Şimdi Ara

Asus Eee PC 1015PEM Seashell (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
28.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar USB 3.0 yok girişler usb 2.0,Bluetooth 3.0
    Ayrıca ramler bende DDR2 çıktı :)

1015 pem in iki versiyonu olduğunu söylemişlerdi usb 2.0 ddr2 ve usb 3.0 ddr3 olarak.Size ilki gelmiş.Bendeki usb 3.0 ve ddr3 olanı.

Sen nerden aldın dostum ? Birde cpuz'den ram için ss atarmısın ? Ve usb girişleri mavi mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

quote:

Arkadaşlar USB 3.0 yok girişler usb 2.0,Bluetooth 3.0
    Ayrıca ramler bende DDR2 çıktı :)

1015 pem in iki versiyonu olduğunu söylemişlerdi usb 2.0 ddr2 ve usb 3.0 ddr3 olarak.Size ilki gelmiş.Bendeki usb 3.0 ve ddr3 olanı.

Sen nerden aldın dostum ? Birde cpuz'den ram için ss atarmısın ? Ve usb girişleri mavi mi ?

ram ddr 3, usb ise 2.0. diğer özellikleri sanırım aynıdır. bende ilk başlarda usb 3.0 olarak bekliyordum ama bazı forumlarda usb 3.0 a takılan aygıtların çalışmama sorunlarından bahsedyordu. bence iyikide usb 2.0. bunun dışında win starteri kaldırıp win 7 pro yu kurdum. gayet hızlı bir şekilde çalışıyor. yani performans beklentilerimin üstünde. sadece win 7 pro kurlumunda en baştan format attığım için recovery, express gate ve biostaki boot booster özelliklerini kaybetim. ilk başlarda geri getirebilmek için çok çaba sarfettim ama şimdilerde önemsemiyorum.
    eğer sende win 7 starterdan kurtulmak istiyorsan forumda format atmadan yükseltme diye bir konu var bir incele istersen. yanlız şuda var tüm alınan yeni bilgisayarlarda üreticinin içine koyduğu (bana göre gereksiz) programlar bilgisayarı yavaşlatmaktadır. temiz bir format atmak net bir sonuç verir.

• @alpsecen
    Ben staretle mutluyum benim için önemli olan uzak masaüstü bağlantısı gerekiyordu.Onuda masaüstünden küçük dosyayı kopyaladım direk çalıştı :) Yani strate tüm dosyalar var aslında ama kilitlemişler.Geçersem o formatsız geçişi yapacağım.
  • format atmadan yukseltme nedir arkadaslar yapan var mi?
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

format atmadan yukseltme nedir arkadaslar yapan var mi?
    tesekkurler

http://forum.donanimhaber.com/m_46583727/tm.htm
    bu linke bir bak

ayrıca bu netbookda oyun oynayan varmı? hangi oyunları oynayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpsecen -- 10 Mart 2011; 23:29:21 >
  • ben gta kurdum sorunsuz
    fifa diyorlardi ama denemedim
  • Bu cihazın USB 3.0 özellikli olanları nerede satılıyor?
  • ben fransadan aldim tr de netten bakabilirsin
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2 gün önce bu makinayı aldım. Hali hazırda kurulu gelen win 7 starter yerine win 7 ultimate yükledim. bazı driverleri tekrar kurmam gerekti onları halletim sorun olmadı. yalnız fn tuşlarından bazıları işlevini yitirdiği için bios ayarlarını update etmeyi denedim ettimde. Ancak yeniden başlatma yaptıktan sonra pc sürekli express gate cloud os ile açılır oldu. Ne f2 ne f9 ne delete tuşu hiç bir şekilde bios a giremedim. Enter os tuşuna basınca tekrar express i açtı. Bu konuyla ilgili olarak bilgisi veya fikri olan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmete

Merhaba arkadaşlar. Bende 2 gün önce bu makinayı aldım. Hali hazırda kurulu gelen win 7 starter yerine win 7 ultimate yükledim. bazı driverleri tekrar kurmam gerekti onları halletim sorun olmadı. yalnız fn tuşlarından bazıları işlevini yitirdiği için bios ayarlarını update etmeyi denedim ettimde. Ancak yeniden başlatma yaptıktan sonra pc sürekli express gate cloud os ile açılır oldu. Ne f2 ne f9 ne delete tuşu hiç bir şekilde bios a giremedim. Enter os tuşuna basınca tekrar express i açtı. Bu konuyla ilgili olarak bilgisi veya fikri olan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.

hangi açma tuşu ile açıyorsun. sağdaki ile normal açılır, soldaki tuş ile express gate açılır.
  • Ddr3 ve Bluetooth 3.0 li modeli nerde satılıyor acaba? Bendeki 1005ha yi değiştirsem artık diye düşünmeye başladım.
  • bende bu bilgisayardan aldım, 1015pem 250hdd 2gb ram vatandan 630/5 taksitle.
    samsung n150 ile arasında gidip geldim ama samsung cezbetmedi daha uygun fiyatlıydı oysa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahozkan

bende bu bilgisayardan aldım, 1015pem 250hdd 2gb ram vatandan 630/5 taksitle.
    samsung n150 ile arasında gidip geldim ama samsung cezbetmedi daha uygun fiyatlıydı oysa...

senin aldigin usb 3.0 ise burada ki arayan arkadaslara yanit olucaktir
  • usb 3.0 değil malesef... sanırım o modeller türkiyede satılmıyor.
  • Arkadaşlar bu usb 3.0 olan modelin belli bir ismi yok mu? Hadi başını anladık 1015PEM de devamı nedir acaba? bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmete

Merhaba arkadaşlar. Bende 2 gün önce bu makinayı aldım. Hali hazırda kurulu gelen win 7 starter yerine win 7 ultimate yükledim. bazı driverleri tekrar kurmam gerekti onları halletim sorun olmadı. yalnız fn tuşlarından bazıları işlevini yitirdiği için bios ayarlarını update etmeyi denedim ettimde. Ancak yeniden başlatma yaptıktan sonra pc sürekli express gate cloud os ile açılır oldu. Ne f2 ne f9 ne delete tuşu hiç bir şekilde bios a giremedim. Enter os tuşuna basınca tekrar express i açtı. Bu konuyla ilgili olarak bilgisi veya fikri olan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.

bende aynısını yaptım ve express gate yazılımını açtı sadece.baktım olacak gibi değil garantiye gönderdim ve yazılımı sıfırlanmış olarak geri döndü.fakat bu olayı neden yaptı bir türlü anlayamadım.

• merhaba,
    - format attıktan sonra "recovery manager"a girmek mümkün olmuyor anladığım kadarıyla. bu nedenle hiçbir şekilde format atmamak gerekiyor sanırım. format atınca recover partition'ı gidiyor.
    - öncelikle sistem başlarken "f2" ile boot booster'ı devre dışı bırakıyoruz
    - daha sonra sistem başlarken "f9" ile recovery manager'a giriyoruz. "backup" diyoruz. büün recovery bilgilerini usb diske kaydettiriyoruz. (en az 10 gb gerekiyor sanırım usb için)
    - format atmadığımız sürece, bir sorun olduğunda bu usb diski bilgisayara takıp, tekrar "recovery manager"a girip "recover" diyerek sistemi eski haline getirebiliyoruz.

- win 7 starter'ı yükselterek ultimate, home premium gibi bir sürü yüklemek istersek sanırım birkaç yol var
    1-- "Windows Anytime Upgrade" kullanarak sürüm yükseltmek
    2-- ilgili sürümün (örneğin win 7 ultimate) setup dosyalarını kurarak yükseltmek
    bu 2 şıkta da format atmadığımız için, beğenmezsek "recovery manager" ile geri dönebiliyoruz değil mi?
    bu durumda format atmak gereksiz gibi ne dersiniz?

• Ben bimeksten 670 tl Almıştım indirimli sihayını

http://www.bimeks.com.tr/urun/115013/asus-eeepc-1015pem-red011s-kirmizi-.aspx

Alın size indirim kacırmayın bence 631,94 TL KDV dahil

her an bitebilr. 3 rengi var kırmızı beyaz pembe en iyisi kırmızı hadi bakam kacırmayın.
  • World kartınız varsa doğru vatana orda daha ucuzmuş

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-1015pem-blk020s-eeepc-1015pem-n550-1.5ghz-2048mb-ddr3-250gb-10.1-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=50243

606 lira fiyat kampanya iki secenek sundum alıcaklara

• tr icin super fiyat
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.