İki güç kaynağı arasında kaldım
Kasamın güç kaynağı FSP Hyper M85+ 650W, güzel bir güç kaynağı ancak arada coil whine yapıyor ve sanki yetersiz geliyor.
Bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.
Baktığımda 1000 tl civarında XPG Core Reactor modelini buldum.
Ek olarak High Power Super GD+ Series 750W modeli de dikkatimi çekti.
Fiyat olarak yakın ikisi de, bilen arkadaşlara soruyorum, hangisini tavsiye edersiniz?
MSI GeForce GTX 1650 Super Aero ITX OC iade/değişim
İyi günler arkadaşlar
Sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Bir tanıdığımızın oğluna geçen sene bir kasa toplamıştım vatan bilgisayardan.
2 hafta önce ekran kartı fanının dişleri kırılmış ve bilgisayar çalışmaz hale gelmiş.
Anakartta ve ekran kartında problem olduğu için (başka ekran kartı ile denedim görüntü gelmedi) kasayı teknik servise gönderdim. Sonuç olarak ekran kartı için iade/değişim dediler.
Şimdi size sorum bu durumda ne yapmalıyım? Fiyatlar arttığı için zaten değişim kararı vereceklerini sanmıyorum. İade de ise o fiyatlara adam akıllı bir ekran kartı bile alınmıyor artık.
Bu durumda yapabileceğimiz bir şey var, tüketici hakem heyeti vb.
Cooler Master Hyper 212 evo için fan tavsiyesi
İyi günler
İşlemci soğutucumun fanının rulmanlar gittiği için aşırı gürültü yapmaya başladı ve en son dayanamayıp pwm olmayan bir kasa fanı taktım idareten. Şimdi 12 cm 4 pin pwm bir işlemci fanı arıyorum. Ararken çok fazla seçenek buldum ama hepsi kasa fanı olarak geçiyor.
Be Quiet! BL081 PURE WINGS 2 modeli hoşuma gitti. Sizlerin de fikirlerinizi almak isterim.
Oppo A91 yakınlık sensörü uyarı sesi
İyi günler arkadaşlar
OPPO A91 telefonda konuşma sırasında telefon kulağa yaklaştırıldığında yakınlık sensörü devreye giriyor ve ekran kapanıyor normal olarak ama her seferinden uyarı sesi geliyor telefondan. Ayarlardan baktım ancak bulamadın nasıl kapanır bu uyarı sesi. Var mı başka yaşayan bu problemi? Var mı bir çözümü?
Yeni toplanacak sistem için yorum
|
Matlab çalıştıran bilgisayar için tavsiye + Gerekirse yeni sistem
|
Bu ışık sızması sorunu mu?
Sizce hangi monitör?
|
2 tb hard disk tavsiyesi
|
Yurt dışından alınacak güç kaynağı uyumu
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.067
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 14.847 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 273 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar