Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rica ederim bende konunun takibindeyim fakat pek yazan yok .
  • @bdurmus eğer film ve internet için ise yani pek oyun oynamayan biriyseniz tf201 size fazlasıyla yeter diye düşünüyorum özellikle film atarken vs android daha kolay ayrıca sd kart girişi olmasıda ucuza daha büyük bir depolama alanı demek oluyor
  • selamlar
    bu üründen 2 adet almayı düşünüyordum ,ancak 3G olmadıgını ögrendim.
    3G olmayan mobil cihaz düşünemiyorum?
    bi yorumunuz var mı bu konuyla ılgılı?
  • Makine canaver gibi.ben ocak ortalarında almıştım ilk gelen partilerden,hatta satıcıda ilk kez sattığını ve ilk kez gördüğünü söylüyordu.o günden beri kullanıyorum.işe giderken artık notbook taşımakla falan uğraşmıyorum.ofis programlarından adobe un çoğu programına kadar var..AutoCad,photoshop bile var,hatta bazen rar'lı yada zip'li dosyalanmış mail'lar geliyor,sıkıştırılmış dosya acan birçok program bile var,aynı windows gibi yani windows'suz yapamayan arkadaşlar için süper.kullanımı zor değil.yorumlarda bassedildiği gibi çok büyük sorunlarıda yok.arasıra bazı arkadaşlara denk gelebilir ufak tefek problemler bazen bende de oluyordu reset atma,bazen wi-fi'nin az çekmesi falan filan..ama bunlar çok sık olan ve insanın canını çok sıkacak derecede değil,ilk aldığım zamanlar olmuştu biraz o kadar,onada ilk zamanlar fazla kafa yormadım sonra 2.ICS güncellemesinden beri canavar gibi çalışıyor,hiç sorun görmedim ondan sonra.Ve evde kullanırken notbook kaç Mbit indiriyorsa Tablette o kadar hıza ulaşabiliyor bişey indirirken,örnek tabletten torrent indiriyorum bazen,PC'de 12mbit le indiriyorsa tabletteki torrent programıda 12mbitte indiriyor.

Gps i kullanmadım inanın kullananda çok olmaz.kullanmak isteyen adamda gider 200-300 lira verir adam gibi GPS cihazı alır bence.zaten tabletin GPS i mükemmel çalışsada ben şahsen tabletin pil ömrünü cürütmemek için gider adam gibi bi GPS cihazı alır kullanırım daha iyi.onu gectim herşeyden önce teknolojik bişey alırken önce ne aldığınızı unutmayın sonucta GPS cihazı almıyorsunuz,wi-fi konusunda da sıkıntı yok kafaya takılcak şeyler değil yani,sorunsuz çalışıyor.unuttuğum bişey,GPS için google harita programını bir kez denemiştim.direk yerimi anında buldu.ama tabiki wi-fi acıktı belki ondandır.wi-fi kapalıyken denemedim,zaten denememde,çünkü tablette yüklü GPS programı satın almam gerek sanırsam.bedava olan varmı bilmiyorum.iyi olan GPS programlarınında fiyatıda 30-40$ civarı sanırsam.dedimya onada para verceğime gider GPS cihazı alırım diye.o yüzden alıcak arkadaşlar fazla kafalarını yorumlara takmasın derim,ben aldığım zaman hiçbir yorum yoktu okuyupta beni düşündürecek bişey,bnm gibi bişey alırken hayvani düşünün ve 50 kere araştıran pimpirikli bir insan olmama rağmen,düşünün yani artık beni sizler kadar düşündüren bir yorum yoktu o zamanlar.Alırkende si...im ya alıyorum anasını satim dedim gittim aldım.sizde artık bence aynısını yapın bu cihaz için sorun olmaz ben yaptım pişman değilim.

IPad'le bu cihaz arasında kalan arkadaşlara diyebileceğim ise eğer bulma şansları varsa yakın cevrelerinden 1 günlük iş hayatında kullanmak için bir IPad'le çalışmayı denesin,ertesi birgünde yine şansı varsa denemek için android işletim sistemli bir tabletle denesin.yani burda demek istediğim 2 işletim sistemininde bazı avantajları var.eğer eğlence için alıcaksanız yani film izlemek oyun oynamak internete girmek falan filan,kesinlikle IPad alın derim,kullanımı sonucta rahat,yok ofis programı,yok zip rar programı,yok torrent programı falan filan yok sanırsam,yani ben yok diye biliyorum.yani evde kullandığınız windows işletim sistemi gibi birçok dallı budaklı işlemleri yapamıyacağınız için IPad'de sadece eğlence amaclı kullanmak zorunda kalacaksınız,bunun içinde IPad çok rahat.Ama ben iş hayatımda da kullanırım diyorsanız o zaman terciğiniz android işletim sistemli bir cihaz olmalı.birçok windows da kullandığınız programların hatta nerdeyse hepsi android'de var.yani daha geniş bir kullanım sunduğundan işler karışık gözükebilir belki.Şu andada piyasadaki en güçlü android tablet TF Prime.O yüzden android işletim sistemi için düşünüyorsanız tablet Prime tercih edin.IPad alıcaksanızda kesinlikle 3.nesili bekleyin derim.

Bu arada Prime'ın pil konusunda da beni şaşırtan bir noktası vardı hep,40-50nit parlaklıklarda ve güc tasarruf modunda ve tabletin başından kalktığımda da hemen ekranı kapatarak 3 gün kullandığım oldu Dock ünitesi ile birlikte AMA.tabi bu 3 gün derken bazen 3-4 saat tablette işim oldu bazen daha fazla bazen daha az da olabildi.yani demek istediğim tabletin pil ömrüde parlaklık ve sistem ayarları iyi ayarlanırsa çok iyi zaman dilimi kullanılabiliyor.tabi mkv film izleyince yada sistem ayarları dediğim kısımdan ne bilim wi-fi'nin uyku modu hep acık bırakılırsa falan o zaman ne kadar gider bilemiyorum.Ama Prime'ın sunduğu pil ömrü iyi sistem ayarları yaparsanız ciddi derecelerde iyi sayılır.

NOT:Hee birde oyun oynamak için bazı tegra oyunlarında joystick bağlana biliyor.mesela ben shadowgun oyununu PS3 kolu bağlayarak oynuyorum.birde HDTV ye bağlayın micro HDMI'dan güzel oluyor.Yada yine bazı oyunlarda DOCK ünitesine Mause bağlayarak onunlada oynaya bilirsiniz.Ne bilim örnek soliter falan.Başka birçok oyun türleride var tabiki.Mesela bunları IPAD de yapamassınız,Prime'ın bi farklılığı daha mesela.Ama IPad'de de çok güzel oyunlar var.Gerci artık Apple platformuna cıkan her oyun belli bir zaman sonra direk android platformunada çıkaıyor ama sonucta IPad'inde güzel yanları var tabiki.

Arkadaşlar Daha çok şey varda...Neyse inşallah yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolvarine5 -- 19 Mart 2012; 18:13:09 >

• ah be hocam bi paragraf yapsaydı bi şekil verseydin yazıya nefes almadan yazmışın resmen akşama okuyacam artık evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 19 Mart 2012; 19:32:00 >
  • bu konuya hep belki aksesuar bulan yada bilmediğim şeyleri öğrenirim mantığında girip bakmaya çalıştığım için,hepde arkadaşların kafalarında bir soru işareti olduğunu belirten yazılar vardı,bende kullandığım yönleriyle anlatmaya çalışırken oldu sanırsam biraz düzenlemeye çalıştım hocam aslında daha o kadar çok şey varki yazcak ama vakit yok işte.ben 2 yıldır kullanıyorum android işletim sistemini.o kadar çok artıksı ve eksisi varki anlatmakla bitmez aslında,ios çok kullanmadım artık onunla ilgili yannış karar verdiğim konularıda onlar yardımcı olur diye düşünüyorum.yada yannış yazdığım yerleri onlar düzeltir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolvarine5 -- 19 Mart 2012; 18:02:04 >

• @wolvarine5 hocam gps konusunda yanlış düşünüyorsunuz onun dışındakilere katılıyorum ama gps olayı şöyle ki eğer ürünün özelliklerinde yazıyorsa ve ürün bunu sunmuyorsa insanda bir kafa karışıklığı olur kullanmayacak olsa da ayda yılda 1 kere kullanacak olsa da olur bu çünkü özelliklerinde belirtilmiş fakat asus daha sonra sorun ortaya çıkınca özelliklerden çıkarmış diye biliyorum o yüzden dediğiniz gibi büyütmeye lüzum yok ama bir gps cihazına şahsen ben 250 tl vereceğime ihtiyacım olduğunda telefonumdan veya tabletimden kullanmayı yeğlerim sonuçta her gün gps kullanmayacağız boşuna 250tl vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum tabi yaşanan yere veya sık seyahat ediyor musunuz vs ona bağlı olarak değişebilir bu görüşüm kişiseldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

@wolvarine5 hocam gps konusunda yanlış düşünüyorsunuz onun dışındakilere katılıyorum ama gps olayı şöyle ki eğer ürünün özelliklerinde yazıyorsa ve ürün bunu sunmuyorsa insanda bir kafa karışıklığı olur kullanmayacak olsa da ayda yılda 1 kere kullanacak olsa da olur bu çünkü özelliklerinde belirtilmiş fakat asus daha sonra sorun ortaya çıkınca özelliklerden çıkarmış diye biliyorum o yüzden dediğiniz gibi büyütmeye lüzum yok ama bir gps cihazına şahsen ben 250 tl vereceğime ihtiyacım olduğunda telefonumdan veya tabletimden kullanmayı yeğlerim sonuçta her gün gps kullanmayacağız boşuna 250tl vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum tabi yaşanan yere veya sık seyahat ediyor musunuz vs ona bağlı olarak değişebilir bu görüşüm kişiseldir

Tabiki haklısınız özelliklerinde varsa ve bu olanağı sunmuyorsa yannış bir durum vardır ortada.ben ilk günden beri çıkacağı haberinden beri takip ediyordum zaten..hatta bu konu acılmadan öncede zaten 2011 aralık-2012 ocak aylarında bu sorunlar göz önüne gelmişti.ben o zamanlarda hatta biraz şüpheci bakmıştım tablete.hatta sizinde belirttiğiniz gibi bir sitesi vardı Prime'ın ben ordan bakıyordum özelliklerine belli bir zaman sonra harbidende elemanlar sildi GPS özelliğini.ama şöyle düşünmek lazım hocam ya,ben android işletim sistemindeki en iyi programlardan birkaçını denedim telefonumda,illegal yollardan yükledim crack'ini falan yaptım..Evet güzeldi arabadayken yol tarifi falan türkçe dil destekli programlarda var,herşey iyi buraya kadar sorun yok.ama başka bir arkadaşın arabasında GPS cihazı vardı merak ettim bi çalıştır dedik.O anda anladımki bizimkiler iş görüyor ama Harbisi gibi değil.istediğimiz kadar arasıra kullansakta GPS cihazının yeri başka abi ya.O yüzden belki kırkyılda birde kullancak olsak GPS cihazı daha mantıklı bence.ne şarj sorunu olur ne pil bitme falan,hadi yine onu gectim zaten tablette GPS çalışıyor dediğim gibi hee belki cekme hataları oluyor bazı arkadaşlarda ama sonucta ben denemiştim çalışıyor,en kötü google haritalarını kullanırsın zaten biliyorsun oda bi GPS programı gibi ve bedava..sadece internete ihtiyac duyuyor oda haritaları yüklemek için anlık olarak.Ve harbi o iyi çalışıyor yani denemeyen arkadaşlar bi denesin derim.internet olayınıda,günümüzdeki artık her insan bi akıllı telefon kullanıyor bunlarında hepsinin nerdeyse 3G bağlantısını paylaşma özelliği var,olmadı en kötü acarsın onu yardırırsın yoluna,oda yoksa artık o zaman google harita programını biraz kasarak bütün haritaları indirirsin baştan tablete öyle bi çözüm yoluna gidilebilir mesela.Yani eğer olay tablette GPS kullanmaksa illa bir yolu bulunur tabiki GPS özelliği hiç çalışmıyorsa o zaman birşey yapılamaz bu konuda herkes haklı,ama bnm gözlemlediğim sıkıntı pek yok çalışıyor..

• arkadaşlar zaten bu konuların sonu gelmez inanın bana,ben 2 senedir android vs ios tartışmalarını o kadar çok okudum o kadar çok tartışan olduki bi sonu gelmedi ne hikmetse bu olayın.o yüzden şimdide gelmez bu konu altında IPad'e takılan arkadaş varsa.o yüzden eğer bnm yukarda yazdığım konular sizin işinize geliyorsa bence hiç düşünmeyin alın derim Prime'ı.ama kafanızda soru işareti varsa ve tablet almayı yinede düşünüyorsanız IPad alın başka bir tablet dahi düşünmeyin.Hee birde bnm için çok sorun değil ama sizler için bu GPS olayı çok büyük problem olursada hiç Prime'ı almayı düşünmeyin,kafanızı hiç yormayın boşuna çalışırmı acaba yoksa çalışmazda yoldamı kalırım diye.GPS konusunda bnm tek söyleyeceğim bnm az biraz kullanımıma göre çalışıyor.birde bu en son 2.ICS güncellemesinden sonra bakmadım bile,belki daha şahane çekiyordur.Progra yükleyip bakmak lazım en sağlıklısı.

Ama tabiki en sağlıklısı bu konu için uzun yola çıkmak,türkiyenin her yerinde kesintisiz çekiyormu bakmak lazım yoksa sadece istanbulda iyi orda burda kötü,o zamanda bilmeyiz çalışıyor diye sadece kendimizi kandırırız..Yani şimdi gider alırsınız Prime GPS çalışıyormuş abi hadi gidip alalım diye..ilk başlarda kendi mekanınızda çalışır sonra bi uzun yola çıkarsınız kalırsınız öyle..sonra küfürü biz yeriz belkide çünkü ne kadar çok uyduya bağlanıyorsa o kadar sağlıklı sonuc veriyor..o anki mekanda birçok uydu bulur çalışır başka bir noktada 1-2 tane vardır onlara bağlanamaz falan..o yüzden arkadaşlar alıcaksanız bu tableti takılmayın bu olaya sonu gelmez çünkü..sorunsuz dediğiniz başka tabletlerin GPS leride belki başka yerlerde patlıcak,burda hiç tartışmadığımız belki cihazlardan bassediyorum.o yüzden abicim çok sıkıntı yapcaksa size hiç bulaşmayın,ama bnm gibi düşünüyorsanız hemen kapın abicim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolvarine5 -- 19 Mart 2012; 18:49:12 >

• transformer prime ile tf101 arasında 200 tl fark var sizce deger mi hangisini almalıyım durum cok iyi degil ama 200 lira sıkış diyorsanız prime alıcam
  • @wolvarine5 zaten gps için tablet alınmaz bu fikri bende savunuyorum fakat dediğim gibi eğer her ay bilmediğiniz farklı bir yere veya yurtdışına seyahate gidiyorsanız gps cihazı mantıklı olsa da nadiren gerekiyorsa telefon bu işi fazlasıyla görüyor şarj olarakta çok büyük problem yaratmamıştı birkaç denememde tabi ben max 2 saat kadar kullandım buna göre yorum yapıyorum. tablet konusuna gelirsek ne kadar 10 inch olsa da arabanın içinde kocaman alet yani mecbur olmadıkça kim gps kullanırki bu alette süper çalışıyor olsa bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizzmo45

transformer prime ile tf101 arasında 200 tl fark var sizce deger mi hangisini almalıyım durum cok iyi degil ama 200 lira sıkış diyorsanız prime alıcam

200 tl için tf101 almaya değmez bence az daha biriktirip tf201 alın sonuçta tegra 3 farkı ortada super ips panel + daha fazla şarj süresi vs.
  • Bende TF201 kullanıyorum ve wolvarine5 kardeşimizin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Benimde GPS ile neredeyse hiç işim olmamasına karşılık açık havada gayet güzel çalışıyor benimki de. Ama okuduğumuz kadarıyla ciddi sıkıntı çekenler var onuda düşünmek lazım tabii.
    Wifi ise neredeyse hiç problem olmadı. Ne evde ne de iş yerinde kopma yaşamadım.

Ancak bence TF201 i Ipad ile kıyaslamakta bir parça adaletsizlik yapılıyor diye düşünüyorum. Neticede Ipad sadece bir tablet olmasına karşılık TF201 hem tablet hemde netbook olarak değerlendirilmeli. YAni bu fiyata hem tabletiniz hemde notbook'unuz oluyor ..Ki buna hiçbir şeyi değişmem. Oturum o klavyede yazı yazmak ve hatta beraberinde mouse kullanmak inanılmaz bir deneyim... Hatta öyleki zman zaman hem klavyeyi hem mosue ve hemde tabletinin ekranını kullanıyorum ki bunu sadece kullanan anlayabilir. Kolayıma o sırada hangisi geliyorsa elim anında ona gidiyor ....

Ve gelelim benim en hoşuma giden özelliklerinden bir tanesine:
    Bir yerde bu cihazı çıkarıp azcık kurcaladığınızda henüz dibi düşmeyeni görmedim...Herkes resmen şoka giriyor...! NAsıl yani nasıl yani diyenler ve hatta bu işten çok iyi anlayanların bile ciddi bir biçimde dudakları uçukluyor diyebilirim. İnanın bu güzelliği asla Ipad ile tadamazsınız...Ne de olsa artık her taraf Ipad ve benzerleri dolu. Hangisinin Ipad hangisini xxpad olduğunu anlamak için mutlaka yanına gelmek zorundasınız.
    Ama Asus TF201'i diğerleriyle kıyaslamak bile doğru değil bu durumda bence. Çünkü TF201 tamamen baika bir segmentte...
    Yanlış anlaşılmasın haksızlık etmeyin derken Ipad'e etmeyin demek istemiştim. Ne olursa olsun aynı kulvarda ki iki cihaz değil bunu unutmamak lazım...

Diğer taraftan oğlumun Ipad'i var ve onuda kulanıyorum zaman zaman ve hiç kimse Ipad için kötü bir cihaz diyemez. Ama diğer bir arkadaşımızın da dediği gibi Ipad kesinlikle pek mıncıklamak için bir cihaz değil. Buna müsaade etmem diyor hepimiz biliyoruz. (Her ne kadar yolları varsa da size bunu doğal olarak sağlayan bir cihazla, bunu takla atarak elde etmenin aynı şey olmadığı malum...) Halbuki Android bu konuda eline su dökülmeyecek kadar güzel ve gelişmekte olan bir ortam... Kurcalamayı seviyorum diyorsanız vazgeçilmeyecek bir ortam...
    Ve göreceksiniz bir kaç sene içinde önü alınamayacak kadar büyük hamlelerle büyüyecek ve sektörün kesinlikle lideri olacak bu kaçınılmaz. Zaten arkasında google'un olması bile "atı alanın üsküdarı geçeceğini" bize daha şimdiden göstermeye başladı bile...

Sevgilerimle...

• evet sonunda bende siparişi verdim. Burdaki son yazılan kullanan ve son güncellenen sürümle gps hariç diğer sorunların çogunun giderildigini anladım ve siparişi verdim. İnternetten eksenbilgisayardan aldım. Araştırdıgım kadarıylada bir çok online sitenin stoguna girmekte ve fiyatıda 1370 den yukarı dogru çıkmakta. Umarım sorunsuz bir tablet elime geçer. Kullanıp yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim benimde elime geçerse izlenimlerimi ve sorularınızı yanıtlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursa46

Bende TF201 kullanıyorum ve wolvarine5 kardeşimizin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Benimde GPS ile neredeyse hiç işim olmamasına karşılık açık havada gayet güzel çalışıyor benimki de. Ama okuduğumuz kadarıyla ciddi sıkıntı çekenler var onuda düşünmek lazım tabii.
    Wifi ise neredeyse hiç problem olmadı. Ne evde ne de iş yerinde kopma yaşamadım.

Ancak bence TF201 i Ipad ile kıyaslamakta bir parça adaletsizlik yapılıyor diye düşünüyorum. Neticede Ipad sadece bir tablet olmasına karşılık TF201 hem tablet hemde netbook olarak değerlendirilmeli. YAni bu fiyata hem tabletiniz hemde notbook'unuz oluyor ..Ki buna hiçbir şeyi değişmem. Oturum o klavyede yazı yazmak ve hatta beraberinde mouse kullanmak inanılmaz bir deneyim... Hatta öyleki zman zaman hem klavyeyi hem mosue ve hemde tabletinin ekranını kullanıyorum ki bunu sadece kullanan anlayabilir. Kolayıma o sırada hangisi geliyorsa elim anında ona gidiyor ....

Ve gelelim benim en hoşuma giden özelliklerinden bir tanesine:
    Bir yerde bu cihazı çıkarıp azcık kurcaladığınızda henüz dibi düşmeyeni görmedim...Herkes resmen şoka giriyor...! NAsıl yani nasıl yani diyenler ve hatta bu işten çok iyi anlayanların bile ciddi bir biçimde dudakları uçukluyor diyebilirim. İnanın bu güzelliği asla Ipad ile tadamazsınız...Ne de olsa artık her taraf Ipad ve benzerleri dolu. Hangisinin Ipad hangisini xxpad olduğunu anlamak için mutlaka yanına gelmek zorundasınız.
    Ama Asus TF201'i diğerleriyle kıyaslamak bile doğru değil bu durumda bence. Çünkü TF201 tamamen baika bir segmentte...
    Yanlış anlaşılmasın haksızlık etmeyin derken Ipad'e etmeyin demek istemiştim. Ne olursa olsun aynı kulvarda ki iki cihaz değil bunu unutmamak lazım...

Diğer taraftan oğlumun Ipad'i var ve onuda kulanıyorum zaman zaman ve hiç kimse Ipad için kötü bir cihaz diyemez. Ama diğer bir arkadaşımızın da dediği gibi Ipad kesinlikle pek mıncıklamak için bir cihaz değil. Buna müsaade etmem diyor hepimiz biliyoruz. (Her ne kadar yolları varsa da size bunu doğal olarak sağlayan bir cihazla, bunu takla atarak elde etmenin aynı şey olmadığı malum...) Halbuki Android bu konuda eline su dökülmeyecek kadar güzel ve gelişmekte olan bir ortam... Kurcalamayı seviyorum diyorsanız vazgeçilmeyecek bir ortam...
    Ve göreceksiniz bir kaç sene içinde önü alınamayacak kadar büyük hamlelerle büyüyecek ve sektörün kesinlikle lideri olacak bu kaçınılmaz. Zaten arkasında google'un olması bile "atı alanın üsküdarı geçeceğini" bize daha şimdiden göstermeye başladı bile...

Sevgilerimle...

hocam valla siz ve @wolvarine5 prime kullanıcıları olarak beni baya aydınlattınız teşekkür ederim.. Benimde gönlüm prime dan yana ama işte yinede bi sorayım istedim nedir nasıldır diye.. sizlerinde cihazlardan memnun olduğunuzu görünce biraz daha içim rahatladı..

haa aklıma gelmişken sorayım bunuda, ülkemizde sadece morumsu metalik rengimi mevcut acaba, yoksa şampanya rengide var mı?? ben vatanbilgisayarda mor olanı gördüm bi tek bu geldi dediler.. birde mor olanın rengi nasıl sizce tam olarak? keşke metalik gri renk olsaydı asusun ultra book'u zenbook gibi.. ama fena değil sanki şu an ki rengide değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 19 Mart 2012; 21:49:41 >

• Bendeki de morumsu metalik dediklerinden ve son derece hoş görünüyor. Aslında diğerini de gördüm bir yerde ama bence her ikiside aynı güzellikte. Kafaya takılacak bir konu değilmiş gibi geldi bana...
    Hatta ilk zamanlar orjinalini görmediğim için "nereden bulmuş bu renkelri Asus" demekten kendimi alamamıştım ama zanedildiği gibi değilmiş. Tahminimden daha hoş bir görüntüsü var...
    İnşallah sende cihazından memnun kalırsın...

Sevgiler...
  • belki bunu alırsam şu an kullandığım pc yi gözden çıkarıcam.. yani şöyle olacak, iş yerine yeni bi pc lazım, benim pc yi vericem bana prime alınacak.. böyle oluncada bende sadece prime olacak, prime normal günlük kullanımda yeterli olurmu yoksa pc ye ihtiyaç duyarmıyım yanında orasını bi türlü çözemedim işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

belki bunu alırsam şu an kullandığım pc yi gözden çıkarıcam.. yani şöyle olacak, iş yerine yeni bi pc lazım, benim pc yi vericem bana prime alınacak.. böyle oluncada bende sadece prime olacak, prime normal günlük kullanımda yeterli olurmu yoksa pc ye ihtiyaç duyarmıyım yanında orasını bi türlü çözemedim işte

ipad alirsaniz pcye daha cok ihtiyac duyarsiniz herkesin soyledigi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

belki bunu alırsam şu an kullandığım pc yi gözden çıkarıcam.. yani şöyle olacak, iş yerine yeni bi pc lazım, benim pc yi vericem bana prime alınacak.. böyle oluncada bende sadece prime olacak, prime normal günlük kullanımda yeterli olurmu yoksa pc ye ihtiyaç duyarmıyım yanında orasını bi türlü çözemedim işte

ipad alirsaniz pcye daha cok ihtiyac duyarsiniz herkesin soyledigi bu

orası kesin.. çünkü pc ye bağlıyoruz itunes dalgasına

• Cumartesi vatandan 1.468tl'ye docklu 32gb aldım.
    Cihazımda WiFi adına hiçbir sorunla karşılaşmadım, kopma hiç olmadı + uzaktaki ağları bile yakaladı.
    Ses durumu biraz canımı sıktı, sadece sağda hoparlör var, her iki tarafta olsa fena olmazdı.
    Film izlerken ya filmden yada sesten kaynaklı bir problem yaşadığımı düşünüyorum, sesi az.
    Dokunmatiğinde aşırı hassas olmayabilir ama programlarda ve oyunlarda cihaz hakkını veriyor.
    Gps çok üzerinde durduğum bir özellik değil benim için.
    Şarjı okadar kurcalamama rağmen baya gitti.
    Birsürü program + oyun indirmeme rağmen kasma, donma yapmadı.

Gittigidiyordan 32gb microsd kart, 2 adet ekran koruyucu ve deri kılıf aldım.
    Kılıf hong kongdan geliyormuş, daha 15 günü var :) .
    Cihazımdan %90 memnunum, beklentilerime karşılık verdi.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.