Applein teknolojideki önderliğini ve ileri görüş yeteneğini tartışmam, A5 kulladiklarina göre muhtemelen tegra dan daha kararli ve performanslidir.... urun kalitesndande suphem yok... hatta iddia ediyorum ipad kalite (tp bunun disinda hatta otesinde) ve akiciliginda henuz bir android pad de yok.... ama tum bunlara ragmen ios dendiginde benim tuylerim diken diken oluyor, hapse girmek, itunes ile nikah kiymak hiiiic işime gelmiyor.... seviyorum andriodi, her turlu zahmetine rağmen...
hocam daha önce ios kullandınız mı ? şahsen ben kullanmadım da yani bağlılık derken neyi kastettiğinizi açar mısınız acaba ? çünkü dediğim gibi ios kullanmadım fakat imzamdaki telefonu (htc desire z) kullanıyorum android bilgim var root falan az çok biliyoruz fakat ios daki stabiliteyi merak etmiyor değilim ayrıca tablet alırken bir ton para veriyoruz ve ihtiyaçlarımızı karşılamayacaksa bir anlamı yok bunu neden dedin derseniz androiddeki bir çok uygulamanın henüz tablete uygun sürümü yok diye biliyorum fakat iosda durum böyle değil ayrıca jailbreak var yani jb yaparak bağlılıktan kurtulamıyor muyuz?
Tabletten istediklerinizi biraz daha açabilirseniz ben size yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
quote:
Orijinalden alıntı: sroad
quote:
Orijinalden alıntı: MuBi
Applein teknolojideki önderliğini ve ileri görüş yeteneğini tartışmam, A5 kulladiklarina göre muhtemelen tegra dan daha kararli ve performanslidir.... urun kalitesndande suphem yok... hatta iddia ediyorum ipad kalite (tp bunun disinda hatta otesinde) ve akiciliginda henuz bir android pad de yok.... ama tum bunlara ragmen ios dendiginde benim tuylerim diken diken oluyor, hapse girmek, itunes ile nikah kiymak hiiiic işime gelmiyor.... seviyorum andriodi, her turlu zahmetine rağmen...
hocam daha önce ios kullandınız mı ? şahsen ben kullanmadım da yani bağlılık derken neyi kastettiğinizi açar mısınız acaba ? çünkü dediğim gibi ios kullanmadım fakat imzamdaki telefonu (htc desire z) kullanıyorum android bilgim var root falan az çok biliyoruz fakat ios daki stabiliteyi merak etmiyor değilim ayrıca tablet alırken bir ton para veriyoruz ve ihtiyaçlarımızı karşılamayacaksa bir anlamı yok bunu neden dedin derseniz androiddeki bir çok uygulamanın henüz tablete uygun sürümü yok diye biliyorum fakat iosda durum böyle değil ayrıca jailbreak var yani jb yaparak bağlılıktan kurtulamıyor muyuz?
Tabletten istediklerinizi biraz daha açabilirseniz ben size yardımcı olabilirim.
uzun yolculuklarda otobuste vs en az 2-3 film izletebilecek sarj suresi
arada hd oyun oynamak ve en cok hizli bir sekilde nete girip pcden yapacagim gunluk isleri yapmak tabi video konusuda onemli flashin eksikligini her sitede cekeceksem anlami yok ipadin
bir de veri aktarimi nasil oluyor ios cihazlarda onu da merak ediyorum cok mu zor?
eger hepsi negatif unsur ise android tablet alacagim ama telefonum zaten android tf201de ise ciddi wifi sorunu varsa ipade yonelmek mantikli geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Sertaç_Güngör
AYRICA KABLOSUZ WİFİ MODEM İLE AYNI ODADA BULUNMAMA RAĞMEN ÇEKİM GÜCÜ FULL DEĞİL ARTIK GERİSİNİ SİZ HESAP EDİN...
Benim tabletim arızalı olduğu için bana para iadesi yaptılar.
Ben yine gittim klavyesiz ASUS Prime aldım. Şimdilik çok memnunum. WIFI olayında size arızalı bir model gelmiştir. Ben WIFI ANALYZER isimli programla yaptığım testler sonucunda bir problem görmedim. 2 Kalın duvar öteden internete bağlı kalıyor, sinyal çok düşüyor ama bu normal.
Hız konusunda doğru söylemiyorsunuz, speedtest sitesinden yaptığım hız testlerinde tüm bağlantımı sonuna kadar kullandı, masaüstü ve kablolu şekilde internete bağlı bilgisayarımla aynı hız sonucunu verdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Aerospace
quote:
Orijinalden alıntı: Sertaç_Güngör
AYRICA KABLOSUZ WİFİ MODEM İLE AYNI ODADA BULUNMAMA RAĞMEN ÇEKİM GÜCÜ FULL DEĞİL ARTIK GERİSİNİ SİZ HESAP EDİN...
Benim tabletim arızalı olduğu için bana para iadesi yaptılar.
Ben yine gittim klavyesiz ASUS Prime aldım. Şimdilik çok memnunum. WIFI olayında size arızalı bir model gelmiştir. Ben WIFI ANALYZER isimli programla yaptığım testler sonucunda bir problem görmedim. 2 Kalın duvar öteden internete bağlı kalıyor, sinyal çok düşüyor ama bu normal.
Hız konusunda doğru söylemiyorsunuz, speedtest sitesinden yaptığım hız testlerinde tüm bağlantımı sonuna kadar kullandı, masaüstü ve kablolu şekilde internete bağlı bilgisayarımla aynı hız sonucunu verdi.
Size katılıyorum, herkes biryerlerde wifi zayıf diye okumuş vede tutturmuş çekmiyor çok yavaş diye. Evin farklı yerlerinde hem laptop hemde Prime ile hız testi sonuçları hemen hemen aynı (0.1MBps artı veya eksi fark çıkabiliyor oda hattan) sürekli 3MBps görüyorum. Apple kadar uygulama yok deniyor, neyi arayıpda bulamadınız acaba? Ne telefonda nede tabletde 10dan fazla uygulama yüklemedim artı Prime içinde ihtiyaç duyulabilcek herşeyle birlikte geliyor (Office, Remote desktop vs)
Arkadaşlar bu ürünü hiçbir yerde bulamıyorum. İstanbulda alabileceğim bir yer var mı? Docklu olarak arıyorum ama docksuz bile bulunmuyor. İnternette docklu olarak bir kaç yerde var ama renginden emin olunmuyor, fiyatı da 1400 TL'nin üstünde.
quote:
Orijinalden alıntı: Adem YILMAZ
Arkadaşlar bu ürünü hiçbir yerde bulamıyorum. İstanbulda alabileceğim bir yer var mı? Docklu olarak arıyorum ama docksuz bile bulunmuyor. İnternette docklu olarak bir kaç yerde var ama renginden emin olunmuyor, fiyatı da 1400 TL'nin üstünde.
Cevap için teşekkürler, O siteyi gördüm ama docklu aradığım için almadım. Docklu olarak bir tek ereyon'da var telefonla teyit ettim ama biraz pahalı, havale ile 1470 lira. Bir de internetten sipariş verip 3-5 gün beklemek istemiyorum, gidip hemen almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Adem YILMAZ
Cevap için teşekkürler, O siteyi gördüm ama docklu aradığım için almadım. Docklu olarak bir tek ereyon'da var telefonla teyit ettim ama biraz pahalı, havale ile 1470 lira. Bir de internetten sipariş verip 3-5 gün beklemek istemiyorum, gidip hemen almak istiyorum.
o siteden alışveriş etmedim fakat hemen kargoya veriyorlarsa ve kargoda bir problem çıkmazsa en fazla 3 gün beklersiniz ayrıca 1470 tl normal bir fiyat çünkü dock kendi başına 100$ kadar var sanırım
yeni konu açmayayım dedim buraya yazıyorum : bende ipod touch 4g 8gb var.onu hemen satıp bir galaxy s wifi 5.0 mı alayım; yoksa yaz tatiline kadar bekleyip bu cihazı mı alayım. bende galaxy 551 var.android dünyasına girdim ve bayıldım ancak telefon yetersiz kalıyor. sizce bu cihazı mı, galaxy s wifi 5.0 mı yoksa başka bir android tablet mi alayım. cevap bekliyorum ...
Eksen bilgisayara geçen gün baktığımı hatırlıyorum yoktu ama bugün tekrar bakayım dedim Mecidiyeköy'de 2 adet varmış. Hemen gidip aldım 1342 TL'ye, halen ellerinde bir tane var ilgilenenlere duyurulur. Rengi sitede gri görünüyor ama bildiğimiz koyu renk, şampanya rengi.
quote:
Orijinalden alıntı: dj1487
yeni konu açmayayım dedim buraya yazıyorum : bende ipod touch 4g 8gb var.onu hemen satıp bir galaxy s wifi 5.0 mı alayım; yoksa yaz tatiline kadar bekleyip bu cihazı mı alayım. bende galaxy 551 var.android dünyasına girdim ve bayıldım ancak telefon yetersiz kalıyor. sizce bu cihazı mı, galaxy s wifi 5.0 mı yoksa başka bir android tablet mi alayım. cevap bekliyorum ...
çok alakasız bir yere atmışınız mesajınızı, keşke yeni konu açsaydınız
Teknosada 1.084 TL ye 12 taksit sadece mağazalarda olmak üzere varmış.
çok alakasız bir yere atmışınız mesajınızı, keşke yeni konu açsaydınız
peki sizce bu cihaz iyi mi, tavsiye eder misiniz; yoksa başka bir android tablet mi tavsiye edersiniz ?
Arkadaşlar siz neden bu asus transfomer prime'a takdınız anlamadım.Millet wifi çekim gücünün düşük gpsinin sorunlu olduğunu söylüyor.Ben şahsen birkaç aya çıkacak Asus Transformer Infinity'i bekliyorum.Prime'dan daha iyi özelliklere sahip (Full HD Ekran,2.0 mp ön kamera,Bluetooth 4.0,4G/3G,Gorilla Glass 2).Ayrıca Infinity'nin 4G/3G versiyonu üzerinde bulunan Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4'ün Tegra 3'ü gölgede bırakabileceğini söylüyorlar
Infinity üst düzey bir cihaz olacak ve 700 dolar civarı olacak. Prime' la 300 serisini kıyaslayabiliriz, onun fiyatı 400 dolar civarı olacak, arka kapak plastikten, 3g destekli ve problemsiz olacak .
PRIME şu an piyasadaki en iyi tablet. Insanlar bu yüzden takılıyordur.
Ben 2 adet prime sahibi oldum, ikisinin de Wifi performansı normaldi. GPS' i denemedim dahi, umrumda bile değil, bunu tabletle yapmak gibi bir düşüncem yok. GPS için iphone kullanıyorum, her zaman cebimde, önceden omnia 2 kullanıyordum.
PRIME şu an piyasadaki en iyi android tablet. IPAD yerine bunu seçtim, itunes olayı gibi şeylerden haz etmiyorum. Tabletime şak diye 1080p filmi rahatça atmak, izlemek, dosyaları rahatça atmak, masaüstü bilgisayar gibi sörf yapmak, internetten spartacus dizisini izlemek, dosya sistemini bilgisayarım gibi düzenlemek, bunlar benim yaptıklarım ve tableti bu yüzden aldım.
Hoşuma gitmeyen şeyler ise, apple marketle, android market kıyaslanamaz, apple çok üstün. Aksesuar ülkemizde henüz yok. Kopyala yapıştır androidde biraz daha zor. Klavyesi biraz zayıf ios'a kıyasla, fakat bu yazılım, yenilerini denemedim.
Arkadaslar benim dock bazen calisiyor bazen calismiyor. Bu aralar hic calismiyor. Sarj oluyor. Bazi fonksiyonlar calisiyor. Fakat ozellikle calismiyor... Nasil cozebiliriz bu durumu, yardim lutfen...
quote:
Orijinalden alıntı: sroad
quote:
Orijinalden alıntı: recepsahin
Offf Ooooof Benim klavye (harici-Dock) kafasına göre çalışıyor. Bunun bir prensibi mi vardır da ben öğrenemedim bilmiyorum takıyorum harici istasyon diyor ama klavye çalışmıyor, şarj a takıyorum canı isterse birkaç dakika sonra çalışmaya başlıyor. Uykuya geçip açıldığı zaman bakıyorum yine çalışmıyor. Sistemi sırf bu yüzden yeniden yükledim ama hiç faydası olmadı. Bu klavye böyle ise acil durumlarda hiçbir işe yaramazki. sonra takılan usb ve SD kartları aleti yeniden başlatmayınca görmüyor. Acaba güncellemelerle düzelecek mi. (Haaa birde şarja takılı iken mouse nin dış kısımlarında parmakla dokununca elektrik çarpması gibi titreşimler oluyor. Donanımsal bir arızamıdır acaba)
arızalı olabilir yukarıda Aerospace kendisinin dockunda arıza olduğunu ve iade aldıklarını söylemişti belki sizinde öyle bir durumdur
Bende de ayni sorun var.Ama geri iade edememacikcasi Turkiye den aldiktan sonra yurt disina ciktim. Yazilimla filan cozemez miyim?
Infinity üst düzey bir cihaz olacak ve 700 dolar civarı olacak. Prime' la 300 serisini kıyaslayabiliriz, onun fiyatı 400 dolar civarı olacak, arka kapak plastikten, 3g destekli ve problemsiz olacak .
PRIME şu an piyasadaki en iyi tablet. Insanlar bu yüzden takılıyordur.
Ben 2 adet prime sahibi oldum, ikisinin de Wifi performansı normaldi. GPS' i denemedim dahi, umrumda bile değil, bunu tabletle yapmak gibi bir düşüncem yok. GPS için iphone kullanıyorum, her zaman cebimde, önceden omnia 2 kullanıyordum.
PRIME şu an piyasadaki en iyi android tablet. IPAD yerine bunu seçtim, itunes olayı gibi şeylerden haz etmiyorum. Tabletime şak diye 1080p filmi rahatça atmak, izlemek, dosyaları rahatça atmak, masaüstü bilgisayar gibi sörf yapmak, internetten spartacus dizisini izlemek, dosya sistemini bilgisayarım gibi düzenlemek, bunlar benim yaptıklarım ve tableti bu yüzden aldım.
Hoşuma gitmeyen şeyler ise, apple marketle, android market kıyaslanamaz, apple çok üstün. Aksesuar ülkemizde henüz yok. Kopyala yapıştır androidde biraz daha zor. Klavyesi biraz zayıf ios'a kıyasla, fakat bu yazılım, yenilerini denemedim.
infinity prime dan performans olarak çok mu üst düzeyde olacak ki ? 700$ fazla pahalı onun yerine bir alt seviye bir tableti 400-500$ almak daha mantıklı geliyor. sonucta infinityde ekran, işlemci farkı var o kadar diye biliyorum
tf300'ün Türkiye çıkış tarihi hakkında bilgi varmı ?