Şimdi Ara

Asus Eee PC 1015BX video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
13.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gary_2550

quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550 ben e350 fusion kullanıyorum benimkinden iyi mi bu şimdi?

elbette E350 daha iyi bir işlemci.http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php
    Buradan işlemci performanslarını kıyaslayabilirsin.
    Vatan'dan, E350 işlemcili Lenovo Ideapad S205'i 750TL almıştık. Bunun yanında, 10 numero PC'dir...

• benimkisi biraz yavaş nedense kullanan arkadaşlarım öyle dedi
  • tvbu dan nefret ediyorum yeter artık bu reklamlar donanımhaberden soğudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mosch

quote:

Orijinalden alıntı: webelectronics

ELimde var bir adet netbook (Asus), atom işlemcili , tost makinem ondan daha hizlı yeminle...

Allahtan hediye geldi , yoksa parama acırdım...

Hangi atom ki o kadar yavaş olduğunu söylüyorsun? Atom kullanan çoğu kullanıcı şikayet etmiyor yavaş diye.

Atom kullanan çoğu kişi şikayet etmez. Netbook kullanıcıların çoğu (genel tüketici) ya fazla bilgisayarla haşır neşir olmayan,bilgisayar başında zaman geçirmeyen , genel kullanıcı , ya da notebook alacağına netbook alan kişiler. O yüzden şikayet duymuyorsunuz.

Ben şikayet etmiyorum ama şunu belirtmek istiyorum , ATOM işlemciler ilk işlemcilerdi belki , erken bir teknoloji bence , stabil çalışmamaları da buna dahil. Ben bunu söylemeye çalışıyorum.Bu yüzden TOST makinesinden daha yavaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_19_19

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Bu netbooku öneririm güzel

sen öneriyorsan birer tane almak lazım.

ne yani dalgamı geçion Ürün bendede olduğu için gerek kasakalitesi tuşlarının ergonomisi hele bi cpunun tam bilmiyorum ama directx 11 desteği olması çok güzel,ayrıca bende 1,66 ghz çift çekirdekli 1015pxde var ondan bile daha çok performans gösteriyor bu bilgisayar windows 7 den 3.7puan alırken 1015 px 2.3 aldı

tam bilmiyorsun ama dx11 desteği var demek? tam öğren gel.

• inceleyen kişi kafasını neden bu kadar çok sallıyor?
  • Pc yi inceleyen adamın sakalları gözüme gözüme batıyor. Adam pesmerge gibi vidyo cekimine cıkmıs bu ne kılık? Görünüsünüze özen gösterin biraz insanlara hitap ediyorsunuz.
  • Oglum bir susun lan **** misiniz adamla ne işiniz var size uymak zorunda değil onlar sizin için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

inceleyen kişi kafasını neden bu kadar çok sallıyor?

aynen
  • Yazık şarzı bitmiş hayrına bir priz verinde makine çalışsın.Sanırım elektiriklerde yok???
    İncelenen makinede sanki arızalanmışta servise gelmiş bir cihaz görüntüsü var çalışmamam /çalıştırılmama nedenid ondan dimi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

benimkisi biraz yavaş nedense kullanan arkadaşlarım öyle dedi

seninkisi derkeeeen:)))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne yani dalgamı geçion Ürün bendede olduğu için gerek kasakalitesi tuşlarının ergonomisi hele bi cpunun tam bilmiyorum ama directx 11 desteği olması çok güzel,ayrıca bende 1,66 ghz çift çekirdekli 1015pxde var ondan bile daha çok performans gösteriyor bu bilgisayar windows 7 den 3.7puan alırken 1015 px 2.3 aldı

emin olarka konusmuyorum cunku bundan oncekı mesajın gıbı forumdakı ınsanları alycı bır sekılde goruslerıne saygı duymadan assalıyorsun lutfen!!!! dh uyeleri böle değildir son zamanlarda yaş ortalaması çok düştü sende kaba konuşmanla bu duruma tuz biber olma

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

emin olarka konusmuyorum cunku bundan oncekı mesajın gıbı forumdakı ınsanları alycı bır sekılde goruslerıne saygı duymadan assalıyorsun lutfen!!!! dh uyeleri böle değildir son zamanlarda yaş ortalaması çok düştü sende kaba konuşmanla bu duruma tuz biber olma

evet mesela yaş sınırı olsa sen kesin buraya üye olamazdın. Karşındaki kaç yaşında bilmeden konuşma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet mesela yaş sınırı olsa sen kesin buraya üye olamazdın. Karşındaki kaç yaşında bilmeden konuşma.

Ben karşıdaki insana yaşın küçükmü dedim önce oku okumadan konuşma

• inceleyen kişiyi çekiştiriyorsunuz da bence gayet başarılı bir tanıtım,

netbooklarda önemle dikkate alınan noktaları gereğince açıklamış, bunun haricinde türkçemizi de hayet akıcı ve anlaşılır nitelikte kullanmış ,neyini eleştiriyorsunuz soyunsa mıydı??

netbook alacaklara da incelenen ürünü tavsiye ederim, amd işlemci ve gömülü ekran çipi ile gayet performanslı ve tüm atom işlemcili netbooklardan daha fazla pil ömrü sunan bir sisteme sahip olursunuz.

bendeniz amd fusion işlemcili acer netbook kullanmaktayım(acer one 722) son derece memnunum ,netbook a masaüstü bilgisayarmışçasına davranmama rağmen tepkkimelerinde bir tıkanıklık veya darboğaz sergilemedi.Bazı deneyimlerimden bahsetmem gerekirse :
    cod modernwarfare oyununu 800x600 ve antiallias kapalı ,gayet akıcı oynuyorum.
    photoshop cs4 ve üstü gayet rahat çalışmakta
    Autocad 2010 gayet sorunsuz çalışmakta
    aynı anda deneme amaçlı biri avi diğeri 5 gb boyutunda mkv formatlı film oynatabildim ve o esnada chrome da 7-8 tane sekme açıktı ve download sürüyordu.

netbookun yapabildiklerini görme amacıyla denemiş olduğum bu testler gösterdi ki
    amd son derece iyi iş çıkarmış.
    tanıtımdaki asus cihazını netbook almak isteyen arkadaşlara öncelikli tavsiye olarak ele almalarını isterim.
    Bunun haricinde eğer bulabilirseniz lenovo nun sony nin ve hp nin de 11.6 ınchlık amd e-350 işlemcili netbookları var ,fiyat etiketleri 900tl-1200tl arasında değişmekte ,bu denli bir bedel ödeyebilirseniz şiddetle tavsiye ederim.
    yok eğer 500-700 bandında bir bütçe ayırabilecekseniz fusion tek tercihiniz olmalıdır.ihtiyaç sahibi arkadaşlara ,özellikle öğrenci arkadaşlarımıza şiddetle öneririm.

eyvallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.