri mi yoksa morumsu şampanya rengi mi?

model kodunu bilmiyorumda bi morumsu gri rengi var birde şampanya rengi.. yani morumsu şampanya diye bi renk yok

anladığım kadarıyla ülkemizde hep mor renk var, şampanya rengini görmedim hiç bi yerde

Edit: 1b088a bu model numarası ya mor rengin numarası, yada hepsinin kodu bu şekilde olabilir yani kod renkleri temsil etmiyo olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 20 Mart 2012; 20:17:39 >
  • yani o gri olan şampanya rengi diye mi geçiyor yahu ben hep yanlış biliyormuşum o zaman alırsam o renk almayı planlıyorum ama kısmet tabi
  • Arkadaşlar tf201 v1.4 mü v1.3 mü? HDMI kablo alacam ama arada kaldım v1.3 mü v1.4 mü ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.