Şimdi Ara

Asus Eee PC 1015BX video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
13.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar dünyasının önemli isimlerinden Asus'un AMD Fusion C50 işlemcisiyle birçok rakibinden ayrılan netbook'u Eee PC 1015BX'e yakından bakıyoruz.

• Bu netbooku öneririm güzel
  • Asus artık C50 yerine C60 işlemcili netbooklar sürmeli piyasaya.
  • amd fuson işlemciler başarılı ancak netbookların artık ömrünü doldurduklarına inanıyorum zira 11.6 inçlik mini notebooklar daha yüksek çözünürlük ve biraz daha iyi performans veriyor bu durumda netbookların tek kozu fiyatları ancak ucuz fiyatlarıyla paralel materyalleri de ucuz oluyor ve doğal olarak kısa ömürlü oluyorlar bence sadece fiyat açısından sınırlı kişiler tercih etmek zorunda kalıyorlar yada yalnızca internet için pc alacak olanlar tercih ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_19_19

Bu netbooku öneririm güzel

sen öneriyorsan birer tane almak lazım.
  • Eee pc kullanıyorum bende gerçekten kaliteli güzel bir ürün benimki atom işlemcili
  • Almak lazım bunlardan 1 tane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amd her zaman 1 numaralı favorim ve öyle olacak ama fakat kesinlikle bu netbook'u önermem bende amd e 350 işlemcili netbook vardı. ki bu c 50 işlemcisinden daha performanslı olduğu halde tahammül edemedim çok yavaş kaldı. bu netbooku hiç düşünemiyorum bile. amd e 350 intelin atom işlemcisinden iki kat daha performanslı, atom kullananlar nasıl dayanıyorlar bu ızdıraba anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adgd

amd her zaman 1 numaralı favorim ve öyle olacak ama fakat kesinlikle bu netbook'u önermem bende amd e 350 işlemcili netbook vardı. ki bu c 50 işlemcisinden daha performanslı olduğu halde tahammül edemedim çok yavaş kaldı. bu netbooku hiç düşünemiyorum bile. amd e 350 intelin atom işlemcisinden iki kat daha performanslı, atom kullananlar nasıl dayanıyorlar bu ızdıraba anlamıyorum

O zaman netbook değil notebook alıcaksın arkadaşım Netbook'un kullanım amacı bellidir ve üstünü beklemek bi o kadar da gereksiz olur. Netbook'un asıl kullanım amacı, şarj süresi taşınabilitesi vs vs. İyileştirmek; hızını arttırmak senin bilgisayara yüklediğin ya da yüklemeyip rahatlarak hızını gücünü ayarlamana bağlıdır.

• atom işlemcılı olduktan sonra 200tl yede verseler almam
    takılmalar kasılmalar en basıtınden medıaplayer dekı muzık lıstesını aşşagı cekınce bıle takılıyorlar
    sozum bu alet ıcın degıl ama genelı boyle
    tablet alırım daha ıyı zaten bu ufacık seylerde muzık ınternet şarkı fılm var eh bunlara ek olarak tabletlerde oyun ve akıcılıkta var,dahada taşınılabılr ve bataryaları daha uzun sure gıdıyor
    bıraz onyarıgılı olsamda dusuncelerım bu
  • ben e350 fusion kullanıyorum benimkinden iyi mi bu şimdi?
  • arkadaslar bende AcerO722 netbook var ,c60 islemcili , performans konusunda şunu soylemek ısterım : call of duty 3 :modernwarfare oynuyorum netbookta,bunun harıcınde pop2,bmw challenge,rainbow6vegas 2 de oynuyorum arada bır ve gayet akıcı..tamamen şok halindeyim ,atom işlemciler 2-3 uygulama acıkken iflas ederken ben bazen farkında olmadan -su andakı gıbı- 11 , 12 sekme acık ve hd fılm seyredebılıyorum...Diyeceğim şudur ,netbooku sırf ınternet,ofıs,belgeleme ve fılm ızlerım dıye almıstım ,geregınden fazlasını yapabılıyor.bir tabletin sunacagından fazla sey sundu bana.netbook almak ısteyenler ıcın sıddetle tavsıye ederım vıdeodakı asusu....
  • Şimdi netbookların en iyisi diyebileceğimiz bir ürün bu galiba ekran boyutları bilmiyorum biraz hafif büyük olsa 10 numara bence dizayn performans konusundada DH sağolsun açıklamış güzel alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: mert_19_19

Bu netbooku öneririm güzel

sen öneriyorsan birer tane almak lazım.

ne yani dalgamı geçion Ürün bendede olduğu için gerek kasakalitesi tuşlarının ergonomisi hele bi cpunun tam bilmiyorum ama directx 11 desteği olması çok güzel,ayrıca bende 1,66 ghz çift çekirdekli 1015pxde var ondan bile daha çok performans gösteriyor bu bilgisayar windows 7 den 3.7puan alırken 1015 px 2.3 aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 10 Kasım 2011; 9:23:45 >

• ELimde var bir adet netbook (Asus), atom işlemcili , tost makinem ondan daha hizlı yeminle...

Allahtan hediye geldi , yoksa parama acırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webelectronics

ELimde var bir adet netbook (Asus), atom işlemcili , tost makinem ondan daha hizlı yeminle...

Allahtan hediye geldi , yoksa parama acırdım...

Hangi atom ki o kadar yavaş olduğunu söylüyorsun? Atom kullanan çoğu kullanıcı şikayet etmiyor yavaş diye.
  • 9watt şaka gibi
  • fusion da android desteği var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

ben e350 fusion kullanıyorum benimkinden iyi mi bu şimdi?

• Asus 1015B vardı zaten aynı özelliklerde. Çok gereksiz olmuş bu yeni asus
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.