Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Forever79

Evde GPS e bağlanmayı beklemiyosunuzdur herhalde.

evde ne işe yarar zaten diye belirttiği halde bu mesajı atmanıza bir anlam veremedim...
    sadece deneme yapmış yani bunda tepki gösterecek bir durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 15 Mart 2012; 22:17:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

Evde GPS e bağlanmayı beklemiyosunuzdur herhalde.

evde ne işe yarar zaten diye belirttiği halde bu mesajı atmanıza bir anlam veremedim...
    sadece deneme yapmış yani bunda tepki gösterecek bir durum yok

Yanlış anlamanıza, sitem etmenize gerek yok.
    Demek istediğim, GPS ler kapalı alanda uyduları göremez. Evde denemeye gerek yok yani. Evin üstü açık değilse tabiki.
  • Dün iş yerinde sabah taktım akşama kadar da USB de takılı kalmasına rağmen milim yerinden oynamadı şarjı...Ve evet tablet kapalı olmasına rağmen...
    Hatta bilgisayarın önü ve arkasındaki portları da ayrı ayrı denedim...Ama hiçbir şekilde değişen olmadı...
  • quote:

@MuBi hocam apple kullanmadigimi belirtmistim dolayisiyla elmacilardan degilim ama dun izmir mediamarkta gittim ve bir ipad2 birde sony tablet s , exper easypad vs menulerinde gezindim fark gercekten cok belirgin olmasada hissedilir derecede ipad 2 lehineydi adamlar gercekten stabil bir sistem kurmuslar ama itunes vs bana da ters gelecekmis hissi veriyor ne yapsam bilmiyorum androidde ise tablet icin uygulamalar yetersiz diye biliyorum telefonda pek arayipta bulamadigim bir sey olmadi ama tabletlere daha az onem veriliyor sanki

Hocam icin rahat olsun tfp son derece iyibir alet, ozgurlugun bedeli olarak kararlilik sorunu yasiyoruz, hepsi bu. Meselaben hiç reboot sorunu yasamadim ama son güncellemeden sonra int.browser cok cok sıkıştırdığımda (9 - 10 sekme birden actigimda) kedini kapatiyor :-( browseri tekrar actiginda ise sayfalar sorunsuz geliyor. Tablet almadiysan henuz az daha bekle haziran temmuz gibi cikacagi soylenen cihazlardan alirsin. Ama sahseno kadar beklemezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gun benim tf101 (USA) yeniden update oldu android surumu hala 4.0.3 ne degisti bilmiyorum ayarlardaki diger seylerin surumunu not almamistim henuz internet haric hic biseyi denemedim mesaji tabletten yaziyorum bu drumda wifi sorunsuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

quote:

@MuBi hocam apple kullanmadigimi belirtmistim dolayisiyla elmacilardan degilim ama dun izmir mediamarkta gittim ve bir ipad2 birde sony tablet s , exper easypad vs menulerinde gezindim fark gercekten cok belirgin olmasada hissedilir derecede ipad 2 lehineydi adamlar gercekten stabil bir sistem kurmuslar ama itunes vs bana da ters gelecekmis hissi veriyor ne yapsam bilmiyorum androidde ise tablet icin uygulamalar yetersiz diye biliyorum telefonda pek arayipta bulamadigim bir sey olmadi ama tabletlere daha az onem veriliyor sanki

Hocam icin rahat olsun tfp son derece iyibir alet, ozgurlugun bedeli olarak kararlilik sorunu yasiyoruz, hepsi bu. Meselaben hiç reboot sorunu yasamadim ama son güncellemeden sonra int.browser cok cok sıkıştırdığımda (9 - 10 sekme birden actigimda) kedini kapatiyor :-( browseri tekrar actiginda ise sayfalar sorunsuz geliyor. Tablet almadiysan henuz az daha bekle haziran temmuz gibi cikacagi soylenen cihazlardan alirsin. Ama sahseno kadar beklemezdim.

tf300'mü temmuz haziran gibi çıkıcak, öyleyse söylede alıyım tfp.

• quote:

quote:

vallahi temmuza kadar beklemeyi düşünmüyorum fırsat olursa nisan-mayıs gibi en geç almayı planlıyorum az daha düşünüp karar vericem ipad almayı ciddi şekilde düşünüyorum fakat jb gelecek vb derken 3-4 ay geçebilir bu da bayağı bi sıkıntı demek benim için ama androidin tablet için fazla bir program seçeneği de yok gibi geliyor bu konuda da hiç oyun - program vb paylaşımı da yapılmıyor hangi programlar tablete uyumlu bilemiyorum haliyle elimde android telefon var eğer yarısından fazlası tablette de çalışıyorsa problem yok demektir tf201 düşünebilirim o zaman

• quote:

quote:

quote:

vallahi temmuza kadar beklemeyi düşünmüyorum fırsat olursa nisan-mayıs gibi en geç almayı planlıyorum az daha düşünüp karar vericem ipad almayı ciddi şekilde düşünüyorum fakat jb gelecek vb derken 3-4 ay geçebilir bu da bayağı bi sıkıntı demek benim için ama androidin tablet için fazla bir program seçeneği de yok gibi geliyor bu konuda da hiç oyun - program vb paylaşımı da yapılmıyor hangi programlar tablete uyumlu bilemiyorum haliyle elimde android telefon var eğer yarısından fazlası tablette de çalışıyorsa problem yok demektir tf201 düşünebilirim o zaman

Ben simdiye kadar program konusunda sikinti yasamadim, hertürlü ihtiyacımi karsiladim. Android market ile appstore farki hizla kapaniyor. Özetle program sikintisi yokn benim de oyunla isim olmuyor en fazla ekrani dik kullanmam gerekiyor.

• @MuBi Bir Desire Z kullanıcısı olarak benimde android markette aradığımı bulamadığım olmadı hiç fakat android market ile appstore'un farkının kapanmasına daha hayli var diye düşünüyorum çünkü androidmarkette gereksiz bir ton uygulama var ve ios'daki çeşitlilik yok ayrıca appstoredaki bir oyun ve android marketteki bir oyunu karşılaştırdığınızda appstoredakinin versiyonu 2.3 ise androidmarketteki 1.5 falan oluyor bu da büyük bir fark beni düşündüren tek etmen bu açıkcası yoksa ipadin çözünürlük dışında ve daha stabil olması dışında bir artısı olduğunu düşünmüyorum eğer uygulama problemi var mıdır acaba diye kafamda soru işareti olmasa hiç ipad vs düşünmem
  • quote:

@MuBi Bir Desire Z kullanıcısı olarak benimde android markette aradığımı bulamadığım olmadı hiç fakat android market ile appstore'un farkının kapanmasına daha hayli var diye düşünüyorum çünkü androidmarkette gereksiz bir ton uygulama var ve ios'daki çeşitlilik yok ayrıca appstoredaki bir oyun ve android marketteki bir oyunu karşılaştırdığınızda appstoredakinin versiyonu 2.3 ise androidmarketteki 1.5 falan oluyor bu da büyük bir fark beni düşündüren tek etmen bu açıkcası yoksa ipadin çözünürlük dışında ve daha stabil olması dışında bir artısı olduğunu düşünmüyorum eğer uygulama problemi var mıdır acaba diye kafamda soru işareti olmasa hiç ipad vs düşünmem

Evet fark var ama cesitlilikten cok kalite ve görsellik acisindan appstore tartismasiiz ustun. Yoksa her 2 markettede ayni işlevi yapan 10larca progdan ise yarayan cok az. Ama ipad bircok yazilima daha erken kavusuyor. Tavsiyem icin hangi cihaza isiniyorsan onu al, mutlu ve memnun olmanin ilk adimi bu.

• quote:

quote:

@MuBi Bir Desire Z kullanıcısı olarak benimde android markette aradığımı bulamadığım olmadı hiç fakat android market ile appstore'un farkının kapanmasına daha hayli var diye düşünüyorum çünkü androidmarkette gereksiz bir ton uygulama var ve ios'daki çeşitlilik yok ayrıca appstoredaki bir oyun ve android marketteki bir oyunu karşılaştırdığınızda appstoredakinin versiyonu 2.3 ise androidmarketteki 1.5 falan oluyor bu da büyük bir fark beni düşündüren tek etmen bu açıkcası yoksa ipadin çözünürlük dışında ve daha stabil olması dışında bir artısı olduğunu düşünmüyorum eğer uygulama problemi var mıdır acaba diye kafamda soru işareti olmasa hiç ipad vs düşünmem

Evet fark var ama cesitlilikten cok kalite ve görsellik acisindan appstore tartismasiiz ustun. Yoksa her 2 markettede ayni işlevi yapan 10larca progdan ise yarayan cok az. Ama ipad bircok yazilima daha erken kavusuyor. Tavsiyem icin hangi cihaza isiniyorsan onu al, mutlu ve memnun olmanin ilk adimi bu.

iste problem orada zaten bu cihazda karar kilmistim ama yeni ipad cikti hatta retine geldi ve asusdaki wifi problemi vs derken biraz ipade kaydim ayrica uygulama faktoru ve daha once ios kullanmamamdan dogan merak beni o yone kaydirdi ama infinity erken cikarsa bir anda fikrim degisebilir gibi gelmiyorda degil

• quote:

quote:

quote:

iste problem orada zaten bu cihazda karar kilmistim ama yeni ipad cikti hatta retine geldi ve asusdaki wifi problemi vs derken biraz ipade kaydim ayrica uygulama faktoru ve daha once ios kullanmamamdan dogan merak beni o yone kaydirdi ama infinity erken cikarsa bir anda fikrim degisebilir gibi gelmiyorda degil

:-) imkan varsa ios kullan gor d ederim... bana göre stabil ve ruhsuz...

• Aşağı yukarı 2 haftadır Asus Transformer Prime sahibiyim.

Hangisi sebep oldu bilemiyorum ama;

Tablete USB kablo üzerinden direk kopyala-yapıştır film-müzik attığım ve root ettiğim zamandan beri cihaz aptala bağladı. Baya application da yükledim sayılır.

Yer yer kasıyor. 3-4 defa reboot yaşadım. Açılır açılmaz 2 veya üç defa "Google Music durdu" hatası alıyorum. Bazen "Maalesef Asus Task Manager durdu" mesajını aldığım da oluyor. Kimi programların zart diye çıktığı oluyor falan.

Linux/Android fakiri biri olarak ben bu cihazı sözüm ona "formatlamak" istiyorum. Yapmam gereken "Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Fabrika Verilerine Sıfırla" mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Aşağı yukarı 2 haftadır Asus Transformer Prime sahibiyim.

Hangisi sebep oldu bilemiyorum ama;

Tablete USB kablo üzerinden direk kopyala-yapıştır film-müzik attığım ve root ettiğim zamandan beri cihaz aptala bağladı. Baya application da yükledim sayılır.

Yer yer kasıyor. 3-4 defa reboot yaşadım. Açılır açılmaz 2 veya üç defa "Google Music durdu" hatası alıyorum. Bazen "Maalesef Asus Task Manager durdu" mesajını aldığım da oluyor. Kimi programların zart diye çıktığı oluyor falan.

Linux/Android fakiri biri olarak ben bu cihazı sözüm ona "formatlamak" istiyorum. Yapmam gereken "Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Fabrika Verilerine Sıfırla" mıdır ?

evet yapmanız gereken o yalnız dahili hafızadaki her şey silinir

• Teşekkürler.

Peki ben filmdir müziktir atarken direkt tablet harici HDD'ymiş gibi kopyala yapıştır atmaktan kaçınıp programların import fonksiyonları falan yoluyla mı dosya atayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Teşekkürler.

Peki ben filmdir müziktir atarken direkt tablet harici HDD'ymiş gibi kopyala yapıştır atmaktan kaçınıp programların import fonksiyonları falan yoluyla mı dosya atayım ?

vallahi tabletim yok ama android 2.3.7 telefonumda doğrudan kopyalayıp sd karta attığımda problem olmuyor
  • Merhaba arkadaşlar, bi kaç kafama takılan şey var cevaplarsanız ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Yeni ipad ve prime arasında kaldım..

transformer prime almak daha ağır basıyor aslında, bir önceki modelini çok beğenmiştim ama bunun çıkacağını duyunca beklemeye karar verdim ve nihayet ülkemizde satışa sunuldu..

bana göre en büyük artısı tabletin üstünde bir çok girişinin olması (micro sd, micro usb gibi) ayrıca klavyesi olması muhteşem bence çünkü tabletle yazı yazmayı pek beceremem, ve klavyenin üstündeki girişler de artı özellikler.. fakat bazı arkadaşlar sıkıntılardan bahsetmiş bu yüzden kafam karıştı, daha önce hiç android bi alet kullanmadığım içinde çekincelerim var.. şu an iphone 4s sahibiyim ve ios'u az çok biliyorum.. şimdi sorularıma geçeyim,

1- sizce android kullanmada zorlanır mıyım yoksa çabuk bi şekilde adapte olabilir miyim?
    2- android markette mutlaka çok sayıda uygulama vardır ama app store la karşılaştırdığımız zaman free ve kaliteli güzel uygulama sayısı nasıldır?
    3- yeni ipad ve prime ın ekran dokunmatiği hassasiyeti nasıldır?
    4- yeni ipad ve prime arasında bi öneride bulunursanız sevinirim (iphone kullandığımı göz önünde bulundurup) yani ipad al takım olsun icloud falan kullanırsın zaten bildiğin sistem diyebilirsiniz, yada zaten ios bi aletin var adroid al çeşit olsun diyebilirsiniz..

kullanma amacıma gelirsek öyle çok fazla bişey yapmıyacağım.. internette gezinmek, video izlemek, müzik dinlemek falan işte.. bide ofis uygulamaları kullanırım hepsi bu.. sanırım prime içinde office dosyalarını açan bi uygulama ile geliyor.. ipad de nasıldır onuda pek bilmiyorum açıkcası, bunu yapacak free bi uygulama varmı yoksa ücretlimidir?

edit: eğer kafamdaki soru işaretleri giderilirse hafta sonu vatanbilgisayarın indiriminden almayı düşünüyorum prime'ı (tabi stoklarında olursa) yada mayıs gibi yurtdışına çıkacağım ordan yeni ipad alabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 19 Mart 2012; 14:54:00 >

• up

arkadaşlar kimse uğramıyor heralde bu konuya
  • ne kadar transformer prime kullanıcısı olmasam da bu konu hakkında azda olsa bilgim var yardımcı olmaya çalışayım
    1.çoğu ios kullanıcısı zorlanacağını düşünüyor fakat ben öyle olacağını sanmıyorum fazla zor bir olay değil android.
    2.uygulama konusunda tablet için pek uygulama yok diye biliyorum bu sorun ama free konusunda %80 e yakın free uygulama var diye duydum ama ne kadarı yararlı o kişiye göre değişir.
    3.yeni ipad Türkiye de olmadığında o konuda bir şey diyemem ama TP da android 3.1 de kurcalama fırsatım oldu akıcı ama ıpad 2 gibi değil ama 4.0 ile bu düzelmiştir diye ümit ediyorum.
    4.bu soruya cevap vermeye gerek yok bu sizin bileceğiniz bir olay ama kullanma amacınız ve fiyatları düşünülecek olursak asus transformer prime daha mantıklı geliyor bana göre umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

ne kadar transformer prime kullanıcısı olmasam da bu konu hakkında azda olsa bilgim var yardımcı olmaya çalışayım
    1.çoğu ios kullanıcısı zorlanacağını düşünüyor fakat ben öyle olacağını sanmıyorum fazla zor bir olay değil android.
    2.uygulama konusunda tablet için pek uygulama yok diye biliyorum bu sorun ama free konusunda %80 e yakın free uygulama var diye duydum ama ne kadarı yararlı o kişiye göre değişir.
    3.yeni ipad Türkiye de olmadığında o konuda bir şey diyemem ama TP da android 3.1 de kurcalama fırsatım oldu akıcı ama ıpad 2 gibi değil ama 4.0 ile bu düzelmiştir diye ümit ediyorum.
    4.bu soruya cevap vermeye gerek yok bu sizin bileceğiniz bir olay ama kullanma amacınız ve fiyatları düşünülecek olursak asus transformer prime daha mantıklı geliyor bana göre umarım yardımcı olmuşumdur.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için..

kullanan arkadaşlarda yardımcı olabilirlerse çok makbule geçicek

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.