Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şirketten Asus TF-101 dockSUZ tablet dağıttılar geçen hafta. kutusunu açmadım henüz garantili orjinal ürün. Netbook sahibi olduğum için satma niyetindeyim cihazı.Acaba kaça satabilirim acaba bu ürünü. tabletin yanındaki cihazlar
    usb şarj cihazı
    elektrik fişi usb kablosuna kenetleme konektörü
    kullanım kılavuzu
    garanti kartı
  • asus tf101 1B185A sıfır kutusundan çıkmadı koydum ilanı ilgilenenlere duyrulur
    http://forum.donanimhaber.com/m_59825537/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Resetleme olayına çözüm bulan yok mu arkadaşlar. Konu dağılmış gene canlandıralım :)
  • Arkadaşlar selamlar.. Prime TF201 için ana konu gibi birşey varmı ?? yoksa Prime TF101 ile aynı konudamıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonturk

Resetleme olayına çözüm bulan yok mu arkadaşlar. Konu dağılmış gene canlandıralım :)

Resetlemenin nedeni aletin derin uyku moduna girmesi.
    Bunu engellersen girmez, bunun için de bir program var, bir iki sayfa önce linkini vermiştim.

@mezara_kabul,
    TF201'in ayrı konusu var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54573226/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 17 Nisan 2012; 18:34:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

quote:

Orijinalden alıntı: Demonturk

Resetleme olayına çözüm bulan yok mu arkadaşlar. Konu dağılmış gene canlandıralım :)

Resetlemenin nedeni aletin derin uyku moduna girmesi.
    Bunu engellersen girmez, bunun için de bir program var, bir iki sayfa önce linkini vermiştim.

@mezara_kabul,
    TF201'in ayrı konusu var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54573226/tm.htm

Bahsettiğiniz programı 1 haftadır kullanıyorum o günden bu güne kadar kapanma , resetleme ve cihazın açılışta kalması vb. problemler yaşamadım. Teşekkür ederim.

• ben kesin çözüm olarak iade ettim. iyikide ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem84 -- 24 Nisan 2012; 12:40:14 >
  • herkes birşeyler yazmış bu ürünü öneren. daha iyisi şudur diyen. Burdan alın diyen kimse yokmudur?

yani bu ürünün dez avantajlarını ya da avantajlarınızı yazabilecek bir baba yiğit arıyorum.

ürün çok hoşuma gitti.
  • Yeni günceleme çıkmış yurtdışında, sorunları gideriyor ve bir kaç ek özellik katıyormuş.
    Yakında bizde de çıkar.
  • Yeni güncelleme çıktı, Amerikadan alınan arkadaşımın makinasına inceleme fırsatım olunca yazarım hayırlısı
  • beyler ben yenı guncellemeyı yapdım sankı baska bır cıhaz kullanıyorum harıka oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRukUA

beyler ben yenı guncellemeyı yapdım sankı baska bır cıhaz kullanıyorum harıka oldu

Bana daha gelmedi,hangi ulkedesiniz?
    Bu arada tabletime DX`ten aldigim mini usb aparati ve sarj kablom geldi.Tam 15 gun surdu,su anda televizyona bagli tablet oyle yaziyorum,oyun perfrmansi tvye baglayinca ps2 seviyesinde maalesef.Ayriyetten performans dususleri de yasiyorum,neocore`la hdmi baglamadan 48 fps aliyorum,tvye baglaninca 36 fps aldim.Onun disinda memnunum,goruntu 720p.
  • türkiyedeyim bana bugun geldı guncellme wıreles e baglı olarak bırakın 2-3 saat mutlaka gelır
    yenı guncelllemeler le cıhaz gercek den harıka olmus kullanılabılırlık sevıyesını cok arttırmıslar
    ortaya muhtesem bırsey cıkmıs ben cok begendım herkeze tavsıye ederım
  • Yeni güncelleme ile sorunlar bitiyormu ? Wake lock su anda kurulu ve calisir vaziyette guncellemeyi kurmadan once acaba uygulamayi kaldirmak gerekirmi? Yurtdışındakiler bu güncellemeden oldukçam memnun kalmislar...
    Hayırlısı nediyelim tam soğumuşken tabletten .....
  • Bu gun benim cihazda guncelleme aldi henuz test etmedim ( tf101 usa ) umarim bu guncelleme iyidir cunku ben ilk 4.0.3 guncellemesi aldigimda bi cok kisi sikayet ediyodu ama benim cihaz cok guzel calisiyordu bundan sonra bi update aldi nolduysa ondan sonra bataryayi cabuk bitirmeye ve bazen nadirde olsa reset problemi oldu umarim bu guncelleme ile duzelmistir ( benim batarya herzaman cabuk bitmiyodu bazen yapiyodu bu olayi, sanki bi appi actigimda cihazi uyku konumuna getirince o app calismaya devam edip pili bitiriyo ama hangisi yapiyo tespit edemedim, uyku konumuna getirmeden wifi kapamak cok fayda sagliyor )
  • quote:

beyler ben yenı guncellemeyı yapdım sankı baska bır cıhaz kullanıyorum harıka oldu

resetleme problemi bitmiş mi ne gibi değişiklikler gözlemledin
  • quote:

türkiyedeyim bana bugun geldı guncellme wıreles e baglı olarak bırakın 2-3 saat mutlaka gelır
    yenı guncelllemeler le cıhaz gercek den harıka olmus kullanılabılırlık sevıyesını cok arttırmıslar

selamlar, sizde nasıl durumlar resetleme problemi devam mı? Ne gibi değişiklikler gözlemlediniz
  • Herkese selamlar...

Transformer'ımı Android 4.0.3'e yükselttim. Turkcell'den de bir 3G hattı taktım ama ne yaptıysam internete bağlanmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan ve çözebilen oldu mu acaba? Yada çözüm için öneri sunabilecek birileri var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar gerçekten şu altyazı sorununu çözümü yok mu ya::( tv ye bağladığımda çıkmıyorrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_460

quote:

türkiyedeyim bana bugun geldı guncellme wıreles e baglı olarak bırakın 2-3 saat mutlaka gelır

selamlar, sizde nasıl durumlar resetleme problemi devam mı? Ne gibi değişiklikler gözlemlediniz

hiçbir sıkıntı yok gayet memnunum..tavsiye ederim sürümü..
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.